Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
mrxrivaL
New User
New User
avatar

Join date : 21.08.2011
Posts : 75

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 17:46

Само, че Сина спасява Ортън като започва да забожда удари по тила на Труф след което го хваща и следва Half Nelson Suplex!!! Вижте само лицето на Сина то символизира, че края на Труф е близа, Ортън също се смее а феновете направо ще срутят залата от освиркване. Стайнер обаче направо строшава главата на Кендрик с много мощни чукове. След което го изправя и го качва на обтегача след което продължава да му троши тиквата. Кендрик леко се съвзема и в отчаянието си рита Стайнер в слепоочието, Скот се олюлява а Кендрик е готов да се хвърли да той го прави само, че Стайнер се отдръпна и Кендрик направо се преби!! След което Браян се изправя на крака и Сина започва да го налага с ритници в гърдите след което и един в гърлото!! Сина продължава да се смее но ето, че Кендрик го рита в корема и опитва да го засили но Сина преценява ситуацията съвсем на време и обръща това засилване след което Браян се удря в сглобката а Сина се засилва и транзира в Face Slam!!!

Дами и господа за пореден път Сина ни показва след промяната колко по-добър е станал от преди, жалко, че феновете в залата го освиркат толкова много, че ще срутят залата на главата си.. Скот Стайнер и Ортън пребиват Труф който вече не показва признак на живот дами и господа този мач е пълен с обрати още от самото начало Сина, Стайнер и Ортън играят в екип и имат пълно надмощие над този мач за титлата на България!!! Сина засилва Кендрик право срещу Скот и той му отсича главата със саблен удар, вижте само Браян неговият край със сигурност е по близо от колкото изглежда.. Сина се навежда а Стайнер му намества Кендрик на вратът след което Сина го изправя, Браян му забожда чукове в главата но Сина се пуска и контрира със страхотен Elettric Chair!!


Сина изглежда не е приключил той дава знак на Стайнер и Ортън да изправят Кендрик а Сина се качва на обтегачите и Стайнер и Ортън качват Кендрик на вратът му и следва Attitude Adjustment!!!!

След което и тримата вдигат Кендрик и го запращат зад ринга. Това ли е неговият Край???
Върнете се в началото Go down
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 17:51

Kendrick has been eliminated.
Върнете се в началото Go down
hedshot
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : София
Join date : 24.04.2010
Posts : 920
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 18:06

Ортън забожда още едно бързо РКО на Труф.След което Стайнер му прави Steiner DDТ. Труф започва да бавно да се изправя, но Стайнер му прави Electric chair. След което Скот се изправя и посредата на ринга прави своят таунт, а публиката полудява. След което Труф започва бавно да се изправя и Стайнер му прави Northern Lights суплекс. Той застива като пирон и опитва туш, но този туш не е успешен. След което Стайнер се ядосва и забива няколко мощни юмрука право в главата на Р-Труф. След което излиза извън рингът и се качва на въжетата. Скот Стайнер излита и това е Elbow drop. След което, той се качва повторно на въжетата и втори Elbow drop право в целта. След този ход Скот Стайнер изправя Труф и го вдига високо над глава ще последва Military Press Slam.Стайнер го вдига и го налага запраща го към Сина който го хващ и го тръшва.Стайнер се качва на важетата и изкарва въздуха от Труф с жабежко цамбурване.Скот се обляга за малко на сглобката за да си почине.През това време Ортън и Синаналагат Труф. Сякаш почивката му свърши, Труф се опита да го атакува с Clothesline,но Стайнър се отдръпна и Труф се заби в сглобките, след което получи ритник в корема и ... Piledriver. Kакъв звук се разнесе из залата. И пореден Sharpshooter, но този път Труф беше близо до въжетата и се хвана за тях.Скот вдига опонента си и му прилага ВТОРИ Northern Light Suplex!Скот хваща Труф за кръста и минава зад него и УБИЙСТВЕН СУПКЕРКИК,ПОСЛЕДВАН ОТ ГЕРМАНСКИ СУПЛЕКС!

КАКВА КОМБИНАЦИЯ ТРУФ Е МЪРТЪВ!
Скот го изправя казва,че това не е краят за Труф.Ренди напада Сина,а Стайнер чака Труф да се изправи и следва BRAINBUSTER ЗА ТРУФ!Това сигурно е направило сериозни травми на Килингс. Скот Стайнър се подготвя за някаква хватка. Той прави таунт и този таунт бива посрещнат с мощен вик. Стайнър се радва от това. Той вдига своя опонент, намества си го. Качва го на рамото си и....

STEINER SCREWDRIVER BREAK R-TRUTH F'N NECK!Това ще е краят!Стайнер го вдига Мята го над важетата.Тримата се засилват и го удрят със саблени удари ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ ЗА ТРУФ!!
Върнете се в началото Go down
http://www.vbox7.com/user:hedshot
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 18:30

TRUTH БЕ ДОТУК!! МАЧЪТ ПРОДЪЛЖАВА БЕЗ НЕГО!!
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 19:14

Ето,че те тримата успяха да се справят с опонентите си и да останат сами.Ортън кимва на Сина и той се нахвърля на Скот.Ортън застава в ъгъла и гледа как Сина размазва Скот.Ортън казва на Сина да си почине и ето,че Ортън се нахвърля бързо на Скот като го напада с мощни юмруци в лицето.Ортън изправя Скот отдалечава се от него,а след това Скот тръгва към него Ортън се засилва и го поваля с Dropkick.Ортън го изправя и прави опит да го елиминира но опитът е неуспешен.Пепелянката поставя Скот в средата на ринга на колене отива към въжетата,засилва се с тях и забожда невероятен ритник в лицето на Скот.Те играха в тандем,но ето,че моментът дойде и сега Ортън е взел надмощие над Скот.Ортън го изправя оглежда се и прави невероятен belly to belly suplex на Скот.Ортън засилва Скот към въжетата след това се засилва и му забожда ритник в корема.Ортън вдига Скот поставя го на ръба на ринга,после го премята през въжетата и това е rope-hung DDT!!!Ортън направи невероятно DDT,но все още не елиминира Скот,а му се отдава възможност.Ортън се качва на въжетата таунтва се скача и забожда лакът в гърдите на Скот.Ортън не е на себе си,явно много иска титлата.Ортън вика Сина,вдига го и го хвърля върху Скот.Сина изправя Скот и опитва да го елиминира,но Ортън го спира с думите:Малко по - късно.Ортън бързо рита Скот в корема и го запраща към кола и Стайнър разбива главата си в него,той кърви.Ортън без да му мисли го издърпва,поглежда го с усмивка и RKO!!!Опит да го елиминира,ще успее ли?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 19:39

НЕ! Скот все още не е елиминиран, успя да се захване за въжето ..
Върнете се в началото Go down
mrxrivaL
New User
New User
avatar

Join date : 21.08.2011
Posts : 75

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 19:53

Дами и господа тази ожесточена битка продължава!! Вижте само колко са изтощени участниците в мача но единственото което все още ги държи е факта, че един от тях има възможността да си тръгне като Български Шампион на компанията!! Сина и Ортън все още си пазят гърбовете изглежда този план е бил кроен доста преди мача сега Сина изправя Скот и му забожда чук!! Стайнер падна челно той е доста изтощен дори не е ясно дали ще издържи още дълго в този мач.. Сега Ортън започва да му забожда ритници по крайниците и накрая едно коляно в гърлото! Сина се усмихва след това и казва на Ортън да се отдръпне и той го прави Ренди застава в ъгъла а Сина причаква Скот да се изправи след което го дига и го забожда в земята със страховит Killswitch!!!!

Дами и господа моща на Джон Сина няма край той с последните си сили вдигна огромният Скот Стайнер само и само за да може да стане Български Шампион.. Сега Ортън минава на линия той се засилва и забожда страховит ритник в ребрата на Скот след което двамата със Сина го изправят и го премятат на ръба на ринга и правят опити да го елеменират но Стайнер забожда един страхотен чук на Сина и го поваля след което рита Ортън под пояса и го поваля, Скот се връща на ринга и започва да налага Ортън с десни чукове в главата Сина се опитва да го махне от Ортън но Стайнер го рита в корема и го засилва право срещу стоманения кол Сина се олюлява а Стайнер му забожда ритник в ченето, който може би е фатален!!! Ортън в отчаянието си обаче хваща главата на Стайнер и му забожда ДДТ!!! Дами и господа Ортън направо разби главата на Стайнер с това ддт въпросът е кой, кой ще си тръгне като Български шампион, ще разберете след рекламите.. И ето ни отново след рекламите Сина и Ортън продължават да пребиват Скот вижте само горкия Скот той е целия в кръв но все още се държи в мача което е невероятно а феновете направо ще срутят сградата на главите си от освирквания по адрес на Ортън и Сина... Сина тъкмо да изправи Стайнер той му забожда ритник и ги поваля и двамата с Ортън след което бърка под ринга и взема Българската титла!! Той се готви да забоде титлата в главата на Сина но той се навежда и го вдига на гърба си и следва Attitude Adjustment!!!!

Сина и Ортън изправят Скот и го запращат на ръба на ринга след което опитват да го елеменират!! Това ли е краят???
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 19:58

Steiner отново се задържа на ръба на ринга и преди Сина и Ортън да се усетят .. Скот ги повали с няколко удара ..
Върнете се в началото Go down
hedshot
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : София
Join date : 24.04.2010
Posts : 920
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 20:18

Скот Стайнер полудява хваща Сина и го тръшва.След това Ортън вдига го и бомба.След това рита на земята и двамата.Скот изправя Ортън засилва го във единия ъгъл в другия засилва Сина.Засилва се към Ортън.Право в целта сега в Сина и отново уцели.Скот Стайнер полудя той разхвърля Сина и Оръун.Сина се засилва към Скот,но отнася Бели-ту-бели.Ортън и Steiner се впиват един в друг и започва размяна на ключове.Ренди взима преимущество с arm lock, но огромният Steiner някак си успява да впрегне всичката си сила и учудващо за човек с неговите размери обръща ключа - аrm lock върху контузената ръка на Ренди!Змията отново иска да пропадне в дън земя от болка, ръката му вече е отекла! Той започва да се бори и по някакъв начин успява да се освободи, опит за RKO, но не му стига сила да повали Steiner и Big Poppa Pump контрира с Inverted DDT! Самочувствието на Стайнер отново се повдигна! Той причаква пепелянката да се изправи и го тръшва с убийствен T-Bone Suplex!Скот го изправя.Ортън посяга с нов юмрук към главата на Steiner, но Big Poppa Pump блокира ударът му и от своя страна нанася мощно дясно кроше в дървената чутура на опонента си. Ортън опитва да запази инициативата като засилва Steiner във въжетата, но The Big Bad Booty Daddy контрира с shoulder block, поваляйки противника си на ринга. Сега Steiner отново започва да обработва ръката на Ортън със серия от ритници, усуквания и лакти, които попадат право в наранената вечеръка . Steiner заключва болезнен ключ. Гласът на Ортън оглася залата. Steiner засилва хвата, прилагайки невероятен натиск в наранената ръка!Ортън става и с последни сили се засилва за Big Boot, но Steiner успява миг преди удара да се отдръпне и Ортън нанизва се в сглобката. Каква болка е изписана по лицето му. Steiner не губи време, налага го с няколко тежки удара, после си го наглася на третото въже, качва се на него и това е ...

ФРАНКЕНСТАЙНЕРА!Ортън видя звезди посред бял ден.Сина става и се засилва към Стайнер,но той го хваща и това е бекбрейкър.Стайнер го вдига и започва да го удря безмилостно с пържоли.Стайнер вдига Сина и се опитва да го елиминира.Сина се задържа.Ортън става,но Стайнер го вижда и му забожда Стайнер саблен удар.Ортън става и се засилва към ъгъла, но Scott го посреща с крака в главата.Ортън е зашеметен, The Big Bad Booty Daddy пъргаво за възрастта си се качва на въжетата и това е Flying Clothesline.Ортън беше повален!.Стайнер бясно започва да обработва дясната ръка на Ортън.Сина го атакува в гръб,но Скот го засилва и го качва на важетата след това го качва на третото въже.Същото следва и с Ортън.Скот хваща и двамата и това ще е.....

ДВОЙНО!И Сина и Ортън са в несвяст.Стайнер мята Ортън над третото въже,но той се задържа.Сина става опитва саблен удар,но се премята през третото въже.Сега двамата с Ортън си разменят удари,на ръба.А СКОТ СТАЙНЕР СЕ ЗАСИЛВА И ГИ АТАКУВА С ДВОЕН САБЛЕН УДАР!ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ И СИНА И ОРТЪН СЕ ИЗПУСНАХА!СТАЙНЕР ЩЕ СПЕЧЕЛИ МАЧА!
Върнете се в началото Go down
http://www.vbox7.com/user:hedshot
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 20:20

Scott Steiner го направи!Той си тръгва като Български шампион от Over The World 2011!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    

Върнете се в началото Go down
 
BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH
Върнете се в началото 
Страница 3 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2011-
Идете на: