Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 Пресконференция преди ROAD TO PAIN 2012

Go down 
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Пресконференция преди ROAD TO PAIN 2012   9/3/2012, 13:59

....

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
TFK
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 19.02.2011
Posts : 131

ПисанеЗаглавие: Re: Пресконференция преди ROAD TO PAIN 2012   9/3/2012, 15:58

Биг Шоу се появява в залата за пресконференция където дава автографи и после се запътва към сцената където застава зад микрофона.


- Ще бъда кратък, точен и ясен. Road To Pain е наистина голям турнир с големи емоции. Много от вас искат да видят как хора като РВД, Ренди Ортън, Крисчън, Кофи Кингстън и тем подобни да спечелят мача, е познайте няма да стане. Докато аз съм на ринга се превръщам в голяма опасност за всички на тепиха. Няма да се дам без бой и дори съм сигурен, че ще отида на PAIN III в главният мач. Печелил съм много титли в своята кариера и е време да добавя титла и от TNWG. Помните моето начало много добре нали? Аз самият започнах от титла когато Джони Дивайн и Острието бяха в сурова вражда за титлата на България. Тогава неуспях и се върнах за да покажа, че съм кечист който се бори за по-силни титли от някаква си глупава титла на България. Колкото до Дел Рио той трябва да се пази в мелето защото след последният RAMPAGE той е в моят черен списък.

Биг Шоу се дръпва от микрофона и отива да седне настрани като раздава отново автографи.
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Пресконференция преди ROAD TO PAIN 2012   9/3/2012, 22:50

Ето че дойде ред на AJ Styles!!!Той се качва по стълбите и поглежда злобно към Грамадата,след което застава зад микрофона.Говори ли ви нещо цифрата 25?Това е броят на всички участници в мача,но това е и числото,което ще ми донесе победата,независимо кой от всички загубеняци е останал на ринга.Все пак се надявам онази долнопробна тъпа блондинка Крис Джерико да е останал на ринга,за да му покажа на какво е способен AJ Styles!!Е Крис,мислише си,че щом ме преби преди седмица аз ще изчезна и няма повече да се върна,или пък че просто ей така ще забравя случилото се!?Не Крис!Времето ти отдавна отмина,титлата която държиш на рамото си съвсем скоро ще бъде МОЯ и след като спечеля мелето ще срещна PainIII сонзи трол Чък Тейлър и ще отмъкна Световната титла и ще се разхождам с двата пояса и ще бъда най - високо в тази федерация.Един съвет от мен Крис,моли се да бъдеш елиминиран преди ФЕНОМЕНАЛНИЯ да се качи на ринга,защото този може да бъде последният ти мач!
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: Пресконференция преди ROAD TO PAIN 2012   10/3/2012, 11:09

Ето, че и Капитан Харизма ще даде кратко резюме за RTP Match-a.

- Тази вечер е едно от най-големите събития. Тази вечер е моят нощ. Тази вечер аз ще стана човека който ще излезе пръв и ще си тръгне последен от този мач. Тази вечер е нощта на The Captain Charisma, The Canadian Rage, The Instant Classic - Christian Cage. Аз ще изляза и ще победя в мача. Знаете ли защо?? Защото аз съм по-добър от всички други в тази федерация. Ако аз не успея да спечеля мача, то това ще направи моят съотборник - Коуди Роудс. Той ще излезе под номер 22. Аз ще се погрижа да остана в мача до неговото излизане, а щом той излезе ще продължи нашата ера. Ние двамата ще останем последните 2-ма в мача, ние ще сме хората които ще преборим всичко и всички, ние сме хората които ще се преборим със трудностите и един от нас освен Tag Champion ще стане и World Heavyweight Champion. Christian or Cody, Cody or Christian... всичко е само един въпрос на който отговора ще бъде решен от нас двамата. Вече виждам последните 5 минути от мача в които ние двамата се раздаваме и след тях победителят, по-добрият ще бъде решен. Не ме притеснява новината, че ще изляза първи в мача, защото аз дори ще имам възможността да поставя мой собствен и личен рекорд. Мисля, че бях пределно ясен, по-дълго и подробно интервю ще дам след като СПЕЧЕЛЯ Road To Pain '12 Match-a!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
ShwN
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.08.2010
Posts : 234

ПисанеЗаглавие: Re: Пресконференция преди ROAD TO PAIN 2012   10/3/2012, 12:47

-Както видяхте и вчера, както видяхте преди седмица, преди две, преди месец и т.н. аз и Крисчън разбиваме всичко по пътя си. Който и да ни се опълчи получава двойна порция Con-chair-to. Мислите ли, че ще спрем до тук? На ръба сме да постигнем нещо, да разбием всичко, що мърда в този мач. Казвал съм го и преди, казвам го и сега - моята цел е Christian да е на първо място, аз просто искам да падат нечий глави. Дали ще е на Road to Pain, на Rampage, или на Pain III, мен не ме интересува. Коуди Роудс не си поставя за цел да печели титли, които са под неговото ниво, нека ви бъде ясно. Но щом аз и Крисчън останем накрая... Е, Крис.. Съжалявам, но това си е голям шанс и искам да ти кажа, че ако наистина останем ние двамата накрая аз няма да ти се дам без бой. Аз ще бъда на по-добра позиция от теб, но когато номер #22 излезе и ти все още си в мача ти обещавам, че ще стигнеш до финала. Dashing..
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: Пресконференция преди ROAD TO PAIN 2012   10/3/2012, 13:02

И ето, че веднага след Коуди Роудс се появява и самия "The Lone Wolf"... Davey Richards!

- Както знаете последните няколко месеца бяха много тежки за мен, вероятно най-тежките в целия ми живот. Претърпях серия от операции но ето, че след всичко това вече съм в отлична форма и напълно готов да направя това което мечтая от първия ден в който съм в тази федерация и то е да бъда Шампион На Компанията! През 6-те месеца в които играех тук около мен се случиха най-различни работи.. след като станах Европейски шампион аз също така се прочух като най-успешния такъв в историята на тази компания като направих най-дългия рейн - 4 месеца и 4 дена! Но това в момента няма никакво значение, искам да кажа, че след толкова много труд и всичко което ми дойде на главата най-накрая получавам още една възможност да сбъдна мечтата си.. възнамерявам да се възползвам до последно от тази възможност и макар, че ще вляза под номер 2 аз ще си тръгна като победител от този мач! Защо ли? Защото на онзи ринг няма да излезе друг кечист като мен.. да не би да си мислите, че кечист като Крисчън ме плаши? Или пък Кечист като Биг Шоу? Ако си мислите, че се страхувам от Пол то ви съветвам да си пуснете последния Rampage и сами да видите до къде докарах този прехвален дебелак! Заедно с мен ще участват още 24 души и повярвайте ми аз ще мина през всички тях като чели все едно ги няма! Никой и нищо няма да ме спре да си тръгна като човека отиващ на PAIN III при това в главния мач.. искам да знаете, че след тази вечер Дейви Ричърдс няма да бъде същия, след тази вечер той ще вземе поредно си отличие в тази компания при това по-стойностно от досегашните му!
Върнете се в началото Go down
Daniels-4-Ever
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.04.2011
Posts : 294
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: Пресконференция преди ROAD TO PAIN 2012   10/3/2012, 13:15

Появява се и Даниел Браян, той се поглежда с Дейви и му стиска ръката след което започва да говори...


Много хора очакват аз да не направя нищо на този мач. Може би е така, но аз ще докажа ,че всички вие грешите! Аз съм един от малкото големи закопани таланти в TNWG в последното шоу победих и онзи , който наричате "шампион" , никой не вяеваше , че ще го направя както и сега за този голям мач. Аз изтеглих номер 4 ... от този ден нататък този номер ще е късметлийски защото аз ще спечеля този мач, по един или друг начин. Очаквайте неочакваното, защото аз ще използвам целия си репертоар от технички хватки и ще елиминирам всеки , който се усмели да ме докосне! Ще ви кажа само още едно нещо ако някой мисли, че не мога да правя нищо ... *Той показва един от ритниците си* , ще ви се случи на един от вас!
Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: Пресконференция преди ROAD TO PAIN 2012   10/3/2012, 15:11- Finally, THE ROCK HAS COME BACK, TO SOFIA!

Everybody is talking about the RTP match, who's gonna win the RTP match, who's not, and everybody has their eyes on it.За Скалата, не е така.За Скалата, това е шанс да продължи и направи това, което не можа преди шест месеца.И тази вечер, когато гонга бие, There will be no mister nice Rock, no crying to your momma, Скалата няма да спре да рита задника на Chuck Taylor докато не победи!И когато победи, ще се срещне с победителя от RTP .. Скалата, като миналогодишния победител знае много добре, че you have to bring it, in order to win.Трябва ти повече от късмет и умения.Който и да е, ще мине през ада но ще го е заслужил.И тогава .. на PAIN III .. The Rock will be waiting for you.
Но това е април, да говорим за днес!TONIGHT, The time for talk is over!Ladies and gentleman, boys and girls .. очаква ви едно незабравимо шоу.IF YOU SMELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL-LALALALALL... WHAT THE ROCK ISSS COOCKING!
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
ApexPredator
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 15.06.2011
Posts : 192
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Пресконференция преди ROAD TO PAIN 2012   10/3/2012, 15:33

Джерико влиза в залата самодоволно и застава зад микрофона:
- The End Of The World As You Know It Has Arrived ... тази вечер, този мач, този wrestler няма никога да бъде забравен, защото той е най-добрият в този бизнес и той ще държи компанията в ръцете си, ако не се досещате все още, значи сте пълни идиоти, точно за каквито ви мисля, а Chris Jericho никога не греши. Да, този кечист ще бъда аз - Y2J Chris Jericho, просто няма никакъв смисъл някой друг да победи в мача, защото аз съм най-добрият тук, всички трябва да взимат пример от мен, всички са Chris Jericho wannabe's. Феновете, другите в ростъра, всички участници в мача са Chris Jericho wannabe's. Защо ли ? Защото аз съм класа, аз съм величие, аз съм най-великият човек живял някога. Трябва да елиминирам около 6-7 човека по моите изчисления, аз излизам 15-ти а преди това съм сигурен, че някой ще бъде елиминиран, тъй че задачата ми е не е толкова трудна. След като победя в този мач, ще докажа още веднъж, че съм " The Best In The World At What I Do " ! Когато победя на Pain отново ще докажа, че съм най-добрият и така докато не направя всичко възможно тук. Някои от вас си мислят, че всъщност имат някакъв шанс, като аз съм в мача ? Определено трябва да си пиете хапчетата, защото не сте добре с главите, а когато приключа с вас ще ви се иска дори да не сте излизали в този мач срещу " The Mastermind " Chris Jericho.. * Изведнъж Джерико поглежда злобно и казва тихо * - After The Road To Pain Match ... TNWG WILL NEVER .. EVER BE THE SAME AGAIN !
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Пресконференция преди ROAD TO PAIN 2012   

Върнете се в началото Go down
 
Пресконференция преди ROAD TO PAIN 2012
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» The Opening Of PAIN II

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: RTP 2012-
Идете на: