Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 Christian Cage vs. Homicide - NO DQ

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Christian Cage vs. Homicide - NO DQ    12/1/2012, 19:07

Christian Cage vs. Homicide

Ред на излизане и писане:
1. Christian Cage
2. Homicide

NO DQ MATCH
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs. Homicide - NO DQ    14/1/2012, 15:17

GOOO!

===================
If You close your eyes your
right
A naked truth
Reaveled
Dreams you Never lived
2x And Scars never heal...

===================


- From Toronto, Ontario, Canada height 6 ft 2 in , weight 227 lb please welcome "The Canadian Rage" - Christian Cage !

Ето го и него! "The Instant Classic" се показва по рампата в традиционното си облекло. Christian върви с уверена походка и с бурни овации от неговите "Peeps" които едва ли са малко. Cage е тук и е готов за предстоящият си мач дами и господа.

Той продължава към ринга след което се качва по металните стълби влиза в ринга, качва се на обтегача и се опитва да чуе своите верни Peeps докато прави красивият си Trade Mark Taunt в тяхна чест.

След това той слиза от обтегача и започва се разтяга и да загрява за предстоящият му мач.
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs. Homicide - NO DQ    14/1/2012, 17:59

TO LIVE AND DIE IN..-Ladies and gentlemens, please welcome, from "Bed–Stuy Do or Die, Brooklyn", New York, weighting in 205 lbs..
.."The Latino Terror", THE NOTORIOUS 187... HOMICIDEEEEE!!!
Ето го и него, дами и господа! "The Latino Terror", "The Notorious 187", Един от "бащите" на ROH, минава през публиката, която го потупва по части от тялото. Той продължава с гордо вдигната глава напред.187 влиза на ринга и започва да прави таунтове, като слага латино-американското знаме на въжетата и започва да гледа съсредоточено опонента си. Битката ще е интересна, а ние чакаме началото на мача.
Върнете се в началото Go down
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs. Homicide - NO DQ    14/1/2012, 18:02

Начало!
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs. Homicide - NO DQ    14/1/2012, 18:15

Ето, че двамата са напълно готови за началото на този мач. Сега виждаме, че рефера застава в средата на ринга след което дава начало на мача. Ето че гонга, е бит официално. Сега Хоумисайд веднага се нахвърля на Крисчън той започва да го забива в оптегача след което търси бърза победа с опит за roll up. Крисчън обаче не се дава лесно. Сега виждаме че, Хоуми се надига след което се засилва срещу Крисчън, но Captain Charisma веднага му прави какр кука след което го поваля на пода. Крисчън се изправя и започва да гледа 181 като му се надсмива. Сега виждаме че Хоуми се изправя на колене, а Кедйж се засилва срещу него след което бързо имаме чудесно DDT! Това беше наистина великолепено изпълнен ход от страна на Крисчън, който без да му мисли приковава краката ан опонента си в пода. Сега виждаме, че Хоуми все пак намира сили и се повдига. Ето че първият туш в този невероятен мач е вече факт. Крисчън естествено подготвен за повдигането на Хоуми, се изправя след което го напада г ръб. Той му забива чудесен Clothesline право във врата. Сега виждаме че Крисчън се качва на оптегача и започва да чака своят опонент да се изправи. Сега виждаме че Хоуми се надига. Той е с гръб към Кейдж, но The Instant Classic няма търпение да отскочи и моментално забива Diving Dropkick на Хомисайд като му го забива правов във гърба. Сега виждаме, че Хоуми се изправя и застава срещу Крисчън като.... мили боже какъв мощен шамар от страна на Кейдж. Какво пък беше това?! Видяхме как Кейдж едва не откъсна главата на Хоуми със този мощен шамар. Това дойде направо като гръм от ясно небе. Сега виждаме че Хоуми естествено се нахвърля на Крисчън. Сега Кейдж успява да се измъкне замалко от ринга като слиза и взима една дървена маса, опаа май стана доста нажежено на ринга. Сега той я качва, а Хомисайд естествено го напада... Сега Кейдж отново слиза от ринга като оставя масата на ринга. Сега той се мушва под ринга и... ВАДИ ДЪРВЕНА ПРЪЧКА! Той се качва много бързо на ринга и без да му мисли я забива право във Хомисайд..


Това направо, бе брутално. И като се замислим, че това е само началото на мача.. Двамата със сигурност няма да се дадат лесно един на друг. Сега след урдара, Крисчън засяда Хомисайд като веднага му приковава краката, но след като Хоуми се повдига виждаме, че Крисчън започва да го съсипва суъс силни удари в лицето. Сега Хоуми започва да пази лицето сис със ръце, а след една мощна серия Крисчън се изправя след което започва да рита тялото на Хомисайд. Крисчън започва да взима наистина много сериозно преимущество. Той вдига Хомисайд след което му забива главата в неразпънатата, дървена маса със чудесно Inverted DDT! Наистина невероятен ход, а сега когато бе направен върху дървената маса е още по-болезнен! Сега виждаме, че Крисчън се изправя след което започва да таунтва а залата едва не експлодира. Всички започват да го аплодират и да освиркват Хомисайд. Сега виждаме, че Крисчън се качва на оптегача и запчова да причаква опонетна си. Сега обаче виждаме, че Хомисайд не се изправя, а Крисчън решава да скочи и му забива чудесен Flying Headbutt! Веднага след това виждаме, че Кейдж успява да прикове краката на опонента си, рефера започва да отброява - 1..........2..... Това ли е краят? Нееее, Кейдж бе на косъм да спечели, но учи не успя! Хоуми ни показва колко е издръжлив и успява да се повдигне. Това наситина е грандиозно, каква класика само. Сега виждаме, че Кейдж се изправя и запчова да причаква отново опонента си. Хомисайд се изправя, но моментлано блокира със чудесен Book End! Сега виждаме че Той се качва на оптегача, а Крисчън бързо се изправя и разпъва масата, сега минава под него и започва да го напъва напред, Хоуми все още се държи и не се пуска от въжетата, но я вижте Крисчън той го пуска за момент, след което го рита в главата, зашеметява го и ДААА, OH MY F'N GOD, WHAT THE... POWERBOMB ON THE TABLE! THIS IS THE END...


CHRISTIAN БЕЗ ДА МУ МИСЛИ МНОГО ПРАВИ ОПИТ ЗА ТУШ НАД ХОМИСАЙД, ВЪРХУ ПАРЧЕТАТА ОТ ДЪРВЕНАТА МАСА. 1........2...... ДАЛИ ТОВА Е КРАЯТ НА ТОЗИ ВЕЛИКОЛЕПЕН МАЧ?
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs. Homicide - NO DQ    14/1/2012, 18:24

1.....2..... и Хомисайд успява да изрита, следователно мача продължава!
Върнете се в началото Go down
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs. Homicide - NO DQ    14/1/2012, 18:37

Страховито начало на този мач, в който правилата са - без дисквалификации. От началото на мача, Крисчън показа огромен потенциал и разнищва Хомисайд, като парцалена кукла, но дали ще успее да запази надмощието си до края на мача? Или "The Notorious 187" ще се върне с гръм и трясък, и ще го накара да съжалява за действията си? Предстои ни да разберем. Крисчън заляга над опонента си, в опит за нов туш, а съдията отброява........1.......2.. ХОМИСАЙД ОТНОВО ИЗРИТВА, КАТО БЪРЗО ИЗЛИЗА ОТ РИНГА, А ОТ ПУБЛИКАТА ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ХВЪРЛЯТ СТОЛОВЕ!


СТОМАНЕНИТЕ ПРЕДМЕТИ ПОПАДАТ ПРАВО ВЪРХУ КРИСЧЪН! ТОЙ ЗАЛЯГА ВЪРХУ ТЕПИХА И ПОКРИВА ГЛАВАТА СИ С РЪЦЕ, В ОПИТ ЗА СЕ ЗАЩИТИ, НО И ТОВА НЕ МУ ПОМАГА!! "THE NOTORIOUS 187" ИЗЛИЗА С ЕДНА ИДЕЯ ПО-НАПРЕД! Кейдж успява да се измъкне от този фарс, като излиза от ринга. Оттам, той започва да крещи на публиката, но се намира един смелчага, който изважда стол и го хвърля към "The Canadian Rage", който успява да го улови и да се предпази, обръща се-е-е-е-е.. ХОМИСАЙД ГО ВРЪХЛИТА С DROPKICK, ПРАВО ПРЕЗ СТОЛА!! Крисчън не изглежда добре. Хоуми го вкарва на ринга, като намества една маса извън него и грабва един singapore cane stick, с който влиза вътре. "The Strong Style Thug" вижда, че Крисчън е застанал на колене и решава да действа. Замахва със стика-а-а-а.. УДАР!! ОЩЕ ЕДИН!! И ОЩЕ ЕДИН!! БАМБУКОВАТА ПРЪЧКА СТАВА НА ТРЕСКИ, А ХОМИСАЙД ОТСТЪПВА НАЗАД, СЛЕД КОЕТО СЕ ЗАСИЛВА КЪМ ПОЛУ-ИЗПРАВИЛИЯТ СЕ КЕЙДЖ, КАТО ГО ДОВЪРШВА С.. SHINING WIZZARD!! ДИРЕКТНО В ЧЕНЕТО!! Публиката започва да скандира - "187, 187, 187", а бившия ROH World Champion вдига победоносно ръце. Той излиза от ринга и вкарва няколко стола вътре, след което вижда една 7-метрова стълба, която веднага попада на ринга. Намества я в един от ъглите, след което вдига Крисчън и го почва със серия от лакти в лицето, irish whip-ва го към въжетата, а при връщането си, Крисчън получава-а-а-а.. FLYING FOREARM!! ХОМИСАЙД ОТНОВО ЗАПОЧВА ДА НАЛАГА ОПОНЕНТА СИ!! СТРАХОВИТИ ELBOW STRIKES ПОПАДАТ ВЪРХУ СКАЛПА НА "THE LIVEWIRE OF TNWG"! Серията на Хоуми бива спряна, като виждаме ножици от Крисчън, но и технично измъкване от 187, който катапултира опонента си в обтегачите, право по нос. Кейдж започва да се катери по обтегачите, в опит да избяга и да се спаси, но Хомисайд го спипва, скача при него, след което си го нагажда-а-а-а-а.. DIVING TORNADO DDT, ПРАВО ВЪРХУ СТЪЛБАТА, ПОЛОЖЕНА В БЛИЗОСТ!! ТОВА НЕ БЕШЕ НИКАК КРАСИВО!!


"The Strong Style Thug" наддава вик, с който подтиква публиката да скандира още по-силно, а тя го прави. Бившият WWE World Heavyweight Champion изглежда, че е загубил всякакво надмощие. Виждаме, че канадеца кърви от лицето, а кръвтта се стича доста стаблилно. Рефера го проверява, а Хомисайд грабва един стол, а ние виждаме, че Крисчън се е наместил в най-долните обтегачи на единият корнер, след което извиква - "THE NOTOROUS 1...8...7", ЗАСИЛВА СЕ КЪМ ОПОНЕНТА СИ-И-И-И-И.. FACEWAAAAAAAAAASH!! ПРЕЗ СТОЛА!! ТОВА БЕШЕ БРУТАЛНО!! Хомисайд се ухилва до уши, а публиката не спира да скандира името му. Бившият TNA World Tag Team Champion" хваща опонента си за екипа и го премята през най-горните въжета, като канадеца се приземява върху дървената маса, която остава здрава. Намества се, а зад него, нюйоркчанинът се покатерва върху обтегачите, потупва се няколко пъти по гърдите-е-е-е-е... DIVING SPLASH, ВЪРХУ КРИСЧЪН, КОЙТО БЕ ПОЛОЖЕН ВЪРХУ ДЪРВЕНАТА МАСА!!


ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ УСПЕЕ ДА СЕ ВЪРНЕ НА РИНГА И ДА ДОВЪРШИ ТОЗИ МАЧ?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs. Homicide - NO DQ    14/1/2012, 18:40

Мача продължава!
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs. Homicide - NO DQ    14/1/2012, 18:53

Дами и господа добре дошли отново. Както виждате този мач между Крисчън Кейд и Хоумисайд все още се играе. Двамата все още не са се предали и се борят със всички сили. Сега виждаме, че Хомисайд все още си запазва упорито преимуществото. Сега той вдига Крисчън след което го засилва към въжетата. Виждаме, че Крисчън обаче успява да се спре на може би сантиметри преди да се забоде в коравият кол. Сега виждаме как Хомисайд се засилва срещу него, но "няма никой в къщи". Крисчън успява да се измъкне и по този начин се спасява от сблъска със Хомисайд. Сега виждаме, че Хоуми хваща оптегача, след което се обръща, но отнася чудесен Enziguri Kick by The Instant Classic! Веднага след това Крисчън хваща опонена си за едната ръка след което го засилва към въжетата и виждаме, че имаме чудесен Flapjack! Наистина невероятен ход от страна на Кейдж, веднага след който търси победата като приковава краката на 181 в пода. Рефера започва да отброява - 1....2..... и Какво? Имаме повдигане. Дами и господа този мач отново продължава. Сеаг виждаме, че Кейдж хваща Хомисайд за главата след което слизат от ринга и започват да се налагат там. Крисчън хваща главата на Хомисайд след което многократно я забива в преградата. Крисчън наистина е решил да спечели мач. Ето че той пуска кръв на Хомисайд!!! Това е невероятно. Сега виждаме, че Хоуми се бори и се опитва да се откъсне макар и за момент от опонента си, но Крисчън го засилва точно към преградата, и... Мили боже! Крисчън чупи преградата със тялото на Хомисайд. Това наистина е невероятно дами и господа! Сега виждаме, че Кейдж вдига опонента си и бързо го качва на ринга след което се навежда и вади някаква торбичка. Сега Крисчън я разсипва по ринга, мили боже това са КАБЪРЧЕТА! Крисчън тотално е откачил. Сега той вдига Хомисайд и таунтва след което поглежда към пода където е разпръснал кгабърчетата и....Book End НА КАБЪРЧЕТАТА! Това беше наистина супер болезнено, Крисчън е тотално превъртял. Той наистина иска много да спечели тази битка и да докаже на Хомисайд, че той е по-добрият. Сега Крисчън със последните си сили обръща Хомисайд по гръб след което се протяга и слага ръцете си върху гърдите му, имаме опит за туш - 1......2..... и неее! Какво по дяволите?! Това шега ли е?! Наистина, това е повдигане от страна на Хомисайд. Това наистина е невероятно. Колкото и да не ни се вярва мача продължава! Ние сме супер изумени, а да не говорим за Кеисчън който бе сигурен в победата си след този ход... Той сяда на пода и започва да гледа очудено след което започва да спори с рефера, че е имало повдигане, но то е било след третото тупкане! Наистина всички мислим така, но уви мача продлъжава. Крисчън се съгласява след което се изправя и това е DDT ON THE PUSHPINS! WHAT THE FUCK IS THIS?! THE CAPTAIN CHARISMA, CHRISTIAN CAGE ОПИТВА ТУШ, 1....2.... ПОВДИГАНЕ! Това трябва да е някаква шега. Няма начин... Това може би бе инстинктивно повдигане защото Хомисайд не е способен на това.. Наистина никой не вярва, че той е успял да се повдигне след това! Сега виждаме, че Крисчън хваща рефера за яката и започва да му крещи нещо в лицето. Явно и Кейдж мисли че е имало 3. Хомисайд ни показва колко е издръжлив тази вечер... Сега Кейдж ядосано слиза от ринга след което се качва на ринга със една наистина много дебела верига... Той се качва, а Хомисайд веднага след като я зърва започва да се уговаря със Крисчън и се отдръпва в единият ъгъл. Крисчън обаче е непоколебим той тръгва да удря Хоуми, който моментално се изтъркулва и слиза от ринга. Крисчън обаче слиза и увива веригата около врата му и се качва отгоре на оптегача. КЕЙДЖ УВИ ВЕРИГАТА ОКОЛО ВРАТА НА ХОУМИ СЛЕД КОЕТО ЗАПОЧВА ДА ГО ДУШИ!ДАЛИ ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ ХОУМИ?
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs. Homicide - NO DQ    14/1/2012, 18:58

Homicide успява да се измъкне като успява да хване метален стол който е около него и да го забие в главата на Крисчън.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs. Homicide - NO DQ    

Върнете се в началото Go down
 
Christian Cage vs. Homicide - NO DQ
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Christian Cage vs. CM Punk vs. Brock Lesnar
» ME: AJ Styles vs. Christian

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Go to The Top 2012-
Идете на: