Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 BULGARIAN CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   31/3/2012, 14:29

CHRIS JERICHO © VS. CODY RHODESРед на излизане:
1. Chris Jericho
2. Cody Rhodes /w. Christian Cage

Ред на писане:
1. Chris Jericho
2. Cody Rhodes
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5784
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   7/4/2012, 12:11Break the wall down
(Break down the walls)

For those about to rock and what ya want
Baby you know you're Judas and I'm your priest
Baby what I got is not from the least
Bring it through the stage in the rage of a beast

Step in the arena and break the wall down
Step in the arena and break the wall down


From Winnipeg, Manitoba, Canada he weight 226 lb and height 6 ft 0 in "Y2J" Chris Jericho!
Фоеверки избухват в NDK, Sofia, а публиката крещи с всичка сила! Джерико излиза с нов light-up jacket няколко цвята!! The Lion Heart се стичва по рампата и изревава лъв "COME ON BABYYYYYYYY"!!! Публиката е в екстаз той влиза в ринга и прави своята поза още един път за феновете в залата!! Като още fireworks гърмят в залата!!


_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
ShwN
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.08.2010
Posts : 234

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   7/4/2012, 19:17

А ето го и "Dashing" Cody Rhodes от плът и кръв! Той откача отборната титла от кръста си и я вдига високо под бурните освирквания на феновете, което му дава поводи за радост.
Той изглежда доста уверен в себе си и е готов да запише поредната си победа. Дали днес няма да грабне най-голямото си отличие от както е в TNWG? Предстои ни да разберем. Той подава титлата си на съдията, след което се усмихва, знаейки, че този мач ще бъде доста труден за него, но и същевременно доста важен за развитието на неговата кариера, защото Крис Джерико ще бъде най-голямото предизвикателство от както е в TNWG. Този мач, който изглежда доста обещаващ може да започне.
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   7/4/2012, 19:18

Начало!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5784
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   7/4/2012, 19:33

Мача започва. Претендента изглежда доста щастлив и е готов да грабне победата, но вижте Крисчън веднага застава на ръба на ринга и крещи нещо на съдята, но отнася тупаник от страна на Chris Jericho! Christian пада извън ринга, но Коуди е дебнел Джерико и се засилва към него и пробва да му забоде саблен удар, но Джерико го хваща за ръката и последват няколко бързи ритника в гърдите след което Джерико засилва към ъгъла Tag Team шампиона и бързо го последва и това е Corner dropkick право в ченето на Роудс. Джерико притежава първият опит за туш в мача 1..........2....... повдигане от Роудс. Джерико отново става на крака и намръщено повдига Роудс и му забива пържола след което го засилва към въжетата прескача го с leap frog и го чака на връщане и пробва да му замахне, но Коуди заляга засилва се към въжетата и посреща Jericho със саблен удар! Това беше изненадващ удар в ченето на Роудс докато той се опитваше да повдигне Джерико. Крис става и опитва да засили Коуди към въжетата, но той му забива солен шамар и го засилва към обтегача. Там го вдига и опитва да го тресне със Superplex, но Джерико го изненадва с няколко мощни тупаника в главата след което го хваща за врата и това е Tornado DDT изпълнено като по учебник!Jericho доминира за сега в борбата. Той приковава отново крака 1..........2......... Повдигане от Rhodes! Крис става на крака отново и пробва да изправи Роудс, но той забива двоен юмрук в главата на Крис засилва се към него, но това е Hip Toss от страна на Джерико той се засилва към въжетата и това е проба за Лъвско Салто, но Роудс се отмества за щастие Джерико остава на крака, но Роудс не видя това и отнася Step-Up Enziguri!! Имаме бърз опит за туш 1...........2.............!?

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   7/4/2012, 19:35

1.....2... и Роудс успява да изрита малко преди 3, мача продължава!
Върнете се в началото Go down
ShwN
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.08.2010
Posts : 234

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   7/4/2012, 19:47

Този мач ще продължи, а до този момент Коуди не оправдава очакванията ни, които бяха доста високи преди този мач. Той не се чувства много комфортно в началните минути на този мач и точно това е причината Джерико да е толкова активен. Роудс бавно се изправя, а Крис Джерико пробва да приключи бързо с Codebreaker, но отборният шампион бързо се усеща, оставайки на крака, а Джерико няма този късмет и пада по гръб. Макар и Роудс да повали своя противник, шампионът, чиято титла е заложена се изправя бързо, но отново бива повален, този път след един Dropkick. Коуди започва да набира инерция, оттърсвайки се от началният шок покрай най-големият турнир на TNWG. Веднага Y2J е хванат в Headlock, което е доста лошо за него, защото във всеки един момент може да изгуби съзнание, или дори по-лошо - да загуби мача, което ще бъде голям удар по неговите амбиции. Освиркването срещу "Dashing" обаче му дава стимул да продължи да се държи и Крис започва да забива лакти в коремът на отборния шампион. Съотборника на Крисчън пуска настоящият Bulgarian Champion, но му забива зверски Neckbreaker. Сега Cody Rhodes хваща канадецът в нов захват, този път в Fujiwara Armbar. Коуди се пробва да изтощи своя опонент максимално, преди да го довърши. Шампионът обаче доста се бори до този момент и оправдава очакванията на публиката. Крис се преобръща, след което така се извърта, че е приковал раменете на своя опонент. Едно.. Две... Имаме KICK OUT от страна на претендента. Непобеденият до този момент Rhodes и шампионът Jericho се изправят по едно и също време, но по-младият атлет се оказва по-бърз, забивайки мощен Clothesline на шампиона.
Едната част от отборните шампиони показва, че не си поплюва и целта в този мач ще бъде победата, каквото и да струва това на непобеденият до този момент кечист - Коуди Роудс. "Dashing" причаква своя противник да се изправи, като се е качил на най-горната сглобка, изчаквайки удобният за атака момент. Щом шампионът, чиято титла е заложена в този мач е на крака, получава Diving Crossbody от страна на Rhodes. Cody обаче веднага заключва Fujiwara Armbar за втори път в този мач, с което показва, че ще се опита да изкара от строя ръката на Крис. Ако го направи, той на практика ще спечели този мач, защото Джерико разчита точно на ръцете си, за да направи Codebreaker и Walls of Jericho. TNWG Bulgarian Champion-a знае това и веднага тръгва към едно от въжетата, за да се измъкне. Не на това мнение обаче е и Роудс, който го придърпва назад. Все пак българският шампион стига до едно от долните въжета. The Dashing отново изчаква Y2J да се изправи на крака и щом това става имаме опит за Beautiful Disaster, неуспешен обаче, защото по-опитният в този мач - Крис Джерико заляга и Коуди пада по лице. Моментално след това "Y2J" хваща двата крака на своя противник и пробва да му забие Walls of Jericho. Коуди обаче веднага се преобръща и в момента везните се накланят в негова полза, защото е в същото положение, в каквото беше Джерико преди минута - Коуди е хванал двата крака на своя противник и моментално пробва да му заключи Cloverleaf. Джерико обаче е доста по-опитен от младока и знае много добре как да се измъкне от този ход, стигайки до едно от въжетата. "The Dashing Tag Team Champion" се качва на една от най-горните сглобки и щом Джерико е на крака, младокът скача и забива Diving Dropkick. Прекрасно изпълнение от страна на Роудс! Той обаче не е приключил, защото изправя своя противник и му забива мощен Elbow Smash, след което и Bulldog. Невероятна поредица от ходове от страна на "Dashing". Той знае, че по този начин с тотална доминация над противникът му ще му е доста по-лесно и веднага дебне за поредна атака. Този път щом Джерико е на крака, Rhodes забива мощен Beautiful Disaster в лицето на шампиона!
Моментално приковаване по средата на тепиха. Едно.. Две.. Имаме ли победител и съответно нов TNWG Bulgarian Champion?
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   7/4/2012, 19:55

1.................2................... Jericho успява да се повдигне, каква воля!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5784
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   7/4/2012, 20:08

Jericho успя да изрита преди третото отброяване и отново си спасява задника. Той става на крака, а Роуд се засилва за още един Beautiful Disaster, но Джерико контаатуква като го хваща за крака и това е опит за Walls Of Jericho... ДА! Заключени са успешно и Роудс се обърна по корем.. Той ще трябва да се предаде.. Той няма от къде да избяга, но почакай Крисъчн се завърна! Той се покатерва по ръба отново и занимава съдята обаче Крис се засилва и го отнася с dropkick! Роуд все още става и Джерико го изправя в точния момент и го засилва към сглобката където Роудс заби рамото си в оголената част на ъгала!Джерико веднага прави опит за туш чрез School Boy Pin 1..............2............ Kick out by 2! Jericho не може да повярва той изправя Коуди и му зашива страхотен юмрук в ченето след което се засилва към въжетата и го отнася като торнадо с Forearm! След това става на крака отново и се засилва към въжетата за неговата запазена марка именно Lion Sault!! Той се засилва и го hit-ва успешно! Имаме пореден опит за туш от страна на "The Lion Heart" 1.......2...........kick out by Rhodes. Джерико започва да тропа по тепиха като луд. Той не може да си позволи да загуби на "The Grandest Stage of them all". Jericho изправя отново претендента и му забива шамар след което се засилва към въжетата и отново го поваля със страхотен elbow! Той отива в единия обтегач и започва да имитира Шон Майкълс! Той загрява в негов стил засилва се и това е Sweet Chin Music!!Rhodes беше отнесен с този ход и раменете са приковани 1............2............!?

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   7/4/2012, 20:13

1............2............. Jericho вкусва победата, но Роудс ни показва на какво е способен и се повдига малко преди 2 и половина!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
BULGARIAN CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???
» 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN III-
Идете на: