Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 ME: Road to Pain 2012 Match

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: ME: Road to Pain 2012 Match   6/3/2012, 16:09

Ред на излизане:


1. Christian Cage - Eliminated by Kurt Angle
2. Davey Richards - Eliminated by Еdge
3. MVP - Eliminated by Kofi Kingston
4. Randy Orton - Eliminated by A.J. Styles
5. The Undertaker - Eliminated by Kofi Kingston
6. Billy Kidman - Eliminated by Randy Orton
7. Kofi Kingston - Eliminated by Jeff Hardy
8. John Cena - Eliminated by himself
9. Lance Storm - Eliminated by Goldust
10. Jeff Hardy - Eliminated by R-Truth
11. R-Truth - Eliminated by Goldberg
12. Chris Benoit - Eliminated by The Big Show
13. RVD - Eliminated by The Big Show
14. Big Show - Eliminated by Kurt Angle
15. Chris Jericho - Eliminated by Jeff Jarrett § Christian Cage
16. Bill Goldberg - Eliminated by A.J. Styles
17. Mick Foley - Eliminated by Cody Rhodes
18. Jeff Jarrett - Eliminated by William Regal § Kurt Angle
19. William Regal - Eliminated by Jeff Jarrett
20. Kurt Angle - Eliminated by Cody Rhodes, Goldberg and Christian
21. Edge - Eliminated by himself
22. Cody Rhodes - Eliminated by Alberto Del Rio
23. Raven - Eliminated by Christian Cage
24. Alberto Del Rio - Eliminated by Goldberg
25. AJ Styles - RTP '12 WINNER!


ПРАВИЛA:
Кечистите, които са изтеглени под номер едно и номер две излизат на ринга. Обявява се началото на мача от рефер, след което кечистът под номер "1." пише своя боен пост. След като реферът определи дали другият кечист е елиминиран или не (ако кечист номер "1." иска примерно да елиминира номер "2."), кечист номер "3." излиза, след което номер "2" започва да пише своя боен пост. Това ще продължи докато всички 25 участника излязат на ринга. След бойния пост на 25-тия кечист започват да пишат първите останали в мача, участници и така докато на ринга не остане само един!

Начало на мача: 15:00
Време за писане: 8-10 минути. (Добре е да спазвате това време.)
Награда: Победителят отива на PAIN III в главният мач за Световната титла.

_________________


Последната промяна е направена от Geor4 на 10/3/2012, 22:34; мнението е било променяно общо 14 пъти
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 15:18

GOOO!

===================
If You close your eyes your right
A naked truth Reaveled
Dreams you Never lived
2x And Scars never heal...

===================


- From Toronto, Ontario, Canada height 6 ft 2 in , weight 227 lb please welcome "The Canadian Rage" - Christian Cage !

Ето го и него! "The Instant Classic" се показва по рампата в традиционното си облекло. Christian върви с уверена походка и с бурни овации от неговите "Peeps" които едва ли са малко. Cage е тук и е готов за предстоящият си мач дами и господа.

Той продължава към ринга след което се качва по металните стълби влиза в ринга, качва се на обтегача и се опитва да чуе своите верни Peeps докато прави красивият си Trade Mark Taunt в тяхна чест.

След това той слиза от обтегача и започва се разтяга и да загрява за предстоящият му мач.
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 15:24


Ето го и него! "The Lone Wolf" се показва в началото на рампата и по всичко личи, че е напълно готов да рита задници! Дейви захожда бавно по рампата като по пътя си обира ръцете на феновете след което стига ринга.. плъзга се под третото въже и следователно се качва на него.


------------------------------------------------
- And From Othello, Washington.... "The Lone Wolf" Davey Richards!
------------------------------------------------
След което се качва на втората сглобка и от там вдига ръката си победно след това слиза и отива в другия ъгъл където отново прави същия таунт.


Въпреки, че след броени минути Ричърдс ще се изправи срещу 220 килограмовия Грамадата, той не показва страх и по всичко си личи, че е напълно готов за тази среща.. а вие останете с нас веднага след рекламите.
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 15:26

Начало!
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 15:37

Дами и господа ето, че мача започва. Сега виждаме, че на ринга са Крисчън и Ричардс. Двамата се втурват един към друг след което влизат в мощен захват, в който печели Крисън като успява да го избута в един от ъглите. Сега виждаме, че Кейдж се засилва към своят опонент и прави опит да го елиминира със саблен удар, но едва ли ще видим толкова бързо първата елиминация. Сега Крисън се оглежда наляво и надясно и таунтва и прави още един опит за елиминация, но и той бива неуспешен. Крисчън започва да се ядосва той изправя Ричардс след което го засивла към един от оптегачите където също се засилва и му забива страхотен ритник право в главата. След това Крисчън успява да избута Дейви от външната страна на ринга, но там виждаме, че един от двамата ветерани успява да се сграбчи за въжетата и така се спасява от сигурна елиминация. Крисчън се засмива след което се изправя и се засилва към противоположните на тези от страната на Дейви, въжета. След това имаме и Baseball Slide. Но дори и той не свърши работа. След това плъзгане Крисчън се изправя и е сигурен, че е успял да елиминира Дейви, но вижте, че изведнъж от лицето му се скрива тази злокобна усмивка, последвана от гняв. Крисчън не може да повярва на случилото се. Той хваща Ричардс за ръката след което го изправя и прави опит за му забие невероятен Pendulum Kick, но вижте, че Ричардс успява да го избегне след което влиза на ринга със Senton върху Крисчън. Кейдж направо си изкара въздуха. Ричардс се надига след което започва да го причаква. Крисчън е на крака той се обръща и изяжда невероятен Head Kick by Davey Richards. Cage направо се свлече на пода след това, но явно инстинктивно успя и да се залови за въжетата, и така успя да се спаси от елиминацията която го чакаше. Крисчън успява да се надигне малко замаяно, със помощта на въжетата, и прикрепяйки се за тях се обръща. Кейдж вижда засилилият се срещу него Дейви и успява да го прехвърли от външната страна на ринга със Back Body Drop, но Richards успя да се улови и на сантиметри от тепиха се връща на ръба на рина. Той хваща Кейдж за главата след което му забива няколко удара и също го изкарва от външната страна на ринга, където двамата започват да се налагат. Те се съсипват от удари и ритници. Сега виждаме, че Капитан Харизма решава да импровизира и си вдига крака като за Head Kick, но успява да го извърти и това е MMA Kick BY THE CAPTAIN CHARISMA. Мили боже това беше великолепно изпълнено упражнение от старата школа. След това Ричардс започва да се смъква надолу, но все пак се хваща за въжетата. Крисчън се нервира след което това е... PENDULUM KICK!


Ще видим ли елиминация след този великолепно изпълнен ход от страна на Крисчън, от външната страна на ринга???
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 15:38

Мили боже, малко преди Дейви да се свлече от ринга той успява да се улови за въжетата. Крисчън влиза в ринга след което тръгва да се засивла срещу него, но Ричардс се навежда и се промушва през второто въже като дори забива рамото си в корема на Кейдж и по този начин се спасява. Мача прдоължава без елиминации!
Върнете се в началото Go down
PlayMaker
New User
New User
avatar

Join date : 13.08.2011
Posts : 7

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 15:42.. ONE-TWO .. U HEAR THE CLOCK TICKIN` .. TICK-TOCK .. U ARE ABOUT TO STOP LIVIN` ..

Кой подяволите е това !? Да не би MVP прави своето завръщане тук, тази вечер ?
Ето го и него .. познатата походка, познатото каменно изражение .. изглежда,че The Ballin` Superstar не бърза особено към ринга, а екшънът на него продължава между Дейви и Кейдж ..
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 15:50

Ето, че Дейви Ричърдс се свестява а веднага след това се хваща за второто въже и по този начин бавно се изправя като започва да нанася леви и десни чукове на Крисчън след което го хваща за ръката и може би ще опита Arm DDT но ето, че "The Canadian Rage" успява да се задържи и Дейви не успява да направи това което беше намислил. Крисчън започва да забожда ритници в гърба на Ричърдс като по този начин се опитва да изтощи бившия Европейски шампион.. и дори успява да известна степен. Сега Крисчън хваща Дейви за косата като по този начин бавно го изправя на крака след това го блъска в ъгъла на ринга и започва започва да му забожда серия от убийствени chop-ове! ЕДИН, ДВА, ТРИ, ЧЕТИРИ....ПЕТ! Ричърдс пада като талпа на тепиха но ето, че преди да падне Крисчън го хваща след което го засилва и премята над третото въже! Крисчън пада на колене със самодоволна усмивка на лицето но както вече стана ясно Ричърдс успя да се задържи за въжетата след което се връща на ринга и атакува Кейдж с мощен shoot kick в гръбнака! Крисчън пада на тепиха а Ричърдс го обръща по гръб след което започва да нанася убийствени ритници в гърдите: ЕДИН, ДВА, ТРИ, ЧЕТИРИ, ПЕТ... ШЕСТ! Току що Ричърдс изкара всичкия въздух на Крисчън.. сега го хваща за ръката като по този начин бавно го изправя след което го Irish Whip-ва в ъгъла на ринга.. засилва се и следва Corner Elbow! Крисчън изглежда доста замаян но ето, че Дейви го хваща за кръстат.. вдига го и размазва на тепиха с German Suplex! Ричърдс сяда на тепиха като пуска една усмивка и поглежда към знака на PAIN III, той знае, че има още доста до края на този мач за това не губи време и бавно се изправя на крака след което хваща Крисчън за косата и по този начин го изправя на колене и след това започва да забожда Kawada Kicks: ЕДИН, ДВА, ТРИ, ЧЕТИРИ....ПЕТ! Ричърдс не губи време и бавно изправя Крисчън след което го Irish Whip-ва в ъгъла на ринга.. засилва се срещу него и контрира с пореден Corner Elbow.. Олюлявайки се Крисчън тръгва срещу Ричърдс но ето, че Дейви го засича със страхотен SOLEBUTT В Главата.. последван от SOLEBUTT В Корема и завършен с пореден SOLEBUTT В ГЛАВАТА!

Крисчън пада като талпа на тепиха а Ричърдс стиска зъби след което бавно го изправя.. намества си го в удобна позиция, засилва го и премята над въжетата! Въпросът е обаче дали Крисчън успява да се задържи или всичко за него беше до тук???
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 15:52

Мили Боже, каква воля за победа само.. Мача все още е БЕЗ елиминации. Каква ли вечер ни чака..
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   10/3/2012, 15:57

Кой ли ще е следващия участник в този невероятен мач? 10...9..8...7..6..5..4..3..2..1..BEEP!

==============
HEY!
==============

Това е човека, който дълбоко вярваше, че ще си тръгне като победител в този мач! Ортън влиза на ринга и започва с тупаници да налага опонентите си!

П.П Излизам на мястото на Браян, щото го няма...
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match   

Върнете се в началото Go down
 
ME: Road to Pain 2012 Match
Върнете се в началото 
Страница 1 от 10Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» GET THE SUITCASE MATCH
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles
» GET THE KEYS MATCH

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: RTP 2012-
Идете на: