Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 Bulgarian Championship

Go down 
АвторСъобщение
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Bulgarian Championship   14/2/2012, 16:50

No Disqualification Match

Ред на писане и излизане:

1. Chris Jericho
2. Shawn Michaels

НАЧАЛО: 20:00
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
ApexPredator
Superstar
Superstar
ApexPredator

Join date : 15.06.2011
Posts : 192
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: Bulgarian Championship   18/2/2012, 21:05Броячът започва 10...9....8...7....6...5...4....3...2....1..Светлините угасват и изведнъж в залата избухва песента на Джерико.
-------------------------------------------------------------------

В залата избухват пиро ефектите, а Джерико се показва на рампата с титлата си и продължава към ринга наперено. Шампиона на България поглежда феновете злобно, някои му подават ръка, но той ги игнорира. Явно на Джерико му пука само за себе си, а и си личи.Джерико продължава към ринга, качва се бавно по стълбите, след това минава между второто и третото въже, отива до въжетата и гледа към публиката. Тази вечер определено ни очаква един доста напрегнат мач. Джерико отива в единият от корнерите и започва да чака началото на мача.
Върнете се в началото Go down
lorda1234
New User
New User
lorda1234

Join date : 08.08.2010
Posts : 78

ПисанеЗаглавие: Re: Bulgarian Championship   18/2/2012, 21:33------------------------------------------------

Oh, oh Shawn

I think I'm cute.
I know I'm sexy.
I've got the looks,
That drive the girls wild
I've got the moves, that really move 'em.
I send chills up.
Up and down their spines.

I'm just a sexy boy,
Sexy boy
I'm not your boy toy,
Boy toy
I'm just a sexy boy,
Sexy boy
I'm not your boy toy,
Boy toy


-------------------------------------------------------------

HBK is herе.Shawn върви бавно по рампата по средата се спира пада на колене и започва да гледа към небето а зад него започват да гърмят фоеверки.

-------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------

HBK обира ръцете на публиката, която е пощуряла, след което се качва на ринга и поглежда на кръв Джерико, този мач ще е класика.
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Bulgarian Championship   18/2/2012, 21:34

Старт
Върнете се в началото Go down
ApexPredator
Superstar
Superstar
ApexPredator

Join date : 15.06.2011
Posts : 192
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: Bulgarian Championship   18/2/2012, 21:46

Гонгът е бит, Дами и Господа. Дългоочакваният момент настъпи .. Шон Майкълс срещу Крис Джерико за Титлата на България, между тези двамата има история, но определено от всичко си изпати Майкълс. Той реши да прецака Джерико, но все още Крис е шампион и продължава с нападенията си върху Майкълс. Двамата опоненти се гледат очи в очи, сега тръгват бавно един към друг, спират се по средата и започват да си говорят нещо, но изведнъж Джерико му забожда шамар ! Майкълс го поглежда злобно и веднага му се нахвърля с юмруци, като го поваля на тепиха, но Джерико го избутва и веднага се изправя, гледайки изненадано. Определено тази вечер ни очаква един доста интересен мач ! Джерико и Майкълс отново са на крака и са лице в лице, те се вкопчват в Collar And Elbow Tie-Up и Джерико надделява, като избутва опонента си, но Майкълс веднага се изправя и те отново се вкопчват, но този път Джерико го пресреща с ритник в корема, засилва го към въжетата и го поваля с Shoulder Block, след което се оттласква от въжетата, Майкълс се опитва да го спъне, но неуспешно, защото Джерико го прескача, сега Майкълс се изправя и опитва Hip Toss, но Джерико показва прекрасна форма и стъпва на крака. Майкълс гледа очудено, но изглежда Джерико не възнамерява да направи същото, защото му се нахвърля с юмруци и го притиска в корнера, там започва да му забива ритници в главата, сега се оттласква от другият обтегач и забожда коляното си право в главата на Майкълс ! Джерико изправя Майкълс и го качва на третият обтегач, но Майкълс го избутва и се приготвя да полети, но Джерико се изправя веднага и избутва опонента си, като го запраща извън ринга ! Крис прави таунт по средата на ринга, след което се оттласква от въжетата и полита с Suicide Dive. Прекрасно изпълнен ход от страна на Българският Шампион ! Двамата лежат извън ринга и не помръдват, но изведнъж Джерико се изправя с мазна усмивка на лице и се подпира на защитната барикада, като унизително рита Майкълс в главата, но изведнъж Шон се изправя и запраща Джерико зад барикадата със саблен удар. Майкълс е на път да влезе на ринга, но вижда, че Джерико се изправя и тръгва към него, сега Шон полита с ASAI MOONSAULT, НО БИВА БУТНАТ КЪМ ЗАЩИТНАТА БАРИКАДА И ГРЪБНАКА НА МАЙКЪЛС ВЕРОЯТНО Е СЧУПЕН ! Въпреки всичко той показва, че все още може да се движи и започва бавно да се изправя, но изведнъж Джерико го изправя и започва да му говори нещо, но Майкълс му забива юмрук в главата, след което го забожда в металният кол. Майкълс се подпира за кола, а през това време Джерико отива до металните стълби, сега Майкълс се засилва към Джерико, но бива пресрещнат с LEG SWEEP TO THE STEEL STEPS !


Това определено болеше... Джерико веднага изправя Майкълс, след което взима металните стълби и ги забожда право в главата на " The Heart-Break Kid " ! Джерико ги пуска, след което влиза на ринга и се качва на третият обтегач, той тръгва да скача, но изведнъж се спира и застава зад въжетата, Майкълс се обръща и бива отнесен с ритник право в главата, а сега Джерико полита с ASAI MOONSAULT ! По-рано Майкълс опита този ход, но неуспешно, а сега Джерико му показа как стават нещата. Крис изправя Майкълс, след което го вкарва на ринга и опитва туш - 1...2.... повдигане ! Майкълс успя да се повдигне и следователно мача продължава, но дали ще е за дълго ? Джерико изправя Шон, рита го в корема и виждаме TIGER SUPLEX ! Невероятно изпълнен ход от Y2J ! Сега той излиза извън ринга и вкарва един стол на ринга, след което взима и една стълба и вкарва нея на ринга. Джерико влиза на ринга, взима стола и тръгва към Майкълс с него, но Майкълс го рита в корема, след което му забожда Atomic Bomb, последвана от серия от чопове в гърдите и сега ... SUPLEX ! Майкълс започва да се осъзнава в мача, той отново опитва Суплес, но този път Джерико контрира и виждаме REVERSE SUPLEX ON THE ROPES ! Джерико забожда ритник в главата на опонента си и сега Neckbreaker, докато Майкълс беше на въжетата. Джерико определено е по-умният в този мач и за сега по-добрият. Майкълс започва отново да се изправя бавно с помощта на въжетата, но този път Джерико отново взима стола и го забожда право в гърба на опонента си, сега пуска стола, прихваща Майкълс и виждаме Double Underhook Suplex ON THE LADDER ! Гръбнакът на Майкълс определено вече е счупен, след този унищожителен ход, но сега Джерико го изправя, оставя го в единият от корнерите, хваща стълбата ... засилва се към него и му отнася главата със стоманената стълба ! ГЛАВАТА НА МАЙКЪЛС БЕ ОТНЕСЕНА !


Майкълс вероятно е в безсъзнание, Джерико взима стълбата и я пуска право върху главата на Шон, след което веднага опитва туш ! Дали Джерико ще запази титлата си, това ли е краят на този мач ?
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Bulgarian Championship   18/2/2012, 21:51

Неее, каква издръжливост, само! Мача продължава със пълна сила!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
ApexPredator
Superstar
Superstar
ApexPredator

Join date : 15.06.2011
Posts : 192
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: Bulgarian Championship   18/2/2012, 22:06

Мача въпреки всичко продължава, двамата опоненти си раздават юмруци по средата на ринга, след рекламите. Сега Джерико поваля Майкълс на тепиха с THE BREAKDOWN ! Невероятен ход, Дами и Господа ! Но изглежда Джерико все още не е приключил, той прихваща Майкълс и започва да му забива ELBOW STRIKES TO THE HEAD !


Майкълс кърви обилно, но изведнъж се чува позната песен..
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Bulgarian Championship   18/2/2012, 22:11

Get Ready to Fly

==============================ТОВА Е ЕЙ ДЖЕЙ СТАЙЛС, ТОЙ Е ТУК, НО ЗАЩО ? Стайлс се показва на рампата, а публиката го посреща на крака, той се запътва към ринга, като не откъсва очи от Шампиона на България. Ей Джей влиза на ринга, а Джерико взима титлата си, двамата застават по средата на ринга и са лице в лице. Стайлс прави таунт, а Джерико го поглежда злобно и вдига титлата си високо, Стайлс гледа към нея и се усмихва ! Това определено беше някакво предизвикателство или поне някакъв знак за мач между тях със залог - Титлата на България ! Какъв обрат, Дами и Господа .. как ли ще продължи това между тези двамата или въобще дали ще има нещо такова ? Останете с нас !
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Bulgarian Championship   

Върнете се в началото Go down
 
Bulgarian Championship
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Cage Of Violence 2012-
Идете на: