Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share
 

 Christian Cage vs Homicide [Submission Match]

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3020
Age : 21

Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty17/12/2011, 18:56

Крисчън се гърчи от болка но в отчаянието си успява да се хване за долното въже!
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty17/12/2011, 19:09

Този мач дами и господа продължава със пълна сила. Това е мач от вида до предаване. Засега нито една от двете супер-звезди не е тупнала на този под. Двамата дават всичко от себе си и се изтощават все повече и повече. Хоуми изправя Крисчън хваща го за главата след което го засилва право към кола. Крисчън си забива рамото право в кола. Сега виждаме че той се обръща държейки се за рамото си след което отнася саблен удар. Хоуми изправя Крисчън от пода след което го вдига на раменете си и започва да му кърши врата. Дали Крисчън ще се предаде?! Нее той намира сили и отскача право зад гърба на Хоумисайд и по този начин се спасява. Виждаме че Хомисай и Крисчън продължават да се налагат. Сега Кейдж хваща Хомисайд за краката след което го поваля и му прилага чудесен SharpShooter. Двамата се изпобиха и все още няма победител. Крисчън успява да приложи захвата, а Хомисайд почва да крещи от болка. Той е на път да се предаде. Сега виждаме че полуава нещо като прилив от енергия той се надига на двете си ръце след което започва да пълзи по ринга. Хомисайд започва да пълзи и се набира на ръце със всички сили. Той едвам едвам стиго до въжетата. Сега се протяга и му трябват може би още един сантиметър за да ги хване. Сега той си хваща главата и със много усилия право една стъпка напред и се добира до въжетата, даа Хомисайд се хвана за тях и съответно този мач продължава. Сега Крисчън изнервен се оттегля в единият ъгъл и започва да си скубе косите там. Той изчаква Хоуми да се надигне. Може би ще прониже противника си на две? Всички знаем какво следва... Сега Хоуми си помага със въжетата и малко по малко започва да се изправя. Вече е на крака. Сега се обръща към Крисчън. Канадеца се засилва към него и имаме.... SPEAR, SPEAR BY THE CANADIAN RAGE - CHRISTIAN CAGE! OH MY F'N GOD!!! REPLAY:
Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 570928
Това бе един невероятен ход от страна на Крисчън. Той успя да прониже корема на своят противник. Сега The Instant Classic, The Canadian Rage, Capitan Charisma започва да подскача по ринга. Той няма търпение Хоуми да се изправи. На хомисайд обаче му трябва време да се съвземе след това. Крисчън обаче няма търпение да се изправи, затова му помага. Крисчън изправя опонента си след което му забива чудесен Flapjack! Веднага след този невероятен ход Крисчън се качва на оптегача и започва да причаква опонента си да се изправи. Хоуми бързо се изправи обаче е неориантиран и не знае къде е Крисчън. Той се обръща към един от ъглите след което отнася един чудесен и изненадващ за него Flashpoint! Christian отново започва да взима сериозна инерция. Той си връща тотално преимуществото. В Момента той тръпне в очакване неговият опонент да се изправи. Той е като затихнал вулкан който му трябва да бъде малко подразнен за да избухне, а уверявам ви Крисчън избухне ли става лошо за всички около него... Сега виждаме че Той изчаква Хоуми да се изправи. Хомисайд вече е на крака. Той се държи за главата и въпреки че знае че Крисчън е зад него се обръща. Крисчън му зашлявява един шамар като след шамар Хоуми се обръща с гръб към него. Кейдж вижда изгодна позиция за него. Хоуми е останал много опасно, с гръб към него. Крисчън го хваща и не.... Хоуми се спасява. Сега той видга Крисчън на раменете си и се опитва да го тръшне, но Крисчън тайно му бърка в очите. Сега Кейдж се възползва и отскача от гърба на Хоуми. Крисчън бързо забива чудесен Big Boot на Homicide. Сега Крисчън застава зад него и започва да таунтва. Публиката направо ще полудее... Хомисайд се изправя след което бива зашеметен с един ритник зад варата и бързо имаме... Да да той успява да забоде един чудесен KILLSWITCH!!!
Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 3741188g
Killswitch BY THE CANADIAN RAGE!!! CHRISTIAN ВЕДНАГА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ МОМЕНТА. ТОЙ ОБРЪЩА ОПОНЕНТА СИ И МУ ПРИЛАГА CLOVERLEAF!!!
Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 3734625z
CLOVERLEAF BY THE INSTANT CLASSIC, THE CANADIAN RAGE, CAPITAN CHARISMA!!! Christian стяга доста силно захвата. Сега Хоуми започва да се набира на ръце, той стига почти до въжетата, но Крисчън отново го издърпва в средата на ринга и му подновява захвата. Хомисайд е на път да тупне... Това ли е краят???
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3020
Age : 21

Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty17/12/2011, 19:24

Хоумисайд е в много лоша позиция но въпреки това прави отчаяни опити да се хване за въжетата, сега той започва да ходи на ръце, хваща се за долното въже но Крисчън отново го издърпва в средата на ринга но докато го издърпваше Хоумисайд успя да измъкне единия си крак и изритва Крисчън зад ринга! Този страхотен мач продължава!
Върнете се в началото Go down
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
John_Litka

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty17/12/2011, 19:40

След тези страховити ходове от Крисчън, мачът навлиза в заключителната си финална фаза. "The Notorious 187" трябва да действа и мисли бързо, за да не се озове предаден върху тепиха. Мачът продължава с пълна пара, а сега виждаме как Крисчън е награбил Хомисайд в Front Facelock и започва серия от колена в черепа, но Хомисайд бързо парира движенията му с мощен Front Throw, който направо изнася Крисчън от тепиха. "The Canadian Rage" се озовава бързо бетонната настилка, след като беше хвърлен доста на високо. Хоуми се потупва три пъти по гърдите, след което прави засилка към въжетата, пред които стои Крисчън.. ПАЗИ СЕ-Е-Е-Е!! НЕВЕРОЯТЕН OVER THE TOP ROPE SOMERSAULT PLANCHA!! КРАСИВ ХОД, КОЙТО ВЪЗДЕЙСТВА СИЛНО ВЪРХУ РАЗВИТИЕТО НА МАЧА!! Хомисайд се връща в мача! "The Strong Style Thug" започва да се изправя, а Крисчън се обляга на барикадите. Феновете започва да го тупат по раменете, главата и гърба, а Хоуми го хваща в Double Underhook Hold, след което си го нагажда и го просва с.. DOUBLE UNDERHOOK SUPLEX, ПРАВО ПРЕЗ BARRICADE-A!!

Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 4154930f
СВИРЕП.. СВИРЕП ХОД ОТ БИВШИЯ ROH WORLD CHAMPION!! Публиката в залата започва да скандира - "187, 187, 187", като е на път да я срине до основи. Хомисайд оглежда всичките си фенове, усмихва се, като посочва към тялото на Крисчън и "реже гърло". Явно краят иде! Бившият TNA World Tag Team Champion вкарва опонента си на ринга, като веднага влиза веднага след него и му се нахвърля с.. FIGURE 4 NECKLOCK!! ЗАХВАТА Е НА ЛИЦЕ! Кейдж отново попада в един от жестоките захвати на опонента си, но дали ще има силите да се измъкне и да продължи мача? За сега, "The Captain Charisma" не показва никакви признаци на живот, а захвата изтисква всякакви сили от канадския кечист. Хомисайд решава да го пуска, но не се отделя от него и бързо му прилага Side Necklock, за да парира движенията му, докато измисли какъв захват да му приложи. За съжаление на Хомисайд, Крисчън успява да разбие този завхат и бързо да приложи Impaler DDT, с което да се върне в мача. Публиката не спира да скандира, а Хомисайд и Крисчън са проснати на тепиха. Никой от тях не помръдва. Съдията ги проверява, като започва да отброява.. 1...2..3...4...5...6...7...8...9... ХОМИСАЙД И КРИСЧЪН СЕ ИЗПРАВЯТ ЕДИН СЛЕД ДРУГ!! ЗАПОЧВА БРУТАЛНА ЮМРУЧНА ВОЙНА!! СИЛЕН ЛЯВ ОТ ХОМИСАЙД, СИЛЕН ДЕСЕН ОТ КРИСЧЪН!! ОЩЕ ЕДИН ОТ 187, И ОЩЕ ЕДИН ОТ КЕЙДЖ!! В крайна сметка, Хомисайд надделява, избутвайки опонента си назад. Крисчън обаче не се предава и се хвърля към Хоуми със засилка-а-а-а-а-а.. WEEEEST BROOKLYYYYYN LARIAAAAAT!! КРИСЧЪН Е ЗАКОВАН!!

Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 4100765u
"The Captain Charisma" остава на тепиха, а Хоуми се обляга на въжетата, изправен. След няколко секунди, бившият WWE World Heavyweight Champion се изправя и отново връхлита опонента си, който бързо му прилага Irish Whip към единият ъгъл, а Крисчън получава Chest First в обтегачите, издърпва го за екипа, като прилага... GRINGO CUTTAAAAAAH!!

Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 4100766a
Кейдж бе дотук! "The Canadian Rage" не помръдва, а Хомисайд вижда златната си възможност. 187 заляга над опонента си, като го хваща за ръката и главата, прилагайки.. KIMURA WITH BODYSCISSORS!! ТОВА ТРЯБВА ДА Е КРАЯТ!! КРИСЧЪН СЕ ПРЕДАВА В РЪЦЕТЕ НА ХОУМИ, КОЙТО НЕ ПУСКА ЗАХВАТА!! Съдията проверява..
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3020
Age : 21

Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty17/12/2011, 19:46

Крисчън е в много неудобна позиция но въпреки това отново ни демонстрира своята издръжливост като прави отчаяни опити да стигне въжето, рефера го пита дали се предава но той категорично отказва да се предаде но въпреки, че все още се държи той не може да скрие болката която изпитва. С много мъки той успява да хване най-долното въже и следователно Хоумисайд е принуден да го пусне! Въпрос на време е да имаме отбелязано предаване..
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty17/12/2011, 19:59

Дами и господа в момента ставаме свидетели на едни кечисти от класа, на една класика дами и господа. Тези мъже дават всичко от себе си. Какво ли не си сториха един-друг. Въпрос на време е някой от тях двамата да не издържи на болката и да се предаде.Въпрос на време е някой да си вдига ръката над лежащото тяло на противника си. Сега виждаме че рефера проверява дали Крисчън е в състояние да продължи мача. Сега виждаме че Крисчън му дава един положителен отговор и дами и господа мача продължава. Хомисайд се нервира и започва да изчаква противника да се надигне. Крисчън леко по леко започва да простъпва към въжетата след което се хваща за тях. Сега Крисчън започва да се катери по оптегача с помощта на въжетата. Виждаме че Хомисайд се засилва към него но Крисчън реагира бързо като кляка прокарва си краката от другата страна на ринга и му забива един чудесен Pendum Kick! Веднага след това Хомисайд се обръща замаян, но все пак на крака. Крисчън се качва на оптегача и го поглежда след което таунтва отскача и му забива един настина невероятен Diving Bulldog. Christian веднага обръща Хомисайд след което му прилага лицев захват. Крисчън притяга здраво. Това може би ще е краят. Сега Хомисайд се бори да се изправи. Публиката започва да му скандира името. Сега той се подпира на едната си ръка и на коляното си след което постепенно започва да се изправя. Той явно няма да се предаде. Сега виждаме че Крисчън го хваща в гръб след което моментално му забива Edge O'Matic! Това беше наистина невероятно. Сега виждаме че Крисчън изчаква Хомисайд да се надигне. Хоуми не само се надига ами се и засилва към Крисчън който като стрела се хвърля напред към корема на противника си и едва не го пробива със чудесен SPEAR! THIS IS THE GREAT SPEAR BY THE CANADIAN RAGE - CHRIIIISTIAN CAGEEE!
Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 3756874Y
Christian е отново в стихията си. Той няма търпвние да вдгине ръката си след този мач нависоко над лежащият Хомисайд. Сега виждаме че Крисчън се хвърля на тялото на Хоуми след което му прилага Anaconda Vice! Това не е просъщо за Крисчън, но той какво ли не направи в името на победата. Сега виждаме че Хоуми започва да рита и да се бори но след около 30 секунди той се успокоява, отпуска се и си затваря очите. Рефера му вдига свободната ръка, а Крисчън не спира да стяга захвата. Той го засилва все повече и повече. Сега рефера вдига ръката на Хомисайд и той си я отпуска и тя пада. Крисчън се засмива и казва на рефера да бие гонга, но в същият момент Хоуми си отваря очите. Рефера решава да провери още един път дали Хоумисайд е в съзнание и дали може да продължи мача. Сега ръката на Хомисайд бива вдигната и пусната, но... мили боже мача за пореден път продължава. Той успя, направи го Хомисайд си задържа ръката високо във въздуха. Крисчън не може да повярва той се изправя и започва да рита противника си със страшна злоба. Кейедж беше сигурен че ще вземе победата със този ход. Не може да повярва... Сега виждаме че Крисчън изнервен прилага на опонента си още един захват на име... Boston Crab. Явно мишената за Крисчън в този мач е неизвестна. Той прилага какви ли не захвати. Сега започва да стяга доста силно захвата, но виждаме че Хомисайд успява да го изрита напред със другият си крак. Крисчън без да губи и минута време се изправя и със много усилия вдига Хомисайд и го поставя да седне на оптегача. Сега Капитан Харизма и имаме
Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 3734634T
Killswitch от най-горния обтегач!!! KILLSWITCH ОТ ВЪЖЕТАТА!!! Хомисайд не помръдва той да же лежи като мъртъв. Крисчън веднага след това се изправя без да губи и минута повече. Сега какво ще видим... Веднага след това Крисчън хваща краката на Хомисай и ги оплита около своите таунтвайки. Веднага след този "ненормален" ход от страна на Крисчън имаме чудесно изпълнен Figure Four Leg lock!
Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 3734632H
Christian прилага силно захвата на опонента си. Това трябва да е краят... Публиката укоражава Хомисайд но той нада ли ще се измъкне след този Killswitch.. Крисчън е почти сигурен че ще победи след този ход. Сега обаче Хомисайд чува аплодисментите на неговите феноове които го подръжаваха през целия мач и се изправя като започва да се набира на ръце и започва да пълзи към въжетата. Крисчън моментално си промени изражението. Той се чуди какво да прави и прекратява захвата след което издърпва опонента си по средата на ринга и със доста усилия му прилага нов на име... CLOVERLEAF!!! CLOVERLEAF BY THE INSTANT CLASSIC, THE CANADIAN RAGE, THE CAPITAN CHARISMA - CHRISTIAN!
Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 3734625z
Toва трябва вече да е краят... След множество захвати и Killswitch от оптегача веднага последвани от Figure Four Leg Lock and Cloverleaf, Хомисайд е напълно безпомощен в средата на ринга... Той се набира на ръце, но Крисчън за 4-ТИ ПЪТ ГО ИЗДЪРПВА В СРЕДАТА НА РИНГА! Хомисайд е безпомощен сега си вдига ръката, ще се предаде ли?!

Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3020
Age : 21

Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty17/12/2011, 20:04

Въпреки всичката болка която изпитва, Хоумисайд се опитва да се измъкне но проблемът му е, че е доста изтощен и просто никой не знае колко още ще издържи. Както виждате от както Крисчън прикова захвата са минали 20 секунди а Хоумисайд въпреки, че е много изтощен прави опит да се измъкне и дори успява да хване долното въже но за нещастие Крисчън отново го издърпва в средата на ринга и напъва с всички сили захвата, Хоумисайд ще се предаде но я вижте той изглежда няма това намерени и дори успява да се измъкне от захвата като минава под Крисчън и изцяло се хваща за долното въже! Битката за надмощие продължава при това с пълна газ!
Върнете се в началото Go down
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
John_Litka

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty17/12/2011, 20:27

"The Strong Style Thug" отказва да се предаде, просто отказва! Крисчън не може да повярва на очите си. Разочарованието е изписано по лицето му. "The Canadian Rage" започва да блъска ядосан в пода, а съдията се опитва да го успокои. Зад него, Хоуми започва да се изправя, като избърсва лицето си и се засилва към Крисчън, който обаче го вижда и отскача от пода за Dropkick, но Хомисайд го хваща за екипа и го изправя, като го засилва към обтегачите. Крисчън се хваща за въжетата, а Хомисайд се засилва към него-о-о-о-о.. STIFF CHEST KICK!! ПРАВО В ГЪРДИТЕ НА КРИСЧЪН!! Хомисайд започва да го налага по цялото тяло, като отстъпва назад и протяга крак, прилагайки.. CORNER FOOT CHOKE! 187 крещи на съдията да пита Крисчън дали се предава, но канадеца успява да избутва опонента си, измъквайки се от захвата. Хомисайд обаче не е свършил. "The Notorious 187" отново връхлита Крисчън, прилагайки му Snapmare, допълнен с няколко брутални ритника, право в гърба, след което го оставя проснат на тепиха, качва се на най-горния обтегач, като наддава викове-е-е-е-е... DIVING DOUBLE FOOT STOMP!! ПРАВО В ЦЕЛТА!!

Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 9v77trwfoevt1p6gc7jl
Публиката в залата започва да подтиква Хоуми да довърши Крисчън, но бившия ROH World Champion иска да си поиграе с него още малко. Хомисайд издърпва Крисчън в центъра на тепиха, като бързо го награбва за краката, опитвайки се да заключи Rivera Cloverleaf, но не успява, защото Кейдж успява да го срита в лицето. Хоуми губи равновесие и се обляга на въжетата, за да остане прав, а Кейдж се изправя, заставайки на колене, което дава възможност на Хомисайд да се възползва.. И ТОЙ ГО ПРАВИ!! ХОУМИ СЕ ОТЛАСКВА ОТ ВЪЖЕТАТА-А-А-А.. SHINING WIZZARD!! ПРАВО В ЧЕНЕТО!! Страховит ход, който виждаме за втори път тази вечер. Хомисайд веднага се нахвърля върху Крисчън, като го хваща за краката и си го нагажда, прилагайки.. RIVERA CLOVERLEAF!

Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 200px-Karlharker
Кейдж започва да се гърчи от болка, а чрез този захват, Хомисайд си поема въздух и опитва да си почине. След няколко минути, прекарани в захвата, след много караници със съдията и опити на Крисчън да се измъкне, канадският кечист успява да го направи. Захватът е разбит, а изтощението на двамата кечисти е на лице. "The Notorious 187" и "The Captain Charisma" започват да си разменят брутални удари. Хомисайд прилага Elbow Strike, а Крисчън European Uppercut. Хомисайд хваща опонента си и забива Knee Strike в лицето му, а Кейдж отвръща със серия от Knife-Edged Chopes, а 187, на своя страна, довършва опонента си със серия от няколко поредни удара във връзките му, а след това-а-а-а.. РИТНИК В КОРЕМА И-И-И-.. TIGER BOMB! TIGER BOMB!! КАКЪВ ЖЕСТОК ХОД!! Крисчън отново се озовава върху тепиха, а Хомисайд се изправя и хвърля предпазителите на ръцете и краката си, също така и кърпата на главата си, това значи само едно - краят е близо! Крисчън се изправя, но съдията го моли да не го прави. Гордостта надделява, а Хомисайд отново получава златен шанс. Крисчън се задържа на крака, Хомисайд прави засилка пред него-о-о-о-о-о-о-о... YAKUZAAAAAAAA..

Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Srnfng8ehrmvy69i1pv2
KICK!! КРИСЧЪН Е МЪРТВЕЦ!! ТОЙ ИЗПАДА В БЕЗСЪЗНАНИЕ И СЕ ОЗОВАВА ВЪРХУ ТЕПИХА, А ХОМИСАЙД СИ ГО НАГАЖДА И ПРИЛАГА THE CROSSFACE, ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ КРАЯТ!! ИМАМЕ ЛИ ПРЕДАВАНЕ И ПОБЕДА ЗА ХОУМИ?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3020
Age : 21

Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty17/12/2011, 20:48

Дами и господа Хомисайд отново успя да хване Крисчън във възможно най-гадната поза а именно CROSSFACE! Вижте само Капитан Харизма той е на път да се предаде но и няма друг избор понеже ако не се предаде Хомисайд ще му счупи вратът! Той прави опит да хване въжето но просто този път не издържа! Крисчън беше до тук! Той се предава! След тази оспорвана битка Хомисайд може да се похвали с това, ще срита задника на Крисчън!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Christian Cage vs Homicide [Submission Match] - Page 2 Empty

Върнете се в началото Go down
 
Christian Cage vs Homicide [Submission Match]
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Revenge 2011-
Идете на: