Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 TELEVISION CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   Съб 19 Ное - 15:03

Телевизионната титла е заложена на карта а до тук мача е равностоен. Джарет отново слиза от ринга с цел да си отдъхне малко от атаките на Ортън само, че Ортън няма намерение да чака и слиза зад ринга и успява да блъсне Джарет след което му забожда главата в защитната преградата след което го връща на ринга и веднага опитва туш 1....2..... и това е повдигане от страна на Царя на планината! Ортън е бесен но той знае, че не трябва да губи ценно време и веднага хваща Джарет за крака след което прави опит да му забоде ритник в корема но Джарет успява да го ритне в ченето и Ортън се обляга на горното въже а Джеф без да губи време се засилва и запраща Ортън зад ринга с Clothesline!

При падането Ортън си удари челюст а в защитната преграда а Джарет пуска една усмивка и бързо слиза зад ринга като започва да забожда чукове в главата на Ортън и бързо го връща на ринга след което веднага опитва туш 1.....2..... и това е повдигане! Джарет знае, че не трябва да се шашка и за това се опитва да не мисли за последствията след като Ортън се опомни малко след страхотните ходове от негова страна. Ортън се хваща за горното въже с цел да се изправи а Джарет му забожда ритник в прегъвката и контрира с back suplex! Този суплекс беше изпълнен просто като по учебник, Джеф Джарет за пореден път ни доказва кой е Царя на всичко! Джеф започва да забожда ритници в тила на Ортън който е доста наранен от тези атаки след което го изправя и го забожда в горната сглобка като контрира с пореден back suplex последван от опит за туш 1......2.... и това е поредно повдигане от страна на настоящият Телевизионен шампион! Джарет изправя Ортън като отново го запраща в ъгъла и го качва на въжетата след което му забожда 2,3 удара в гърба и контрира с пореден back suplex този път от въжетата! Имаме пореден опит за туш 1....2... и това е просто невероятно повдигане! Вижте Ортън той сякаш се повдига само и само за да вбесява разярения Джарет който просто си е загубил ума и изобщо не мисли... Джарет отново изправя Ортън като го намества в идеална поза за суплекс само, че го обръща в Hammerlock Suplex! Класическо изпълнение личи си, че Джарет е гледал мача по рано между Крис Хироу и Крис Джерико. Джарет отново опитва туш 1.....2... но изведнъж той се отказва от туша след което изправя Ортън, засилва го и контрира с Dropkick!

Опит за туш 1......2......????
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   Съб 19 Ное - 15:13

Ето че дори след това, Ортън намира сили и успява да се повдигне. Каква битка само и тя ще продължи!!!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   Съб 19 Ное - 15:23

Ооо боже мой Ортън отново се спаси!!!Ренди доказа напълно,че понася на болка...Ренди намира някакви сили с които да се изправи докато публиката усилено скандира името му.Ортън се хваща за Джарет,който е много доволен,че почти е изцедил Ортън,но когато най - малко очаква,Ортън му забожда невероятен нокаутиращ удар.Ортън се смее на разкървавения Джарет и решава да му забоде няколко ритника.Джарет май започна да съжалява,че се е върнал.Ортън не откъсва очи от Джарет.Ренди се качва отново на въжетата,приготвя се скача и забожда лакът в гърдите на Джарет...Ортън е като усверепял...Ренди хваща Джарет рита го в корема засилва го към металния кол и за втори път тази вечер рамото на джарет се среща със студеният метален кол.Ортън изправя Джеф хваща го и му прави Backbreaker.Ортън размаза Джарет с този невероятен ход.Ренди изправя бившия ни собственик хваща го и му прави невероятен суплекс отново.Ортън опитва туш,но Джеф слага кракът си на въжето,съдята го забелязва и мачът продължава...Ренди отчаяно търси опит търси начин да победи.Ортън прикляква до Джарет и започва да го налага с няколко юмрука.Джарет крещи на Ортън да спре,но Ренди започва още по силно да налага Джарет...Ортън рита джарет в корема засилва го,Джарет минава през въжетата и забива главата си в коментаторската маса!!!Невероятно от ринга право при коментаторите...Ортън връща Джарет на ринга ,Джарет се опитва да удари Ортън,но Ренди прикляква и Джарет събяря съдята.Ортън се възползва от момента поваля със саблен удар Джарет,слиза от ринга взима метален стол,връща се причаква джарет и забожда невероятен удар с металня стол в главата...Съдята започва да се свестява,но Ортън малко преди съдята да стане хвърля стола извън ринга.Рендиоще повече разкървави Джарет,това сигурно ще му остане белег.Ортън повдига Джарет слага го на ръба на ринга на ринга , прекарва го през въжетата и му прави невероятно Spike DDT!!!Пепелянката отново опитва туш,но отново за жалост неуспешен.По всичко личи,че Джарет не отстъпва,но и Ортън не се предава.Ренди се засилва ,Джарет се обръща и изяжда невероятен падащ лист.Ортън го изправя,хваща го и му прави невероятен Spinebuster!!!Ортън застава в ъгъла на ринга и чака Джарет да се изправи.Джарет започва да се изправя,но малко преди да стане напълно,Ортън се заслива и забожа The Punt Kick!!!Ортън размаза черепа на Джарет.Ренди кляка до Джарет хваща главата му започва бързо да я блъска в земята.Ринга е изцапан с кръв.Ортън изправя Джарет ,дърпа го до въжетата ,хваща главата му отновои започва да търка челото му във въжетата,като вероятно му протри кожата.Ортън прикляква и започва да изпада в онзи транс в който полудява...Чака Джарет да се изправи пепелянката направо полудява,Джарет става обръща се и RKO!!!Cover
Върнете се в началото Go down
ApexPredator
Superstar
Superstar
ApexPredator

Join date : 15.06.2011
Posts : 192
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   Съб 19 Ное - 15:25

ЕДНО.....ДВЕ....ТР- Какво по дяволите ? Съдията спира да брои, защото крака на Джарет е под въжетата! УАУ! Късмета се усмихна на Джарет и така той се спаси, Ортън не може да повярва, но мача продължава.
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   Съб 19 Ное - 15:37

Дами и господа тази страхотна битка продължава при това с пълна газ. Джарет категорично отказва да се предаде... Вижте само колко са изтощени и двамата до този момент те направо си сритаха задниците но никой от тях не отстъпва. Вижте само Джарет той е към края на силите си все пак не е първа младост това си е просто разбираемо но въпреки това той няма да се откаже докато не си тръгне с титлата.. Той отново слиза от ринга с цел да си отдъхне малко от серията от мощни и завършващи ходове на Ортън след което идва и се обляга право на нашата маса а Ренди бързо слиза и започва да налага Джеф с тупаници в гърба само, че Джарет му бърка в очите разбира се без рефера да види и така го забива в стоманения кол и така го поваля на цимента. Изглежда това не е всичко Джарет хваща краката на Ортън след което го размазва върху нашата коментаторска маса с класически Rocket Launcher!

Вижте само колко е изтощен Ортън той легна на нашата коментаторска маса а Джарет се търкаля близо до ринга като в отчаянието си бърка под ринга и изважда КИТАРАТА!!! Това става много интересно по всичко личи, че Джарет току що започва своята борба за Телевизионната титла! Джеф хвърля Китарата на ринга след което изправя Ренди и засилвайки го отново го размазва на стоманения кол! След което бързо го връща на ринга и веднага приковава раменете му 1....2.... и това е повдигане просто не е за вярване до къде се стигна Ортън отново се повдигна в последната секунда... Ренди в отчаянието си се изправя на крака а Джеф го причаква и му дава крака си след което му забожда Enziguri Kick!

Вижте само колко е зле Ортън точно в този момент той не знае къде по дяволите се намира... Джарет обаче също е доста изтощен и за това малко си почива а след известно време той хваща Ортън за раменете след което го забожда в тепиха с класически The Stroke!

Джарет дава ясен знак, че Ортън беше до тук! Той се обляга на Ортън и следва опит за туш 1........2...... имаме ли нов шампион???
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   Съб 19 Ное - 15:40

1......2...... WHAT THE... ?!?! Orton успява да се хване за най-долното въже на ринга малко преди три, пепелянката се спасява стотни преди златното и така важно за Джарет и него "три". Какво по дяволите става тук и до кога ще продължи тази класика ще разберем веднага след рекламите, а вие останете с нас!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   Съб 19 Ное - 15:59

Джарет не може да повярва но врагът му се повдигна.Публиката направо полудява не сме чували такива скандирания от много време...Ренди се изправя с помоща на въжетата,личи си ,че е леко изтощен ,но все още е нахъсан.Ортън забожда няколко бързи юмрука на противника си след което се засилва и поваля Джарет с невероятен падащ лист.Ортън използва този ход вече няколко пъти в този мач.Ортън се качва на въжетата за пореден път,приготвя се ...Скача и забожда юмрук в корема на Джарет...Ортън отново изкарва Джарет извън ринга,след което Ортън слиза,хваща го и започва яростно да блъска главата му в коментаторската маса,а след това го рита в корема ,хваща го и запраща към оградата на публиката където Джарет се разбива.Съдята е стигнал до 8 и Ортън бързо връща Джарет,а след това се качва и той.Ортън опитва бърз туш,но ооо боже мой!!!Отново Джарет се повдига невероятно!Ортън не може да повярва,но все пак не се отказва,прикляква до него и отново започва да го налага с бързи юмруци.Ортън го изправя засилва го към въжетата и го събаря с Big Foot.Ортън направо размаза черепа на Джарет с всички тези ходове,но явно бившия шеф все още е силен.Пепелянката обаче го изправя и му прави невероятен Side belly to belly suplex!!!Ортън решава отново да опита туш,но отново неуспешен ,защото Джарет се хваща за въжетата.Ортън слага кракът си на гръбнака му,хваща го за ръцете и започва да ги дърпа и да засилва натиска върху гърба му.Съдята пита Джарет дали се предава,но той отказва.Ортън не спира да засилва захвата,но Джарет все още не се предава...Ренди отчаяно търси мерки за да победи изправя джарет,хваща го и това е невроятен Powerbomb!!!Ортън строши Джарет на малки пърченца с този ход.Ортън го изправя,но Джарет се люлее и не може да стои на краката си.Въпреки това Ортън го засилва и му прави невероятен Scoop Slam!!!Ортън се смее на глас на Джарет докато гледа тялото му.Джарет май е доста пребит вижте о само как притреперва,той получава някакви пристъпи,което не е добре.Съдята го пита ще продължи ли и Джарет казва,че ще продължи.Ортън се усмихва засилва се и това отново е The Punt Kick !!!Ортън направо го разби!Ренди го чака да стане ,приготвя се и това е RKO !!!

Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   Съб 19 Ное - 16:02

1.......2........3!Ортън успява да запази своята титла в този тежък двубой срещу Джеф Джарет, но това едва ли е краят на войната между тях ..

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
TELEVISION CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: The Great Bulgarian Bash 2011-
Идете на: