Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   7/4/2012, 23:32

1.....2.... повдигане!
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   7/4/2012, 23:49

Стайлс отново се задържа в мача.Ей Джей елиминира Чък,а публиката все още не знае какво е станало.Ей Джей се засилва и поваля Скалата със саблен удар,той се изправя,но изяжда още един саблен удар.Ей джей се качва на въжетата,приготвя се и това е frog splash!Стайлс буквално смаза Скалата.Сега Ей Джей опитва туш 1,2,но НЕ! Роки направи невъзможното и се повдигна след този [b]прекрасен ход.Стайлс изправя Скалата и го запраща към оптегачите,след Това Стайлс се засилва и забожда невероятен ритник в черепа на скалата.Стайлс го хваща рита го в корема и го запраща към металния кол,където Скалата направо премаза рамото си.Ей Джей,го издърпва,хваща главата му и започва да я тряска в оптегача.Скалата кърви.Стайлс се усмихва,а публиката е разделена на две части.Едната вика за скалата другата за Стайлс.Ей Джей изправя Скалата и го качва на въжетата.След това Стайлс се качва след него,хваща го премята ръката му през рамото си,приготвя се и прави невероятен суперплекс.Стайлс директно опитва туш 1,2 но Скалата отново отлепя рамото си от пода а публиката е под напрежение.Ей Джей поглежда за малко към трофея,но Скалата прави roll up 1,2 но Ей ДЖЕЙ намира сили да се изправи.Двяамата се вкопчват един в друг,но ей Джей го хваща и това е прекрасен belly to belly suplex!Ей Джей го изправя,хваща го и това е прекрасен Pumphadne Gutbuster.


И двамата обаче лежат на пода и не помръдват.Стайлс обаче дава признаци за живот,като слага ръката си върху тялото на скалата и опитва туш 1,2 Дали това е краят?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   7/4/2012, 23:51

1......2.....НЕЕ! Скалата съумява да изрита преди три!
Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/4/2012, 00:12

Wow, това беше близо.Двамата започват да се изправят.Скалата започва да налага Стайлс със удари, той обаче отвръща.Сега Стайлс засилва Скалата и го запраща над въжетата.Той излиза извън ринга, където повдига лежащия Роки.Изправя го и пуска гърдите му да се ударят в преградата.Скалата се гърчи от болка и пада до коментаторската маса.Рефера го пита дали иска да продължи мача, обаче Скалата го бута и започва да се изпрява.Леко замаян, се показва че иска още и прави bring it знака на Стайлс!Той полита от третото въже и поваля Скалата със саблен удар.Започва да му набива бързи крушета в главата, ала Скалата се обръща и сега той започва пердаха.Връща Стайлс вътре... започват да се налагат отново, но Скалата засилва Стайлс и го отнася със spinebuster!Ооо май гъднес, време е за най-наелектризиращият ход в историята на този бизнес.. Peoples Elbow!!Connects!Бърз опит за туш, но Стайлс намира сили за да се изправи.Скалата изглежда замаян отново, доста бой отнесе.Опитва се да си поеме въздух а Стайлс го удря с ритник в ченето.Продължава да го рита на земята, като си поема време.Рок се изправя, и Стайлс му нанася суплекс.Опит за туш.. повдигане.Стайлс продължава усилено с мача, като чака Скалата да се изправи .. опит за удар.. Скалата контрира.. удар удар.. Засилва се но .. Стайлс с изненадваща мечешка прегръдка!Изцежда силите на Роки, но той успя да го удари и да се освободи.Засилва Стайлс към въжетата и го посреща.. DDT!Cover.. 1 .. 2.. не.Скалата си поема време като диша силно и се държи за ребрата.Леко по леко се изправя и грабва Ей Джей.. той обаче го изтласква и започва да го мели с удари в корнера подовно на Скалата, НО ВИЖТЕ СКАЛАТА ЗАПОЧВА ДА ТРЯСКА СТАЙЛС С ПЪЛНА СИЛА И ГО ИЗБУТВА, ЗАСИЛВА СЕ .. LARIAT!... SPINEBUSTER!!Ще опита още веднъж Peoples elbo.. WAIT A MINE, AJ COUNTERS!AJ COUNTERS!!FIGURE FOUR!!!НЕ НЕ!Скалата изблъсква Стайлс,но той сега поваля Скалата на земята.Качва се на най-горното въже бързо бързо .. лакът в сърцето!Опит за туш .. 2 .. kickout!Стайлс изправя Скалата, засилва се ,но и Скалата се засилва.. double clothesline!Двамата мъже мислеха едно и също и двамата се повалиха.Публиката започва да крещи за Роки, докато те се изправят и започват да си нанасят удари, и двамата залитат след всеки удар докато публиката крещи и боо-ва.Скалата сега нанася, удар, удар ИИИ У- WAITWAITWAITIWAT.. НАВЕЖДА ГО .. STYLES CLASH!!STYLES CLASH!!THATS THE END!.. COVER .. 1 .. 2.. 3НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!ПОВДИГАНЕ!ПОВДИГАНЕ!ПОВДИГАНЕ!СТАЙЛС УДРЯ ТЕПИХА И СИ ВИКА НЕ!Отказва да повярва че това беше повдигане..Той се премята из ринга и сега се изправя.. изправя Скалата бавно и .. OMGWTFDAFUQISTHISSHITOMG.. ROCK BOTTOM! ROCK BOTTOM! ROCK BOTTOM!OUT OF NOWHERE!COVER!!
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/4/2012, 00:18

1........2......НЕЕ! Инстинктивно Стайлс успява да изрита съвсем малко преди третото отброяване!!
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/4/2012, 00:35

Стайлс все още се крепи!!!Ей Джей се изправя и започва да налага Скалата с мощни чукове.Стайлс го запраща към въжетата,а след това го поваля със падащ лист.Ей Джей веднага се качва на въжетата и това е 450splash!Ей Джей тоталносе развихри.Публиката скандира името му,а той е откачил.Стайлс изправя Скалата и го изхвърля от ринга.Феноменалния слиза от ринга,хваща главата на Скалата и започва да я блъска в оградата за публиката,а Скалата крещи от болка.Стайлс го рита в корема,хваща го и го запраща към металните стълби където го размазва.Скалата се опитва да се свести обръща се но от оградата скача Ей Джей,който му забива flying forearm.


Ей Джей владее положението.Стайлс поставя Скалата върху коментаторската маса,след това се качва на въжетата,приготвя се и прави нвероятно задно салто право върху Скалата.Стайлс току що счупи коментаторската маса с тялото на Скалата.Ей Джей връща Скалата на ринга.Стайлс го изправя и двамата започват да се бутат.Стайлс му удря шамар засилва се и му прави прекрасен падащ лист,но докато Скалата падаше,той удари и съдията.В момента съдията е в безсъзнание,а това е любимият момент на Ей Джей.Той ще го направи,ще го направи.Да Ей Джей изважда вилицата от джоба си,отива до тялото на Скалата и му я забожда право в окото.Стайлс може да осъкати Скалата по този начин,но той прилага този ход на много хора.Ей Джей взима метален стол и докато все още съдията е аут,Феноменалния причаква Скалата,приготвя се и забожда удар с металния стол право в черепа на Скалата.Скалата кърви все по обилно.Стайлс показва огромно неуважение към Скалата като се изплюва в окървавеното му лице.Стайлс му се смее но го изправя и го взима със себе си на въжетата,Стайлс се приготвя,хваща го и това е прекрасен Styles Clash от въжетата!


Ей Джей буквално размаза Скалата с тези опостошителни удари.Скалата е в несвяст,а Стайлс се радва на този факт.Съдията вече се изправя,а Стайлс се прави на добър пред него.Ей Джей прикляква до скалата и започва да го налага с мощни чукове.След това го изправя и го запраща към оптегачите.Стайлс се засилва и му забожда прекрасен ритник в черепа.След това Ей Джей се качва на долното въже,хваща Скалата,засилват се и Стайлс направи прекрасно изпълнение на булдог,право върху Скалата.Ей Джей владее Скалата от всякаде.Ей Джей го изправя,хваща го и му прави невероятен Powerbomb!Стайлс го изправя,хваща го и това за пореден път е Styles Clash!


Ей Джей този път тотално смаза опонента си.Стайлс обаче също се нарани при този ход,затова той започва да пълзи към Скалата.Стайлс стига до него и го покрива.Опит за туш 1,2?Успя ли Ей Джей да сбъдне мечтата си???
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/4/2012, 00:39

1.........2........3! НЕЕ! НЕ, НЕ И НЕ.. СКАЛАТА ПРОСТО ОТКАЗА ДА ОТСТЪПИ ТАЗИ СРЕЩА.. МАЧА ПРОДЪЛЖАВА!
Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/4/2012, 12:40

Някак си Скалата, повдигна рамото си."The TNWG Universe" .. близо 40.000 фенове крещат за любимците си със смесени емоций.Скалата се изправя бавно и се обръща към противника си и го забива с ритник в корнера.Продължава с лакъти.Запраща го към ъгъла но Ей Джей контрира със side slam!Туш .. и повдигане.Ей Джей поглежда към въжетата.. бавно започва да се изкачва .. MOONSAULT!Epic!Ей Джей се нарани лошо.. пълзи към Скалата .. 1 .. 2 ..И Скалата се повдигна отново!Ей Джей не можа да повярва.Сега причаква Скалата.. изправя се ии опит за Styles Clash, не не Скалата се отървя и сега Скалата поваля Ей Джей с копие повдига го и опит за Shap .. AJ го избутва.Сега Скалата се засилва към него и го поваля със саблен удар.Ей Джей се изправя но Скалата започва да го налага с удари, Скалата се развихря.Удар след удар и публиката полудява!WHAAM!Ей Джей се сгромоляса на пода и бързо се изтъркулва от ринга.Скалата тръгва да слиза, но AJ го дърпа за крака и го издърпва от ринга, последвано с тръшване.Ей Джей изправя Скалата и му забива черепа в стоманените стълби.Той бавно отива към него и се опитва да го мелне пак, но Скалата се подпира с ръцете си и успява да удари Ей Джей.Сега слага стълбите на една страна.. засилва Styles и той поваля стълбите и пада заедно с тях.Скалата се връща в ринга, за да не бъде отброен и веднага излиза.Хваща AJ .. DDT на бетона!Скалата бърза да разглоби коментаторската маса на колегите Испанци.Отива към Ей Джей, но отнася Superkick в ченето!Бързо запраща Скалата на масата, повдига го за STYLES - НЕ НЕ СКАЛАТА СЕ ИЗМЪКВА, ИЗМЪКВА СЕ, И СЕГА ОПИТ,ОПИТ... ROCK BOTTOM!HOLY SHIT!Скалата бърза да се изправи, запраща AJ в ринга .. опит за туш .. 1.. 2.. AJ СЛАГА КРАКА СИ НА ВЪЖЕТО !!Скалата веднага се мята на Ей Джей и му забива удари в главата, дърпа го за краката и.. заключва Sharpshooter!От втория път успя!Ей Джей бавно но сигурно се добра до въжето, Скалата го пуска но сега го издърпва отново в центъра на ринга и го заключва отново!Подпира се с коляното си за по-малки шансове AJ да се добере до въжетата.Will The Rock be World Champion?

Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/4/2012, 13:11

ЕЙ Джей Стайлс е почти готов да тупне, но все пак достига въжетата! Мача продължава ...

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/4/2012, 13:38

Невеорятно!Стайлс доказва за пореден път,че е Феноменален.ЕЙ Джей се хваща за въжетата и малко по малко,намира сили да се изправи.Ей Джей се вкопчва в Скалата,след това обаче му узабожда ритник в корема,хваща го и му прави невероятно DDT!Стайлс отново владее положението.Ей Джей изправя тялото на Скалата и го запраща към оптегачите.Ей Джей се засилва,посредата на ринга отскача и забива коляното си право устата на Скалата.Стайлс буквално размаза The Peoples Champ!Ей Джей го издърпва по средата на ринга,след това се качва на въжетата,приготвя сеи за пореден път премазва Скалата с прекрасно 450 splash!Стайлс опитва туш 1,2 но Скалата отново се изправя,а публиката не може да повярва.Стайлс изправя Скалата,хваща го и му прави прекрасен brainbuster!Феноменалния решава да го изправи,след това го вдига и го качва на въжетата.След това Стайлс се качва при него,хваща го и му прави прекрасно Avalanche DDT!!!


Стайлс направи един изумителен ход.Феноменалният обаче все още не е приключил със Скалата.Ей Джей го изчаква да се изправи,а Скалата се изправя с помоща на въжетата.Ей Джей се засилва и му прави невероятен падащ лист с който го изкарва извън ринга,а Скалата размазва главата си в оградата.Ей Джей тотално се е побъркал.Стайлс отива при Скалата,и започва да го рита с няколко жестоки ритника.Феноменалния изправя Скалата и го запраща към металните стълби,където се размазва.Стайлс отива до него,хваща го за ръката,засилва я и забива ръката му в металния кол.Никога до сега не сме виждали Скалата да крещи по този начин.Стайлс връща Скалата отново на ринга.Ей ДЖЕЙ изправя трупа на Скалата.Той се олюлява,а Стайлс се засилва скача на въжетата и му прави прекрасно Stylin' DDT!!!Ей Джей не беше използвал този ход от доста дълго време,но успя да повали Скалата с него.Ей Джей изправя Скалата,хваща го и му прави невероятен Styles Clash!!!


Ей Джей,отново опитва туш 1,2,но НЕ!Скалата показва,че е доста издръжлив,като отлепя инстиктивно рамото си от пода.Феноменалния не може да повярва на това,което се е случило и започва да се кара със съдията.През това време Скалата се изправя и това е roll up.1,2 но Ей Джей се повдига.Стайлс обаче е с по свежи сили и бързо се изправя,като поставя Скалата на колена и на ръце.След това Стайлс се засилва и забожда прекрасен ритник в ребрата на Скалата.Ей Джей се възползва от това,кляка до скалата и заключва figure 4 leglock!!!Той направи захвата точно по средата на ринга.Скалата се опитва да стигне до въжетата,но Ей Джей постоянно го издърпва и усилва захвата!


Скалата няма друг избор,какво ли ще направи???Предава ли се?
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Christian Cage vs. CM Punk vs. Brock Lesnar
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN III-
Идете на: