Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
ChampViaDQ
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 14.05.2011
Posts : 224

ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   17/12/2011, 17:27

Просто нямам думи въпреки, че Хироу продъни ринга с тялото си като падна от върха на клетката той категорично отказа да се откаже от мача. Вижте го само той още е много зле а рефера го пита дали е сигурен в решението си да продължи а Хироу поклаща глава и по този начин казва, че продължава. В този момент Крис Джерико влиза през вратата в клетката след което се качва на ринга и маха рефера от разбития Хироу като започва да му забожда леви и десни чукове в главата след което се засилва изглежда ще опита Clothesline но вместо това се нанизва на ботуша на Хироу а след това Крис пада на колене като забожда LOW BLOW!!!! Вижте Джерико той просто не можа да разбере от къде му дойде това.. Въпреки всичката болка която изпитва Хироу, той успява да вкара главата на Джерико между краката си и с някакви нечовешки сили го вдига във въздухът след което го размазва на тепиха с Running Powerbomb!
Просто не знам какво да кажа, Хироу отново успя да ни изненада с пореден ход изпълнен като по учебник. Той опитва туш 1.....2.... и не, не и не! Джерико просто отказа да се предаде! Вижте само болката по лицата на тези кечисти те тотално се размазаха не мисля, че има какво още да се очаква от този мач точно защото видяхме абсолютно всичко. Крис Хироу вече не знае какво да направи за да победи Джерико същото важи и за Джерико той не знае какво е нужно за да победи Хироу. Хироу се изправя на крака а този път феновете дори не го освиркват в момента те изпитват само съжаление към него! Вижте го само той в отчаянието си започва да забожда ритници в главата на Джерико след което го изправя и го мята над най-горното въже! Падайки Джерико излезе през вратичката на клетката а Хироу изглежда се свести малко защото изглежда в добра форма да продължи този мач, той слиза от ринга след което взема веригата и я забожда в гърба на Джерико! Това определено заболя съдейки по изражението на Джерико в момента той изпитва болка която просто в нито един друг вид мач не може да изпита. Хироу пуска една усмивка и незнайно защо излиза от клетка след което вдига ръцете си победно а в този момент Джерико опитва да се изправи и когато се изправя Хироу му забожда вратичката право в лицето!
Просто не знам какво още да очаквам от това зрелище. Видяхме какво ли не но просто тези двамата отказват да се предадат.. Джерико се изправя на 4 крака а както виждате лицето му е напълно обезобразено. Хироу влиза в клетката след което забожда главата на Джерико в ръба на ринга и го връща на ринга след това взема веригата и заедно с нея се качва на ринга като я омотава около вратът на Джерико и започва да напъва! Вижте само Крис той целия посиня но дори това не може да го накара да се откаже от мача.. Хироу освобождава Джерико а както виждате Крис е в безсъзнание. Сигурно в този момент си мисли, че всичко е свършило но му предстои да бъде заключен в нещо много по-брутално! Хироу сяда до него след което кръстосва ръце и по този начин заключва Hangman's Clutch!!
Хироу е заключил захвата по-добре от всякога! А Крис Джерико е в безсъзнание.. Дали това е краят? Дали Хироу печели втората си Българската титла???
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   17/12/2011, 17:43

Джерико беше до тук! Той не дава никакви признаци на живот а рефера му вдига ръката като я пуска и тя пада на ринга след което я вдига за втори път пуска я и тя пада за втори път! Следва решителния 3-ти път в който всичко ще се реши, той вдига ръката, пуска я но този път Джерико я задържа и дори му дойде прилив на енергия, той успява да се измъкне от захвата като си закачи краката за въжетата и си помогна с ръба на ринга! Хироу го изтърва, просто не мога да повярвам, че и този път Хироу беше толкова близко до Българската титла.. Мача все пак продължава.
Върнете се в началото Go down
ApexPredator
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 15.06.2011
Posts : 192
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   17/12/2011, 17:57

Това е невероятно. Този мач все още продължава. Двамата опоненти са на върха на клетката, а Хироу вече не знае какво да направи, той изправя Джерико и се опитва да го повали на тепиха през счупената страна на клетката, която Джерико счупи с него, но Джерико се осъзнава и го Hip Toss-ва. Джерико казва на Биг Шоу да хвърли някакво оръжие нагоре, грамадата взима една бухалка, която е навита с бодлива тел и я хвърля възможно най-високо с всички сили и успява да я качи отгоре на клетката. Хироу започва вече да се изправя, а Джерико се засилва към него и му откъсва главата с Lariat. Двамата лежат на клетката и не помръдват, сега започват бавно да се изправят. Те взаимно се подпират един в друг и сега започват да си раздават юмруци, като публиката крещи на всеки удар. Джерико започва да се опомня по-бързо и рита Хироу в корема, след което го обръща, прихваща го в Wrist Lock и го тръшва с German Suplex ! Това определено болеше, едва ли Хироу ще може да продължи след всичко това. Джерико се изправя бавно и си почива за малко, той явно чак сега осъзнава къде се намира и прави таунт на своята публика, която не е спряла да го подкрепя. Джерико крещи от ярост и веднага се нахвърля на Хироу с мощни юмруци. И двамата кървят, но все още са в съзнание. Хироу започва да кърви все повече и повече, а Джерико не спира да го налага. Той най-накрая реши да го остави, изправя го и ... му казва нещо, след което му забожда унизителен мощен шамар и го поваля на тепиха. Джерико го рита в гърба, след което заключва Camel Clutch на върха на клетката. Определено тези двамата няма да могат да се бият следващата седмица, защото това ще е решаващ мач за някой от тях. Сигурен съм, че и двамата ще влезнат в болница, независимо кой е победителят. Защото едвам стоят на краката си, Хироу всъщност лежи на клетката, а Джерико вече го е пуснал от унищожителният захват. Все пак Хироу показва признаци на живот, като се опитва да се изправи, но Джерико взима бухалката и я забожда право в гърба на опонента си ! Това беше краят, Хироу няма да може да продължи. Джерико все още продължава да го налага, но изведнъж явно се измори и пуска бухалката, като пада на клетката.


Съдията най-накрая успя да се качи отгоре на клетката и Джерико пълзи до Хироу, като отчаяно опитва туш 1....2..... ПОВДИГАНЕ ! ТОВА СИ БЕШЕ ЧИСТ ИНСТИНКТ ! Джерико вече е направо отчаян от живота, той не знае какво е нужно да направи за да победи опонента си. Той се изправя и хваща Хироу за косата, след което започва да му забива лакти в челюстта. Хироу е на колене, вече е на 4 крака, а Джерико се засилва към него и му откъсва главата с Running Knee to the head ! Хироу вече едвам мърда, а Джерико го гледа някак си странно.... той хваща двата му крака и започва да рита където му падне - ООО ! Той го изрита право в слабините. Явно искаше да му го върне, защото Хироу направи същото по-рано тази вечер. До кога ли ще продължи този мач ? Джерико хваща Хироу отново за краката и го придърпва до ръба на клетката, слага му главата да гледа на долу и започва да рита, но сега Хироу се опитва да събори Джерико върху коментаторската маса от върха на клетката ! Джерико уплашено пада назад, а Хироу пълзи към него. Джерико започва да го рита в гърба и крещи " STAY DOWN ! " Джерико не знае какво е нужно за да накара този човек да се предаде. Явно това определено е било лично, защото Хироу е заложил прекалено много на това. Всички са заложили прекалено много на този мач, защото това продължи със седмици и толкова много неща си направиха тези двамата, тази вечер трябва да приключи всичко. Джерико придърпва Хироу по средата на клетката, хваща го за двата крака и ... WALLS OF JERICHO ON THE TOP OF THE CAGE !


Това вече трябва да е краят, съдията е на върха на клетката и вижда всичко. А когато той заключи Hangman's Clutch, съдията беше под клетката и виждаше само ръката на Хироу, все пак беше достатъчно, но сега ако Хироу се предаде мача ще приключи. Той или ще се предаде или ще изпадне в безсъзнание, просто няма друг изход. Това свърша ТУК и СЕГА !
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   17/12/2011, 18:07

Мили боже, Крис остава шампион!!! Хироу не успява да се съвземе и изпада в безсъзнание. Рефера проверява дали Хороу е в несвяст... и ето че мача наистина приключи тук и сега!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
ApexPredator
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 15.06.2011
Posts : 192
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   17/12/2011, 18:15

Медицинският екип все още е около ринга, те успяват да свалят Хироу, който е в безсъзнание. Също така се опитват да свалят Джерико, но той им казва да му дадат титлата и микрофон. Човек от екипа дава титлата и микрофона на Джерико, той я слага на рамото си и едвам ходи, но все пак може да говори и казва:

- I am still..... The TNWG BULGARIAN CHAMPION and I am Stil..... The Best In The World at What I Do !

Джерико пуска микрофона и вдига високо титлата си, след което макар и с помощ слиза от клетката и се запътва към backstage-а. Дали това беше краят на всичко между тези двамата ? Едно е ясно, че по-добрият се оказа Chris Jericho. Той си тръгва на крака, а част от медицинският екип върви след него. Тази вечер Chris Jericho си тръгва като победител. Дали всичко свършва тук - никой не знае. Бъдете с TNWG 24/7 !
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   

Върнете се в началото Go down
 
Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Revenge 2011-
Идете на: