Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share
 

 Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
ChampViaDQ
Superstar
Superstar
ChampViaDQ

Join date : 14.05.2011
Posts : 223

Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty17/12/2011, 13:15

Въпреки всичката болка която изпитва Хироу намери силите с които да се повдигне след това лъвско салто през стълбата.. Този ход беше еднакво болезнен и за двамата но така като гледам малко по-болезнен за Крис Джерико. Въпреки всичката болка Хироу успява да се хване за второто въже и едва, едва се изправя на крака след което взема оръжието за масово поразяване в случая стол с навита бодлива тел, след което го започва да го търка в лицето на Джерико...
Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Sillaconalambredeespino
Крис Хироу е решел тази вечер да ни покаже колко брутален може да бъде всъщност! След 10-тина секунди Хироу оставя стола на страна и след това опитва туш 1.....2... и Джерико някак си намира сили да се повдигне! Въпреки, че малко кожа е останала на лицето след това мляскане с оръжието на унищожението или масовото поразяване или както искате го наричайте, той намери сили да се повдигне и следователно да продължи своето участие в този дългоочакван от всички мач. Хироу се изправя на крака след което вдига едната си ръка а всички фенове в залата скандират Hero Sux....Hero Sux...Hero Sux.. а Крис вдига едната си ръка и с палец започва да дава знак, че са в огромна грешка.. След това Хироу изправя Джерико и моментално го Irish Whip - ва в ъгъла но забележете Джерико изхвърча зад ринга като в същия момент си направи близка среща с не любимия на всички стоманен кол!
Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 IrishWhipalposteyfueradelring
Скоро няма да има край болката на Джерико! Хироу е целия в кръв но всички знаем, че това не е неговата кръв а е кръвта на Джерико! Вижте само Крис Джерико той се гърчи от болка зад ринга а Хироу няма намерение да му дава тайм аут и веднага слиза от ринга след което го хваща за косата и му забожда главата в решетката! След което започва да му търка лицето но след около 3,4 секунди търкане Джерико сякаш получава прилив на адреналин и успява да забоде лакът в корема на Хироу и по този начин се измъква от ужасната позиция в която беше. Сега Джерико хваща Хироу и го забожда право в ръба на клетката! Това определено беше откачено и много болезнено точно защото току що гръбнака на Хироу си направи среща от близка с ръба на клетката, точно там където се крепят тези безмилостни решетки предназначени само за причиняване на болка... Джерико връща на ринга Хироу след което моментално опитва туш помагайки си с въжетата 1.....2..... и Хироу намира сили да се повдигне! Въпреки всичката болка по цялото тяло Хироу успява да се повдигне и да продължи своята борба за Титлата на България! Той знае, че утре сутринта единственото което няма да го боли е пижамата но въпреки това отново се повдигне и отново напери на шапката на Джерико! Крис Джерико просто не може да повярва, той тотално разби гръбнака на Хироу но Дори това не беше достатъчно за да го победи в този толкова кървав мач. Въпреки всичката болка която изпитва, Хироу успява да се изправи на крака но Джерико е прекалено зает да се кара с рефера и не го вижда, Крис Хироу започва да тропа с крака и да дава ясен знак, че след малко ще откъсне главата на Джерико. Феновете подсказват на Джерико, че го чака опасност но той не може да разбере и когато се обръща бива атакуван от Discus Big Boot!
Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 1060a4p
Просто класика от страна на Хироу! Джерико най вероятно е със счупен врат след този ритник а Хироу пада на колене и вдига и двата крака на Джерико в опит за туш 1.....2.... дали това е краят???
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty17/12/2011, 13:19

Рефера не спира да отброява, може би Хироу си връща титлата?! 1....2...3! Да, да, но... Какво става тук по дяволите?! Малко преди рефера да даде знак да бият гонга на титантрона ни се показва видео в което ясно се вижда че от другата страна на Джерико където рефера не е погледнал, той успява да си повдигне едното рамо малко преди 3. Този мач продължаваа!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
ApexPredator
Superstar
Superstar
ApexPredator

Join date : 15.06.2011
Posts : 192
Age : 23

Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty17/12/2011, 13:34

Това е невероятно ! Джерико беше на косъм да загуби титлата си, поради невниманието на съдията. Хироу отново пробва туш, но отново неуспешен. Той се изправя и започва да си скуби косата, той причаква Джерико да се изправи... Y2J се изправя с помощта на въжетата, сега Хироу се засилва към него, но Джерико го пресреща с Lariat. Хироу заляга и Джерико бе повален на тепиха с Back Body Drop. Chris Jericho показа, че няма да се откаже толкова лесно. Мача все още продължава. Хиро решава да изкара Джерико извън ринга и го засилва към стоманената клетка, това определено болеше... Крис отива към Джерико и се опитва да го тръшне на пода, но Джерико контрира и му прави Суплес върху стоманените стълби ! Гръбнакът на Хиро е потрошен, а Джерико си отдъхва, сега изправя Хиро и го притиска до стоманената клетка, взима един стол и започва яростно да налага Хиро в корема и в гърба. Хиро пада на тепиха безпомощно, а Джерико отново го вдига и го хваща за гърлото казвайки му " Няма да ми отнемеш титлата, ти си само един паразит, а сега ще те унищожа ! " Джерико рита Хиро в корема, прихваща го и ... PILEDRIVER ON THE STEEL STEPS ! Крис Хиро е направо разбит, а на лицето на Джерико се появи една широка усмивка, този човек е болен ! Но явно все още не е свършил, той взима the steels steps и право в крака на Крис Хиро. Той се гърчи от болка, а Джерико пуска стълбите. Джерико отново поглежда изпод ринга и този път изкарва маса и белезници ? Но какво по дяволите ще прави с тези белезници ? Той отново изправя Хиро и го притиска до стоманената клетка, вдига му ръцете и заключва едната ръка за клетката ! Сега поглежда отново изпод ринга, но не намира други белезници, Джерико явно е разочарован, но сега отново поглежда към Хиро, взима Kendo Sticka и започва яростно да го налага където му падне. След тази серия от удари Крис Хиро изпада в безсъзнание, а Джерико отива до Big Show и му казва да му даде клещите ! Знаех си, че Big Show има някаква роля във всичко това. Джерико взима клещите през отвора, който Big Show направи от ударите по вратата и сега скъсва белезниците, но също така преди това отваря вратата. Джерико казва на Грамадата да не влиза и отива при Хиро, скъсва белезниците и забива главата на опонента си в металният кол, сега го вкарва на ринга, изправя го и го тръшва с Double Underhook Backbreaker !

Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 301htw8

Джерико определено все още не е свършил, той отново изправя Хиро и го засилва към въжетата и-и-и-и RUNNING WHEEL KICK ! Той направо откъсна главата на опонента си, сега Джерико хваща Хиро за единият крак и ... HALF BOSTON CRAAAAB! Това определено ще накара Хиро да се замисли дали ще се предаде, след много мъки Хиро успява да се добере до въжетата и да се извърти така, че да изкара Джерико извън ринга, но Крис отново влиза на ринга, а Хиро вече е на крака и го чака. Джерико се засилва към него, но Хиро го пресреща с Lariat. Двамата лежат на тепиха, но изведнъж Джерико се изправя доста бързо ! Явно, защото Хиро няма много сили в момента Джерико не го е заболяло толкова, сега той изправя Хиро, засилва го към корнера и го качва на третият обтегач, Джерико също се качва и ... POWERSLAM FROM TOP F'N ROPE ПРАВО ВЪРХУ СТЪЛБАТА !

Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Zevlh

Джерико успя да улучи стълбата и да потроши гръбнака на Хиро, сега Джерико опитва туш 1.......2...... И ПОВДИГАНЕ ! Как по дяволите Хиро успя да се повдигне ?! Това трябва да е било инстинктивно повдигане или волята на бившият шампион на България. Не е ясно какво му помогна, но мача продължава ! Джерико не знае какво да направи вече, той излиза извън ринга и казва на Биг Шоу да нападне Хиро, те губят време в обяснения и през това време Хиро излиза извън ринга и взима метална тръба. Биг Шоу тръгва към него и Хиро му откъсва главата с мощен удар, сега тръгва да гони Джерико. Джерико влиза на ринга, но преди това Хиро го хваща за крака. Джерико започва да се изправя, а Хиро се опитва да полети...той скача и O MY GAAWD MID-AIR CODEBREAKER !

Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Mid-Air-Codebreaker2

Хиро е в безсъзнание, а Джерико слага само едната си ръка върху тялото на опонента си, съдията се забавя малко, защото се опитваше да изкара Биг Шоу извън клетката, той започва да брои 1..2... това ли е краят ?
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty17/12/2011, 13:36

Това е невероятно, рефера започва да отброява сега стига до 2, ще имаме ли три?! Нееее, дами и господа след ретърна си Хироу е непропукваем и успява да се повдигне. Докога ще продължи тази класика на ринга на ТНЛГ?!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
ChampViaDQ
Superstar
Superstar
ChampViaDQ

Join date : 14.05.2011
Posts : 223

Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty17/12/2011, 13:53

Ако това беше нормален мач, това щеше да е момента в който щях да кажа, че Джерико и Хироу са си нанесли няколко по-добри хода но в случая тук си нанесоха много болка е са минали едва 15-стина минути от както гонга би за пръв път. Джерико вече не знае какво е нужно за да трупяса That Young Knockout Kid, той изреди доста болезнени ходове които до известна степен нараниха Хироу но дори те не бяха достатъчни Джерико да запази своята титла. За това той решава да опита нещо ново, слиза от ринга и изпод него вади една кофа! След това я хвърля на ринга и я забожда право в главата на Хироу! След което го намества в идеална позиция, качва се на въжетата както е с кофата в ръце, приготвя се и полита от там но Хироу някак си успя да се повдигне и да обърне в Dropkick!
Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Holg3
След такова прекрасно изпълнение няма как да не нарека Хироу King Of Wrestling! Той прецени точния момент в който да се изправи и да обезглави Джерико със собственото му оръжие.. Хироу едва едва успява да се довлече до разбития Джерико след което го обръща по гръб и ляга върху него, раменете са приковани 1.........2....... и не, не, не и не! Крис Джерико твърдо отказа да отстъпи титлата си на Хироу! Крис Джерико все още не е свършил, все още има надежди той да се изправи и да продължи да защитава своята Българска титла. Хироу просто не може да повярва, че този мач все още продължава след всичката болка която си причиниха и двамата но рефера му казва, че е бил безпристрастен и повдигане е имало! Хироу знае, че няма време за каране с рефера и за това взема стълбите от ринга и ги намества в средата на ринга след което бавно изправя леко казано унищожения Крис Джерико, с последни сили го вдига и тотално го разбива върху стълбите с умопомрачителен Spinebuster!
Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Spinebusteralaescalera
Само като гледам как се гърчи Джерико дори и мен ме заболява.. Хироу все още е на крака и въпреки, че физиономията му е разбита той е ухилен до ушите и дори хваща за крака Джерико който за свое нещастие още лежи върху стълбите които сложиха край с нормалния му начин на живот. Хироу го сваля от там и моментално опитва туш 1......2..... и това е някаква шега! Джериго отново се повдигна! Как го направи само и единствено той си знае... Вижте Хироу той просто не може да повярва, че дори след това имаше повдигне. Просто нямам думи няма нищо по добро от едно такова начало на 2-рата годишнина на TNWG от това да гледаме как 2-ма от най-големите таланти тук си съкращават кариерите за една титла... Изведнъж изражението на Хироу се променя! Той дава ясен знак, че следващия му ход ще бъде решителен в този толкова кървав мач. Крис взема единия стол за малко повече подробности този без бодливата тел и преждевременно приковава Cloverleaf като разпъва стола и сяда върху гърба на Джерико но това не е всичко задната част на стола е цяла и това притиска вратът на Джерико!
Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 936859fa5fd0870139b816beeff4e7a0f6e842
Няма начин! Просто няма начин Джерико да се измъкне от това мъчение. Вижте го само той е на път да припадне в собствената си кръв, дали ще се предаде? Имаме ли нов шампион?
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty17/12/2011, 13:59

Крис е на път да тупне... Той ще го направи. Целият почервеня и започва да си вдига ръката високо, дали ще тупне?! Изведнъй изражението му се променя като зърна БГ Пояса. Той моментално се изправя на ръце след което лазешката започва да пълзи към въжетата. Той е на няколко сантиметра. Хироу се изправя след което се опитва да го издърпа отново в средата на ринга, но Джерико отскача и се сграбчва във въжетата. Той не се предаде, дами и господа, той все още е БГ Шампион. Мача продължава и Хироу седи и гледа, той не може да повярва че не си върна БГ Титлата след този Cloverleaf. Веднага след това той се приготвя да удари Джерико със стола, но Крис се навежда и Хороу пропуска, а Джерико бързо забива Dropkick в гърба на Хироу. Мача продължава!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
ApexPredator
Superstar
Superstar
ApexPredator

Join date : 15.06.2011
Posts : 192
Age : 23

Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty17/12/2011, 16:59

След като Джерико повали Хироу, той започва да се изправя с помощта на въжетата. Хироу се изправя и се засилва към него, а Джерико го пресреща с Solebutt, последван от Suplex извън ринга ! Това определено болеше, а гръбнака на Хироу е потрошен. Джерико се оттласква от въжетата и полита извън ринга с Suicide Dive, като забожда forearm право в челюстта на опонента си и го забива в стоманената клетка. Джерико се изправя, а публиката скандира " Y2J, Y2J, Y2J " Явно на Джерико му дойде прилив на адреналин. Той прави таунт, след което започва да рита Хироу в гърба, изправя го и го забожда в металният кол, след което го поваля на тепиха с Spinebuster, но преди това го забива в клетката. Джерико взима един стол изпод ринга и брутално и бавно започва да налага Хироу в гърба. Джерико слага стола на крака на Хироу и се опитва да го счупи, но Хироу се отдръпва и така се спасява. Той си маха стола и го хвърля към Джерико, но той го избутва с ритник. Хироу започва да се моли на Джерико да го остави, но Джерико продължава към него. Хироу е на колене и .... LOW BLOW ! КУЧИ СИН ТАКЪВ ! Това беше нечестна игра от страна на Хироу ! Джерико пада извън ринга, а Хироу се опита някак си да се изправи. Той започва да се изправя, а Джерико все още се гърчи на пода. Хироу е на крака, той взима стола и тръгва да го забоде в главата на Джерико, но той го пресреща, като слага двата си крака пред стола и така Хироу се нокаутира сам. Джерико се изправя и заключва Ankle Lock, но изведнъж се отказва и забива крака на Хироу право в стоманените стълби ! Хироу ще помни това, дълго, дълго време. Джерико взима един бокс изпод ринга, той вкарва Хироу на ринга и го зачаква да се изправи... Хироу се обръща и УДАР С БОКСА ПРАВО В ЧЕРЕПА НА ХИРОУ ! Той сигурно е в безсъзнание, Джерико пробва туш 1...2... но съдията спира да брои, защото крака на Хироу е под въжетата. Джерико не може да повярва на очите си ! Той отива в единият от корнерите и си отдъхва, като държи един метален стол до него, който е целият в бодлива тел. Хироу използва този стол по-рано, Джерико го изчаква да се изправи и .. OMG HE BLASTED HIS HEAD OFF !


Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Chair%252520shot


Джерико пуска стола, хваща единият крак на Хироу и започва да го забива право в металният стол. Джерико заключва Sharpshooter и се опитва да накара Хироу да се предаде, но той не помръдва... съдията вдига ръката му веднъж, втори път и Хироу изведнъж си я задържа. Боже, това определено си беше инстинкт. Джерико не може да повярва и го пуска, краката и гръбнака на Хироу са на трохички, а Джерико е на път да полудее. Той вече не знае какво да прави, Y2J изправя Хироу и го притиска в корнера, там започва да го рита в корема, сега решава да го качи на третият обтегач и се опитва да го метне извън ринга, но Хироу някак си се задържа и избутва Хироу. Джерико е на тепиха, а Хироу полита с Splash, но Джерико го пресреща с Big Boot право в лицето и веднага пробва туш, но Хироу отново е близо до въжетата, а и явно Джерико иска този мач да продължи още малко, че да унищожи своят опонент. Джерико отново изправя Хироу и го засилва към въжетата, но той пада на тепиха, а Джерико се качва на обтегачите и зачаква Хироу да се изправи ... той започва бавно да се изправя и Джерико го поваля на тепиха с мощен Dropkick право в гръбнака. Хироу отново се опитва да се изправи, но Джерико му хваща единият крак и заключва Half Boston Crab. Хироу крещи от болка, но все пак отказва да се предаде, след много мъки той успява да се добере до въжетата. Това определено е класика между тези двамата, все още не се знае кой ще победи, но определено този мач ще бъде запомнен в историята. Престижа на титлата на България ще бъде вдигнат много. А сега Джерико изправя Хироу и го тръшва с мощен Saito Suplex, Джерико отново го изправя и този път го поваля на тепиха с невероятно изпълнен Double Underhook Backbreaker ! Това направо потроши Хироу. Вратата на клетката е отворена, Джерико тръгва да излиза извън ринга, но Хироу го спъва и така Джерико се "обесва" на въжетата. Хироу започва бавно да се изправя и също така излиза извън ринга, но Джерико се съвзема бързо и излиза извън ринга преди него, тръгва да се катери, но вижда, че Хироу също се опитва да излезе.... ДЖЕРИКО ЗАБИ СТОМАНЕНАТА ВРАТА ПРАВО В ЛИЦЕТО НА ХИРОУ !

Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Smash%252520door%252520to%252520head


Хироу пада извън ринга, а Джерико започва да се катери.. той е на път да се качи, а Хироу вече е на крака и също се опитва да се качи отгоре на клетката. Това между тези двамата, всичките атаки, обиди и въобще всичко, което си причиниха, не може да се сравни с това, което изпитват в този момент. Определено всичко ги боли. Джерико е отгоре на клетката, както и Хироу. Двамата започват да си раздават юмруци и Джерико надделява, той се опитва да запрати Хироу към ръба на клетката, но Хироу се спира точно на ръба й. Крис Хироу се засилва към Джерико, но той го пресреща с BACK BODY DROP FROM THE TOP OFF THE FUCKING CAGE !

Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Cactus-Jack-Brutal-Fall-From-Hell-In-The-Cell-Match%25255Bwww.savevid

СПРЕТЕ МАЧА ! ТОВА БЕШЕ БРУТАЛНО И СЪВСЕМ НЕНУЖНО ! Кариерата на Хироу може би е прекратена, зависи как е паднал. Той все пак не помръдва. Крис Хироу току-що продъни ринга, а Джерико не може да повярва на очите си. Съдията проверява дали Хироу въобще е жив, а Джерико тръгва да слиза надолу... как ли ще продължи този мач ? Ще може ли Хироу да продължи ?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3020
Age : 21

Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty17/12/2011, 17:06

Лекарския екип влиза в клетката да видят дали Хироу е в състояние да продължи мача. Те го изваждат от дупката като започват да му оказват първа помощ. И дори приготвят носилка всичко както трябва сега го слагат на носилката но изглежда Хироу не е приключил той се откопчава и падайки се изправя на крака! Тази битка за Българската титла продължава! Само въпрос на време е да видим кой си тръгне като шампион.
Върнете се в началото Go down
ChampViaDQ
Superstar
Superstar
ChampViaDQ

Join date : 14.05.2011
Posts : 223

Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty17/12/2011, 17:27

Просто нямам думи въпреки, че Хироу продъни ринга с тялото си като падна от върха на клетката той категорично отказа да се откаже от мача. Вижте го само той още е много зле а рефера го пита дали е сигурен в решението си да продължи а Хироу поклаща глава и по този начин казва, че продължава. В този момент Крис Джерико влиза през вратата в клетката след което се качва на ринга и маха рефера от разбития Хироу като започва да му забожда леви и десни чукове в главата след което се засилва изглежда ще опита Clothesline но вместо това се нанизва на ботуша на Хироу а след това Крис пада на колене като забожда LOW BLOW!!!! Вижте Джерико той просто не можа да разбере от къде му дойде това.. Въпреки всичката болка която изпитва Хироу, той успява да вкара главата на Джерико между краката си и с някакви нечовешки сили го вдига във въздухът след което го размазва на тепиха с Running Powerbomb!
Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 2ji8f6
Просто не знам какво да кажа, Хироу отново успя да ни изненада с пореден ход изпълнен като по учебник. Той опитва туш 1.....2.... и не, не и не! Джерико просто отказа да се предаде! Вижте само болката по лицата на тези кечисти те тотално се размазаха не мисля, че има какво още да се очаква от този мач точно защото видяхме абсолютно всичко. Крис Хироу вече не знае какво да направи за да победи Джерико същото важи и за Джерико той не знае какво е нужно за да победи Хироу. Хироу се изправя на крака а този път феновете дори не го освиркват в момента те изпитват само съжаление към него! Вижте го само той в отчаянието си започва да забожда ритници в главата на Джерико след което го изправя и го мята над най-горното въже! Падайки Джерико излезе през вратичката на клетката а Хироу изглежда се свести малко защото изглежда в добра форма да продължи този мач, той слиза от ринга след което взема веригата и я забожда в гърба на Джерико! Това определено заболя съдейки по изражението на Джерико в момента той изпитва болка която просто в нито един друг вид мач не може да изпита. Хироу пуска една усмивка и незнайно защо излиза от клетка след което вдига ръцете си победно а в този момент Джерико опитва да се изправи и когато се изправя Хироу му забожда вратичката право в лицето!
Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Smash%252520door%252520to%252520head
Просто не знам какво още да очаквам от това зрелище. Видяхме какво ли не но просто тези двамата отказват да се предадат.. Джерико се изправя на 4 крака а както виждате лицето му е напълно обезобразено. Хироу влиза в клетката след което забожда главата на Джерико в ръба на ринга и го връща на ринга след това взема веригата и заедно с нея се качва на ринга като я омотава около вратът на Джерико и започва да напъва! Вижте само Крис той целия посиня но дори това не може да го накара да се откаже от мача.. Хироу освобождава Джерико а както виждате Крис е в безсъзнание. Сигурно в този момент си мисли, че всичко е свършило но му предстои да бъде заключен в нещо много по-брутално! Хироу сяда до него след което кръстосва ръце и по този начин заключва Hangman's Clutch!!
Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Hero73
Хироу е заключил захвата по-добре от всякога! А Крис Джерико е в безсъзнание.. Дали това е краят? Дали Хироу печели втората си Българската титла???
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]   Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP] - Page 2 Empty

Върнете се в началото Go down
 
Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Revenge 2011-
Идете на: