Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 ME: Road to Pain 2012 Match

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
АвторСъобщение
slim
New User
New User
avatar

Join date : 11.07.2011
Posts : 17

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 17:19

10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 BEEP!

*Another me is what there will never be*

Боже мой!Това е Джеф Харди!!!
And from Cameron North Carolina...The Charsimatic Enigma!!!Jeff Hardy


Харди гледа към огромното лого на Pain и започва да върви бавно към ринга,като пипа ръцете на феновете
Върнете се в началото Go down
mrxrivaL
New User
New User
avatar

Join date : 21.08.2011
Posts : 75

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 17:24

И ето, че Ланс Сторм се включи в боя.. той започва да налага с леви и десни чукове Кофи Кингстън след което хваща Ортън, Irish Whip-ва го в ъгъла на ринга а там започва да му нанася серия от ритници в гърдите: ЕДИН, ДВА, ТРИ, ЧЕТИРИ...ПЕТ! Ортън пада като талпа на колене а Сторм го довършва със страхотен Head Kick! В следващия момент Крисчън атакува Ланс в гръб като след това го засилва срещу въжетата обаче при завръщането си Ланс му откъсва тиквата с оригинален Super Kick! Сторм се развихри сериозно.. той отива до Ричърдс след което го изправя дърпайки го за ръката и го Irish Whip-ва право върху Крисчън след което го хваща за кръстат и следва с German Suplex! "The Impact Player" има пълно надмощие в мача всички се търкалят из ринга а той пуска една усмивка след което хваща Крисчън.. качва го на раменете си а след това го тръшка на тепиха със Steamroller Slam!
За момента Крисчън е извън сметките.. Сторм се захваща отново с Кингсън като започва да му забожда ритници в тила след което го засилва право срещу сглобката и го премята с German Suplex! Вижте само Кофи в момента той изобщо не знае къде се намира ето, че Ортън се засилва срещу Сторм но той го премята с Back Body Drop на ръба на ринга след което опитва да му забоде десен чук но Ортън заляга и след това забожда десен чук на Ланс като по този начин го разкарва от себе си.. Но ето, че той се връща и забожда Super Kick на Ортън и го поваля на ръба на ринга.. След което хваща Кингстън, намества си го в удобна позиция.. вдига го и размазва на третото въже след което се засилва и се стоварва право върху него:
Дали това е края за Кофи???
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 17:26

Мили боже, Кофи показва страхотна атлетичност и пада от ръба на ринга, но някак си успява да се улови за барикадата, без краката му да докоснат пода. Сега виждаме, че Кофи успява да отскочи от барикадата право на ръба на ринга, отново.. Мили боже, какво ли още ще видим?!


Последната промяна е направена от Earl Hebner на 10/3/2012, 17:31; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
TheAmericanNightmare
New User
New User
avatar

Location : Canada
Join date : 17.12.2011
Posts : 39

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 17:28

[center]
==============
The Truth
Shall Set You
FREE

==============


[b]Announcer: And from Charlotte, North Carolina weighing in 235 pounds... - R-Truth !!!

Ето я и една от сензациите на TNWG една от най-новите и звезди той наскоро подписа със нашата федерация и повярвайте ми нито ние, нито той съжелява ! Виждаме как уверено стъпва към ринга гледайки хилядите величаещи го на крака фенове на този спорт !

R-Truth наближава все повече ринга сега виждаме че се качва по стълбите, спира се от външната страна на ринга след което с отскок се качва на ринга и прави своят таунт ! Нека видим как ще се развие мелето занапред !
Върнете се в началото Go down
slim
New User
New User
avatar

Join date : 11.07.2011
Posts : 17

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 17:38

Харди се е заел с Ортън.Той го налага с мощни чукове,след което се засилва и го поваля със невероятен падащ лист.Харди наелектризира тълпата!Джеф оставя Ортън да лежи на ринга и поема Кофи.Харди го хваща и го запраща към въжетата,но бива контриран и кофи го изпраща към оптегачите.Харди се качва на тях и това е Whishper in the wind!Харди го премаза с този ход.Джеф го изправя ,рита го в корема и му прави убийстено ДДТ!Харди е като подивял.Той беше аут близо година,но ето,че на RTP се случват чудеса!Харди го повдига и го праща към оптегачите след това се засилва и му забожда ритник в черепа.Кофи се залюлява и пада,а ето,че Харди се качва на въжетата.Там е много опасно,но Харди бързо прави салто върху Кофи преди да бъде саборен.Джеф показва,че все още го може.Харди го изправя и му прави перфектен Sit-Out Jawbreaker!!!Боже мой,Кофи току що бе размазан.В този мач трябва да си пазиш гърба,защото всеки един момент може да бъдеш атакуван.Джеф изправя кофи на крака,рита го в корема и го запраща право към Ортън,който едвам успя да се свести,но беше повален при челен сблъсак с Кингстън.Харди го изправя и му прави прекрасен back suplex!Джеф изправя Кофи и го хваща.След това вика Сторм да го налага.Сторм забива мощни пържоли и чукове на Кофи след,което Харди го пуска,засилва се и поваля Сторм със саблен удар.Харди го оставя и отива отново при Кингстън,който изяде много бой в тази среща.Харди изправя Кингстън,забожда му ритник в корема,хваща го,след това таунтва и това е Twist of Fate!!!Харди бързо вдига Кофи,поставя го увиснал на въжетата,след това се засилва и му прави падащ лист!Успя ли Харди да елиминира Кингстън?
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 17:39

След толкова опити за елиминация, Кофи не успява да се спаси. Той се опитва да се задържи, но ръцете му изневеряват и се изпуска! Мача продължава без участието на Кингстън в него!
Върнете се в началото Go down
RedStahli
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 24.08.2010
Posts : 60

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 17:40


В залата зазвучава музиката на "The Rabid Wolverine" - Chris Benoit, а секунди по-късно самия той се появява в началото на рампата.. Беноа оглежда аплодиращата го публика след което захожда надолу по рампата...

Крис стига края на рампата като след това тръгва на ляво а от там стига стоманените стълбички и бавно се качва по тях на ринга а вътре започва да разгрява за предстоящия му мач срещу Даниел Браян.. как ще се развие мача ще разберем след рекламите.
Върнете се в началото Go down
TheAmericanNightmare
New User
New User
avatar

Location : Canada
Join date : 17.12.2011
Posts : 39

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 17:52

Дами и господа току що Коуфи Кингстън беше елиминиран от не кой да е, а от самият Джеф Харди! Но това не е всичко! След поредната елиминация да вечерта, Р-Труф се засилва към Харди и го атакува в гръб след което започва да прави серия от настъпвания в кръста и го изправя, засилва го към ъглите и това е Irish Whip! Но това не е всичко! Р-Труф се засилва към Енигмата и това е невероятен саблен удар! След което започва серия от леви и десни в корема и лицето последвани от серия ритници в стомаха. След което Ар-Труф се засилва отново и това е втори страхотен саблен удар! След което Ар-Труф сграбчва опонента си и това е невероятен Челюстотрошач! Какъв невероятен отскок от страна на Харди дами и господа! Но това разбира се не е края! Р-Труф хваща опонента си, засилва го към въжетата и това е невероятен Хип Тос! След което Харди съумява да се изправи и следва страхотен Side Kick!След което Ар-Труф без да се замисля изчаква да се изправи опонента му и започва нова серия от тупаници. След това започва да го налага по средата на въжетата но без да има намека да го елиминира. След толкова тупаници и ритници в главата и стомаха на Харди чернокожия кечист го сграбчва и това е невероятен и красив Truth Conviction! Но и това не е всичко! След това изпъление Ар-Труф засилва към въжетата Джеф Харди и яростно се засилва за Дропкик. Джеф Харди явно ще бъде елиминиран, но някак си успя да се задържи за въжетата и влиза на ринга за гърба на Р-Труф! Р-Труф обаче вижда че не го е елиминирал и веднагически се засилва срещу него и това е Little Jimmy! Ох, какъв отскок! Виждаме Харди как се запътва към въжетата за да излзезне от ринга! Но дали ще има успешна елиминация?!

Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 17:55

Харди успява да се спаси, но вижте.. Труф е решен да го елиминира. Truth му прави много бърз Spinning Calf Kick след който Харди се оплита във въжетата, а веднага след този ход имаме и Clothesline, след който вече Харди няма как да се задържи! И така Труф все пак успява да го елиминира.
Върнете се в началото Go down
Mr. Pain
Premium Member
Premium Member
avatar

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 846

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 18:01

RVD излиза на ринга!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   

Върнете се в началото Go down
 
ME: Road to Pain 2012 Match
Върнете се в началото 
Страница 3 от 10Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» GET THE SUITCASE MATCH
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles
» GET THE KEYS MATCH

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: RTP 2012-
Идете на: