Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 HARDCORE CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   6/4/2012, 16:28

След това Труф малко или много върна своето преимущество в мача. Той се възстановява още след онзи Spinebuster върху стола, но все пак е в по-добро състояние. Труф се качва на въжетата и започва да причаква опонента си. Той обаче не се изправя. Истината решава да рискува и отскача като прави опит за 450 Splash, но "няма никой в къщи". Батиста се е преструвал. Той успява да се одмести от мястото накъдето се беше нацелил чернокожият му атлет и се спасява по този начин. Батиста се изправя и започва да чака Труф. Той няма търпение да забоде още един Копие което, може би ще бъде фаталното. Сега Батиста застава в един от ъглите, но явно решава да промени хода си. Сега той се качва на оптегача и оттам изчаква Труф. Истината моментално се изправя и се засилва срещу сглобката на която седи опонента му, но Батиста контрира като отскача и му забива чудесно рамо,. Това попадна точно в устата на Труф. Сега Батиста полудява, той отива до въжетата и започва да го тресе като бясно животно, може би сме близо до краят. Сега Труф успява да му направи подсечка от нищото и моментално се засилва срещу него. Батиста без да губи много време успява да го изправи и това е..


SAMOAN DROP!!! След това Батиста приковава краката на опонента си, нима това е краят??? 1......2....... и Труф намира сили да се повдигне. На Батиста не му се вярва, но това е самата истина! Истината понякога боли.. Сега Батиста слиза от ринга и започва да се рови отдолу на ринга, явно не са останали много неща след мача на Фоули - Флеър, които разграбиха всичко. След дълго ровене, Животното се показва с една дървена маса в ръка. Той я качва на ринга и я забива право в опонента си. Масата още не е разпъната, а Батиста си помага с нея. Сега Животното я поставя в един от ъглите където започва да я разпъва. Труф бива вдигнат, но започва да се съпротивлява. Истината е много изморена, но все пак зашеметява опонента си със ритник в тела последван от Low-Blow. Batista пада на колене след това а имаме и DDT! Dave не е на тои свят. Труф също пада на земята и започва да си почива, той търси силите които вече са му на привършване. Сега Батиста се изправя и му забива мощен Clothesline, Truth се надига, но отнася и Big Boot! Dave започва да набира сериозна скорост. Сега той отива до масата, придърпвайки заедно със себе си и Труф. Батиста го приготвя за финишъра си, сега го вдига нависоко и..


POWERBOMB ВЪРХУ ДЪРВЕНАТА МАСА!! Труф е разбит, а Батиста здраво го притиска към тепиха, това е краят?!?! 1.............2..............?!?!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   6/4/2012, 16:34

KICK OUT!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
TheAmericanNightmare
New User
New User
avatar

Location : Canada
Join date : 17.12.2011
Posts : 39

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   6/4/2012, 16:48

Р-Труф и след този ход все още е в играта! Дори самото животно не може да повярва, че се случва! Сега той се чуди какво да прави с рапъра и започва да му нанася мръсни удари в главата. После взима метален стол и започва да му го пере в главата. Тогава го изправя и го изкарва от ринга. Слиза после с кендо пръчка и започва да пердаши и пердаши афроамериканеца. Но от някъде Истината черпи сили за борбеност и издържливост и това учудва Батиста който решава да замахне с пръчката но Труф я хваща с двете си ръце и изритва културиста в средата. Сега виждаме как Дейв е клекнал и се държи за чатала. После пък Истината вкарва опонента си в ринга и започва да го удря с метален стол и това продължава бая дълго време. После подхваща изкривената кофа, поставя я в средата на ринга и изпълнява Single Arm Mat Slam върху нея!Сега имаме опит за туш от който животното се повдига. След което Труф е недоволен от това и започва да пердаши отново и отново опонента си. После изритва кофата от ринга, поставя метален стол и върху него Истината изпълнява Overdrive Neckbreaker върху металния стол! След което излиза от ринга и взима цигара от човек от публиката, която я запалва, влиза в ринга и издухва дима върху Батиста. А сега се засилва към въжетата и изпълнява Spingboard Leg Drop. Друга привлекателна маневра! Сега се запътва и взима кендо пръчката с която започва да шиба бързо Батиста. После спира. И тогава разкрачва животното и му забива пръчката в слабините. О, какъв изстрел, Батиста не може да изтърпи и се държи за чатала крещящ от болка! А сега Р-Труф движещ се около ринга с кендо пръчка на гърба и пушещ цигара подхваща Батиста, засилва го от единия към другия корнер и това е Irish Whip. Изморения Батиста пада на гъза си без да мърда! А тогава Р-Труф взима метален стол, засилва се от далечна дистанция и това е о, боже, това току що беше CHAIR SURF!!!!!А сега мега изтощения Батиста бива хванат за китката от Р-Труф, издърпан към средата на ринга, с пъхнат стол в главата и това току що виждаме в момента е не кой да е ход, а самият............... LITTLE JIMMY!!! Мили боже, та той току що го остави без въздух! And cover........ !

Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   6/4/2012, 16:50

1.......2...... kick out!
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   6/4/2012, 17:00

Дами и господа, на Труф не му се вярва, но Дейв успява да се повдигне малко преди 3.. Сега той го изправя и опитва този ход втори път, но този път късмета му изневерява и Батиста успява да го засили към въжетата. При връщането си Батиста улавя опонента си и имаме Spinebuster! След това виждаме, че Батиста изправя опонента си и го засилва към оптегача. След това Дейв се засилва срещу него и го забива много здраво в сглобката със Clothesline! Това беше невероятно.. Батиста веднага вдига Труф и го качва на третото въже. Сега и Батиста се качва горе и започва да се мъчи, да го прехвърли над третото въже, нима това ще е краят?? Батиста забожда няколко чопа в ребрата на опонента си с което успява да го прекрати. Сега Батиста сграбчва Труф през врата и имаме SUPERPLEX!!! Batista направо се разби в тепиха заедно с тялото на чернокожият си опонент. Сега виждаме, че Труф започва да се гърчи по средата на ринга. Той не може да се съвземе след това. Сега Труф бива изправен от страна на Батиста. Дейв го вдига високо над главата си, какво ли ни предстои? Как ли ще бъде забоден Труф в тепиха..


JACKHAMMER! КАКЪВ ХОД ОТ СТРАНА НА БАТИСТА! Дейв постъпи нетрадиционно, но това му свърши работа. Сега той се втурва към тялото на опонента си и го засяда, притискайки го с цялата си тежест към ринга. Това трябва да е краят? 1........2.........?!?! Неее, повдигане от страна на Чернокожият Атлет. Това не е за вярване.. Батиста побеснява той изправя опонента си и отново започва да го пребива. Той го засилва към въжетата след което отскача и го поваля със Clothesline. Това е просто невероятно, колко ли още може да издържи Труф. Ако Батиста продължава с този натиск, нищо чудно той да бъде новият ни шампион. Сега Батиста изритва опонента си извън ринга. Двамата започват да се налагат зад въжетата. Батиста хваща главата на истината и многократно я забива в нашата маса, след което и в металните стълби и накрая разрушава преградите с неговото тяло. Труф направо беше разбит.. Сега Батиста го изправя и започва да го влачи към нашата коментаторска маса. Той ни подминава и започва да качва Труф на тази на испанските ни колеги, това няма да приключи добре.. Батиста и Труф са на коментаторската маса на колегите. Сега Дейв го вдига като за POWERSLAM.


BATISTA РАЗБИВА КОМЕНТАТОРСКАТА НИ МАСА СЛЕД ТОВА! Въпреки изтощението му, той успява да се изправи и да вкара Труф на ринга, където го вдига и имаме POWERBOMB BY "THE ANIMAL" FOR R-TRUTH! Батиста без да губи много време приковава краката на опонента си, притискайки го с цялата си сила към тепиха. Рефера отброява, нима това е краят? 1..............2.............???
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   6/4/2012, 17:01

1.......2..... и инстинктивно Труф успява да изрита малко преди третото, решително отброяване!!!
Върнете се в началото Go down
TheAmericanNightmare
New User
New User
avatar

Location : Canada
Join date : 17.12.2011
Posts : 39

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   6/4/2012, 17:17

И след този експлозивен ход Р-Труф още...... ОЩЕ Е В ИГРАТА! Батиста учуден от издържливостта на опонента си, налага още малко тупаник на афроамериканеца и го вкарва в ринга. После започва да го пердаши пък с метален стол, като поредния удар ще бъде в главата, НО ЧАКАЙ! Труф току що инстинктивно повдигна десния си крак и стола се заби точно в главата на Батиста! Сега Труф се изправя и това е Sitout Jawbreaker!


После рапъра поема щафетата като изсипва пакета с кабърчета и взима кофата с боклук. От нея изважда знак СТОП и започва да нанася с него удар след удар в главата на Батиста. После се засилва и това е Крак Брадва! А сега Истината запраща Батиста към отсрещния корнер, засилва се със знака и това е удар с коляно. Батиста не помръдва! Сега Истината поема животното към себе си, застава зад изсипаните кабърчета, забива глава на Батиста, животното се навежда, а тогава Труф се засилва към въжетата и това е прекрасен Corkscrew Scissors Kick!


О, боже! Току що Батиста падна върху огромния брой кабърчета! В момента виждаме как се старае да се изправи и също така виждаме и неговото кървящо лице! А сега Труф който се разхожда около ринга и си почива на ъглите като знак за добре свършена работа се запътва към Батиста, без проблем го запраща към ъглите, отново се засилва от далечна дистанция и отново изпълнява маневрата която видяхме току що и по-точно Chair Surf!


And right now, right now is the time for the biggest manuever in the history of TNWG! Сега Истината отново хваща Батиста за китката и го изстрелва към средата на ринга за да изпълни за пореден път чудесната си маневра.....


..... Little Jimmy! And cover again! Ще имаме ли нов Hardcore Champion?!
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   6/4/2012, 17:19

1........2.......3! Ето че Труф си тръгва с Хардкор титлата от PAIN III!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
HARDCORE CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP
» Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN III-
Идете на: