Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 ME: Road to Pain 2012 Match

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
АвторСъобщение
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 15:57

Кой ли ще е следващия участник в този невероятен мач? 10...9..8...7..6..5..4..3..2..1..BEEP!

==============
HEY!
==============

Това е човека, който дълбоко вярваше, че ще си тръгне като победител в този мач! Ортън влиза на ринга и започва с тупаници да налага опонентите си!

П.П Излизам на мястото на Браян, щото го няма...
Върнете се в началото Go down
PlayMaker
New User
New User
avatar

Join date : 13.08.2011
Posts : 7

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 16:07

Кракът на Крисчън все още не е докоснал пода, но Дейви прави всичко възможно да преметне опонента си. Както Кейдж, така и Ричърдс обаче забравиха малката подробност,че МВП вече е в играта. Портър влезе незабелязано на ринга и сега се засилва към Дейви. МВП опитва да елиминира и двамата от този мач. Дейви също се задържа. Кейдж заби мощен десен на Портър и успя да стъпи обратно на ринга. Да не забравяме обаче, че МВП е с много по-свежи сили от Крисчън. Крисчън опита да повали Портър със саблен удар, но пропуска ии бе "награден" с мощен суплекс. Сега Дейви също влиза на ринга, засилва се към МВП, ноо Монтел прави руското спъване на коня. Ричърдс пада по лице, сега МВП се засилва от ъгъла на ринга и забива коляно в ченето на Дейви.Портър се погрижи да приспи Ричърдс замалко. Крисчън си помага с въжетата и опитва да се повдигне, явно силите му са на привършване. МВП ще се възползва от това, приближава се към Кейдж, но отнася ритник в корема. Кейдж продължава с юмруци в лицето на Портър, прави засилка от въжетата и може би се кани за ножици, но Портър осуети плановете му с мощен вратотрошач.
Сега насочва погледа си към Дейви, съвсем скоро нов участник ще излезе на ринга. Ричърдс си помага с въжетата, почти е на крака, МВП се засилва и май е готов за мощен ботуш в лицето, който ще изстреля Ричърдс извън ринга .. дали Портър успя да елиминира Дейви ?
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 16:08

Дейви е Елимин... НЕ! Майко мила, той успя да се спаси. Портър не може да повярва, а Дейви не само, че се спаси ами и влиза на ринга с гръм и трясък, като поваля МВП със Springboard Clothesline!


Последната промяна е направена от Earl Hebner на 10/3/2012, 16:09; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Undertaker
New User
New User


Join date : 16.06.2011
Posts : 12

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 16:08

10.........9......8.......7....6...5...4......3.......2......1 BEEEEEEEEEEEEEEP!Може ли това да бъде той? Може ли това да е "Мъртвеца"? Може ли това да е Гробаря?

Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 16:18

О мили боже! Това наистина е Гробаря! Немога да повярвам дами и господа! Мъртвеца е тук! Той влиза на ринга и вече започва да налага опонентите си като пробва да направи бърз Old School на Ортън, но Leggend Killer си маха ръката и се засилва от въжетата като изяжда обаче един доста мощен Big Boot от Гробаря! Сега Монтел отива при него, но Гробаря го хваща за гушата като му прави Chokeslam! Крисчън в гръб обаче атакува Мъртвеца! Ето че Ортън се осъзна и той също напада Гробаря! Дейви идва, но Крисчън и Ортън правят двойно ДДТ на бившия ни Европейски шампион който е държал титлата най-дълго време! Явно ще гледаме работа в екип от Отборния шампион и Ортън! Не! Ортън хваща опонента си и му прави ДДТ! Какъв подъл ход от Ортън! Изглежда вече всички са на пода без Ортън! Той вдига Мъртвеца, като пробва да го елеминира, ноо изглежда Мъртвеца успя да се задържи и да не падне извън ринга! Ортън е ядосан и хваща за косата Гробаря, като го премята обратно на ринга! Крисчън и Дейви вече ги виждаме да се бият в другия ъгъл на ринга, а Ортън се намесва като започна да налага и двамата мъже на ринга! Сега Ренди бързо вдига двамата си опонента и ги засилва към обтегачите като им прави двоен саблен удар! И двамата са на пода,но ето че Монтел отново идва като опитва да забоде завършващият си ход на Ренди, но вместо това Ортън не му позволи да го направи и го бута назад, като му прави след това мощен Clothesline! Ренди изглежда като цар на ринга, но не за дълго! Той се обръща и вижда Дейви на обтегачите който скача право върху Ортън! Ортън е на земята, а Дейви оглежда бавно опонентите си и избира първо да започне да бие Гробаря! Сега Гробаря става, но Дейви го поваля с Dropkick право в главата! Сега Ортън е станал като хваща Монтел и му забива knee drop право в главата на Монтел! Наистина Ренди се развихри, дами и господа! Сега Ренди отново вдига опонента си, като го засилва към въжетата и му прави Snap Scoop Powerslam! Наистина невероятен ход, а Ортън сега спипва опонента си и му прави Inverted Headlock Backbreaker!


Той пробва да елиминира МВП, дали ще успее да го преметне над горното въже?
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 16:19

Неее, и МВП успява да се спаси!
Върнете се в началото Go down
billy_kidman
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 04.08.2010
Posts : 123

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 16:23

10..........9..............8..........7.......6........5........4..........3.....2..1 .. !!AND FROM TAMPA,FLORIDA .. BILLY KIDMAN

Върнете се в началото Go down
Undertaker
New User
New User


Join date : 16.06.2011
Posts : 12

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 16:30

И сега мача продължава току-що Били Кидман излезе на тепиха, Тейкър веднага се захваща с него и започва да го подмята по ринга, след това го засилва към въжетата той се оттласква и поема един Big Boot to the face. Тейкър изправя Кидман и го изправя за Power Bomb, но Кидман успява да се измъкне от ръцете на "American Bad Ass". Тейкър недоволно започва да го гони по целият ринг и най-накрая успява да го долови и да го хване за гушата. Тейкър го изправя над главата си и опитва Задушаващо тръшване, но уви Кидман отново успява да се измъкне. Кидман опитва падащ лист и избутва Тейкър към единият обтегач. Сега Били се засилва към Тейкър който е подпрян на единият обтегач, но Тейкър се отмества и Кидман се забива в него. Тейкър го хваща и му прави Swinging Neckbreaker. Taker бързо изправя Кидман и отново го изправя като го засилва към въжетата и го събаря отново с Big Boot. Нека уточним, че на ринга са - Крисчън Кейдж, Дейви Ричардс, МВП, Били Кидман, Ренди Ортън и Гробаря. Всички по някаква причина се насочвът към Кидман и започват да го подритват по цялото му тяло. Текър разпръсва кръга от хора които се бяха насабрали и изправя Били Кидман като след това последва POWER BOMB! Кидман забожда тялото си в тепиха. МВП започва да му се присмива и Тейкър се ядосва удря го в корема и следва ДДТ!И МВП отнесе мощтта на Гробаря. Ренди Ортън и другите които са на ринга успяха да докарат Кидман до ръба на ринга. Ортън опитва RKO и успява!Дали Били Кидман е елеминиран след всичко това?
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 16:31

Мили.. "Кидман Благодаря ти, че намина!". Ортън успя да си отмъсти на Били, че му отне титлата като го елиминира няколко минути след излизането му. Ето я и първата елиминация за вечерта!
Върнете се в началото Go down
stenko
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 26.11.2011
Posts : 208

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 16:32

Кой ли ще е следващия участник в този невероятен мач? 10...9..8...7..6..5..4..3..2..1..BEEP!
А ето го и него това е хардкор шампиона Кофи Кингстън! Той започва да таунтва като зад него започват да избухват pyro-ефектите! След което моментално се насочва към ринга и започва да налага опонентите си!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   

Върнете се в началото Go down
 
ME: Road to Pain 2012 Match
Върнете се в началото 
Страница 1 от 10Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» GET THE SUITCASE MATCH
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles
» GET THE KEYS MATCH

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: RTP 2012-
Идете на: