Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 ME: Road to Pain 2012 Match

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
АвторСъобщение
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 21:05

Ортън неуспява да се спаси и си тръгва от мача!
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 21:15

Дами и господа напрежението в залата е наистина много напрегнато. Виждаме, че първият излязъл в мача все още е на ринга, а неговият съотборник който излезе под номер 22 също не е елиминиран. Сега двамата работят в екип като се втурват срещу всеки и всичко който видят пред себе си. Крисчън казва нещо на Роудс след което двамата отиват до Рейвън и го вдигат прав. Крисчън казва на Роудс да му направи CrossRhodes.. Yes, This is CrossRhodes by Cody Rhodes fot ECW Original - Raven. Christian гледа много доволно. Крисчън отива до съсипаният след този StylesClash - Kurt Angle и му забива мощен шамар в лицето. Сега Кърт тръгва да му отвръща, но Крисчън успява да се отмести от мястото си и така се спасява. Сега Крисчън внимателно оглежда опонентите си след което изправя Кърт и казва на Роудс да му направи нещо. Коуди се съгласява след което прави засила, отскок от въжетата и имаме невероятен The Beautifull Deseasters by "Dashing" - Cody Rhodes. Сега Крисчън се засмива след което поглежда и Енгъл той го изправя и му забива мощен KILLSWITCH! След това изпълнение Крисчън се оглежда наоколо и всички освен него и неговият съотборник лежат и не мърдат. The Instant Classic още едон път преценява ходовете които предстои да направи и моментално отива до Голдбърг след което го засилва през най-горното въже. Голди обаче ни показва не само сила, ами и атлетичност и успява да се спаси, като след това се връща на ригна и хваща двамата отборни шампиони неподготвени. Той се засилва срещу тях, но Крисчън и Коуди някак си инстинктивно се отместват след което Голди се врязва право във Рейвън със унищожително КОПИЕ! След този сблъсък Голди няма време да се обърне назад и бива повален от Крисчън на тепиха, със невероятен - Edge O'Matic. След това великолепно изпълнение Крисчън се засмива на Коуди след което те двамат отново показват работа в екипа и забиват Double Leg Drop на Goldberg! След това великолепно изпълнение Крисчън и Коуди изправят Голди и го засилва към една от сглобките в която той се врязва със рамото си. Двамата решават да го оставят намира и се обръщат назад, а към тях се е затичал Рейвън. Сега виждаме Back Body Drop by The Canadian Rage for Raven:


Но вижте какво прави Енгъл той се затичва от външната страна на ринга право към Роудс какво ли е намисли? Мили Боже, вижте Роудс направо го премаза.. Той заби страшен Clothesline с който Енгъл се преобърна във въздуха и сега пада към тепиха:


Елиминирани ли са Рейвън и Енгъл от двамата отборни шампиони??
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 21:17

Рейвън е елеминиран, но по някакъв начин Енгъл успява да се задържи на ринга!
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 21:34

Дами и господа каква нощ само. На ринга останаха малцина, ще поебди само този който има най-голяма воля за победа. Сега виждаме, че Крисчън се изправя след което се засилва срещу Бил. Бил обаче направо го пронизва със Копие. Сега виждаме, че Коуди не чака и секунда ами направо се втурва към Голдбърг след което прави опит да го повали със саблен удар. Бил обаче само бива зашеметен, но не и повален. Той се ядосва след което пронизва и другият Таг Тийм Шампион със копие. Крисчън и Роудс се гърчат на ринга, а Бил се обръща и срещу него очи в очи е застанал Кърт Ебгъл. Двамата моемнтално се вкопчват в захват, за да разберат кой все пак е по-силен. Бил успява да избута противника си, или по-точно един от противниците си въс един от ъглите където му забива няколко пържолли. Крисчън през това време се изправя и се засилва срещу Енгъл като също го пронизва със Копие. Дами и господа на ринга се раздават доста копията направо всеки е готов да прониже който му падне. Бил се обръща и вижда, че срещу него се е засили Стайлс но спява да го преудолее със чудесен Spinebuseter. След този Ходи Голдбърг отново се оглежда и започва да таунтва. Той отива до Дел Рио, вдига го високо във въздуха и имаме JACKHAMMER! Веднага след това имаме опит за елиминация, но Бил бе изненадан от страна на Енгъл който се е надигнал и се засилва срещу него. Голдбърг се ядосва и го поваля на пода след което започва да го съсипва със удари. Енгъл успява да се измъкне от тях, но след това попада в една страхотна комбинация от страна на Голдбърг:


Веднага след тази комбинация и този чудесно изпълнен Irish Whip by Goldberg, Angle застава от външната страна на ринга, а срещу него се засилва Голдбърг, Коуди и Крисчън, дали Олимпийският медалист най-сетне е елиминиран??
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 21:37

Олимпийският медалист е елеминиран, но с него повлича и Крисчън! Какъв сблъсък само!
Върнете се в началото Go down
ShwN
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.08.2010
Posts : 234

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 21:48

Ето, че останаха трима. Какъв шок, Коуди се държи за главата, защото шансовете му да остане до финала намаляха, защото Christian току що едва ли не се самоелиминира. Alberto Del Rio причаква залисаният Cody Rhodes да се обърне. Отборният шампион го прави и мексиканецът пробва да му забие Lariat, но опитът обаче е неуспешен, след като Коуди заляга, след което имаме ритник в корема и моментално Tornado DDT. Дали точно Дел Рио няма да бъде следващият елиминиран? Номер 25 - Ей Джей спира инерцията на Cody Rhodes, като го рита в корема и го хваща в позиция като за Pedigree. Опит за Styles Clash. Дали Стайлс ще забие своя завършващ ход? Не, имаме нещо като Back Body Drop от страна на Коуди Роудс, след което следва High Knee от страна на отборният шампион. Goldberg причаква Alberto Del Rio, след което го хваща в позиция като за Suplex и може би е време за Jackhammer. Младият мексикански кечист обаче намира начин да се оттърве, след което рита в корема едната част от отборните шампиони и пробва да му направи Facebreaker, но опитът за този ход е неуспешен, след като съотборникът на вече елиминираният Крисчън го спасява, правейки Dropkick в гърба на бившият WWE и WCW World Heavyweight Champion. След това Mexican Aristocrat хваща бившият екзекутор на WCW поваляйки го с Reverse DDT. Cody Rhodes си намира партньор, с който отново започва доминация, макар и това да не е другият отборен шампион. Те са се сработили много добре и се засилват към Goldberg, единият отпред, другият отзад и повалят най-грамадният активен участник в мача, правейки му Clothesline и подсечка.
Коуди Роудс и Алберто Дел Рио, който е един от фаворитите доста си помагат взаимно, като така е доста трудно за конкуренцията им. Не така обаче мисли Коуди Роуд, който рита в корема мексиканеца и му забива Inverted Suplex. Голдберг сега е на крака, но Ей Джей Стайлс го засилва към единия от ъглите на ринга. Грамадният кечист е в ъгъла, а Стайлс хваща едната ръка на Роудс и го засилва към номер 16. Corner Clothesline от страна на "Dashing" за Bill Goldberg. Ей Джей Стайлс също се засилва и забива нещо като Stinger Splash. Слега и Алберто Дел Рио се възползва от ситуацията и премазва с Dropkick в corner-а своя противник. Мексиканецът обаче е ритнат в корема от страна на AJ Styles и бившият World Heavyweight шампион получава Styles Clash. Вижте обаче Коуди, той поваля Стайлс с Crossbody, след което имаме и High Knee Drop. Бившият HC Champion причаква Голдберг, след което настоящият отборен шампион е на една от най-горните сглобки и прави Buldog на грамадният си противник.
Алберто е на крака, а Роудс тръгва към него и го премята над едно от най-горните въжета. Дел Рио може би е елиминиран, а през това време Голдберг пробва да изхвърли Стайлс с мощен Back Body Drop. Дали ADR и Styles са out?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 21:50

Стайлс и Дел Рио успяват да се задържат в мача!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 22:02

Дел Рио и Стайлс успяха да се задържат, но дали ще имат сили за още? Голдбърг веднага подхваща богатия мексиканец и започва да му вкарва удари по цялото тяло, а Роудс отново поема Стайлс в опит за елиминация. "The Phenomenal One" успява да влезе под най-долното въже и да се измъкне, а Роудс веднага се отправя към Алберто и Голдбърг и започва да помага на Бил в опита им да елиминират Дел Рио. "The Mexican Aristocrat" успява да хваще въжетата с двете си ръце и двата си крака, като не дава почти минимален шанс за елиминация. Голдбърг се отказва и се обръща, но получава-а-а.. FLYING FOREARM SMASH ОТ ЕЙ ДЖЕЙ, КОЙТО СЕ БЕШЕ КАЧИЛ ВЪРХУ НАЙ-ГОРНИЯ ОБТЕГАЧ!!! Стайлс посяга за forearm smash в лицето на "The Dashing", който успява да се защити, сключвайки лакти, след което вдига опонента си, като прави опит за Powerslam... НЕ!!! СТАЙЛС СКАЧА НА КРАКА И ИЗБУТВА РОУДС В ОБТЕГАЧИТЕ!!! Коди се обръща и посяга за удар, но Ей Джей го награбва в опит за Alabama Slam.. И-И-И ДА!!! РОУДС УСПЯВА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ, ПРИЛАГАЙКИ - CROSS RHODES!!! CROSS RHODES!!! Ей Джей бе до тук. Коди го изправя за екипа и го засилва към въжетата и започва с опитите за елиминация. Голдбърг е на тепиха, поемайки ритниците на Дел Рио. Мексиканеца започва бавно да го изправя, държейки го изкъсо. Бил е на крака и посяга за удар, но Алберто бързо го награбва и-и-и... BACK SUPLEX!!!

Бившият Световен шампион на WCW е проснат върху тепиха. Алберто прави засилка към Роудс и вкарва колене в гърба му, след което го irish whip-ва към въжетата, а той опитва да го засече с Crossbody, но "The Pride of Mexico" го улавя в.. TILT-A-WHIRL BACKBREAKER!!!

Коди започва да агонизира от болка, а Голдбърг се засилва към Стайлс. Бил успява да го изкара от ринга, като посяга да го събори, а Алберто засилва Роудс към Голдбърг.... ЕЙ ДЖЕЙ СЕ ИЗПУСКА И ПАДА, ГОЛДБЪРГ БИВА БЛЪСНАТ ОТ КОДИ И СЪЩО ПОЕМА НАДОЛУ КЪМ ЕЙ ДЖЕЙ!!! АЛБЕРТО ИЗКАРВА РОУДС ОТ РИНГА, СЛЕД КОЕТО ПРАВИ КРАЧКИ НАЗАД, А "THE DASHING" СЕ ИЗПРАВЯ И СЕ ХВАЩА ЗА ВЪЖЕТАТА, НО ПОЛУЧАВА-А-А... RUNNING ENZUIGIRI KICK TO RINGSIDE!!!

Синът на легендата - "The American Dream" Dusty Rhodes поема към ringside-a.. ДАЛИ ТОВА БЕШЕ ВСИЧКО? ДАЛИ АЛБЕРТО СИ ТРЪГВА КАТО ПОБЕДИТЕЛ?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 22:08

Коуди Роудс неуспява да се хване за въжетата и пада извън ринга! ЕЙ Джей и Голдбърг успяват да се спасят. Това е финалната тройка! Кой ли ще си тръгне като RTP 12 Winner??

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 22:21

Ей Джей успя да се спаси като по чудо.Той отива при Алберто и започва да го налага с невероятни чукове.Стайлс се саюзява с Голдбърг.Голдбърг хваща Алберто,а Стайлс започва да го налага и да го рита с колена.Ей Джей изправя Дел Рио и го запраща към въжетата.След това Ей Джей се засилва и му забожда ритник.След това Феноменалния го дърпа,рита го в корема и го запраща към металния кол където Алберто размазва своето рамо.Ей Джей все пак издърпва Алберто и го оставя да се люлее по средата на ринга.Голдбърг се засилва и размазва дел рио с мощно копие!Стайлс и Голдъбрг за сега работят в екип и се справят добре.Стайлс изправя Алберто ,хваща го и му прави страхотен belly to belly suplex.Стайлс се качва на въжетата,казва на голдбърг да го хване.Голдбърг го хваща вдига го и го пуска върху Дел Рио.Очевидно Стайлс и Голдбърг са решили да елиминират Алберто.Ей Джей изправя Алберто,хваща го и му прави невероятен Rack Bomb!!!


Стайлс буквално смачка Дел Рио с този невероятен ход.Публиката е нащтрек.Едната половина вика за Стайлс,другата за Дел Рио,а другата за Голдбърг.Стайлс ляга на земята,Голдбърг слага Алберто по гръб въру Стайлс,като Ей Джей пртисика гръбнака му с коляното си.Стайлс го хваща за ръцете и започва да ги дърпа а Алберто крещи от болка.Голдбърг стои отгоре и се смее а след това започва да забива мощни пържоли на Алберто.Стаайлс отпуска захвата,а Голдбърг опитва да го изхвърли от ринга,ноАлберто се спасява и забива удар под пояса на Голдбърг.Стайлс отива до оптегача оголва го,явзима Алберто със себе си,хваща го за главата и започва да я тряска.Ей Джей качва Алберто на въжетата,след това и той се качва,разменят се.Стайлс го хваща забива му няколко юмрука и му прави Styles Clash ot въжетата!


Стайлс и Голдбърг поставят Алберто на края на ринга засилват се и му забождат саблен удар.Елиминират ли те Алберто?
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   

Върнете се в началото Go down
 
ME: Road to Pain 2012 Match
Върнете се в началото 
Страница 9 от 10Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» GET THE SUITCASE MATCH
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles
» GET THE KEYS MATCH

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: RTP 2012-
Идете на: