Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 Christian Cage vs Homicide [Submission Match]

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
ApexPredator
Superstar
Superstar
ApexPredator

Join date : 15.06.2011
Posts : 192
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Съб 17 Дек - 11:30

Christian Cage vs Homicide
Submission Rules Match


Ред на писане и излизане:
1.Christian Cage
2.Homicide

Начало: T.B.A
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Съб 17 Дек - 17:33

GOOO!


-Ladies and gentlemens, please welcome, from "Bed–Stuy Do or Die, Brooklyn", New York, weighting in 205 lbs..
.."The Latino Terror", THE NOTORIOUS 187... HOMICIDEEEEE!!!
Ето го и него, дами и господа! "The Latino Terror", "The Notorious 187", Един от "бащите" на ROH, минава през публиката, която го потупва по части от тялото. Той продължава с гордо вдигната глава напред.187 влиза на ринга и започва да прави таунтове, като слага латино-американското знаме на въжетата и започва да гледа съсредоточено опонента си. Битката ще е интересна, а ние чакаме началото на мача.

Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Съб 17 Дек - 17:45

Начало.
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Съб 17 Дек - 17:57

Двамата са на този ринг. Тук тази вечер ще се реши кой е по-добрият. Сега виждаме че рефера представя кечистите на публиката и какъв ще е мача след което ги проверява дали не носят опасни предмети. Сега виждаме че Крисчън не се сдържа и напада Коумисайд. Хоуми веднага се надига и официалното начало на мача вече е факт. Двамата се вкопчват един в друг и почват да се налагат на пода. Сега Хоуми преобръща Кейдж по гръб след което започва да го налага. Крисчън отново обръща нещата като преобръща Хоуми и започва да му забвиа силни чопове право в главата. Веднага след това Кейдж хваща своят опонент след което го видга и го засилва към въжетата. Хоуми обаче ни показва мощта си и при връщането на Крисчън му забива чудесен Big Boot, Cage не знае къде се намира. Сега виждаме че Крисчън бива изправен след което засилен към оптегача. Сега Хоуми таунтва след което също се засилва, но Кейдж успява да се измъкне и да мина под въжетата. Хоуми се блъска във оптегача, а Крисчън тдолу на ринга го хваща и го поваля след което му издърпва крака до кола и започва да го тряска в него. Сега Крисчън бързо се качва на оптегача и започва да причаква Хоуми. Хомисайд се изправя след което бива повален със чудесен Flashpoint by The Canadian Rage - Christian Cage! Christian моментално изправя опонента си след което го забива в пода със ДДТ. Това беше един наистина невероятен ход от страна на Крисчън. Кейдж започва да причаква Хомисайд да се изправи. Хомуи обаче знае какво го чака и бързо слиза извън ринга. Сега Крисчън тръгва по него, а латиноамериканеца бързо се качва на ринга след което и Крисчън тръгва да прави същото, Хомисайд обаче му забива ритник. Сега Хоуми поглежда Крисчън след което се засилва изтласква се от въжетата, но при връщането си Крисчън ни показва мощта си и го забива в пода със чудесен

Spinebuster! Веднага след тази мощна атака Крисчън заключва Figure Four Leg Lock! Christian много силно държи Хоумисайд, но виждаме че Хоуми няма да се предаде... Той се надига на ръцете си след което бавно започва да дърпа Крисчън със себе си към въжетата. Сега виждаме че Хоуми е на път да хване въжетата, но Крисчън отново го издърпва в средата на ринга. Сега Крисчън тръгва да прилага същият захват на Хоуми, но виждаме че Хомисайд е подготвен и успява да изрита Крисчън право в слепоочието. След това Крисчън пада на пода а Хомисайд по инстинкт опитва туш, но рефера му казва че не може да отброява. Сега виждаме че Хомисайд яодсвайки се че е приел този вид мач хваща Крисчън и му прилага някакъв модифициран лицев захват. Кейдж бива стяган от страна на противника сис със пълна сила. Ето че Хоуми обаче започва да отпуска малко по малко захвата. Явно иска този мач да не е толкова кратък и прекратява захвата. Крисчън ляга по средата на пода, а Хоуми се подсмива след което пренебрежително го изритва. Това бе наистина много унизително за Крисчън. Сега виждаме че Хоуми вдига Крисчън, но канадеца започва да се съпротивлява. Той забива ритник право в коляното на Хоуми. Веднага след това го хваща и имаме чудесно ДДТ от страна на Крисчън който лека по лека започва да се връща малко по малко в мача. След това Хоумисад хваща Крисчън за главата и се опитва да го преобърне, но Крисчън е старо куде и много хитро го хваща за ръцете и го преобръща след което му вдига двата крака и му прилага Walls Of Jericho!!

Walls of Jericho for Homicide! Крисчън тайно се е хванал с едната ръка за въжетата, за да не може Хоуми да го издърпа. Рефера нищо не забелязва. Ще се предаде ли Хоуми??
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Съб 17 Дек - 18:07

Хоумисайд намира силите с които да хване най-долното въже! Мача продължава!

Върнете се в началото Go down
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
John_Litka

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Съб 17 Дек - 18:20

Хомисайд успява да намери силите, нужни му за измъкване от опонент, като Крисчън. "The Notorious 187" се изправя, усмихва се и си минава в ъгъла, а "The Live-Wire of TNWG" започва да обикаля около ринга, като не сваля погледа си от "The Strong Style Thug". Хомисайд се засилва към Крисчън, който вдига ръце, за да покаже, че иска да почне със захват, но 187 веднага му бие ритник в midsection-a, като го хваща в Waist Lock и започва да влага сили в захвата. Крисчън опитва да раздели китките на Хомисайд, но не успява, а 187 го вдига и lay down-ва с прекрасно изпълнен.. RELEASE GERMAN SUPLEX! Хомисайд започва да търси начини да приложи захват на Крисчън, но бившия WWE World Heavyweight Champion успява да го преметне пред себе си и да се спаси. 187 отново се засилва към опонента си, като този път го хваща в Collar & Elbow Tie-Up, но от злобата, която Хомисайд изприщтва към Кейдж, съдията бързо бива длъжен да прекрати захвата, преди да е станало нещо сериозно. Крисчън остава в обтегачите, където беше избутан, а Хомисайд се отдръпва, докато съдията проверява канадеца. "The Strong Style Thug" наддава вик, като бързо се засилва към обтегачите-е-е-е-е-е... STIFF HIGH KNEE, ПРАВО В МУТРАТА НА КРИСЧЪН!! Хомисайд си го нагажда, като го качва на най-горните обтегачи, хваща го през рамо, отласква се и-и-и-и... DIVING TORNADO DDT!! КРАСОТА!! Хомисайд бързо опитва да заключи STF, което е една от завършващите му хватки за предаване, но Крисчън се обръща по корем и с крака избутва 187, изправя се, опитвайки Hurricanrana, но "The Notorious 187" бързо успява да се мобилизира, прилагайки.. GIBSON DRIVER!! НЕЧОВЕШКИ ХОД!! Крисчън започва да се гърчи, а Хомисайд хвърля върху него и без да губи време заключва.. STRETCH PLUM ALPHA!! Един от най-болезнените захвати е приложен. Хомисайд отново доказва, че не е кой да е на ринга. Той продължава да изпъва едната ръка на Крисчън назад, а главата напред. След дълги спорове между Хоуми и съдията, той пуска опонента си, който веднага излиза от ринга и опитва да си върне силите, като си поеме дъх. Бившия ROH World Champion обаче никак не харесва това, като бързо се изправя, прави засилка към въжетата и полита към Кейдж от противиположните с.. TOPE CON HILO!! ХОМИСАЙД И КРИСЧЪН ВРЪХЛИТА ПРЕГРАДИТЕ, КАТО НАПРАВО ГИ САБАРЯТ ОТ ОСНОВИ!! Феновете ги обграждат и започва да ги тупат по раменете, а Хомисайд избутва част от тях, като Крисчън прави същото и продължават да си обменят удари. Влизат на ринга, където Хомисайд прилага злобен ритник в слънчевия сплит на опонента си, бързи ForeArm Elbow Smash-ове, засилва към го въжетата, а при връщането си, Кейдж се нанизва на .. ЖЕСТОК SHINING WIZZARD, ПРИЛОЖЕН ПОЧТИ ВЪВ ВЪЗДУХА!! Това определено болеше!! Хомисайд бързо се нахвърля върху Крисчън, като прилага.. STF!! STF!! Това може да е краят!!

Съдията проверява, а Крисчън вероятно няма намерения да се измъкне и Хомисайд да продължи жестоките си офанзиви върху него.


Последната промяна е направена от WorldWarrior на Съб 17 Дек - 18:25; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Съб 17 Дек - 18:25

С доста зор Крисчън успява да хване най-долното въже, следователно мача продължава!
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Съб 17 Дек - 18:38

Дами и господа този мач продължава със пълна сила, двамата кечисти не спират да се налагат. Крисчън имаше сериозно преимущество, но после Хомисайд успя да обърне нещата и в момента той налага Кейдж в средата на ринга. Той му забива няколко саблени удари след което му прилага някакъв захват който е напълно модифициран от страна на Хоуми. Сега виждаме че Хомисайд вдига Крисчън и го засилва към въжетата. Кейдж се връща към Хоуми след което отскача и му забива чудесен падащ лист. Това беше невероятен ход от страна на Крисчън. Сигурен съм че с това Кейдж успява да вземе нещата в своята полза. Сега той хваща Хомисайд след което го засилва към единият от ъглите. При обръщането си Хоуми отнася чудесен саблен удар. Веднага след това Хоуми се изправя и отнася още един. Крисчън набира сериозна инерция. Сега виждаме че Хоумисайд се изправя след което отнася и падащ лист. Крисчън започва да си връща преимуществото в мача. Сега виждаме че Кейдж хваща своят опонент за главата след което се засилва и му забива един чудесен Булдог. Това наистина бе един невероятен ход от Кейдж. Сега виждаме че Хомисайд бива вдигнат от Крисчън и запоиден със Flapjack by The Canadian Rage - Christian Cage! Сега виждаме че The Instant Classic изправя своят опонент и със голяма сила го запраща към едни от въжетата. Крисчън започва да набира сериозна инерция. Сега виждаме че Хоуми се съвзема и забива чоп право във слепоочието на Крисчън. Кейдж пада на пода, а Хоуми го изправя лсед което го засилва към един от ъглите. Крисчън се обръща и отнася чудесен Clothesline. Homicide вдига Крисчън и го качва на оптегача. Сега Крисчън започва да се защитава със всичко каквото може, защото знае какво го чака. Той забива няколко глави право във гърдите на Хоуми след което и един чоп право в главата му. Хомисайд се залюля след което пада точно по средата на ринга. Крисчън таунтва след което скача и имаме един чудесен Flying Headbutt!

Веднага след това Крисчън заключва Crossface на Хомисайд. Сега Хоуми започва да се дърпа. Крисчън обаче все пак успява да му заключи захвата. Може би това ще е краят на тази напрегната битка?! Крисчън доста силно прилага захвата на Хоуми, Хомисайд явно ще се предаде това ли е краят за него?! Сега виждаме че Крисчън бива вдигнат от страна на Хоуми. Мили боже Хомисайд ни показва колко е мощен той се изправя заедно с Крисчън на раменете. Сега виждаме че Кейдж бива тръшнат от страна на Хоуми. Сега Хомисайд таунтва след което отново по инстинкт прилага туш в средтаа на ринга. Той стои, рефера не отброява, а Крисчън нито се съвзема нито нищо. След малко Хоуми се осъзнава и хваща Кейдж за едната ръка и го засилва към въжетата. Сега Крисчън хваща Хомисайд след което му прилага чудесен модофициран лицев захват. Това е наистина страхотен сблъсък между една бъдеща звезда в този спорт и един кечист който се е доказал. Сега виждаме че Крисчън хваща своят опонент за главата и успява да го преобърне. Веднага след това виждаме че Крисчън успява да преобърне Хоуми след което му забива един чудесен Big Boot в главата. Това наистина е невероятен сблъсък. Ние прекъсваме за реклами, но преди това Вижте Крисчън той забива чудесен Elbow след който хваща Хоуми и му забива саблен удар. А сега дами и господа прекъсваме за кратко за реклами, а вие останете с нас и с този невероятен сблъсък...
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
John_Litka

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   Съб 17 Дек - 18:52

След рекламната пауза, ние отново се връщаме в мача. "The Notorious 187" и "The Canadian Rage" показаха завидни умения на ринга до сега, но дали ще успеят да си извоюват победата? Предстои ни да разберем. Сега виждаме как Хомисайд лежи извън ринга, проснат върху бетонната настилка. Канадеца излиза от ринга и се запътва към него, а съдията се разсейва за малко-о-о-о-о.. ХОМИСАЙД БЪРЗО СКАЧА НА КРАКА И ПОСРЕЩА КЕЙДЖ С.. LOW BLOW!! Крисчън определено не очакваше това! 187 хваща опонента си и го вкарва на ринга, като след него springboard-ва и nail-ва прекрасен.. SPRINGBOARDING SENTON BOMB!! Съдията проверява Крисчън, който го избутва назад и се изправя, а Хомисайд го погва с леви и десни, засилва го към въжетата, а Крисчън се връща и-и-и-и-и.. SPINNING HEEL KICK!! Хомисайд се качва върху въжетата и се потупва по гърдите няколко пъти, като стимулира публиката да даде всичко от себе си. Тя започва да скандира - "187, 187, 187!", а Хоуми се усмихва, запътва се към Крисчън, който обаче опитва да почне серия от удари, но не успява, бива посрещнат със силен Elbow Strike в лицето, който го зашеметява, а когато се обръща към Хомисайд за нов, получава-а-а-а-а.. STANDING DROPKICK, ПРАВО В ЛИЦЕТО!! КАКЪВ НЕХУМАНЕН ХОД ОТ ХОУМИ!! НАПРАВО ГО ЗАКОВА!!


Хомисайд застава на колене, почивайки си. "The Strong Style Thug" вижда, че Крисчън започва да се отпуска и да губи сили, решавайки, че е време да действа. Кейдж, от своя страна, все още лежи на тепиха, като не може да се изправи. С помоща на съдяита, бившaта WWE звезда успява да стъпи на крака, но Хомисайд се засилва към него и веднага го впряга в Cravate Hold, допълнен с Knee Strikes в лицето. 187 прилага Irish Whip на Крисчън към въжетата, като при връщането му, го просва с невероятен.. ENZUIGIRI KICK!! Бившия TNA X-Division Champion се хвърля към тялото на Кейдж, като започва да усуква ръце и крака, опитвайки се да заключи някакъв болезнен захват, като накрая го приключва в.. LOTUS LOCK!! БРУТАЛЕН ЗАХВАТ!! Раменете са изпънати максимално назад, а болката е неописуема. "The Canadian Rage" започва да се бори за оставане в мача, но безуспешно. Кейдж започва да губи съзнание, но изведнъж, chant-овете на публиката му вдъхват кураж и адреналин, като успява да измъкне ръце, а Хомисайд не може да повярва на учите си. Кейдж се изправя и се обръща, но бързо бива прихванат в Armbar Takedown, транзиран в.. FUJIWARA ARMBAR!! ТОВА ТРЯБВА ДА Е КРАЯТ!! Крисчън отново започва да агонизира от болка, а ако се предаде сега, загубата ще е най-малкото, кеото ще преживее. Съдията проверява..
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Christian Cage vs Homicide [Submission Match]   

Върнете се в началото Go down
 
Christian Cage vs Homicide [Submission Match]
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Revenge 2011-
Идете на: