Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 BACKSTAGE

Go down 
АвторСъобщение
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: BACKSTAGE    31/3/2012, 12:59

В тази тема вие можете да пуснете кратко Promo или просто Gif на кечиста си докато се подготвя (тренира) / излиза (в Backstage естествено) преди мача си, или ако не ви се чака до следващото Шоу да дадете своето обяснение или Backstage Interview след мача си пред публиката на федерацията.
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: BACKSTAGE    6/4/2012, 21:23

Виждаме Ортън как се готви да напусне сградата и се прегръща с кечисти като: William Regal, Jeff Jarret и много други кечисти от компанията, а ето го и световния шампион лице в лице с Ортън...Чък и Ортън Двамата се поглеждат странно и се ръкостискат! Ортън вече напуска тази компания изглежда, а феновете ръкопляскат на Ортън! Останете с нас, за да видите останалата част от този турнир!
Върнете се в началото Go down
BadKitty
Superstar
Superstar
avatar

Location : ВТ
Join date : 07.03.2012
Posts : 279
Age : 26

ПисанеЗаглавие: Re: BACKSTAGE    7/4/2012, 15:08

Камерите показват улицата, на която се намира Националният Дворец на Културата - НДК. Минувачи, шофьори, светофари - всичко е обичайно. Миг по-късно мощен рев на мотор раздира тишината.


Камерите засичат как жълто-черен мотор се приближава с бясна скорост към НДК, а кадрите, излъчвани по телевизионните екрани, започват да стават все по-близки...


Моторът спира рязко, но мотористът не слиза. Двигателят все още не е изключен. Феновете в НДК стават свидетели на един мощен прекъсвач. Миг след това моторът отново потегля и влиза през отворените врати.


Публиката е наелектризирана, всички пищят, крещях, разнасят се и звуци от вувузели - досущ като на футболен мач, с разликата, че предстои кеч турнир, в който участват и жени.

Моторът се понася с плавна скорост напред и спира точно пред входа на НДК. Мотористът се накланя на една страна и спуска левия си крак. След това слиза изцяло от мотора, подпирайки го на степенка. Вдига ръце високо във въздуха в знак на поздрав към всички присъстващи, а след това съвсем бавно сваля черната каска...

ДААА! Това е АШЛИ!!

Върнете се в началото Go down
Pete Apple
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 15.02.2011
Posts : 103

ПисанеЗаглавие: Re: BACKSTAGE    7/4/2012, 16:17

След откриващия мач се насочваме backstage, а операторът се е забързал по дългия коридор. Чува се някакъв разговор, но за жалост участниците в него не могат да се разпознаят, поне засега.

???: Казах ти, че синьото ще ти отива! А ти не вярваше, хайде, кажете му момчета!

Два гласа задружно казват "да".

???: Не знам, жълтото е моят цвят, всъщност... О, май нахалното момче с камерата приближава, пригответе се всички, Shattered Dreams Productions и 24 Karat Pictures в съдействие с едно платено съобщение от bWo...

bWo?! Нима не чухме правилно?! В същия този момент операторът завива в едно от разклоненията на коридора, но изведнъж сигналът на камерата се изгубва... дали той не падна настрани? Или пък беше бутнат?... О, не, само не това... Ето какво се появява на екраните на зрителите след няколко секунди смях:


Логото примигва, а изведнъж се пренасяме в стая, или по-скоро съблекалня. Камерата се клати, докато човекът зад нея ни помага да огледаме тази съблекалня. Вътре има разхвърляни дрехи, останки от най-различни храни... но това не е най-важното... само не и тези идиоти. Вече видяхме един от тях в TNWG, а сега всички накуп?!

Stevie Richards: Здравейте, дами и господа. Това е едно платено съобщение от страна на bWo. Аз съм Stevie Richards, а тук до мен са Hollywood Nova, помахай на камерата, Нова.

Hollywood Nova отправя сериозен поглед към камерата, а феновете аплодират.

Stevie Richards: Също така и The Blue Meanie.

The Blue Meanie обръща камерата към себе си казва "Hi", като започва да маха с ръката си, докато друса корема си наляво и надясно. Кой би дал на това същество да снима каквото и да е?!

Stevie Richards: И последен, но не на последно място, посрещнете нашия скъп специален гост - Goldust!

Goldust се появява, облечен в синьо, все още невярващ на това, което се случва в момента.

Stevie Richards: Докато кечистите от roster-а на TNWG изпитват цялата болка на Pain III, ние решихме да посетим съблекалните на някои от тях, да ви покажем възходите и паденията на личните животи на кечистите. И какво по-добро начало може да има тази обиколка от съблекалнята на The Blue Meanie? Зад мен има недоизядени парчета пица, по пода е разлята кола... точно тук, виждате ли това голямо петно?

The Blue Meanie: Ъъ, Stevie... това не е кола...

Stevie Richards се изправя и се отдръпва настрани възможно най-бързо.

Stevie Richards: Да, както и да е, тук са късите дънки на Meanie, нека продължим напред.

Hollywood Nova: Следващата ни цел ни очаква!

Goldust: Meanie, не разбрах нещо от разговора на нашите приятели, какво точно има на пода?...

The Blue Meanie: О, не е важно, хайде да тръгваме.

Четиримата излизат от стаята и продължават напред, като стигаме до съблекалнята с табелка "Chuck Taylor". Stevie почуква и отваря вратата, като World Heavyweight шампионът играе Smackdown vs. Raw 2012 на своя Xbox 360. Той се изненадва от появата на тези клоуни, като спира играта на пауза и се обръща към тях.

Chuck Taylor: Какво търсите тук, по дяволите?... Спокойно, ебавам се, влезте.

The Blue Meanie: Благодаря ти, Чък. Тук сме, за да огледаме твоята съблекалня. А докато сме в тази стая, може ли един автограф?

Chuck Taylor: Съжалявам, човече, но не мога точно сега. Може би на следващото шоу? О, здравей, Goldust.

Goldust: Привет, Чък Тейлър. Докато съм тук, дължа ти извинение.

Chuck Taylor: Е... няма ли да се извиниш?

Goldust: Не, просто исках това да се знае.

Stevie Richards: Пичове, съсредоточете се. Meanie, вкарай ме в кадър. Така, драги зрители, тук наблюдаваме една доста подредена стая, всичко изглежда наред. Ето я и Световната титла на TNWG!

The Blue Meanie: Страхотнооо, може ли да я пипна, Чък?

Stevie Richards: Meanie. Концентрирай се поне за няколко минути. А тук имаме... уоу, направил си си CaW в SvR 2012?! Но то изглежда точно като теб, може ли да направиш един и на мен, винаги съм искал такъв?

Chuck Taylor: Хахахахах, хайде, пичове, навън. Чака ме тежък мач след няколко часа и колкото и да съм весел, в момента нямам време за това.

Hollywood Nova: Благодаря ти за отделеното време, Чък. Хора, напред. Хайде, Stevie, тръгвай. И знаеш какво съм ти казвал относно стоенето толкова близо до телевизора - ще си развалиш зрението!

Четиримата идиоти продължават напред, вървят около минути и стигат трета съблекалня.

Stevie Richards: Нямам никаква идея на кой е тази, няма табелка. Нищо, влизаме!

Richards чука два пъти, но няма отговор, затова просто нахлува вътре, заедно с останалите малоумници.

Goldust: Момчета, на масата има някаква бележка. "Господин Рон Симънс, надяваме се да се насладите на лукса на тази специална стая, разположена до съблекалните на кечистите. Мястото Ви във VIP ложата е уредено. С най-добри пожелания, ръководството на TNWG."...

Goldust поглежда към Stevie, а той е готов да говори.

Stevie Richards: Мамка му, това е една от стаите за специални гости! Хайде, изнасяме се.

The Blue Meanie: Stevie?

Stevie Richards: Какво?

The Blue Meanie: Смешно ми е.

Stevie Richards: Защо?

The Blue Meanie: Защото ти каза "мамка му". И Рон Симънс казва така "мамка му, мамка му, мамка му"... мамка му.

Последните думи на "The Blue One" не бяха цитат, защото докато вървеше назад той се блъсна в бюрото и бутна една от стъклените вази на земята, като стъкла и течност се разпиляха по пода. Meanie се обърна с камерата към това място, за да снима поразията... но сега се спъва и пада назад... чу се силен трясък, а останалите му помагат да се изправи.

Goldust: Добре ли си?! Много си непохватен, момче.

Stevie Richards: Виж само какво направи. Горд съм и съм разочарован едновременно.

Hollywood Nova: ... ТОВА БЕШЕ ЖЕСТОКО!

Meanie завърта камерата и се виждат дървени останки, той е счупил маса!

Stevie Richards: Бързо, омитаме се, всеки момент може да дойде, за да вземе нещо.

Stevie отваря вратата, но се стряска и отстъпва назад, а Meanie се приближава... и виждаме Ron Simmons! Той влиза и оглежда изпочупената стая, след което поема дълбоко дъх и... DAMN!


Всички се стряскат, след това се усмихват тъпо, докато Ron ги гледа ядосано. Изведнъж Stevie Richards изскача пред камерата.

Stevie Richards: Това беше едно платено съобщение от bWo.

Goldust: Хъ-хъ-хъъъъъъъъммм...

Stevie Richards: ... със съдействието на Shattered Dreams Productions и 24 Karat Pictures...

Meanie мята камерата настрани, но преди това виждаме как всички бягат навън от стаята. "Синия" също успява да избяга, краката му влизат в кадър, а Ron Simmons веднага тръгва след тях. Дами и господа, останете с PAIN III!
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BACKSTAGE    7/4/2012, 19:13

Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BACKSTAGE    7/4/2012, 20:40

Камерите ни насочват в паркинга на огромния Стадион "Васил Левски", където виждаме да пристига голям черен Джип.
Finally.. The Rock has arrived to Pain!Веднага се насъбират фенове и медии, и докато "The Great One" си взима багажа, набързо дава няколко интервюта.Той влиза в сградата и се отправя към своя Locker Room, последната му спирка преди да излезне пред 43,230 зрители и да се бори за световната титла..
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: BACKSTAGE    8/4/2012, 08:47

Дами и господа, това беше краят на Pain III, а ние имаме нов Световен шампион! Почакайте, това Чък Тейлър ли е? Да, той е! Чък върви напред, хванал се за главата, а устата му е широко отворена. Тейлър върви напред, без да се обръща, докато не стига телевизор, предаващ на живо турнира. "The Kentucky Gentleman" вижда новия шампион и забива юмрук на телевизора, като напуква екрана и разкървавява ръката си. Chuck влиза в своята съблекалня и затръшва вратата след себе си. Последствията от този шокиращ развой на нещата ще видим на Rampage, благодарим ви, че бяхте с нас!
Върнете се в началото Go down
GOAT
Administrator
Administrator
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5754
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: BACKSTAGE    8/4/2012, 10:28

Насочваме се извън стадиона и виждаме лъскава кола кой ли може да е това:Някакъв старец. Не това е Ренди Ортън! По всичко личи, че ще гледа Pain заедно с неговите колеги, а може и да предприеме някакви действия? Ке видим по-късно аре чао.
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BACKSTAGE    8/4/2012, 13:16

Backstage арената е в пълен хаос!След минути празненство и хиляди фойерверки, новия световен шампион се прибира от ринга и веднага е поздравлен от колеги, приятели и семейството му.Идват репортери ..
-Поздравления Rock, ти току що спечели WHC титлата!Би ли дал едно интервю за tnwg.com?
..Скалата не казва много, като обещава да каже повече и whats next за него на Rampage.

..Виждаме и AJ Styles да излиза от своя locker room.Той поглежда Скалата и отива до него.
След кратък Staredown Скалата му предлага ръкостискане, AJ приема и се стисват.Какво спортсменство само!След този уникален мач, и двамата си заслужиха респекта.

Ей Джей си тръгва и Скалата отива към своята стая.Оо боже, вижте това.Чък Тейлър, при това много ядосан!Той е на 20 метра от Шампиона и тълпата събрала се около него, събрал си е багажа и е готов да напусне, но той се обръща и вижда Скалата с неговото злато..Скалата му се усмихва и вдига титлата високо, докато той побеснява и веднага си тръгва с охраната му.

Скалата гордо продължава по коридора, но се спира като вижда един човек...
CM F'N Punk!
Тези двамата имат много история, мисля че няма нужда да споменаваме..
Скалата вдига титлата пред него, докато Пънк го поздравлява, но го предупреждава че отново ще се срещнат.Скалата отвръща че ще чака този момент с желание, след това има ръкостискане и двамата продължават по пътя си ..Дами и господа, тази вечер станахме свидетели на нова глава в историята.Може би, най-добрия PPV в последните години.Имаме нов Телевизионен шампион в лицето на William Regal, хора като Mick Foley, Rick Flair и Jeff Hardy взеха своите места, в залата на легендите, дали всичко за този спорт.Видяхме и може би потенциален световен шампион в Daniel Bryan, който шокира света.Но тази вечер видяхме истински световен шампион и го виждате на екрана ви..Скалата сбъдна своята мечта!Той се прибра в своя locker room, какво ще стане натам за "The Great One"?
Благодарим ви, че бяхте с нас на този турнир, до нови срещи!

Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: BACKSTAGE    

Върнете се в началото Go down
 
BACKSTAGE
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Backstage Segments

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN III-
Идете на: