Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 BULGARIAN CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
ChampViaDQ
Superstar
Superstar
ChampViaDQ

Join date : 14.05.2011
Posts : 224

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   19/11/2011, 11:38

Дами и господа просто нямам думи, Джерико направи опит да победи Хироу по същия начин както го победи преди 2 седмици на Rampage.. Но както сами видяхте Хироу си е написал домашното и просто продължава своето участие в тази страхотна битка. Джерико изглежда доста радостен, че Хироу се върна на ринга понеже ако не беше се върнал той щеше да спечели мача но не и титлата!! Крис изправя Хироу след което му забожда десен чук с който го поваля на тепиха и го хваща за крака след което го обръща по гръб само, че Хироу в отчаянието си му забожда ритник в слепоочието и така за момент успява да го махне от себе си. По всичко личи, че Джерико не е много добре след този ритник той се държи за главата на рефера го пита дали е добре, Крис казва, че е добре но по всичко личи, че изобщо не е така. Както и да е този страхотен мач продължава разбира се веднага след чудесната ни рекламна пауза!

Spoiler:
 

И ето ни отново след рекламите както виждате по време на рекламните настоящият Български шампион държи този мач в своите ръце като забожда мощни ритници в главата на Джерико който изглежда получи травма на главата след онзи ритник в слепоочието. Разбира се Хироу отново взема решение за момент да остави нещата в ръцете на туша 1.......2...... и Джерико отлепя само и единствено лявото си рамо! Какъв мач само просто от самото начало той почна с пълна газ и също така в този момент продължава по същият начин. Хироу изправя Джерико след което го запраща в ъгъла и му забожда 2,3 ритника в слабините след което го изправя и отива в другия ъгъл като започва да тропа с крак изглежда така настройва феновете след около 3,4 секунди той се засилва и откъсва главата на Джерико със страхотен corner yakuza kick!!! Просто вижте Джерико той направо беше обезглавен вижте само как пада на тепиха само, че Хироу отново знае, че Джерико ще се надигне ако направи опит за туш за това бавно го изправя с наслаждаваща се физиономия само, че тази физиономия излезе доста решителен фактор и Хироу за момент се самозабрави следователно Джерико се измъкна от ръцете му след което се засилва само, че отнася страхотен Diamond Suplex който дойде просто в последната секунда!

Хироу без да губи време приковава раменете на Джерико 1.........2........ дали това е успешна защита???
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   19/11/2011, 11:40

1........2........ и това е поредно повдигане от страна на Джерико! Какъв мач просто не е за вярване...
Върнете се в началото Go down
ApexPredator
Superstar
Superstar
ApexPredator

Join date : 15.06.2011
Posts : 192
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   19/11/2011, 11:53

И все пак този невероятен мач все още продължава. Крис Хироу изправя замаяният Джерико и го засилва към въжетата, опитва се да го тръшне с Back Body Drop, но Джерико го пресреща с ритник в главата, след което го рита в корема и му забожда DDT. Двамата лежат на тепиха и не помръдват, но изведнъж Джерико започва бавно да се изправя.... Хироу също, двамата опоненти отново са на крака и си раздават удар след удар, Джерико надделява и избутва Хироу в единият от корнерите, там продължава с бруталните удари в главата и ритници в корема, след това го обръща и започва да забива главата му в сглобките. Сега му забожда BACKSTABBER ! Това определено болеше и то много, разбира се по изражението на лицето на Хироу. Джерико моментално опитва туш, но Хироу все пак успява да се повдигне. Сега Джерико го обръща по корем и заключва CAMEL CLUTCH ! Захват след захват, което означава само повече болка за Крис Хироу. Преди малко в мача водеше Хироу, а сега Джерико, какъв обрат Дами и Господа. Хироу все пак успява да се извърти и да пробва туш по този начин, но Джерико си наддигна рамото и заключва... WTF ?! KATA-HA-JIME! ТОВА Е ЗАБРАНЕН ЗАХВАТ, НО ЯВНО В TNWG НЕ Е ! Хироу няма да издържи на болката, той вече явно е в безсъзнание, съдията вдига ръката веднъж, втори път и .... НЕ ! Хироу все още не е изпаднал в безсъзнание, той успява да се добере с единият си крак до въжетата, независимо дали сега се спаси трябв да знае едно, че Джерико е готов на всичко за тази титла. Мача продължава с пълна сила, всъщност Хироу не помръдва, но Джерико е на крака. Той започва унизително да рита Хироу в главата и в гърба, след което го изправя и му забожда Tilt-A-Whirl Backbreaker. След което Джерико заключва Backbreaker Submission. Хироу някак си успява да се извърти и да се спаси от захвата, но Джерико явно все още не е свършил. Хироу започва бавно да се изправя, а Джерико се качва на третият обтегач. Хироу се изправя замаян и изведнъж ... REVERSE DIVING ELBOW ОТ ТРЕТАТА СГЛОБКА!


При падането си, Хироу блъсна съдията и така той е в несвяст. Но какво по дяволите ? Big SHOW ! BIG SHOW ! Той се спуска към ринга, като минава през публиката, Sara Del Rey се опитва да го спре, но той я избутва и тя пада лошо. Съдията все още е в несвяст, а Джерико изправя Хироу и казва на Big Show да го нокаутира. Джерико го държи и ... FALCON PUNCH !


Крис Хироу пада в несвяст, а Биг Шоу изправя съдията, след което моментално отива зад защитната барикада и ляга само и само съдията да не може да разбере, че Биг Шоу е бил тук. Какъв Screwjob Дами и Господа! Джерико се прави на ударен и бавно се влачи и опитва туш, той слага едната си ръка и 1.......2........ и ПОВДИГАНЕ ! ТОВА Е НЕВЕРОЯТНО ! Джерико не може да повярва на очите си, а Крис Хироу явно се е повдигнал само инстинктивно, защото не помръдва. Джерико вече се вбеси, той започва да налага Хироу в главата, след което го обръща по гръб и започва да забива колена в гръбанка на опонента си, сега го изправя и го качва на третият обтегач с гръб към него. Джерико се качва също на третият и .... AVALANCHE BELLY TO BACK SUPLEX FROM TOP F'N ROPE ! Крис Хироу е направо разбит, а Джерико се изправя с помощта на въжетата. Това определено беше краят за Хироу, но Джерико не опитва туш ? Какво ли е намислил пак ? Той придърпва Крис Хироу по средата на ринга, хваща го за краката и ... ДА ! ДА ! ДА ! ТОВА Е LIONTAME!


ДЖЕРИКО УСПЯ ДА ЗАКЛЮЧИ LIONTAMER-A! Това трябва да е краят. Крис Хироу може да е в безсъзнание, но така или иначе с предаване или без Джерико просто трябва да спечели този мач, няма кой да го спаси. Крис Хироу изпадна вече в безсъзнание, но не се предаде, само въпрос на време е съдията да разбере това и да бие гонга, дали Джерико ще си тръгне като новият шампион на България ? Това ли е краят на този брутален мач ?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   19/11/2011, 11:56

Хироу е в безсъзнание а рефера без да губи много време вдига ръката му и я пуска един път! След което я хваща и я пуска за втори път! И идва ред да я пусне за трети и последен път само, че ХИРОУ Я ЗАДЪРЖА!!!! ТОЙ ЗАДЪРЖА РЪКАТА СИ И НЕ САМО ТОВА А И СЕ ХВАЩА ЗА ВЪЖЕТАТА!!!! ТАЗИ СТРАХОТНА БИТКА ПРОДЪЛЖАВА ДАМИ И ГОСПОДА!!!
Върнете се в началото Go down
ChampViaDQ
Superstar
Superstar
ChampViaDQ

Join date : 14.05.2011
Posts : 224

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   19/11/2011, 12:15

Просто нямам думи до къде стигна Хироу само и само за да запази своята титла... Вижте го само той се подпира в ъгъла а от устата му обилно тече кръв. Джерико просто не може да повярва, че отново не успя да вземе тази така мечтана от него титла за която той стигна до тук... Джерико изнервен от всичко това хваща Хироу за косата след което му забожда десен чук и го поваля на тепиха след което му хваща краката в идеална поза за walls of jericho и дори ги приковава само, че професионализма на Хироу си казва думата и той намира начин да изрита Джерико от себе си. Крис Джерико бързо се изправя на крака а Хироу както се държи за въжетата му забожда ритник в главата с който го поваля на тепиха и бързо опитва туш 1.......2..... и това е поредно повдигане от страна на Джерико! Този опит за туш беше в самото отчаяние на Хироу който беше нокаутиран доста по мощно от начина по който той нокаутира своите опоненти. Джерико започва да се смее на Хироу точно защото го вижда колко е отчаян и започва да му забожда подли ритници в главата като започва да крещи на публиката: Ето това е вашия шампион вижте го само колко е жалък направо ми се повръща. Само, че с това фукане Джерико загуби много време а в този момент Хироу се изправя на крака и вдига ръката си победно след което се засилва и го нокаутира с Rolling Elbow!!

Джерико просто беше обезглавен вижте го само след този страхотен удар той се претърколи зад ринга а Хироу без да губи време слиза и го хваща за главата като му я забожда в защитната преграда след което го засилва и го размазва с такава мощ на защитната преграда, че направо я размести!! Крис Хироу отново не губи време и изправя Джерико като го засилва и го забожда с стоманения кол след което веднага го връща на ринга и веднага опитва туш 1.......2..... и това е просто невероятно!! Джерико за пореден път успя да отлепи едното си рамо от ринга по този начин той доказва колко много иска тази титла!! Хироу просто не може да повярва, че и този път не успя да отбележи успешен туш както и защита в този страхотен мач но просто няма на къде този мач продължава с не толкова пълна газ както в началото на продължава! Хироу се изправя на крака като изправя и Джерико и го поставя в поза за Reverse DDT след което го превърта и по този начин го размазва на тепиха с класически Hero's Welcome!

Хироу с всички сили вдига и двата крака на Джерико в опит за туш 1.......2..... това вече трябва да е успешна защита???
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   19/11/2011, 12:16

1..........2......... и това е просто невероятно повдигане от страна на главния претендент!! Просто нямам думи въпреки всичко което видяхме този страхотен мач продължава!
Върнете се в началото Go down
ApexPredator
Superstar
Superstar
ApexPredator

Join date : 15.06.2011
Posts : 192
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   19/11/2011, 12:28

Това е невероятно. Този мач все още продължава, тези двамата нямат спиране. Хироу изправя Джерико и опитва още едно Hero's Welcome, но Джерико контрира, завърта се и Northern Lights Bridging Suplex 1...2... и повдигане от страна на Крис Хироу. Джерико започва вече да се опомня, Хироу се засилва към него, но той го пресреща с Running Wheel Kick, след което веднага заключва Crossface Chickenwing. Крис Хироу се върти наляво и надясно и най-накрая успява да се добере до най-долното въже с единият си крак, Джерико го пуска и се изправя, зачаква Хироу също да се изправи, засилва се към него и му откъсва главата с брутално, но красиво Running Step-Up Enzuigiri. Хироу пада на тепиха, а Джерико отново пробва туш, но отново не успешен. Този път Джерико заключва Double Knee Backbreaker, но Крис Хироу отново се освобождава. Сега Джерико изправя опонента си и забожда Pendulum Backbreaker, след което изправя опонента си, засилва го към въжетата и го пресреща с Flying Forearm Smash, след това веднага се изправя и Хироу също. Крис се засилва към Джерико, но той го пресреща с Powerslam, след което веднага заключва Kimura Lock. Хироу успява отново да се измъкне, но този път Джерико веднага успява да заключи един също така много болезнен захват на име The Crossface. Какъв невероятен захват Дами и Господа, Джерико започва да го усилва, а Хироу направо не може да търпи това. Но какво по дяволите ? Джерико решава да го пусне и егоистично вдига ръка, той го прави за наслада! Той можеше да спечели мача, но доказа че иска да унижи Хироу, той отива в корнера си и се приготвя да скочи от вторият обтегач, но Хироу го напада, я вижте Джерико го прихвана и-и-и... TORNADO DDT!


Това определено болеше, сега Джерико опитва туш, но отново неуспешен. Той започва яростно да налага Хироу в главата, след което му се нахвърля с юмруци. Джерико започва да задушава Хироу с ръце, но сега решава да го пусне. Хироу избутва Джерико и след това веднага го пресреща с мощен ритник право в капачката, Хироу се изправя и откъсва главата на Джерико с брутален ритник. Хироу спира за малко да си отпочине, а мача продължава. Джерико показва, че не е за отписване и бързо се изправя, Хироу се засилва към него, но той го пресреща с Flashback! Какъв мощен Sleeper Slam, Дами и Господа. Този мач е чиста класика и продължава с пълна скорост. Хироу започва бавно да се изправя, а Джерико поглежда към публиката, те са раздвоени някой го окуражават заради таланта му, а други го освиркват. Джерико замахва с ръка, като им казва да млъкнат и се засилва към Хироу ..... CODEBREAKER!


Хироу е направо разбит, той не помръдва, а Джерико го придърпва по средата на ринга и без да губи никакво време, го хваща за краката, с малко повече усилия Джерико успява да извърти Хироу и да заключи един от своите брутални захвати, който заключи малко по-рано. ДА, ТОВА Е LIONTAMER ! Дали този път Хироу ще се предаде или пък ще изпадне в безсъзнание, защото през целият мач Джерико обработваше всички тези части, които в момента Хироу ги боли, вероятно в момента всичко го боли, дали това е краят на този мач ? Ще имаме ли нов Bulgarian Champion ?!


Последната промяна е направена от Best In The World на 20/11/2011, 17:08; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   19/11/2011, 12:32

Хироу изпада в безсъзнание и рефера както обикновено му вдига ръката и я пуска един път! Той вдига един пръст високо във въздухът за да видят всички феновете. След което я вдига и я пуска за втори път! Той вдига два пръста високо за да видят феновете, че ръката на Хироу беше пусната за втори път. След което я вдига и я пуска за последен трети път и това определено е краят, той казва да бият гонга! Имаме нов Български шампион чието име е Крис Джерико!
Върнете се в началото Go down
ApexPredator
Superstar
Superstar
ApexPredator

Join date : 15.06.2011
Posts : 192
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   19/11/2011, 12:42

Jericho празнува победата си, а чак сега Хироу започва да се опомня. Джерико взима микрофон и започва да говори:

- Ако си мислиш, че това беше всичко... много се лъжеш и не ти говоря за нататък, говоря ти за сега. Е виж сам за какво говоря, това ще бъде фаталният мач за теб, това ще бъде ад за теб ... това ще бъде HELL IN A CELL!

Джерико посочва нагоре и виждаме, че се спуска БОЖЕ ТОВА Е СТОМАНЕНА КЛЕТКА! Hell In A Cell се спуска от ада, а Джерико е с огромна усмивка на лицето си, Крис Хироу е уплашен. Хироу без да се замисли се нахвърля на Джерико, те излизат извън ринга и започват там да се бият, но я вижте Джерико започва да се катери нагоре по клетката. Макар и в не чак толкова добро състояние и двамата започват да се катерят нагоре. Джерико се качва пръв и след това Хироу! Крис Хироу веднага се засилва към Джерико, но той го пресреща с Back Body Drop право върху стоманената клетка. Хироу се гърчи, а Джерико го рита унизително в главата, сега го хваща за краката и Боже...WALLS OF JERICHO ON THE TOP OF THE CAGE!


Безмилостен кучи син! Крис Хироу не издържа на болката и отново изпада в безсъзнание, а Джерико продължава да усилва захвата, сега решава го пусне и за последно го рита в главата, а той дори не помръдва. Джерико слиза бавно от клетката, отива до коментаторксата маса и си взима титлата, но сега се връща взима микрофона и казва:

- Когато си готов да ми отговориш за мача, направи го. Както ти ми направи услуга и те пребих днес, така и аз ще ти направя услуга да се бием Revenge в Hell In A Cell, но ще има малко по-различни неща... Първо, че няма да ме пребиеш, ти дори няма да ме докоснеш, а аз ще пребия теб и за теб няма да има Revenge, а само PAIN, ще чувстваш само болка, а когато прекратя кариерата ти и всичко това свърши, ще се молиш някъде да те наемат за чистач или сервитьор, но и това няма да стане, защото смятам да те унищожа и ще го направя, както казах по-рано и се случи, но това определено не беше нищо, това дори не е началото на всичко това Хироу. Помни ми думите.

Джерико пуска микрофона и се запътва към Backstage-а, а медицинският екип търчат към ринга да свалят Хироу оттам и да му помогнат. Дали когато Хироу е във състояние да говори ще приеме мача, дали тези двамата ще се бият отново ? Бъдете с TNWG 24/7!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
BULGARIAN CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: The Great Bulgarian Bash 2011-
Идете на: