Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 ME:WHC CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: ME:WHC CHAMPIONSHIP   8/9/2011, 20:28


CM Punk (c) vs. Chris Jericho

Ред на писане и излизане:
1.Chris Jericho
2.CM Punk

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   12/9/2011, 14:21

5..

4..


3..


2..


1!!!


*CULT OF PERSONALITY*
Look into my eyes, what do you see?
Cult of Personality..
I know your anger, I know your dreams..
I've been everything you want to be..
I'm the Cult of Personality..
Like Mussolini and Kennedy..
I'm the Cult of Personality..
Cult of Personality..
Cult of Personality..


-Please welcome, from Chicago, Illinois,
weighting at 222 lbs, standing in 6 ft 1 in,
Winner of the "Three Stages of Pain" Match,
"The Straight-Edge Savior", "The Voice of Voiceless",
The TNWG World Heavyweight Champion.. C.. M.. PUNK!!!Neon lights, A Nobel Price..
The mirror speaks, the reflection lies..
You don't have to follow me..
Only you can set me free..
I sell the things you need to be..
I'm the smiling face on your T.V..
I'm the Cult of Personality..
I exploit you still you love me..


Публиката в залата се наелектризира до краен предел, ставайки на крака и аплодирайки своят шампион. Си Ем се спира на рампата, оглежда публиката и обира целия pop и heat, които тя раздава.I tell you one and one makes three..
I'm the Cult of Personality..
Like Joseph Stalin and Gandhi..
I'm the Cult of Personality..
Cult of Personality..
Cult of Personality..


Той преминава през рампата, влиза на ринга и прави таунта си, точно пред announcer-a, прави няколко спринта между въжетата, спира се по средата на ринга и вдига високо своята титла, очаква ни страхотен Main Event.
Върнете се в началото Go down
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   12/9/2011, 15:32

Announcer:From Winnipeng,Manitoba Canada
Weight in 227lbs
CHRIS JERICHO!
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   12/9/2011, 16:13

СТАРТ!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   12/9/2011, 16:29

Началото на мача е дадено. Си Ем започва да обикаля около ринга и да изпуква китки, а Джерико продължава да стои на едно място, като разменя злобни погледи с Пънк. "The Straight-Edge Messiah" се засилва към него, като заключва Collar & Elbow Tie-Up, а след няколко минути премерване на сили, Пънк успява да го просне по средата на ринга с Headlock Takeover, като допълне с Inverted Facelock. Публиката в залата надвишата 70, 000, а всички са дошли точно за това събитие - The World Heavyweight Champion. Мачът между тези две икони на професионалния кеч днес - Си Ем Пънк и Джерико. След доста мъмрене от съдията и Пънк, Джерико най-накрая успява да докопа въжетата и да излезе от ринга. Той започва да върви около ринга, като обира негативните реакции от публиката, а Пънк започва да му ръкопляска и да го приканва да влезе на ринга. "The Lionheart" най-накрая бива вкаран на ринга, когато съдията стига до ..9, а Y2J трябваше да влезе. Си Ем веднага се засилва към него, прилагайки Spinning Wheel Kick, а Джерико продължава да не се оставя. Канадецът се изправя, но бива посрещнат с Clothesline, той отново се изправя, но отново бива посрещнат със саблен удар, след тази серия от поваляния, Джерико решава да се качи на сглобките, да springboard-не, но не успява да довърши офанзивата си, като бива изритан в грънката при падането с невероятен Mid-Air Dropkick в контра-атака. "The Straight-Edge Messiah" застава на колене, оглеждайки опонента си. Невероятно начало на този обещаващ Main Event. "The Straight-Edge World Champion" изправя Джерико и прилага Bow & Arrow Hold, като попречва на Джерико да сключи китки и да се измъкне, а след минити в захвата го пуска, Джерико застава на колене, обръща се, а след няколко секунди бива светкавично изритан в ченето с.. SHINING WIZZARD!! ЕТО, ЧЕ ПЪНК ОТНОВО СЕ РАЗПИСА!! СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН ЗАПОЧВА ДА НАБИРА ИНЕРЦИЯ!! Y2J се изправя, хванал се за въжетата, като се държи за ченето, съдията го проверява, а Пънк го отблъсква, като се засилва към Крис с ефективен Flying ForeArm Smash, а след това и двамата опоненти започват да си раздават бясни леви и десни, като след изморителната серия, Пънк решава да приключи, забождайки Side Kick to the Gut, поваляйки Крис в най-долните обтегачи. Си Ем оглежда публиката, а тя става на крака, знаейки какво следва. ДЖЕРИКО БИВА ХВАНАТ В КАПАН.. 20 ПОРЕДНИ ВТРИВАНИЯ ОТ БОТУША НА ПЪНК, ПРАВО В ЛИЦЕТО НА КРИС!! СЛЕД ДЪЛГИ СПОРОВЕ, ПЪНК СЕ ОТТЕГЛЯ, А СЪДИЯТА МИНАВА НА МЯСТОТО МУ!! ПАЗЕТЕ СЕ!!!! ПЪНК СЕ ЗАСИЛВА ОТ БЛИЗО 2-3 МЕТРА, ВРЯЗВАЙКИ СЕ ЖЕСТОКО В ЛИЦЕТО НА ДЖЕРИКО С...

.. FACEWAAAAAAAASH!!!


Крис отново постъпва, както мисли, че трябва и излиза от ринга, хващайки се за лицето. Пънк го погелжда, а той започва да се озлобява, като блъска по ring apron-a, ПАЗИ СЕ, ДЖЕРИКОООО!!! WHAAAAAM!! BASEBALL SLIDE, ПРАВО В БРАДИЧКАТА!! ДЖЕРИКО ОТСКАЧА НАЗАД, УДРЯЙКИ ЖЕСТОКО ГЪРБА СИ В ОГРАЖДЕНИЯТА, А ПЪНК ОТСКАЧА ОТ ТЕПИХА, КАЧВАЙКИ СЕ НА ПЪРВИЯ, ВТОРИЯ И ТРЕТИЯ ОБТЕГАЧ, КАКВО ЛИ Е НАМИСЛИЛ? ООООУУ, БОЖЕ МОЙ!! SPRINGBOARD PLANCHA, ПРАВО ВЪРХУ ДЖЕРИКО!! ТЕ СРУТИХА ОГРАЖДЕНИЯТА!! КАКЪВ МАЧ, МИЛИ БОЖЕ!! Съдията минава през въжетата, като започва да отброява, но нито Пънк, нито Джерико успяват да се помръднат. Какво развитие на мача дотук. "The Lionheart" започва да движи ръце и крака, изправя се, но бива посрещнат от негативната реакция на публиката, отново. Пънк, от своя страна, го оставя да влезе на ринга, като тайно се промъква след него и докато не е забелязал, springboard-ва прилагайки... БРУТАЛЕН DROPKICK В ТИЛА НА НИЩО ПОДОЗИРАЩИЯТ ДЖЕРИКО!! ТОЙ Е НА ТЕПИХА!! ПЪНК СЕ ВПУСКА В ДЕЙСТВИЕ!! ТОЙ ГО ХВАЩА ЗА КРАКАТА, ПРИЛАГАЙКИ MODIFIED BOSTON CRAB С КОЛЯНО, ОПРЯНО В ГЛАВАТА НА ПРЕТЕНДЕНТА!! ТОЙ ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ!! СЪДИЯТА ПРОВЕРЯВА..
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   12/9/2011, 16:33

ДЖЕРИКО ВСЕ ПАК УСПЯВА ДА СЕ ОСВОБОДИ И ТОЗИ МАЧ ПРОДЪЛЖАВА!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   12/9/2011, 17:09

Maча за Световната титла продължава, двамата са запъхтяни, но ще дадът всичко от себе си, Пънк се засилва към претендента за златото и го събаря със Саблен удар, след това го хваща за косата и го качва на третото въже, какво ли ще видим този път?Пънк се качва на второто въже и започва да забожда удари в лицето на Джерико.Крис обаче контрира последният удар на Пънк и го сваля от обтегача, след това се приготвя да скочи, прави го и поваля СИ Ем Пънк с Missile Dropkick oт обтегача и следва опит за туш, но и бързо повдигане.Джерико се изправя и хваща Си Ем Пънк вдига го и му прави Side Slam, след това се изправя и започва с крак да подритва тялото му.Джерико хваща Си Ем Пънк отново изправя го и му прави Bulldog, след това се качва на обтегача и това е Elbow Drop за Си Ем Пънк.Джерико се изправя и хваща Пънк, но този път Пънк се измъква и събаря Джерико, като му се нахвърля с бесни удари, Джерико успява да избегне всички удари като се претъркулва изпод долното въже.Пънк веднага слиза от ринга и хваща Джерико и забожда главата му в коментаторската маса, след това го засилва към металните стълби.Пънк хваща Джерико за краката и се готви да направи Катапулт, но Джерико забожда ритник в лицето на Пънк и така успява да се измъкне.Пънк е замаен след този ритник и ходи като пиян, Крис се изправя на крака засилва се към Пънк, докато той е с гръб към него и това е втори Bulldog, но този път на пода.Пънк започва да се търкаля като се държи за лицето.Съдята започва да отброява за двамата, Джерико вдига Пънк и го връща на ринга, след това тръгва да го изправя и го прави успешно, Джерико тръгва да нанася удар към Пънк, но той контрира и поваля Джерико, след това Пънк се оттегля в единия ъгъл и зачаква Джерико да се изправи засилва се към него и Пънк отнася Flapjack, Punk бива размазан в тепиха, Джерико опитва туш 1.......2......... Повдигане от Пънк, това беше на косъм.Джерико се изправя изтощен и зачаква Пънк, той се изправя и отнася Enziguri Kick който го изпраща при коментаторската маса.Джерико се изправя бавно, бавно и си отпочива изчаква Пънк да се изправи, оттласква се от въжетата и това е Suicide Dive for Punk!!CM Punk размазва своят гръб в стоманената коментаторска маса.Джерико и Пънк остават легнали извън ринга за секунди, докато Джерико не се изправя и връща Пънк на ринга.Джерико се качва на обтегача и зачаква Пънк, той се изправя и поема поредната атака на Пънк .. Sprigboard Dropkick:


Punk е повален отново Джерико опитва туш дали това ще е краят на всичко и ще имаме нов шампион 1...............2............................... ПОВДИГАНЕ!СИ ЕМ ПЪНК БИВА РАЗМАЗВАН И РАЗМАЗВАН, НО ТОЙ СЕ БОРИ ДО ПОСЛЕДНО И УСПЯВА ДА СЕ ПОВДИГНЕ.Джерико язарен изправя Пънк като нанася последователни удари в тялото на Пънк, след това забожда един много болезнен удар в корема на Пънк, с който Световния шампион се свива, Джерико вдига Пънк и това е Tiger Bomb последвана от туш 1............2.............. Повдигане.Джерико се изправя на крака вече, незнаещ какво да направи, подпира се на единия ъгъл и зачаква Пънк да се изправи, той лека по-лека се наддига и .. Джерико му забожда Shinning Wizzard, Jericho бързо се изправя и без да се бави се засилва към въжетата и това е Lion Sault!LION SAULT!Джерико опитва туш ще имаме ли нов Световен шампион?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   12/9/2011, 17:12

1........................2...................... KICK OUT ~ !!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   12/9/2011, 17:32

КАКВО НЕВЕРОЯТНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ТОЗИ МАЧ!! Джерико успява да се разпише, макар и в средата на мача. "The Lionhear" започва да оглежда публиката с презрителен поглед, обръща се... WHAAM! ENZUIGIRI KICK, ОТ ТОКУ-ЩО ИЗПРАВИЛИЯТ СЕ СИ ЕМ ПЪНК!! КАКЪВ СВЕТКАВИЧЕН РИТНИК!! Публиката в залата започва да скандира - "This is Wrestling, This is Wrestling", а Джерико се хваща за ченето и отново излиза от ринга, но докато го направи, Пънк вече е поел офанзивата в своите ръце, като зад гърба му прави засилва и го посреща с Low Dropkick, през въжетата, като Джерико излита през публиката. Той се хваща за гърба и започва да агонизира, а Пънк сяда на ръба на ринга и се усмихва. "The Straight-Edge Messiah" скача оттам и се запътва към опонента си, който обаче награбва някакъв предмет и замахва да удари Пънк, но Си Ем го хваща в Reverse STO и отново му показва как се играе играта. "The Second City Saint" отива до претендента, изправя го, като бързо прилага STO BackBreaker, отново го изправя и довършва комбинацията с невероятно Russian Leg Sweep, като Y2J отново залепя нос в бетона. Крис се хваща за ръба на ринга с една ръка, а с другата започва да търси Пънк в пространството около него, но след минута се усеща, че няма никой до него, изправя се, а в това време Пънк прави засилка от ринга-а-а-а-а-а-а... SUICIDE DIVEEEEE~!!! ПРАВО В ЦЕЛТА!! КАКЪВ НЕВЕРОЯТЕН ХОД!! Си Ем и Джерико потрошиха и другите ограждения, мачът преминава в заключителната си фаза. "The Lionheart" не успява да се изправи до 7-мото отброяване на съдията, но Пънк вече го е направил, помага на опонента си да се изправи, като светкавично го парира с ефективен European Uppercut, заляга, вдигайки го във въздуха-а-а-а-а-а.. FLAPJACK В RING APRON-A!! ЧЕНЕТО НА ДЖЕРИКО ОТНОВО ПОПАДА ВЪРХУ ТВЪРДА МАТЕРИЯ!! Канадеца влиза на ринга агонизирайки, а Си Ем springboard-ва след него, като добавя нов ход към офанзивата, а именно - Front Senton Bomb, право в ребрата на Крис, а ето, че имаме и опит за туш......1.......2... ДЖЕРИКО ОТЛЕПЯ РАМО ОТ ПОДА!! В този момент, Си Ем светкавично се прехвърля върху главата му, прилагайки Figure 4 NeckLock с крака! Публиката ахва от изумление, а TNWG шампиона веднага добавя мазна усмихва върху лицето си. След 2 мъчителни минути в захвата, Световния шампион пуска канадеца, като този път прави калбо назад, а през това време Джерико успява да се изправи, обръща се, но получава серия от Back Elbows в лицето, Пънк отскача от пода-а-а-а-а.. HURRICANRANA TO PIN!! 1.......2...... НЕЕЕЕ!! И ТОЗИ ОПИТ, ЗА ЖАЛОСТ, ОСТАВА БЕЗУСПЕШЕН!! Пънк застава на колене и започва да блъска по пода, като се ядосва и побърква съдията от въпроси, а през това време Джерико се подготвя за Codebreaker... дали ще успее? СИ ЕМ СЕ ОБРЪЩА НАЗАД, ДЖЕРИКО ОТСКАЧА-А-А-А... CODEBREAKER!! НЕЕЕЕ!! ПЪНК REVERSE-ВА, ПРИЛАГАЙКИ DEVIL-LOCK DDT!! КАКВО НЕВЕРОЯТНО РАЗВИТИЕ НА МАЧА!! ПЪНК ОТНОВО ДОКАЗВА ВСИЧКИТЕ СИ ИМЕНА!! Крис е като закован в пода, съдията го проверява, а Пънк заглажда коса назад. Канадеца опитва да се изправи, но силите не му достигат, за да го стори. "The First Ever Undisputed Champion" се хваща за въжетата, обръща се.. MONGOLIAN CHOP!! ПРАВО В РАМЕНАТА!! ПЪНК ГО ХВАЩА В DOUBLE UNDERHOOK.. HERE IT COMEEEEEESSSS!! WELCOME TO CHICAGO, MOTHERFUCKER IS CONNECTED!! КАКЪВ ВПЕЧАТЛЯВАЩ ХОД!! ПУБЛИКАТА СРУТВА ЗАЛАТА ДО ОСНОВО ОТ СКАНДИРАНИЯТА СИ, А ПЪНК СЛАГА РЪКА ВЪРХУ ТЯЛОТО НА КРИС....1.......2...... НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!! И ТОВА НЕ БЕ ДОСТАТЪЧНО ЗА ПРЕТЕНДЕНТА!!

~ COMMERCIAL BREAK! ~

След рекламната пауза, ние отново сме в ефир. Дотук видяхме прекрасни изпълнения, като - Devil Lock DDT, Mongolian Chop, Welcome to Chicago, Motherfucker, а точно преди секунди се насладихме на прекрасен ASAI Moonsault от Пънк, който обра точките, отново. Сега виждаме тези двама атлети да си обменят удари, Пънк посяга за Clothesline, Джерико се отмества и заляга, springboard-ва от срещуположните въжета.. ДАЛИ ЩЕ ВИДИМ LIONSAULT!! ДАААААА!! ДЖЕРИКО ЗАКОВА ПЪНК!!! ИМАМЕ И ОПИТ ЗА ТУШ...1...2.... НО Я ВИЖТЕ!! ПЪНК REVERSE-ВА В.. ANACONDA VICEEEEEE~!! OOHH, MY FREAKIN' GOD!!


КАКЪВ НЕВЕРОЯТЕН ХОД!! SUBMISSION-А Е НАПЪЛНО ЗАКЛЮЧЕН!! НЕ СЛЕД ДЪЛГО, ДЖЕРИКО ПРЕКЪСВА ЗАХВАТА, ЗАПОЧВАЙКИ PIN WAR С ПЪНК, КАТО СЛЕД 10-15 НЕУСШЕНИ ОПИТА ТУП... ПЪНК ПРИЛАГААА.. SMALL PACKAGE!~!! ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА!! ТАКА ЛИ ЩЕ СВЪРШИ ВСИЧКО? ИМАМЕ СВЕТКАВИЧНО ОТБРОЯВАНЕ ОТ СЪДИЯТА......1.......2....... ?


Последната промяна е направена от WorldWarrior на 17/9/2011, 20:55; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   12/9/2011, 18:02

3!Пънк успява да запази своята титла доста бързо, а Джерико остава с отворена уста.Каква нощ само!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
ME:WHC CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP
» Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2011-
Идете на: