Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 MICK FOLEY VS. RIC FLAIR

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Spedre
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 207

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 14:44

Тази величествена битка все още продължава! "The Hardcore Legend" отново се разписа много стилно но до този момент нито една от тактиките му не бе достатъчна за да свали Флеар на тепиха за трите отброявания. Въпреки всичко Мик бавно се изправя на крака след това хваща Рик за косата и по този начин бавно го изправя след това си го намества в удобна позиция и го вдига за-а-а-а-а-а-... BODY SLAM! Веднага последван от опит за туш: 1......2....НЕЕ! ''The Nature Boy'' отново показва класа и успява да изрита малко преди решителното падане на съдийската ръка! Мик отново се изправя на крака след това забожда 2,3 по-добри ритника в гърдите на Рик след това се качва на въжетата и подигравателно извиква: ''WOOO'' след което полита за-а-а-а-а-а-а.. FROG SPLASH но ето, че Рик успя да го излъже като се отдръпна точно на време. Мик се разби доста лошо но въпреки това се изправя на крака а Рик веднага започва да обсипва тялото му с chop-ове и така го запраща в корнера и там започва да му забожда чукове: десен последван от ляв последван от десен и последван от ляв завършен с пракрасе-е-е-е-ен... LARGER THAN LIFE CHOP!
Мик прави няколко крачки на пред след това се обръща срещу Рик и пада по лице на тепиха! Рик не губи време и веднага приковава раменете вдигайки и двата крака в опит за туш: 1......2....НЕ! НЕ, НЕ И НЕ! За пореден път Фоули съумя да изрита съвсем малко преди третото, решително отброяване! Рик е целия в кръв и може би ако това не беше PAIN III до сега да беше свършил мача за него но не и на този турнир. На този турнир се пише история и в момента главния писател е Светкавицата! "The Hardcore Legend" изглежда доста зле но въпреки това се изправя.. в това време обаче ясно виждаме какви ги върши светкавицата, той извади стол из под ринга и сега причаква Фоули да се обърне и когато той се обръща отнася-а-а-а-а-а-а-а... CHAIR SHOT!
КАКЪВ УДАР САМО!! ТАЗИ БЛИЗКА СРЕЩА МЕЖДУ СТОЛА И ЧЕРЕПА НА МИК СЪС СИГУРНОСТ СЕ ЧУ ЧАК НА ПОСЛЕДНИТЕ РЕДОВЕ! Рик веднага пада на колене като вдига левия крак на Фоули в опит за туш: 1........2......НЕЕЕ! НЕ, НЕ И НЕ! КАКЪВ МАЧ КАКВО НЕЩО.. ТЕЗИ ДВЕ ДЪРТИ КОПЕЛЕТА СИ СРИТАХА ЗАДНИЦИТЕ ПО ТАКЪВ НАЧИН КАКЪВТО ДОРИ И ПРЕДИ 15 ГОДИНИ НЕ БИХА ГО НАПРАВИЛИ. Светкавицата изглежда учуден, все пак този удар със стола си беше изпълнен като по учебник. Въпреки всичката болка той стиска зъби и бавно се изправя на крака след което слиза от ринга и из под него изважда една маса.. бавно я казва на ринга след това се връща на него.. разпъва я след което хваща "The Hardcore Legend" за косата и по този начин бавно го изправя, забожда му 2,3 десни чука и го събаря на масата след това минава на ръба на ринга, бавно изкача сглобките и се озовава на третата.. покръства се и полита за-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а.... SPLASH ПРАВО ВЪРХУ МАСАТА!
"The Hardcore Legend" отново си припомни какъв е вкуса след някои такъв ход в мач от този вид а светкавицата покрива право върху парчетата от току що счупената с тялото на Фоули маса: 1......2..... дали ''The Nature Boy'' успя да вкара "The Hardcore Legend" в малкия си джоб като го победи на най-големия турнир на TNWG????
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 14:46

1........2..................... "The Nature Boy" е близо, но Мик Фоули се повдига преди 3! Всичко фенове се изправят на крака за да аплодират тези 2 легенди. Този тежък мач продължава, а краят не е много далече, кой ли ще си тръгне от най-големият турнир на TNWG като победител?!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Foley
ECW Original
ECW Original
avatar

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 230
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 15:00

Дами и господа, този мач все още не е приключил. Турнира започва с един много надежден, упорит, извратен донякъде.. и "психопатски" мач! Двамата се раздават докрай. Сега виждаме, че Флеър надига опонента си, след като разби маса с тялото му и започва да му забива силни чопове в гърдите. Цялата зала таунтва заедно с него, а привържениците му не спират да викат "WOOOO". Foley не се чувства много добре. Сега Флеър го хваща за ръката и го засилва към един от въжетата. При връщането си към Рик, обаче Мик успява да го улови и да му забие невероятен Swinging Neckbreaker. Mick направо разтърси ринга след този си ход. Сега Rick се надига, но бива посрещнат с мощен чоп в гъдите, явно дойде ред и Фоули да се развихри. Цялата зала е на крака, явно мача е към краят си.. Сега Рик се изправя и се засилва към опонента си, но Фоули успява да го улови и да го забие в пода с мощен Snap Scoop Powerslam. Мик се изправя на крака и таунтва, а залата е в екстаз. НДК ще се срути всеки момент, след тези мощни викове от страна на публиката. Сега Флеър бива изправен и забит в пода с Flapjack. Сега Мик се изправя и хваща една от отломките, от масата която одеве бе счупена с тялото му. Той я грабва в ръце и започва да причаква опонента си. Флеър се изправя и бива отнесен със малкото, но болезнено парче дърво. Сега Мик го пуска и слиза отново извън ринга. той грабва още една бухалка увита с тел, но откъде идват тези стикове.. Мик не му пука особено за това точно в този момент. Той се качва на ринга и започва да причаква Флеър. Рик се надига и все пак успява да се засили срещу Мик, но изяжда няколко удара с това бойно оръжие попаднало в ръцете на Мик!


Сега Мик бързо приковава краката на опонента си, но Флеър показва, че още го може въпреки годините си и макар и инстинктивно намира сили и се повдига. Сега Мик се изправя, той внимателно причаква опонента си, но Рик не се изправя. Той започва да пълзи към ринга. Флеър се настанява в един от ъглите където започва да си отпочива облегнат на първият и най-долен оптегач. Мик, обаче няма да го чака и се засилва, забивайки му мощен FACEWASH!


След това Мик започва да таунтва. Рик наистина пострада след този ход. Фоули е в своят мач, на своят ринг и явно и победата му ще бъде негова. Сега Мик се запътва към един от оптегачите където се качва. Той започва да причаква Рик, но след дълго чакане няма никакъв резултат. Сега Фоули решава да скочи и се забива в тялото на опонента си със невероятен Flying Headbutt. След това виждаме, че Мик търси победата, засядайки тялото на опонента си, но и това е безполезно, защото Рик отново намира сили да се повдигне. Това е неописуемо.. Сега Фоули започва да причаква опонента си в един от ъглите, нима е готова да забие чорапа си?? Нее, той вади някаква тел от джоба на горнището си, но какво ще прави с нея? Той тива до Флеър и започва да го души с нея, някой просто трябва да прекрати това.. Сега Флеър се оглежда и успява да се мушне назад под краката на опонента спасявайки се и поемайки си малко въздух. Фоули, обаче няма да го остави намира. Той хвърля телта назад, обръща се и едва не отнася главата на Рик със мощен Big Boot! Мик слиза от ринга и качва поредният стол. Той внимателно го нагаждана главата на Рик. Сега Фоули се отдръпва с няколко крачки назад, изтласква се и отскача като забива LEG DROP НА ОПОНЕНТА СИ ПРЕЗ МЕТАЛНИЯТ СТОЛ!


След това виждаме, че Фоули търси победата като приковава краката на Рик, това ли е краят??
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 15:03

ВСИЧКИ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТОВА Е КРАЯТ, НОООООО РИК ФЛЕЪР СЕ ПОВДИГА! ТОЙ ИЗУМЯВА ЦЯЛАТА ЗАЛА!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Spedre
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 207

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 15:15

НЕ, НЕ И НЕ.. ''THE NATURE BOY'' КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВА ДА ОТСТЪПИ ТАЗИ СРЕЩА.. КРАЯ И Е БЛИЗКО НО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е НАПЪЛНО СИГУРНО ЗАЩОТО ТОВА Е PAIN III И ТАЗИ ВЕЧЕР СЕ ПИШЕ ИСТОРИЯ МЕЖДУ ТЕЗИ ДВЕ ДЪРТИ КУЧЕТА! Мик изглежда учуден, че все още не успява да победи Рик въпреки сериозната разлика в годините им все пак не трябва да забравяме, че Рик е на 63 години! Неговата кариера свърши преди доста години но той все още е готов по всяко едно време да се завърне за още един мач.. още един паметен мач! Фоули започва да гледа Флеар който бавно се изправя и... КОГАТО СЕ ИЗПРАВЯ МУ РАЗМЯТА СРЕДНИТЕ ПРЪСТИ В ЛИЦЕТО!!!
Мик се изнервя и бавно се приближава до светкавицата но ето, че Рик му прави прекрасен... LOW BLOW С КРАК! За момент Фоули забрави кой всъщност е Светкавицата а той е гадно копеле което обича да нанася удари под пояса защото знае, че след тях си негов! Мик пада като талпа в средата на рина а Рик веднага прави опит за туш: 1.......2.....НЕЕ! НЕ, НЕ И НЕ... НЕЕЕЕ, КАТЕГОРИЧНО НЕ! Въпреки този силен low blow с крак Фоули намери начин да изрита може би стотна преди третата, решителна секунда. Вижте само лицата на тези старци.. вижте ги, те са разбити но въпреки това са дошли тук с мисълта да вкарат всички млади кечисти в малкия си джоб! Рик бавно се изправя на крака след което хваща Фоули за косата и по този начин бавно го изправя, стиска зъби и си го намества в удобна позиция и го вдига за-а-а-а-а-а-а-а-а-а.... VERTICAL SUPLEX!

ЦЕЛИ ШЕСТ СЕКУНДИ! 63 ГОДИШНИЯ РИК СВЕТКАВИЦАТА ЗАДЪРЖА ФОУЛИ ВЪВ ВЪЗДУХА ЦЕЛИ ШЕСТ СЕКУНДИ! ИСКРАТА В СЪРЦЕТО МУ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ИЗГАСНАЛА.. И ДЕМОНСТРИРА, ЧЕ ТОЙ ВСЕ ОЩЕ Е НАЙ-ДОБРИЯ! Имаме опит за туш: 1........2..... и инстинктивно Фоули успява да изрита малко преди третото отброяване! Вижте само.. вижте само болката изписана по лицата им.. ако това не беше PAIN III нямаше да видим такова прекрасно изпълнение а шанса за повдигане след този суплес е минимален! Рик решава да смени тактиката.. той взема стола който е в ъгъла на ринга след това го вдига на високо и извиква: ''WOOO''!!! И ЗАПОЧВА ДА МУ ЗАБОЖДА СТОЛА В КРАКА!
СВЕТКАВИЦАТА Е КАТО ПОЛУДЯЛ.. ТОЙ ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРЕ А ФОУЛИ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ДА КРЕЩИ, САМО ПО ТЕЗИ ОТЧАЯНИ ВИКОВЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ КАКВА БОЛКА ИЗПИТВА. В СЛЕДВАЩИЯ МОМЕНТ СВЕТКАВИЦАТА ХВЪРЛЯ СТОЛА В СТРАНИ СЛЕД КОЕТО ХВАЩА КРАКАТА НА МИК И МУ ЗАБОЖДА РИТНИК В СЛАБИНИТЕ СЛЕД ТОВА ТАУНТВА ПО ТРАДИЦИОННИЯ ЗА СЕБЕ СИ НАЧИН И ПРИКОВАВА... FIGURE 4 LEG LOCK!!!!!!
КЛАСИКА ОТ СТРАНА НА РИК.. ТОЙ УСПЯ ДА ДОКАРА МИК ДО ЕДНО МНОГО ЛОШО СЪСТОЯНИЕ. ВИЖТЕ САМО БОЛКАТА ИЗПИСАНА ПО ЛИЦЕТО НА ''THE HARDCORE LEGEND''.. ТОЙ Е НАПЪЛНО ГОТОВ ДА СЕ ПРЕДАДЕ Е ДАЛИ ЩЕ ГО НАПРАВИ НА РИНГА НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТУРНИР НА TNWG???
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 15:20

ФОУЛИ НАПИРА И УСПЯВА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ ТОЗИ ХОД! МАЧА ПРОДЪЛЖАВА!!!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 15:33

След целият този побой и двамата не могат да стоят на краката си. Флеър е замаян, но все още се държи, а Мик не може дори да се изправи. И двамата дадоха всичко от себе си, но не се зане колко още ще издържат на това темпо. В този мач ще се реши целият им живот. Живота през който са враждували и са спорили кой от двама им е по-добър. Живота през който са дали всичко от себе си за кариерата си.. В този мач ще се реши всичко! И двамата са много уморени, а и вече на възраст. Те са замяни и половината от ходовете които правят в момента са инстинктивни. С много усилия и хвърлени сили, Мик успява да се изправи лице в лице с опонент си. Сега двамата с Флеър започват да си разменят бавни удари, защото са толкова изтощени, че дори и замаха им е бавен. Двамата си разменят бесни крушета по средата на ринга, а публиката в залата отброява кой, колко удара е забил на опонента си. Засега двамата са напълно равни, но Фоули започва да забива бесни пържоли в гърдите на Флеър, те се сипят толкова бързо, че той няма време да се осъзнае и да ги блокира. След няколко чопове в гърдите му, Фоули го засилва към един от оптегачите и му забива Snap Scoop Powerslam. Фоули, обаче не приковава краката на опонента си, ами слиза от ринга и започва да търси нещо, много упорито, под него. Фоули губи доста време в търсене, но все пак явно го намира. Той се изправя с някаква торбичка в ръка, какво ли има вътре?? Той се качва на ринга и започва да я ръси, а от нея изпопадат стотици КАБЪРЧЕТА! Mick се е ухилил с кървавото си лице. Той ги разпръсква по едната половина от ринга. Сега Мик се навежда, изправя Флеър, който май е в безсъзнание и..Back Suplex върху Кабърчетата за Рик Флеър!! На Флеър трябва да му бъде оказана помощ, защото е на години, а в момента отнася брутален побой от един откачен психопат, който трябва да бъде зад решетките заради подобни действия! Това може да коства много на Рик.. та той целият кърви. Единственото място по което на кървече, то това беше гърба му, но сега кабърчетата са забити по него и той целият блика от кръв. Рефера казва на Мик да спре и паузира замалко мача. Към ринга се притичват на помощ няколко лекари от екипа. Сега те започват да попиват кръвта на Флеър и да изваждат кабърчетата му. Те дори нареждат на рефера да прекрати мача, но Рик макар и замаян успява да му каже да не го прави и, че е способен да продължи. Никой не му вярва, но все пак се съобразяват с решението му.. Флеър се качва на ринга обратно, а там е Мик който му се присмива. Рик се засилва срещу него, но Фоули успява да се отмести. Той е застанал зад Рик и му забива подсечка с която отново го поваля, а Рефера смита кабърчетата. Той ги махна от ринга. Мик не е много доволен от това, но се съобразява със съдийското решение. Сега той намества стола точно по средата на ринга, вдига опонента си и.. DOUBLE ARM DDT ВЪРХУ МЕТАЛНИЯТ СТОЛ!


Мик, недей това не е нужно.. Просто го туширай и да се свършва всичко. Лекарският екип стоят отстрани на ринга готови да се притекат на помощ, но явно Фоули иска да измъчи стареца още малко. Виждаме, че от гащите си вади познатият ни на всички приятел... Чорапа е готов да се забоде в устата на Флеър, но преди това.. ФОУЛИ ГО УВИВА С ТЕЛ. Мик изчаква Флеър да се изправи и ..


Mandible Claw, като целият чорап е увит с тел!!! Рик започва да кърви и от устата, а Мик се наслаждава на това. Явно краят е много близо.. Флеър се бори, но вече започва да изпада в безсъзнание. Едва ли ще издържи на тази БОЛКА. Това трябва да е краят..??
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 15:36

Рик Флеър затваря очите си, а рефера отива при него, вдига ръката му и тя пада първи път, пада втори път и на третият път когато всички си мислят, че всичко е свършило, Флеър задържа ръката си горе!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Spedre
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 207

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 15:51

Въпреки годините на които са тези двама дългогодишни ветерани.. те изнесоха спектакъл който никога няма да бъде забравен! Вижте само Светкавицата той е направо като заклан.. вижте го, просто не е за вярване до къде се докараха тези двамата само и единствено за да покажат, че все още са живи.. живи легенди! И двамата бавно се изправят на крака но ето, че Фоули му забожда няколко по-добри чука в главата и по този начин го поваля зад ринга след което слиза и маха кората на коментаторската маса а след това маха и мониторите.. качва Рик на нея след това и той се качва, вкарва главата му между краката си и може би ще опита piledriver но ето, че Рик съумява и му забожда прекрасе-е-е-е-е-е-е-е-ен... LOW BLOW!!!! ПОСЛЕДВАН ОТ ПРЕКРАСЕН-Е-Е-Е-Е-Е-Е-ЕН.... BACK BODY DROP ПРАВО ВЪРХУ ДРУГАТА КОМЕНТАТОРСКА МАСА!!!!
УМОПОМРАЧИТЕЛНОООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ.. ДАМИ И ГОСПОДА СТАНАХМЕ СВИДЕТЕЛИ И НА НЕВЕРОЯТНОТО. СВЕТКАВИЦАТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НИ ДЕМОНСТРИРА, ЧЕ НЕ СЛУЧАЙНО ИМА 16 СВЕТОВНИ ТИТЛИ В СВОЯ ПОДПИС С ОТЛИЧИЯ! РИК БАВНО СЛИЗА ОТ МАСАТА СЛЕД КОЕТО ХВАЩА МИК ЗА КОСАТА И ТАКА БАВНО ГО ИЗПРАВЯ, НАМЕСТВА СИ ГО В УДОБНА ПОЗИЦИЯ И-И-И-И-И-И-И-И ГО ЗАБОЖДА В РЪБА НА РИНГА С БЪБРЕЦИТЕ НАПРЕД!!!! СЛЕД ТОВА ГО ВРЪЩА НА РИНГА И ПРАВИ ОПИТ ЗА ТУШ: 1.......2......НЕ!!! НЕ, НЕ И НЕ.. КАТЕГОРИЧНО НЕ.. ФОУЛИ УСПЯ ДА ИЗРИТА ТОЧНО АМА ТОЧНО В ПОСЛЕДНАТА СТОТНА!! НА РИК ВЕЧЕ МУ ПИСНА.. ТОЙ ДАВА ЯСЕН ЗНАК, ЧЕ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ С ФОУЛИ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ. ТОЙ СЛИЗА ОТ РИНГА КАТО ИЗ ПОД НЕГО ИЗВАЖДА ОЩЕ ЕДНА МАСА С ПОДЛИВА ТЕЛ.. КАЧВА Я НА РИНГА ПРИГОТВЯ СЕ И ТРЪГВА С НЕЯ КАТО СЕ СТОВАРВА ПРАВО С НЕЯ ВЪРХУ РАЗБИТИЯ ФОУЛИ!!
СВЕТКАВИЦАТА НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА ОСТАВЯ НЕЩАТА В РЪЦЕТЕ НА ТУША.. ТОЙ СЕ КАЧВА НА ВЪЖЕТАТА СЛЕД КОЕТО СЕ ПОКРЪСТВА И ПОЛИТА ОТ ТАМ ЗА-А-А-А-А-А-А-А.... DIVING KNEEEEEE DROP!!!!!!!! КЛАСИКА! СВЕТКАВИЦАТА ВЕДНАГА СЕ ХВЪРЛЯ В ОПИТ ЗА ТУШ: 1.....2.... ДАЛИ ВСИЧКО СВЪРШВА ТУК???? ДАЛИ СВЕТКАВИЦАТА СРИТА ЗАДНИКА НА МИК????
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 15:56

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! РИК ФЛЕЪР ОСТАВА С ОТВОРЕН УСТА! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ, МАЧА ПРОДЪЛЖАВА!! КАКВА КЛАСИКА!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   

Върнете се в началото Go down
 
MICK FOLEY VS. RIC FLAIR
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN III-
Идете на: