Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 ME: Road to Pain 2012 Match

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
АвторСъобщение
Rag3
New User
New User
avatar

Join date : 25.09.2010
Posts : 55

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 17:27


....10......9........8.......7........6.......5.......4.......3......2......1....
BEЕEP!!!!
—————————————————————————————————————
Enter the arena and hit the lights
Step up now you're in for a ride
this is war, ain't no fun and games
we get it up, you go down in flames..
—————————————————————————————————————
Да не би това да е шега? Цялата публика се изправя на крака в очакване на Голди. Изведнъж на рампата се пускат руго ефектите, а той се показва затичвайки се към ринга, където всички седят и гледат втренчено в него. Голдбърг влиза на ринга и започва да ги съсипва от чопове в главите.
Върнете се в началото Go down
ApexPredator
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 15.06.2011
Posts : 192
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 17:38

Джерико все още се държи в мача, той се нахвърля върху всички изправяйки се от нищото. Труф започва да забива юмруци в главата на Джерико, но той контрира и го засилва към Крисчън, който му прави Flapjack на въжетата, а Джерико го тръшва с Jumping DDT, след което се изправя с Kick-Up ! Грамадата се опитва да го повали със саблен удар, но Джерико заляга и сега Крисчън го поваля с ритник в крака, последван от Bulldog. Сега Голдбърг се нахвърля върху Джерико, но той го рита в корема и го засилва към въжетата, след което го пресреща с Clothesline и сега двамата с Крисчън се опитват да елиминират Биг Шоу, но той ги избутва. Грамадата се оттласква от въжетата и опитва саблен удар, но Голдбърг го поваля с SPEAR ! Убийствено изпълнение от " Da Man " сега той хваща Крисчън за гърлото и виждаме Millitary Press Spinebuster. Голдбърг прави таунт, изправя се, но бива повален с Missle Dropkick от Джерико, който го причакваше от третият обтегач. Крисчън изправя Голдбърг и опитва Killswitch, но Труф му забива Wheel Kick, като го поваля на тепиха, сега Джерико рита Крисчън в корема и го поваля с Double Underhook Backbreaker ! Гръбнакът на канадецът вероятно е потрошен... сега Джерико се нахвърля върху Труф с лакти в главата, забива му юмрук в корема и забожда Piledriver по средата на ринга ! Джерико тотално доминира на ринга, сега той изправя Биг Шоу, който бе облегнат на въжетата, засилва го към единият от корнерите и го качва на третата сглобка. Труф отива при Крисчън и двамата започват да забиват юмруци на Биг Шоу, Крисчън се качва на вторият обтегач и опитва Superplex, но сега Труф опитва SUPERPOWERBOMB И ДЖЕРИКО СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ НЕГО ! ДАЛИ ЩЕ ВИДИМ НЕЩО КАТО AVALANCHE SUPERPOWERBOMB ?! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО Е НАЗВАНИЕТО НА ТОЗИ ХОД, ЗАЩОТО ЩЕ БЪДЕ УНИКАЛЕН !


Смазващо изпълнение ! Джерико се изправя първи, след което Труф се изправя с помощта на въжетата, Джерико опитва да го елиминира със саблен удар, но той заляга и Джерико щеше да се елиминира сам ! Джерико осъзнава в каква позиция е и веднага се отдръпва от въжетата, но бива повален с Dropkick от Крисчън. Сега Крисчън и Труф отива при Биг Шоу и започват да го ритат, изправят го и се опитват да го преметнат над най-горният обтегач.. Джерико се изправя и през това време Голдбърг се засилва към него за копие, но Джерико го рита в главата, след което го тръшва с DDT ! Изглежда Грамадата се спаси от елиминация, защото избута Труф, а сега хваща Крисчън за гърлото и го вдига за Chokeslam, но Джерико поваля и двамата на тепиха ! Той се изправя и виждаме One Handed Bulldog за Голдбърг !


Джерико се опита да изкара Труф и Голдбърг извън мача със саблен удар, дали ще успее ?


П.П Постнах точно една секунда след 38..
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 17:39

Нее, НЯМАМЕ ВЛИМИНИРАНИ!
Върнете се в началото Go down
- InstantClassic.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 01.12.2010
Posts : 94

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 17:45

10 .. 9 .. 8 .. 7 .. .6.. 5...4...3.....2....1.. THE FINAL SHOWDOWN !!!!!.... BEEEEP

[center]

[spoiler]

ТОВА Е ТОЙ! ТОВА Е ГОЛДЪСТ! ТОЙ СЕ ЗВРЪЩА ТОЧНО НА ROAD TO PAIN КАКТО МИНАЛАТА ГОДИНА! ГОЛДЪСТ СЕ СПИРА ПРЕД РИНГА И ЗАПОЧВА ДА СОЧИ КЪМ ЛОГОТО НА PAIN III, А СЛЕД ТОВА ВЛИЗА НА РИНГА!
[/spoiler[/center]
Върнете се в началото Go down
Rag3
New User
New User
avatar

Join date : 25.09.2010
Posts : 55

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 17:49

Дами и господа обстановката на ринга е наистина неописуема. Всеки налага някого. Голди успява да се върне с много усилия на ринга, същото важи и за Труф който вече е капнал от умора. За по-малко от 10 минути видяхме над 5 елиминации, а и Голдбърг се завърна така изведнъж, след което едва не бе елиминиран от страна на Джерико. Голдбърг се е върнал вече на ринга и се е възстановил напълно, като не спира да забива саблени удари на противниците си. Той причаква една по една своите жертви. Виждаме, че Голдбърг се засилва срещу Грамадата, след което се врязва в него и едва на го разрязва на две със страхотен SPEAR! Goldberg наистина се развихри. Сега той изчаква Грамадата да се изправи за втори път, но изведнъж Джерико се засилва срещу него.. КАКВО?? SPEAR FOR Y2J BY GOLDBERG! Той направо е в стихията, си. Току-що проряза най-големият атлет в света и "The Best In The World". Веднага след това изпълнение виждаме, че Голди се изправя на крака след което започва да налага който му падне. Ричардс обаче успява да отскочи от второто въже като му забива страхотно коляно в главата. Голди обаче все още е на кара, макар и малко замаян от това изпълнение от страна на Ричардс. Сега виждаме, че Голди тръгва да се засилва към Дейви, но бива спънат с крак кука, след което Ричардс успява да се качи на оптегача и да отскочи към Голди който го пронизва с нещо като модифицирано КОПИЕ! Сега виждаме, че Голди успява да се изправи след което вижда, че към него се засилва Ортън и много бързо успява да го забоде в пода със SPINEBUSTER! След това изпълнение Голди изправя Ортън, вдига го високо и това е... JACKHAMMER! Мили боже, това беше невероятно изпълнение.. Сега виждаме, че Голдбърг изправя Ортън за трети поредн път и прави опит да го елиминира, но пепелянката съвсем съзнателно успява да му се изплъзне и дори да направи опит за РКО, но Голдбърг го избягва! Към Голди се засилва Труф, но имаме One-Handed Thrust Spinebuster! Това е невероятно... Сега виждаме, че Голдбърг се надига, а срещу него очи в очи е застанал Крисчън който успява да се изтлска назад след което прави опит да прониже Голди със Копие, но ветерана успява да го избегне като засилва Крисчън право във Шоу! Мили боже ВТОРО КОПИЕ ЗА ГРАМАДАТА! Сега Виждаме, че Ричардс и Ортън са изправени очи в очи и започват да се налагат един друг. Сега Ричардс се засилва срещу Ортън който обаче се е подготвил за него.. и успява да го прехвърли със Back Body Drop над третото въже, но Дейви успява да се улови за въжетата малко преди краката му да докоснат пода. Ренди поглежда Дейви коойто се мъчи увиснал от външната страна на ринга, след което за засилва и-и-и..


През това време Голдбърг и Джерико се бият, но Голди успява да го преметне над третото въже със страхотен Side Kick:


Дали Ортън успява да елиминира Ричардс, а Голдбърг - Джерико??? И двамата вече се свличат към оголения под извън ринга...
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 17:51

Джерико и Ричардс показват голяма издръжливост и успяват да се върнат на тепиха с помощта на въжетата.
Върнете се в началото Go down
Foley
ECW Original
ECW Original
avatar

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 230
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 17:53Мик Фоули се завръща на ринга на TNWG! Каква нощ само!! Фоули се затичва към ринга и влиза като се нахвърля на Голдъст.


Върнете се в началото Go down
- InstantClassic.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 01.12.2010
Posts : 94

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 18:00

Голдъст отнася брутални удари от страна на хардкор легендата Мик Фоули. Фоули не спира да забива удари, но Голдъст опитва да се измъкне. Двамата се вкопчват един в друг, като Голдъст успява да изенада Фоули с Back Suplex. Какъв ход само! Голдъст се качва на третото въже на ринга и изчаква Фоули да се изправи, а след това го поваля с Missile Dropkick.
Невероятен мач, Мик Фоули бе за последен път в TNWG на PAIN II, да не би да се завръща за нещо? Ще разберем другата седмица, но нека се върнем към мача където Голдъст и Труф се нахвърлят над Фоули.
Голдъст успява да заключи на Фоули - Захапката на акулата! И сега какво ли ще последва? Мик Фоули все пак успява да се освободи от захвата. Дейви Ричардс започва да налага Грамадата в другият край като Крисчън, Ренди Ортън и Ланс Сторм му помагат. Голдъст изправя Фоули на крака и започва да го налага като го засилва към въжетата, Фоули се оттласква от тях и отнася ритник в лицето. Сега Златният прах се оттласква от въжетата и прави Leg Drop на Фоули. Ланс Сторм се намесва в боят между Голдъст и Мик и изправя Мик на крака като опитва да го изхвърли извън ринга, но неуспява. Мик застава легнал на ръба на ринга, а Голдъст прави на Ланс Dropkick, дали Ланс ще бъде елеминиран, след като единият му крак е стъпил на пода ще докосне ли и другият му крак бетоновия под??
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 18:01

Дааа, Ланс не успява да се спаси и така мача продължава без неговото участие!


Последната промяна е направена от Earl Hebner на Съб 10 Мар - 18:06; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   Съб 10 Мар - 18:02

Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   

Върнете се в началото Go down
 
ME: Road to Pain 2012 Match
Върнете се в началото 
Страница 5 от 10Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» GET THE SUITCASE MATCH
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles
» GET THE KEYS MATCH

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: RTP 2012-
Идете на: