Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 EUROPEAN AND HARDCORE CHAMPIONSHIP [Triple Threat]

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Awesome
Superstar
Superstar
avatar

Location : Plovdiv
Join date : 16.05.2011
Posts : 350
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN AND HARDCORE CHAMPIONSHIP [Triple Threat]   18/12/2011, 20:43

Ето, че този много интересен мач продължава.Очаква ни мач с много обрати и невероятни моменти. Ето, че Рууд напада Рей и му нанася поредица от мощни юмруци, като го поваля с един десен. Морисън се включва и забожда ритник в корема на опонента си! Джомо скача високо и доставя атлетичен дропкик на Рууд, който пада силно назад. Ето, че Мистерио става и опитва туш, промъквайки се зад Морисън. Имаме едно, имаме две, но не и три! Джон е ядосан и запраща в корнера другия шампион, като му прави клоутслайн. Робърт става, засилва се, скача и направо премазва Рей, който пада на тепиха без да мърда. Битката продължава между фаворитите на публиката! Рууд доставя мощен ъперкът, увива ръце около главата на Джон и О Мили Боже! Какво ДДТ само достави претендентът на нашия Хардкор шампион! Учудващо как ринга не се продъни! Да го видим отново!

Рууд бързо опитва туш, но Рей се намесва! Морисън продължава да лежи, а Робърт става гневен. Мистерио се опитва да избяга, но Рууд го хваща и го мята извън ринга. След това го блъска в металния кол на ринга дами и господа! Рууд е бесен на Рей! ЗАпраща го мощно в коментаторската маса и го налага и налага! Вижте! Мистерио бива качен върху масата. Рууд го хваща, вдига го и това е POWER BOMB ВЪРХУ МАСАТА! НЕВРОЯТНО! Рей не мърда! Той лежи, държеийки се за гърба, а в ринг а Морисън става и тръгв към Рууд, но той г вижда и му забива ритник в корема и го връща в ринга. Там обаче Морисън става и какво ензигури забожда той на Рууд. След това излиза от ринга и взима стол! Връща се и е опитва да удари с него Рууд, но той се измества, минава зад Джон и го събаря чрез Russian Leg Sweep! Да го видим отново!

Дали това ще е достатъчно? Явно не, защото има повдигане. Рууд не чака и направо взима стола. Почва да налага, където види с него опонента си! Виждаме медицинския екип на TNWG. Те отиват при Рей. Рууд оставя атаката над Морисън и започва да се наслаждава на гледката. Скоро обаче за негово съжаление Рей става бавно и се отправя към ринга, а Робърт това и чака! В съшия момент Морисън се изправя и събаря и двамата с clothesline-ове. След това отива в корнера! Готов е за Starship Pain върху Рей. Морисън скача, слага крака върху обтегача и каква красота само! Но Евро шампиона се измести! Какъв момент! Възможност за Рей да победи, но Робърт се намесва, изправя го, вдига опонента си и какъв мощен Scoop Slam само! Дали е краят това? Явно не! Има повдигане! Виждаме, че и Джон Морисън става и се засилва към Рууд, поваляйки го с Bulldog! Рей също става и двамата започват схватка! Виждаме размяна на юмруци и ритници, но все пак Джон надделява, удря в главата с high kick Рей, след това се засилва и какъв Flying Chuck, доставен на Рей! това трябва да е краят! Отброява се едно, после две, но има повдигане! Рууд се връща в мача и с висок, силен ботуш в лицето, събаря Морисън, като за малко не му отнесе главата! Мистерио се възползва от това! The Six One Nine Master, минава зад Рууд и го бута към въжетата! Време е за 619! Засилва, се удря го с крака в лицето. Хваща въжета, скача, но какъв Spinebuster във въздуха! Нека го видим пак!

Дали това е края?
Върнете се в началото Go down
https://www.youtube.com/user/ProWrestlingFedForum?feature=mhee
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN AND HARDCORE CHAMPIONSHIP [Triple Threat]   18/12/2011, 20:43

Неее, мача продължава!!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN AND HARDCORE CHAMPIONSHIP [Triple Threat]   18/12/2011, 20:57

Ето че този мач продължава дами и господа!Рей Мистерио срещу Робърт Рууд срещу Джон Морисън а залога е огромен!Заложени са не кои а Европейската титла и Хардкор титлата на ТНЛГ!Рууд усмихнат продължава да ходи към Рей в опит да го вдигне но вижте Мистерио бъркане в очите!Какъв подъл ход от Мистерио дами и господа!Рууд се ядоса обърна се но изяде падащ лист право в лицето от Рей!Публиката обаче не е доволна изглежда тя е за Рууд но дали Рууд този път без дискфалификации ще спечели е въпроса това ще разберем в края на мача!Сега Мистерио опитва туш но ето че Хардкор шампиона и Гурото на величието Джон Морисън се намесва и спира отброяването!Рей е ядосан той заляга от Морисън който се опита да му направи саблен удар и следва превъртане за втори път в мача от Рей но нее отново имаме повдигане Рей беше на косъм от желаната от него победа в тази страхотна среща!Сега Рей бързо вдига Морисън и му забива шамар!След това Морисън се ядосва и започва да налага Мистерио доста мощно просто Рей няма как да се измъкне дами и господа!Сега обаче идва Рууд който налага Морисън а Рей никой не го вижда как е в другия ъгъл и си почива!Има време Мистерио да си почине но не много защото неговите опоненти ще го видят!А ето че Рууд поваля Морисън със суплекс вижда Рей засилва се но Мистерио се отмести и Рууд много мощно си удари крака!Сега Мистерио мигом бързо изкарва Рууд извън ринга и това е мощен и избухлив Spingboard Moonsalt By Rey Mysterio The Master of 619!


Сега Морисън излиза извън ринга но много сгреши защото вижте Мистерио той го забива в стълбите а след това и в преградата Морисън доста го заболя!Сега като заговорихме за Морисън Мистерио се е облегнал на стълбите Морисън се засилва но Рей се отмести!Морисън се стовари върху стълбите Мистерио му се усмихва мазно и това изглежда беше капан!Мистерио връща двамата си опоненти на ринга а сега опитва туш на единия от тях Рууд но той се повдига!След това ето опит за туш и за Морисън но неее и той се повдига!Сега Мистерио бързо зграбчва Джомо който лежи по средата на ринга и ооо колко подло го стовари с косата надолу това беше един доста брутален ход от Рей Мистерио майстора на 619!Сега Мистерио прави същото и с Рууд!Този човек от доста време се перчи и казва че ще победи всрещу всеки който се изправи на пътя му и това е доста брутално изказване от Мистерио!Сега Рей се развихря започва да раздава саблени удари на опонентите си те са като премазани Мистерио току що се развихри ето дропкик и за двамата първо на Рууд а после и на хардкор шампиона ни Джон Морисън!Сега Мистерио се качва на обтегачите и вижте какъв мощен Seated Senton by Rey Mysterio for John Morrison!


Опит за туш дали Мистерио е все още Европейски шампион и нов Хардкор шампион?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN AND HARDCORE CHAMPIONSHIP [Triple Threat]   18/12/2011, 20:58

Мача продължава.
Върнете се в началото Go down
I Got Lucky
New User
New User
avatar

Join date : 26.04.2011
Posts : 21

ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN AND HARDCORE CHAMPIONSHIP [Triple Threat]   18/12/2011, 21:18

Морисън успява да се изправи.Това зрелище дами и господа продължава ,а залогът е доста висок – 2 тили.Морисън бързо слиза от ринга и се хваща за барикадата.Мистерио е на ринга,той си обравя маската,засилва се и това е Самоубийствен скок – но няма никой вкъщи.Мистерио се размаза на пода до ринга.Морисън влиза отново на ринга,а там е Рууд.Двамата се гледат и започват да си разменят тупалки.Рууд Ириш Уипва Морисън,но от своя страна Джон контрира с Ириш Уип и запраща Рууд в ъгъла на ринга.Морисън се засилва и DropKick.Рууд остава на ръба на ринга.Морисън го хваща и го качва седнал на 3-тото въже.Какво е намислил Морисън.Морисън също се качва на 3-тото въже,хваща Рууд и мощен Суплекс от третото въже.Какъв ход само дами и господа.Рууд и Морисън лежат на ринга,а Мистерио извън него.Кой ли ще спечели този супер оспорван мач???Морисън успява да се надигне и пробва туш над Рууд 1...2..повдигане от Канадеца.Морисън изправя своя опонент хваща му двете ръце назад и забива коляното си в гърба му,далу Рууд ще се предаде.Мистерио обаче се намесва.Мистерио забива няколко юмрука в гърба на Морисън,засилва се от въжетата и скача за Headscissors,но Морисън технично контрира като забива Мистерио в коляното си.Невероятна контра.Морисън хваща Рууд и Мистерио ,с едната ръка единия – с друагата другия и това е Double NeckBreaker.Двамат кечисти лежат един до друг.Морисън прави своя таунт,а публиката вика за него.Морисън отскача от пода и забива Standing Shooting Star Press и на двамата си опоненти.Невероятен ход.Морисън тушира Рууд 1...2...Изправяне.Рууд със сетни усилия успява да се претъркули от ринга.Джон изправя Мистерио и го поставя близо до въжетата.Джон се хваща за най-горното въже,отскача нагоре след което забива мощно коляно в главата на маскирания.Джон вижда Рууд извън ринга,засилва се и Baseboll Slide от ринга в главата на Рууд.Морисън сега повдига Мистерио и го слага облегнат на въжетат.Морисън прави невероятна Хуриканрана и Мистерио полита извън ринга до Робърт Рууд.Морисън остава сам на ринга ,но е намисли нещо.Морисън прави таунт,какво подяволите са готви да направи,Морисън се засилива ииииии 450 FFFF’NNNN SPLASHСамоубийствен ход.Тримата кечисти лежат размазани до ринга,а съдята онемя от този ход.Залата е в бурни оваций от това което видя – чуват се и чантове „HOLY SH*T”.Но какво по…Морисън се на крака!След този невероятен ход Джон Морисън все още може да ходи.Той прави таунт и публиката избухва отново.Морисън повдига Робърт Рууд и го засилва към металния кол.Следва ред на Мистерио ,който е забит в барикадата.Джон се връща към Рууд.Морисън хваща ръката на Рууд и я забива в металния кол,след което качва тялото на Робърт на ринга,но само главата му да стърчи.Джон е на ръба на ринга,той се засилва и мощен Елбоу Дроп.Невероятен ход.Рууд се гърчи на ринга.Джон се връща при Маскирания,като го хваща за маската и го влачи до металните стълби.Морисън изкрещява “This is hardcore” и започва мощно да забива главата на Рей в металните стълби.Рей е пребит.Морисън се качва на ринга при Рууд.Морисън прави таунт.Той изправя Рууд,забива го в коляното си,след което следва мощен Некбрейекър.Комбо което сме виждали доста пъти от Морисън.Мистерио незнайно как се опитва да влезе на ринга,с помоща на въжетата.Джон се засилва и мощен ДропКик ,който праща Рей в барикадата.Рууд обаче същос е опитва да се изправи.Морисън тръгва за Хуриканрана,но в последня момент решава да промени хватката в мощно ДДТ.Рууд е размазан.Джон се засилва ииии SUPER KICK.1….2…..
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN AND HARDCORE CHAMPIONSHIP [Triple Threat]   18/12/2011, 21:28

.. BUTT NOOO .. KICK OUT ..
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN AND HARDCORE CHAMPIONSHIP [Triple Threat]   18/12/2011, 21:53

Ето че този мач продължава дами и господа просто невероятно повдигане!Мистерио Рууд и Морисън продължават този безмилостен мач!Просто невероятно дами и господа!Рууд Мистерио и Морисън се налагат веднага започват да се бият!Сега вижте Мистерио дропкик за Рууд и Морисън първо за Рууд а после и за Джомо!Мистерио почва да налага двамата си опоненти доста мощно!Вижте Рей той бръкна в окото на Рууд за втори път в мача и отново ужасно брутално!Мистерио и Рууд имат сериозна вражда още от Ремпейдж и още откогато Мистерио заби 619!Сега Мистерио прави превъртане 1 2 Мистерио е с краката си на въжетата това е края нее съдията видя Рей и го спря!Рей Мистерио се вбеси!Той спори със съдията че е трябвало да отброи до три но какво да се прови!Рууд отива на обтегачите легнал и Рей се засилва и му забива мощен ритник в лицето Рууд доста го заболя направо нямам думи!Той лежи като премазан а Мистерио опитва туш това вече трябва да е краят 1 2 и повдигане дами и господа!Отново Рууд се повдигна какъв кураж има това момче дами и господа какъв кураж само показва той днес!Сега Рууд лежи премазан Мистерио вдига Морисън и му прави дропкик след това отново се перчи и това от скоро му показва лоши вести!Сега Мистерио отново се перчи вижте Морисън това е превъртане 1 2 ще имаме ли нов Шампион на Европейската титла нее Мистерио се повдигна дами и господа Морисън беше на косъм и сега саблен удар от Рей за Морисън!Сега вижте Мистерио се качва на въжетата вижте Рууд и той се качва!Голяма е борбата между двамата!Ето че и Морисън дойде дами и господа!Те се бият на върха на обтегачите а там е много опасно!Вижте Морисън и Мистерио премятат Рууд извън ринга дами и господа!Сега почват и те да се бутат в опит да паднат но ето че и ТЕ ПАДНАХА! СЪДИЯТА ОТБРОЯВА!И ТРЕМАТА МЪЖЕ СА НА ПОДА ИЗВЪН РИНГА! Те се изпобиха и накрая всичко да свърши така?!
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN AND HARDCORE CHAMPIONSHIP [Triple Threat]   18/12/2011, 21:55

Рефера проверява дали кечистите са добре. Той отива до тях и ги пита как са. Всичките се държат за вратовете и за гърбовете. Сега рефера дава знак да бият гонга и вика медицинският екип...
- Дами и господа и трите супер-звезди нямат възможност да довършат мача. И така мача завършва без победител, а титлите остават при притежателите си!!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN AND HARDCORE CHAMPIONSHIP [Triple Threat]   

Върнете се в началото Go down
 
EUROPEAN AND HARDCORE CHAMPIONSHIP [Triple Threat]
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: Edge vs. Triple H vs. Seth Rollins (c) - TRIPLE THREAT MATCH FOR THE WORLD TITLE
» 3.EUROPEAN CHAMPIONSHIP
» Triple H vs Randy Orton (Wrestlemania 25)
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Revenge 2011-
Идете на: