Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 14:22

Всички тръпнат в очакване, кой ще е следващият участник. Ето че той е...


==============
The Truth
Shall Set You
FREE

==============


Announcer: And from Charlotte, North Carolina weighing in 235 pounds... - R-Truth !!!

Ето го и един от гаднярите на ТНЛГ една от най-новите и звезди той наскоро подписа със нашата федерация и повярвайте ми нито ние, нито той съжелява ! Виждаме как уверено стъпва към ринга гледайки хилядите усвиркващи го на крака фенове на този спорт !

R-Truth наближава все повече ринга сега виждаме че се качва по стълбите, спира се от външната страна на ринга след което с отскок се качва на ринга и прави своят таунт ! Веднага след таунта си Труф слиза от въжетата и влиза от вътрешната страна на ринга като зачаква опонента си !

Truth си сваля ланеца и потника и е готов за бой ! Останете с нас, за да видите как ще се развие този мач !
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 14:30

Начало.

Ред на писане:
1.The Big Show
2.Johnny Devine
3.Brian Kendrick
4.Randy Orton
5.John Cena
6.Scott Steiner
7.R-Truth

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
TFK
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 19.02.2011
Posts : 131

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 15:06

И така този мач започва, Българската титла е заложена, а също и кариерата на Дивайн.Биг Шоу веднага се нахвърля на настоящият Български шампион и започва да го напада с бесни удари, като с последният го поваля.Биг Шоу излива цялата си ярост върху тялото на Дивайн.Останалата част от кечистите са се разпръснали във всички ъгли на ринга, Браян напада Р-Труф и опитва да го елиминира, но с неуспех.Биг Шоу хваща Дивайн за гушата и опитва Задушаващо Тръшване, но Дивайн успява да се измъкне.Биг Шоу се готви да вдигне Дивайн от тепиха, но той започва да забива удари в краката на Биг Шоу и така успява да го сломи на колене.Дивайн се изправя и забожда Shinning Wizard в главата на Биг Шоу, Дивайн, Браян Кендрик и Ортън изправя Биг Шоу и опитват да го елеминират, но гиганта ги разхвърля напред, назад като парцалени кукли.Дивайн се засилва към Грамадата, но отнася Big Boot.Brian Kendrick се е качил на обтегача, скача и .. Грамадата го улавя като му прави Sideslam.Big Show показва каква мощ има в себе си.Скот Стейнер се е заел с Джон Сина като го налага с чукове по гърба, след тях Стейнер изправя Сина и му прави Scoop Slam, изправя се и прави таунта си.Биг Шоу хваща Стейнер и му забожда един удар в главата с който направо го приспива.Дивайн се засилва към Грамадата, а той го улавя вдига го над главата си и го хвърля пред третото въже:Това трябва да е краят за Дивайн!!
Върнете се в началото Go down
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 15:12

Да, това е краят за Devine! Това означава, че след като този мач приключи - ще имаме нов BG шампион!
Върнете се в началото Go down
Daniels-4-Ever
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.04.2011
Posts : 294
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 15:28

След като Дивайн е елиминиран Кендрик почва да му се смее и да му се подиграва дивайн се връща на ринга обаче всички други участници му налетяват и го налагат Кендрик прави хил кик на Дивайн след което Дивайн за пореден път е извън ринга сега всички гледат към Грамадата и Първи е Сина той получава глава след коет Ортон получава ритник в главата Скот се засилва и забожда саблен удар на Грамадата ... Той се клати Р-труф се засилва и прави Ахе кик ! И Кендрик забойда можен падащ лист от въжетата Цена го удря с летящо рамо а ортон го налага в главата така Схол е извън ринга но тоъ падна от най долното въже така че не е елиминиран Сина почва да се налага с Ортан Сина го повали А Кендрик успя да направи торнадо ДДТ на Скот Сега Сина и Кендрик се съузяват и правят 2-ен суплекс на трит ... Само двамата са на крака тръгват да се удрят но какво ??? викат съдията и Кендрик прави бийтбох а Сина рапира като обижда всеки в мача дори и Кендрик Кендрик като чува то ва се засилва ик прави ураган След което Сина отново се засилва към Кендрик но Грамадата се връща и прави копие на Сина ... Ортон е зад Грамадата и опитва РКО !! Скот прави ревърс СТО на ортон ... Кендрик седи в ъгъла .. Скот се засилва към него но Кендрик удря под пояса Скот и прави Вратотрошач ... какво по ... Р-труф се засилва и прави саблен удар на Кендрик ... Кендрик е замаян и дали ще бъде елиминиран Кендрик удря кроше и прави [center][/center ! Трут е на крака а Кендрик е на въжетата Сина не вижда какво се случва и блъска трут и Кендрик пада върху Сина ортон прави ДДт На Трутх и се поглеждат с Кендрик и двамата забелязват Шол и почват до го налагат и Грамадата ги хваща за гушата и ги блъска След което почва да налага само ортан кендрик незабелязано прави падащ лист на грамадато и Ортан е дръпнал въжето надолу докато той се е подпрял и дали това е елиминация[b]
Върнете се в началото Go down
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 15:28

Big Show успява да се задържи за въжето и остава на ринга.
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 15:47

Ортън застава в ъгъла на ринга докато всички се бият,но ето,че се засилва и поваля Кендрик с невероятен саблен удар..Ортън е в много добра форма виж го само,той изправя Кендрик рита го в корема и го засилва към Труф,където Труф изяжда копие,а Кендрик разбива главата си в тялото му.Ортън отива до Труф изправя го и започва да го налага с мощни чукове в главата,след това се засилва и го събаря с падащ лист.Ортън се качва на въжетата скача и забива юмрука си право в главата на злия негър.Ортън го изправя засилва го към Джон Сина, а Сина го вдига във въздуха завърта го и го хвърля на земята,но прави лека грешка и Труф пада на главата си и е възможно да има наранявания.На Ортън обаче не му пука за него и го поставя на колене,но сина пада върху него и Труф пада и на ръцете си.Ортън застава в ъгъла на ринга засилва се и забожда невероятно мощен ритник в корема на Труф.Ортън вижда,че Грамадата се опитва да елиминира Кендрик и отива да му помогне,но Труф се съвзема и поваля Ортън в гръб.Ортън бавно се изправя докато Труф го чака да го удари.Ортън се изправя обръща се но заляга и Труф удря Грамадата и спасява Кендрик.Ортън се надига,ядосано отида до Труф рита го в корема засилва го към металния кол и там Труф разбива рамото си.Ортън го маха от ъгъла хваща го за главата и започва да го блъска в оптегачите.След това ортън го оставя да падне придърпва го към най - долното въже,слага там главата му и се качва върху него изапочва да го души.След това негъра застава на ръба на ринга Ортън го хваща премята го през въжетата и това е Spike DDT!
Ортън се смее на Труф и го пита:Как ще се спасиш само с истина глупако!?Ортън го изправя и го запраща към ъгъла на ринга,но Труф контрира и запраща там Ортън.Труф се засилва към Ортън,но Ортън му забожда ритник,а след това се засилва и довършва Труф с невероятен падащ лист.Ортън изправя негъра и отново започват да се бият с юмруци.Ортън го събаря като го бута,след това се качва на въжетата скача и забива колената си право в черепа на труф.Ортън го изправя запраща го към въжетата и това е Scoop Slam!!!
Ортън пробва да го елиминира ще успее ли?


Последната промяна е направена от Not.Afraid на 12/9/2011, 16:05; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 15:52

R-Truth се задържа в мача!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
mrxrivaL
New User
New User
avatar

Join date : 21.08.2011
Posts : 75

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 16:08

И ето, че битката за Българската титла продължава. Сина се завръща в мача като се нахвърля директно върху Труф след което го изправя и започва да му забожда чукове в областа на корема след което се засилва в този момент Труф се раздвижи и следва Face Slam!!! Сина направо размаза Труф с този ход след което таунтва а феновете направо ще срутят залата от бурно освиркване а Сина се усмихва и забожда ритник в челото на Труф след което Брайан Кендрик започва да го налага с тупаници но Сина го рита в корема и следва Fisherman Suplex!! Сина направо размаза Кендрик в пода след което опитва да го елеменира и го запраща зад ринга но Кендрик се задържи и се връща на ринга а Сина го рита с подъл ритник под пояса както виждате Скот Стайнер пребива Ренди Ортън а Сина го обръща и му забожда чук след което го засилва но Скот го поваля със Shouder Block!! Стайнер не губи време и бързо изправя сина след което започва да го налага в ъгъла на ринга а в следващия момент Ортън се съвзема и започва да забожда удари по тила на Стейнер след което го вдига и му прави Back Suplex!!! Сина и Ортън в този мач изглежда ще се съюзят, все пак залога в него е голям а Сина не отдавна спомена, че има намерение да спечели някоя титла тук... Сега и двамата започват да налагат Стайнер но Кендрик и Труф започват да ги налагат като Труф бие Сина а Кендрик бие Ортън... Само, че идва момент в който Джон обръща нещата и започва да забожда чукове по цялото тяло на Труф след което го качва на обтегачите и продължава да го бие.. Но Труф го рита в главата след което поваля Сина на пода и се приготвя да се хвърли но Сина се отмества и Труф се нарани много сериозно. Вижте само усмивката по лицето на Сина тя е напълно извратена вижте го само той причаква много внимателно Труф след като се изправя Сина скача и забожда страхотен Standing Dropkick!!!

Дами и господа Сина направо размаза Труф с този страхотен дропкик но ето, че Кендрик започва да рита Сина в тила и го изправя а Сина обръща това повдигане и веднага транзира в Proto Bomb!!!

Само, че в следващият момент Труф започва да налага Сина и го запраща до въжетата а Сина минава на ръба на ринга и хваща Труф за крака!! Това ли е краят за Труф ???
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 16:11

R-Truth с някакви сили успява да се задържи на ринга и не елеминиран.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    

Върнете се в началото Go down
 
BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH
Върнете се в началото 
Страница 1 от 4Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2011-
Идете на: