Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 MICK FOLEY VS. RIC FLAIR

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   31/3/2012, 14:23

MICK FOLEY VS. RIC FLAIR

Победителя от този мач ще отвори Pain IV, следващата година!HARDCORE MATCH

Ред на излизане:
1. Ric Flair
2. Mick Foley

Ред на писане:
1. Mick Foley
2. Ric Flair
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Spedre
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 207

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 13:42

В залата зазвучава музиката на "(The) Nature Boy" Ric Flair! А секунди по-късно и самия той се показва в началото на рампата и веднага се спуска надолу по нея.
"(The) Nature Boy" е вече сред въжетата.. той сваля своята роба и веднага започва да разгрява за предстоящия му мач.


Последната промяна е направена от Spedre на 6/4/2012, 13:46; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Foley
ECW Original
ECW Original
avatar

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 230
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 13:43Announcer: From Long Island, New York, weighting at 287 lb, please welcome.. Mick Foley!Hardcore легендата се появява по рампата, както винаги с усмивка на лице. Мик обира ръцете на всички свои фенове от публиката, гледайки в една точка, право към ринга където се намира неговият опонент за тази вечер. Залога не е малък.. Малко преди да бъдат приети в Залата на Славата, тук и сега ще се реши кой е по-добрият и кой ще отвори Pain IV.. Прекосявайки дългата рампа, Фоули стига до стълбите. Имаме Taunt от негова страна, след което влиза на ринга, отдръпвайки се в един от ъглите на ринга и зачаквайки началото на този Hardcore Match.
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 13:45

Двете легенди и бъдещи Hall of Famer-и заемат позиции. Те гледат един в друг, а публиката няма търпение мача да започне. След малка пауза и мощни овации от страна на публиката, рефера дава началото на мача!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Foley
ECW Original
ECW Original
avatar

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 230
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 13:58

Ето, че началото на мача бива дадено. Флеър се втурва към опонента си, но Фоули прави някакъв знак да спре, след което слиза от ринга. Но какво е намислил той?? Мик се навежда под ринга, откъдето вади две увити с ТЕЛ бухалки. Но защо са му две?? Мик се качва на ринга, след което подава едната на Рик. Какво му има на Флеър, явно иска всичко да бъде равностойно. Двамата се отдръпват с телените си бухалки. Сега се засилва един към друг замахвайки с бруталните оръжия. Засега всичко е равностойно, защото и двамата успяват да блокират ударите на противника си. Флеър, обаче не чака много, той отново се засилва и изненадва Флеър, но не му забива теленото си оръжие, ами го поваля с рамо. Флеър се надига и замахва с бухалката, но удара му бива блокиран със мощен удар точно в лицето му. Рик се изнервя, той се изправя за трети пореден път, но и този път резултата е същият защото Мик го поваля със мощен саблен удар. Рик успява да се изтъркули извън ринга където се спасява за кратко. Мик, обаче е луда и изобретателна глава. Той се качва на оптегача и започва да го причаква да се обърне. Рик се обръща, а Мик скача... Мили боже той се разби право в него. Това беше невероятно, Мик моментално се изправя и таунт-ва. Какво ли ни очаква по-напред.. Сега Фоули се навежда и си взима Телената пръчка, а Флеър след като вижда това, без да му мисли се шмугва обратно на ринга. Фоули, обаче е плътно зад него и го последва. Фоули тръгва да се изправя, а Флеър се засилва срещу него, но..


Мили боже, Рик беше неприятно изненадан. За негова жалост Мик беше с cane-a в ръка. Той не спира да го забива в тялот на Рик. Сега рефера отдръпва побеснялата легенда и проверява как е Флеър. Мик не чака много, той се засилва срещу него и имаме Leapfrog Body Guillotine на увисналият се на въжетата Рик Флеър. Той се хваща за шията и се мъчи да си поеме дъх. Това, обаче помага на Фоули да измисли поредната си атака. Той замахва срещу Флеър и си забива ръката точно до "адамовата" ябълка на опонента си. Флеър пада на пода и започва да се гърчи държейки се там. Фоули пък от своя страна таунтва качвайки се към третото въже, явно той няма да остави Рик да си поеме въздух и за една секунда. Мик се качва на въжетата, но решава да не изчаква Флеър да се изправи, отскача и му забива невероятен Flying Elbow Smash. Foley опитва туш над опонента си след това, Флеър, обаче не е достатъчно изтощен и успява да се повдигне. Мик не е много очарован от това, но все пак се засмива и отново слиза извън ринга. Той идва до нашата коментаторска маса откъдето взима метален стол. Не ми се и мисли какво ще прави с него. Мик се качва на въжетата и започва да причаква опонента си. Явно е решил да заличи името на Флеър от основаната, от самият него федерация. Фоули причаква Рик, с усмивка на лице, вдигайки стола нависоко, а публиката в залата е в екстаз. Фоули няма търпение опонента му да се изправи. Флеър е вече на крака.. Той се обръща, но отново се спасява като заляга и успява да слезе извън ринга. Флеър се запътва нанякъде, но Мик успява да го догони със стола в ръце. Той го обръща и..


След като му забива стола в корема, Рик се навежда, а Фоули му забива още един Chair Shot право в гръбнака. Фоули качва опонента си на ринга, където му приковава краката, нима всичко свърши?? 1..................2................???
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 14:01

Бившият собственик на TNWG, успява да се повдигне преди 3! А феновете в залата започват да крещят "WOOOOOOOOO".

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Spedre
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 207

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 14:12

Дами и господа.. тази величествена битка продължава при това с пълна газ. Фоули успя да се разпише стилно за себе си но разбира се офанзивата му не беше достатъчна за кечист от класата на "(The) Nature Boy"! Флеар се изправя на крака но ето, че Фоули не го оставя така и започва да му забожда леви и десни чукове като по този начин го запраща в корнера.. отива в отсрещната част, засилва се но ето, че Рик успява да се махне от там и Мик си прави близка среща с третата сглобка. Рик веднага се претълкулва зад ринга след което взема същия стол от преди малко.. плъзва го под третото въже след което бавно се качва на ринга и започва да забожда ръба му в гърба на Фоули след което извиква: ''WOOO''! И минава на ръба на ринга от там започва да изкача въжетата и се озовава на третото, изчаква Мик да се обърне и когато всичко е готово, Рик рискува и полита с прекрасно-о-о-о-о-о-о-о-о-о.... DIVING CROSSBODY!
Моментален опит за туш: 1......2....НЕЕ! Хардкорд легендата Мик Фоули намира силите с които да изрита малко преди третото, решително и съдбоносно за тази величествена битка отброяване! Рик веднага се изправя на крака също така веднага се претълкулва зад ринга и изважда една отверка след което се връща на ринга и тръгва да я забожда в главата на Мик но ето, че Фоули прави една от личните запазени марки на Светкавицата а именно-о-о-о-о-о-о.. LOW BLOW! След това бавно се изправя, намества си го в идеална позиция и следва с прекрасе-е-е-е-е-ен.. SNAP SUPLEX! Моментален опит за туш от страна на Фоули: 1.....2.....НЕЕ! "(The) Nature Boy" съумява да изрита малко преди третото отброяване. Вижте само Флеар, той вече е на доста години и е видно изтощен но въпреки това все още няма намерени да отстъпи срещата. Фоули продължава да обсипва главата му с леви и десни чукове но ето, че Рик му прави LOW BLOW! Класика! Светкавицата бързо слиза от ринга и вади една маса с бодлива тел след това я кача на ринга и той се кача след това зачаква Фоули и при удобен момент тръгва с масата и я забожда право в главата му!
Моментален опит за туш от страна на "(The) Nature Boy": 1.....2..... дали ще вземе финалния туш толкова рано???
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 14:14

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, МИК ФОУЛИ СЕ ПОВДИГА!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Foley
ECW Original
ECW Original
avatar

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 230
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 14:30

Дами и господа, не можем да ви опишем какво меле става на този ринг. И двамата вече кървят. В началото на мача пълно преимущество имаше Мик Фоули, но после The Nature Boy успя да обърне нещата в своя полза. Сега Рик отново малтретира опонента си. Той награбва един метален стол и започва да го причаква в един от ъглите. Мик си помага малко с въжетата и се изправя, но отнякъде е докопал своят Cane стик. Той се обръща назад, а към него се засилва Флеър, сега имаме сблъсък бежду телената бухалка на Фоули и металният стол на Флеър. Двамата отново са в една и съща позиция. Флеър смъква стола си и го забива в корема на Мик. Фоули се хваща за корема, а Рик опитва нещо, но бива прехвърлен високо над Мик със чудесен Back Body Drop, Foley отново се завърна в играта. Той поглежда на едната си страна където се намира металният стол и на другата къдете е разположена телената бухалка. Той започва да се чуди кое от двете оръжия да вземе. След дълго мислене, Мик се навежда и започва да прави нещо. Той... той маха телта от бухалката, но защо?! Мик успява да я махне, след което НАВИВА БОДЛИВАТА ТЕЛ ОКОЛО СТОЛА!!! Този човек напълно се побърка.. Знаем на какво е способен с подобни оръжия. Този мач е от неговият вид и е готов да направи всичко, за да го спечели. Рик се съвзема и се изправя, а Фоули замахва и... CHAIR SHOT С УВИТАТА ПО СТОЛА, ТЕЛ!!! Това беше напълно ненужно.. Фоули се изправя, а залата е на път да се срути. Всички скандират името на Hardcore Original-a на TNWG! Foley внимателно причаква Flair, но Рик не може а се изправи толкова бързо. Мик се навежда и хваща втората телена бухалка, той се засилва и Я ЗАБИВА В ЛИЦЕТО НА ОПОНЕНТА СИ С ELBOW DROP!


FLAIR ОТНОВО ЗАПОЧВА ДА КЪРВИ. От лицето му блика кръв... Тя се стича по цялото му тяло, влиза му в очите и устата, а Мик се наслаждава. Той не приковава краката му, защото иска тази "забава" да продължи още малко. Мик се качва на въжетата, като започва да причаква Флеър. Рик успява да се хване за въжетата и инстинктивно се изправя с тяхна помощ. Той сигурно нищо не вижда, върти се към всички страни на ринга, но не вижда опонента си. Фоули най-накрая отскача и го поваля отново със нещо като модифициран Flashpoint. Мик се изправя и започва да прави таунт-ва, че това е краят. Той слиза от ринга и вади някаква дървена маса. Явно наистина това ще бъде краят.. Сега Фоули се качва на ринга и я разпъва, но Рик успява да се докопа до оголената бухалка. Макар и да няма тел по нея, ако успее да уцели опонента си, това ще изравни малко нещата. Мик му обръща гръб и започва да се занимава с масата, а Рик замахва с бухалката, която попада точно във врата на Фоули. Мик пада на колене, а опонента му замахва още един път с бухалката. След това Мик напълно се свлича. Рик не спира да обикаля ринга, бършейки си лицето от цялата кръв и таунтвайки. Той губи много време. Изражението на Фоули започва да се променя, той симулира, като застава на колене. Фоули се доближава до него, но също бива повален с LOW-BLOW! Foley се изправя и забива ритник на опонента си право в лицето. След това го изправя и много внимателно го поставя върху дървената маса, на която има дори и тел. Мик също се качва, ще ги издържи ли?? Фоули е вече на масата, сега изправя опонента си, вдига го и това е PILEDRIVER ВЪРХУ ДЪРВЕНАТА МАСА!!!


Това направо разката и двамата.. Flair лежи върху бодливата тел и отломките от изпочупената маса, а Foley инстинктивно се обръща към него, слагайки ръката си върху гърдите му и опитва туш. Това да не би да е.. решаващият ход?? 1.............2..............?!?!?!?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   6/4/2012, 14:32

СЛЕД ТОВА СУПЕР БРУТАЛНО ГИГА СУПЕРМЕНСКО ИЗПЪЛНЕНИЕ ВЪРХУ СТАРИЯТ ЧОВЕК, РИК СВЕТКАВИЦАТА, ИМА ПОВДИГАНЕ. "The Nature Boy" показва, че все още го може и успява да продължи в този мач.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: MICK FOLEY VS. RIC FLAIR   

Върнете се в началото Go down
 
MICK FOLEY VS. RIC FLAIR
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN III-
Идете на: