Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 ME: Cage of Violence Match - WHC

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
John_Litka

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage of Violence Match - WHC   18/2/2012, 18:06

187 излиза от капсулата.
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage of Violence Match - WHC   18/2/2012, 18:16

Невероятно!На ринга в момента се пише нова история!Стайлс успя да се спаси,той се изправя и забива невероятен Big Foot на Чък.Той изправя шампиона и го хваща и казва на Хоуми да го налага.Хоуми започва да раздава мощни чукове на шампиона.Във този мач Чък трябва много да се пази,защото опонентите му ще бъдат най - вече срещу него.Стайлс изправя Чък рита го в корема,а след това го размазва в клетката.Стайлс се усмихва на Хоуми,а Хоуми му се доверява и му подава ръка за съюз в мача.Стайлс се засилва и го поваля с мощен падащ лист.Стайлс го изправя засилва го и го размазва в капсулата на Крисчън,който си почива вътре и обмисля стратегията си.Стайлс отива до Чък,повдига го и го запраща към оптегачите.Феноменалния отива в срещуположния ъгъл,засилва се и забожда крак в черепа на Чък.Ей Джей го качва на въжетата,след това се качва и той премята ръката на Тейлър през рамото си и това е невероятен суперплекс от страна на Стайлс.Ей Джей оставя Тейлър проснат на ринга и се заема с Хоуми.Стайлс го изправя,рита го в корема и това е невероятно ДДТ!Стайлс опитва туш 1,2,но Хоуми намери сили да се повдигне малко преди 3.Залогът в срещата е доста висок и всички на ринга добре знаят това.Стайлс изправя Хоуми и го дърпа до клетката ,където хваща главата му и започва да я драска в студената клетка,а Хоуми крещи от болка.Феноменалния отива до Тейлър,защото го вижда,че се свестява и му помага да се изправи,но след това променя тактиката си,засилва се и забожда Pele Kick на Чък.До момента Стайлс контролира мача,а този път публиката крещи за него.Стайлс се присмива на публиката и на труповете на двамата му опоненти.Феноменалния изправя Чък,хваща го и му прави невероятен belly to belly suplex!Стайлс опитва туш върху Чък 1,2,но отново нямаме елиминиран!Чък повдигна рамото си съвсем малко преди ръката на съдията да тупне за 3.Ей Джей застава в ъгъла и си почива малко,но Чък и Хоуми се изправят.Хоуми се засилва и скача право върху Ей Джей а след това Чък скача върху тях и налагат Стайлс.Ей Джей ги хваща и прави двоен Powerbomb!!!


Ето за такива ходве си заслужава да се гледа този мач.Ей Джей изглежда има болки,все пак вдигна двамата наведнъж,но това не го спира!Стайлс обаче не се отказва,отива до чък и го издърпва и го поставя върху Хоуми.Стайлс се качва на оптегачите,но поглежда към върха на едната капсула и се качва на нея.Стайлс таунтва и прави невероятно Frog splash върху двамата.Стайлс поглежда към Крисчън,който спечели на Rampage ,но този път явно вижда заплаха във Стайлс.Ей Джей поставя Хоуми облегнат върху капсулата от която той излезе,отдалечеава се какво ли ще прави!?Стайлс се засилва и прави копие на Хоуми като разбива капсулата с тялото му.Боже мой,стайлс буквално го смаза.Чък се изправя на ринга засилва се и скача към Стайлс,но Ей ДЖЕЙ го хваща във въздуха и го блъска в клетката.На гърба на Чък му се отбеляза плетката на тази опасна клетка.Стайлс явно на всяка цена иска да спечели,никога не сме го виждали толкова агресивен!Ей Джей изправя Хоуми и започва да го души на въжетата.Стайлс го пуска, хваща главата на Тейлър,после и на Хоуми засилва ги и ги блъска един в друг,колко унизително.Ей Джей поставя Чък седнал ,след това хваща ръцете му,подлага крак на гърба му и започва да дърпа ръцете му и да натиска с кракът си.Съдията пита Чък дали се отказва от мача,но той категорично отказва да се предаде.Ей Джей се ядосва и засилва все повече този захват,Чък крещи от болка,съдията отново го пита но Чък отказва.Стайлс го пускакато го оставя седнал и малко преди да падне го хваща за косата и забива главата му в земята.Стайлс изправя Чък,хваща го и това е Rack Bomb!!!


Стайлс опитва туш,Хоуми лежи в ъгъла 1,2 дали Чък е елиминиран???
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage of Violence Match - WHC   18/2/2012, 18:18

1.................2.................... Чък се повдига и мача продължава без елиминация!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
hedshot
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
hedshot

Location : София
Join date : 24.04.2010
Posts : 920
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage of Violence Match - WHC   18/2/2012, 18:21

Морган напуска капсулата и влиза в боя!
Върнете се в началото Go down
http://www.vbox7.com/user:hedshot
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
John_Litka

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage of Violence Match - WHC   18/2/2012, 18:36

Ей Джей, Хоуми и Чък, който до преди малко стояха неподвижни върху тепиха, веднага стават на крака, с широко отворени очи, чакайки Морган, който пристъпва към ринга. "The Giant" вече е вътре, а Стайлс се втурва към него, но Мат бързо го премята през въжетата, право върху металната решетка отвъд ринга. Хоуми остава в корнера, като безучастно вижда как Тейлър, който втори се опитва да повали бившия TNA World Tag Team шампион, бива разхвърлян като парцалена кукла. "The Notorious 187" решава да действа и пристъпва бавно към Морган, като вдига гард за Collar & Elbow Tie-Up и когато Мат решава да сключи захват, "The Strong Style Thug" нагло го подсича във връзките на десния крак, а гиганта пада на колене. 187 прави засилка към въжетата, като ги използва за трамплин и се връща към Морган..

..обезглавявайки го с убийствен Shining Wizard,
последван от бързо издигане, Хомисайд задържа Мат няколко секунди,
показвайки сила, като го приключва в.. BRAINBUSTER!!!

"The Blueprint" е повален на тепиха. Ей Джей започва да се изправя, хващайки се за въжетата, а Чъки влиза на ринга и посяга за десен прав, но Хомисайд бързо прилага Wrist Lock, след което го награбва под мишница и бързо довършва с Snap DDT. "The Notorius 187" успява да се върне в мача. Бившия TNA X-Division шампион набира сериозна доминация в мача, но дали ще успее да излезе като победител и нов TNWG World шампион? 187 вижда маса, която стои извън ринга. Той я вкарва вътре и я разпъва зад него, като избутва всякакви отломки на маси и столове около него. Ей Джей започва да дебне Хоуми, който оглежда противниците си, като след секунди springboard-ва и наддава вик.. ПАЗИ СЕ, ЕЙ ДЖЕЙ!!! ХОМИСАЙД БЛОКИРА ОПИТА НА ЕЙ ДЖЕЙ ЗА FLYING FOREARM SMASH, КАТО ГО НАЦЕЛВА С РИТНИК В MID SECTION-A, БЪРЗО НАГРАБВАНЕ И-И-И.. ARM-TRAP EXLPODER SUPLEX ПРЕЗ МАСАТА, КОЯТО ХОМИСАЙД БЕ ПОЛОЖИЛ!!!

Морган започва да се изправя, но Хоуми, който е последният на крака, бързо отива до него и започва серия от ритници в главата, като Хомисайд награбва един стол до него , завършвайки бързо с... HANGMAN'S NECKBREAKER ВЪРХУ СТОЛА!!! "The Strong Style Thug" изритва Моргън от ринга и го оставя върху металната решетка. 187 излиза от ринга и бързо награбва една стълба, положена до празната капсула. Вкарва я вътре и я полага до обтегачите, а друга, която стои в другия корнер, слага между второто въже и тепиха. Ей Джей е на колене, а Тейлър се изправя с помоща на въжетата. На ринга започва юмручна война между настоящият световен шампион и бившия такъв. Хомисайд обръща поредицата юмруци на Чък в Elbow Strikes, попадащи право в лицето на "The Sexy Chuckie T". Той бива зашеметен, а Хомисайд го полага върху стълбата, която е положена между въжетата и тепиха. 187 се качва на обтегачите-е-е-е.. НО СТАЙЛС Е НА КРАКА, ЗАСИЛВА СЕ КЪМ НЕГО-О-О-О.. TOP-ROPE GERMAN SUPLEX!!! ЕЙ ДЖЕЙ БЪРЗО СЕ ИЗПРАВЯ НА КРАКА И СЕ КАЧВА ВЪРХУ НАЙ-ГОРНИЯ ОБТЕГАЧ, КАТО ОТСКАЧА ОТ НЕГО И-И-И.. MOONSAULT ВЪРХУ ТЕЙЛЪР, КОЙТО БЕ ПОЛОЖЕН ВЪРХУ СТЪЛБАТА!!!

Ей Джей издърпва Хомисайд в средата на ринга, разпъва един стол и го довършва с.. SNAP DDT ПРЕЗ СТОЛА!!! ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО ЗАБОЛЯ!!! Хомисайд започва да агонизира шумно.


Болката, изписана по лицето на "The Notorious 187" е просто един път. Ей Джей за пореден път доказа всичките си прозвища. Стайлс се обръща, за да види Тейлър.. И В ТОЗИ МОМЕНТ ХОМИСАЙД ГО НАГРАБВА В SCHOOL BODY PIN...1......2... ДАЛИ ЩЕ ОТКРАДНЕ ТУШ?


Последната промяна е направена от WorldWarrior на 18/2/2012, 18:48; мнението е било променяно общо 4 пъти
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage of Violence Match - WHC   18/2/2012, 18:37

И ПОРЕДНО ПОВДИГАНЕ В МАЧА!!!!!!!!!!!!!!!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Mr. Pain
Premium Member
Premium Member
Mr. Pain

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 847

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage of Violence Match - WHC   18/2/2012, 18:38

Rob Van Dam излиза от капсулата..
Върнете се в началото Go down
hedshot
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
hedshot

Location : София
Join date : 24.04.2010
Posts : 920
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage of Violence Match - WHC   18/2/2012, 18:50

Морган става и напада Ей Джей Стайлс това е добра стратегия защото той вече е изтощен и отнесе доста бой.Морган го хваща и го тръшва на земята..Морган му забожда падащ лист и Стайлс се премята над най-горното въже и целува пода извън стонамата извън ринга.Удивително е че човек с неговите размери направи този ход.Да припомним че тои е висок 2.13 см и тежи цели 140 килограма.Морган излиза от ринга и изправя Стайлс.Хваща го и забожда лицето му право във вергите на клетката след което стърже лицето му в нея.Стайлс крещи от болка.В ринг Тейлър и Хомисайд се размазват от бой и Тейлър забожда хубаво Торнадо ДДТ и разкървавява Хоуми!Морган изправя Стайлс и го засилва една от празните капсули.Той го прави отново и отново!Стайлс едва ли ще изглежда по същият начин след тези сблъсъци!Морган го хваща и го засилва отново Стайлс се обръща и КОПИЕ ОТ МОРГАН ПРЕЗ КАПСУЛАТА!!!КАКЪВ СБЛЪСЪК СТАЙЛС Е АУТ!.След този побой Морган го вкарва в ринга.Опитва туш и повдигане на 2 и половина.Стайлс умира от болка.Морган го изправя и модифицирано ДДТ.Морган чака Стайлс да се изправи.Той го прави и си почива в ъгъла,но Морган се засилва към него и премазва с тежеста си.Засилва го в другият ъсъл и отново премазва Стайлс с тежестта си отново.Стайлс се изправя и ударя Морган с падая лист,но Морган дори не помръдна,още един падащ ли и нулев ефект.Морган го хваща и Standing Spinebuster!Тейлър се нахвърля върху Морган,но той го хваща и го мята върху Хомисайд извън ринга каква сила от гиганта!Той отново приковава вниманието си върху Стайлс!"The Giant " изправя "Феноменалния" и го вдига.Това ще е НЕВЕРОЯТНА Sitout Powerbomb!Опит за туш 1...2...повдигане.Морагн се засилва към него и лакет в съцето.Ей Джей става поваля Морган качва се на важетата.Скача и пропуска Мат се качава на важетата и саблен удар от въжетата.Хваща Стайлс и го мята извън ринга.Мат също и му прави ДДт върху стоманата след което избутва тялото му в ринга.Мат го оставя да се превива ва земят.Морган като ветеран му се нахвърля с чукове ритници и удари.Чака го да се изправи и КОПИЕ от Морган.Опит за туш 1......2.....и повдигане малко преди три.Но какво прави Стайлс той става и ботуш в лицето на Мат.Стайлс се качва на важетата скача,но Морган го хваща за гушатаи CHOKESLAM!

ОПИТ ЗА ТУШ ВЪРХУ СТАЙЛС
!!!
Върнете се в началото Go down
http://www.vbox7.com/user:hedshot
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage of Violence Match - WHC   18/2/2012, 18:52

1,2 И Стайлс успява да се спаси като се повдига.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage of Violence Match - WHC   18/2/2012, 19:00

Ето, че най-сетне и капсулата на Крисчън Кейдж се отваря и той влиза като започва да се налага със всички останали!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage of Violence Match - WHC   

Върнете се в началото Go down
 
ME: Cage of Violence Match - WHC
Върнете се в началото 
Страница 2 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Cage Of Violence 2012-
Идете на: