Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 ME: Road to Pain 2012 Match

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
АвторСъобщение
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 21:21

Ей Джей успя да се спаси като по чудо.Той отива при Алберто и започва да го налага с невероятни чукове.Стайлс се саюзява с Голдбърг.Голдбърг хваща Алберто,а Стайлс започва да го налага и да го рита с колена.Ей Джей изправя Дел Рио и го запраща към въжетата.След това Ей Джей се засилва и му забожда ритник.След това Феноменалния го дърпа,рита го в корема и го запраща към металния кол където Алберто размазва своето рамо.Ей Джей все пак издърпва Алберто и го оставя да се люлее по средата на ринга.Голдбърг се засилва и размазва дел рио с мощно копие!Стайлс и Голдъбрг за сега работят в екип и се справят добре.Стайлс изправя Алберто ,хваща го и му прави страхотен belly to belly suplex.Стайлс се качва на въжетата,казва на голдбърг да го хване.Голдбърг го хваща вдига го и го пуска върху Дел Рио.Очевидно Стайлс и Голдбърг са решили да елиминират Алберто.Ей Джей изправя Алберто,хваща го и му прави невероятен Rack Bomb!!!


Стайлс буквално смачка Дел Рио с този невероятен ход.Публиката е нащтрек.Едната половина вика за Стайлс,другата за Дел Рио,а другата за Голдбърг.Стайлс ляга на земята,Голдбърг слага Алберто по гръб въру Стайлс,като Ей Джей пртисика гръбнака му с коляното си.Стайлс го хваща за ръцете и започва да ги дърпа а Алберто крещи от болка.Голдбърг стои отгоре и се смее а след това започва да забива мощни пържоли на Алберто.Стаайлс отпуска захвата,а Голдбърг опитва да го изхвърли от ринга,ноАлберто се спасява и забива удар под пояса на Голдбърг.Стайлс отива до оптегача оголва го,явзима Алберто със себе си,хваща го за главата и започва да я тряска.Ей Джей качва Алберто на въжетата,след това и той се качва,разменят се.Стайлс го хваща забива му няколко юмрука и му прави Styles Clash ot въжетата!


Стайлс и Голдбърг поставят Алберто на края на ринга засилват се и му забождат саблен удар.Елиминират ли те Алберто?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 21:24

Алберто прелитва през третото въже на тепиха и .. почакайте той се хваща за въжетата и успява да се издърпа нагоре със силите които са му останали. Мача продължава!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 21:31

Каква нощ само.. Кой да предположи, че Голдбърг ще бъде един от последните в този мач. Виждаме, че Голди няма спирка той успява да забоде няколко чопа право в главата на Алберто. Сега виждаме, че Бил хваща Дел Рио за едната ръка след което го засилва право ъкм въжетата. Бил наистина започва да набира все повече и повече инерция. Сега Голдбърг хваща Стайлс за едната ръка селд което го засилва право към Алберто. Дел Рио бива пронизан от Стайлс със мощен Big Boot в гърдите. Голди наистина набира все повече инерция, а заедно с него и Стайлс. Сега вжидаме, че Стайлс хваща Голдбърг и му казва нещо. Бил кляка, а Стайлс се качва на раменете му след което скача оттам и много бързо пронизва своят опонент (Алберто Дел Рио) със мощен Frog Splash. Goldberg се качва също на един от оптегачите, след което запчова да причаква опонента си. Докато той го причаква Стайлс няма търпение вече и изправя Дел Рио като го държи изправен право срещу Бил. Голди решава да скочи, но Стайлс.. мили боже Алберто Дел Рио успява да залегне и Стайлс бе отнесен със рамото на Голди. Бил не мое да повярва. Той се обръща назад, а Дел Рио се засилва срещу него, но Бил успява да го повали отново на пода със мощен Super Kick. Styles успява леко замаян да се изправи, а Бил му казва да се качи на оптегача. Стайлс се качва след което таунтва и направо прави дупка в пода със мощен SPIRAL TAP ЗА ALBERTO DEL RIO! Това направо проби ринга.. Голди се засмива след което изправя рамазаният Дел Рио и имаме JACKHAMMER!


След това Стайлс хваща Дел Рио и го изхвърля извън ринга, но там той успява да се улови. Стайлс му забива мощен Head Kick с който Алберо се залюлява и тръгва да пада надолу когато бива отнесен от Голди със мощен Clothesline!


Това дойде като гръм от ясно небе, нима Дел Рио е елиминиран след целият този побой???
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 21:32

ДЕЛ РИО ПАДА! ДЕЛ РИО ПАДА! НА РИНГА ОСТАВАТ САМО ГОЛДБЪРГ И ЕЙ ДЖЕЙ СТАЙЛС! КАКВО ЛИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ???????

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 21:45

Боже господи каква нощ само!Вче знаем кои са последните двама на ринга това са ЕЙ Джей и Голдбърг.Стайлс се засилва и забожда невероятен саблен удар.След това се обръща,а Голдбърг успява да се изправи бързо.Стайлс го рита в корема и му прави страхотно DDT!Стайлс го качва на въжетата,след това Ей Джей се качва при него.Стайлс го хваща,премята ръката му през рамото си и му прави невероятен powerbomb!Ей Джей размаза Голдбърг с този ход.Ей Джей се качва на въжетата,оглежда залата,приготвя се и прави невероятен 450 splash на Голдбърг.Стайлс буквално се развихри.Ей джей изправя Голдбърг рита го в корема след това го запраща към металния кол.След това Стайлс Го издърпва и го запраща към дръгите оптегачи.След това Ей Джей се засивла и забожда невероятеен ритник в черепа на гОЛДБЪРГ!Голдбърг се залюлава,Стайлс го бута,качва се на въжетата и прави неверятно задно салто.Стайлс го изправя но изяжда шамар и едно копие.Голдбърг се качва на въжетата,а Стайлс успява да се изправи.След това се качва при Голдбърг и муправи невероятно Avalanche DDT!


Стайлс буквално наби главата на Голдбърг,навътре след този ход.Ей Джей се смее подло,след това го изправя,засилва се минава под краката на Голдбърг,преди Голдбърг да се обърне,Стайлс се изтластква и забожда юмрук в главата на Голдбърг.Стайлс прикляква до него и започва да го налага с няколко мощни чука,и ето че Голдбърг започва да кърви.Стайлс вади вилица от джоба си и я забожда в окото на Голдбърг.Публиката крещи Styles Clash!Ей Джей решава да удовлетвори желанието им.Той изправя Голдбърг и му прави невероятно Styles Clash!


Стайлс го поставя извън ринга,точно на ъгъла.Ей Джей се засилва и му забожда ритник.Печели ли Стайлс?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 21:47

Голдбърг успява някак си да се спаси като се хваща в последният момент за въжетата.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 21:59

Сега виждаме, че Голди се изправя с много мъки. Двамата със Стайлс започват да се налагат един друг. Голди успява да го надвие като му забива няколко мощни чука в главата след което му забива главата в пода със мощно DDT. Веднага след това Голди се изправя след което виждаме познатият на всички ни поглед. Той започва да причаква своята плячка. Стайлс се е настанил в единият ъгъл. Голди го причаква внимателно. Сега се засилва срещу него, но Стайлс ни показва какъв страхотен атлет е и успява да се измъкне от това неудобно положения като отскача нагоре и Голди се забива в оптегача. Сега Бил се обръща назад, където Стайлс го посреща със Pele Kick. Веднага след това Ей Джей надига гиганта след което прави опит да го изхвърли извън въжетата, но виждаме, че Голдбърг показва страшната си воля и успява да се спаси като дори забива мощен Big Boot на Styles, последван от мощен Sanp Scoop Powerslam. Goldberg започва малко по малко да се развихря. Той причаква опоентна си отново да се изправя, но решава да не губи време и отива до него след което го надига. Голди изправя Стайлс и го вдига високо във въздуха. Стайлс виси надолу с главата, това ще е... JACKHAMMER BY BILL GOLDBERG FOR A.J. STYLES!


Веднага след това Стайлс бива изправен от Бил който го вдига и това е повторен JackHammer!


Мили боже, Стайлс не знае къде се намира. Сега Голди се изправяс лед което започва да таунтва. Той изкчва Стайлс да се изправи, за да го прониже. На Джей обаче му е трудно да се изправи след подобно нещо и то в двойна доза. Той прави опити да си спомогне със въжетата, но Голди се засилва след което му забива мощен ритник в ребрата. Голди направо го разнищи със това. Сега Билго изправя и го засилва към въжетата. Сега Стайлс обаче отскача от тях и прави опиит за Inverted Crossbody, но бива посрещнат със...


Mid-Air Spear от Голди! Веднага след това той го вдига и прави опит да го изхвърли извън въжетата, но Стайлс се спасява. Голди обаче се усеща на време и имаме...


Майко мила какъв Side Kick! След това Стайлс се изпуска и започва да пада надолу към оголеният под, нима това е краят???
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 22:04

Стайлс пада, а Голдбърг се обръща с гръб към него като вече си мисли, че е победител, но упоритостта на Стайлс си казва думата и той успява да се придърпа и да остане на ринга. Голдбърг се обръща и бива отнесен от Flying Forearm. Какво ли ще последва сега??

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 22:17

Ей Джей все още е в мача!Публиката не може да повярва,но упоритостта на Стайлс е доста силна.Ей Джей.Голдбърг не може да повярва какво се е случило.Ей Джей се засилва и скача върху Голдбърг и започва да го налага с юмруци и мощни чукове в носа.Голдбърг все повече кърви а носът му най - вреоятно е счупен.Стайл се засилва,изтласква се с въжетата спира точно до Голдбърг отпуска се и забожда юмрук на Голдбърг отново в носа.Стайлс се качва на въжетата,приготвя се и му прави прекрасно изпълнение на Frog Splash!Ей Джей се раздаде докрай и двамата са много изтощени,но Стайлс все още намира някак сили да продължи в тази битка.Ей Джей оголва още един оптегач,След това се обляга на оптегача.Голдбърг се засилва ,но Ей ДЖЕЙ се дърпа и Голдбърг се размазва в оголеният оптегач.Ей Джей хваща главата му и започва да я блъска в оголеният оптегач.Ей Джей е разкървавил Голдбърг брутално.Ей Джей се качва на въжетата приготвя се и това е невероятен Spiral Tap!


Стайлс обаче се държи за ребрата и чувства болка.Стайлс обаче поглежда към към логото на Pain и се мотивира.Феноменалния се изправя повдига Голдбърг и му прави страхотно DDT!Ей Джей изважда малко чукче от ботуша си.След това се засилва и го поваля със падащ лист.Ей Джей започва да налага колената на Голдбърг със чукчето,След това ,чака голдбърг да се изправи и хвърля чука към него като го удря в корема.Стайлс е бесен.Изправя го приготвя се и прави таунт,а след това невероятно Styles CLash!!!


Стайлс го поставя облегнат на въжетата.Ей Джей се засилва и му прави перфектен падащ лист с който го премята!Отива ли Ей Джей в главния мач за световната титла на Pain 3???
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 22:20

ГОЛДБЪРГ ТРЪГВА ДА ПАДА, НО Я ВИЖТЕ ТОЙ СЕ ХВАЩА ЗА ВЪЖЕТАТА И СЕ СПАСЯВА! СТАЙЛС ОБАЧЕ РЕАГИРА БЪРЗО С ОЩЕ ЕДИН ПАДАЩ ЛИСТ И ГОЛДБЪРГ СЕ ИЗПЛЪЗВА ПАДА НАЗАД И ДА ТОВА Е КРАЯТ ЗА ГОЛДБЪРГ!!! КРАЙ, КРАЙ, КРАЙ ЕЙ ДЖЕЙ СТАЙЛС ОТИВА НА PAIN III!СТАЙЛС УСПЯ ДА ГО НАПРАВИ, ТОЙ ОТИВА В ГЛАВНИЯТ МАЧ ЗА СВЕТОВНАТА ТИТЛА НА TNWG!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   

Върнете се в началото Go down
 
ME: Road to Pain 2012 Match
Върнете се в началото 
Страница 10 от 10Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» GET THE SUITCASE MATCH
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles
» GET THE KEYS MATCH

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: RTP 2012-
Идете на: