Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 16:11

R-Truth с някакви сили успява да се задържи на ринга и не елеминиран.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
hedshot
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : София
Join date : 24.04.2010
Posts : 920
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 16:26

Стайнер се съвзема и атакува Труф. Big Poppa Pump засилва Труф във въжетата и после го посреща с убийствен саблен удар.Стайнер за малко да обезглави противника си! Сега той започва да обработва дясното коляно на Р-Труф, вкарвайки му няколко ритника. После стоварва тежък лакът в ставата на коляното. Steiner извива крака на Труф, причинявайки му нечовешка болка. Опитът на The Big Bad Booty Daddy си казва думата. След още малко обработване на коляното, той изправя противника си и го засилва към ъгъла на ринга с мощен irish whip. Как само изплющя гърбът на Труф.Стайнер се засилва и нанася убийствен lariat. Труф се олюлява, придвижва се бавно към Стайнер, който го хваща и го тръшва силно с belly-to-belly suplex.Скот Стайнър чака Труф да се изправи, той става и прилага Neckbreaker ОМГ Стейнър доказва, че още не е за пенсия.Грамадата атакува Стайнер,но той го вдига и показва невероятна СИЛА КАТО ТРЪШНА ГИГАНТА.Сега той се връща към Труф.Изправя го и му забожда колятото си в главата му вдига го и TIGER BOMB ЗА ТРУФ!enetic Freak вдига Килингс и му забива главата в лявата най-горна сглобка. След което прилага Big Boot и Труф се строполясва. Steiner се качва 3-тото въже, дали ще видим още един top rope elbow drop..Даа, право в сърцето! Scott вдига Р-Труф, намества си го за Powerbomb, вдига го и го тръшва точно с тази хватка. OMG Big Poppa Pump вдига опонента си и му прилага ДДТ.Сина се опитва да атакува Стайнер,но той го пребива със удари след това го бута и Сина изяжда нокаут от Грамадата.Кендрик и Ортън се млатят,а Стайнер забожда еблош дроп,след който прави лицеви опори.

Скот Стайнер вдига Труф и го забожда в сглобката качва го на важета и му прави убийствен суперплекс.Стайнер изправя Труф вика на помощ Сина,Ортън и Грамадачта,заедно вдигата Труф и го мятат над важетата.Това трябва да е КРАЯТ ЗА ТРУФ!

КРАЯТ ЗА ТРУФ??
Върнете се в началото Go down
http://www.vbox7.com/user:hedshot
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 16:36

Талантливия чернокож кечист, все пак успява да се добере до въжетата, връщайки се на ринга чрез "Skin the Cat" маневрата. Стейнър е изумен, а "The Truth" се връща в играта.
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 16:49

Ето че този роял продължава. След като най-големият враг на Труф отпадна от битката той е много по-спокоен и много доволен. Дивайн не само загуби златото, но той ще трябва да напусне тази федерация. Как ще се развие всичко това никой не знае. Виждаме че Труф се нахвърля на Стейнър. Той му е много ядосан за дето миналата седмица не успя да го победи. Виждаме че Труф рискува и се качва на оптегача той причаква Скот след което му забива Торнадо ДДТ. Това чудесно изпълнение е последвано от опит за елиминация. Скот се надига и бива засилен към въжетата, но той успява да се спре, да се обърне и да забоде двоен саблен удар на Кендрик и Труф. Виждаме че Труф веднага се надига но бива уловен от Стейнер и това е опит за елиминация. Но Труф успява да се спре на ъгъла и да се върне на ринга от най-долното въже. Сега виждаме че той веднага се нахвърля на обърналият се с гръб към него Стейнер. Той го поваля на колене след което хваща ръката на Кендик който го засилва към него и му забива Corcskrew Scissors Kick ! След това изпълнение Стейнер не успява да се надигне. А Труф се нахвърля на другите си опоненти. Ето че сега хваща Кендик и го засилва към въжетата след което се засилва към него. Виждаме Блок от страна на Стейнер който накланя въжетата. Но Труф е като котката има още няколко живота и успява да се хване за едно от трите въжетата и да се върне на ринга. Виждаме че той е решил да си одмъсти на Кендик който е с гръб към него. Труф го причаква след което му забожда Sweet Chin Music !

Виждаме че Труф веднага след това се опитва да изхвърли Кендик а за тази цел му помага Стейнер. Вижте кендрик, вижте колко е атлетичен. Той забива два Супер кика на ТРуф и Стейнер след което отскача и имаме Springboard Leg Drop. Ето че Кендрик се развихри. Той се качва на въжетата. Труф... Труф веднага скача след което започва да клати въжетата на които е Кендик. Той пада върху една от въжетата и се удря право в слабините. Ето че Труф отново се е преструвал и успява да надхитри опонента си. Сега той се хваща за едното въже. Бута Кендик право Върху Стейнер който още не може да помръдне. Вижте Стейнер и Кендрик са едн върху друг. Труф се чуди какво да прави. Сега рискува и се качва на въжетата готов е да скочи. Скачаааа и:

Ето че Труф се заби право върху Стейнер и Кендрик. Мили боже това беше доста силно приземяване. Труф веднага се изправя след което вдига Кендрик и таунтва. През цялото това време другите му опоненти се налагат. Ето че Труф зарезва Стейнер и Кендрик след което помага на другите свои опоненти и претенденти за БГ Титлата да елиминират най-голямият атлет в този спорт. Всички се нахвърлят на Грамадата. Труф разумно се отдръпва сега той изчаква Ортън да се обърне след което му нанася един чудесен кик зад врата. Ортън обаче е опорит той се засилва към Килингс но Рон му прави Split Calf Kick Combo. Като веднага Ортън се увесва на въжетата. Виждаме че той все пак успява да се вмъкне обратно на ринга. Сега Труф изчаква и Сина. Джон се обръща но веднага бива приземен на земята със силен ритник в тила. Труф използва Сина като Стълба като се засилва и скача върху Биг Шоу. Грамадата обаче го улавя. Сега той се опитва да го елиминира. Но Вижте Ортън той се засилва срещу него с някакъв метален стол:

Труф успява да се спаси но Грамадата е на път да се изпусне. Вижте Труф той се надига и много бързо му забива Spining Calf Kick ! Това трябва да е краят за Грамадата ?!?
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5717
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 16:49

BYE..BYE!!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Daniels-4-Ever
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.04.2011
Posts : 294
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 17:08

Кендрик е зад Трут и забива мощем йил кик след което почва да го налага ! вдига го и прави ДДТ след което стъпва върху лицето му всички са срешу трут той почва да нала всеки но Ортан Контрира и опитва рко Трук блокира но получи саблен удар ! кендрик го иудря докато е на земята а Сина е зад него и му прави заден суплекс ! След което се качва на въжетата и скача и прави крак брадва от въжетата ... какъв феноменален ход от Сина .... но Ортан му забожда РКО я виш ти ... Скот забива саблен удар на ортан и замалко Ортан да изфръкне от ринга но се смаси ... Кендрик да налага Стейнар Стеянар се обръща подхилва се и го блъска в ъгъла където налага Кендрик но Кендрик се спасява и се озовава зад Стейнар след което Стейнар отнася спин кик ! Трут е зад кендрик Кендрик докато се обръща и почва да го моли да не го удря и да се съузят ... и трут е на въжетата обърнал се е и ще прави задно салто на Стейнар но кендрик е хитър и го удря

Какъв ход от страна на Кендрик ! той удря лакети на трут и ортан прави ортан стомп на трут .. Трут се гърчи от болка боли го всичко крака и ръце ... Сега е ред на Сино той прави удара с кокълчетата Трут се изправя Стейнар бутва Сина и прави Тигърска бомба на Трут но Стейнар забелязва Кендрик и се нахвърля на него !!! какво по дяволите Сина и ортан почнаха да налагат стейнар ! кендрик се качва на въжетата а Сина и ортан са хванали Стейнар за караката и ръцете и това е какъв стомп от страна на Кендрик ! Какъв ход ..... ! Кендрик е бесен и си помага с Ортан и Сина надигат Стейнар но той контрира а Трут се е засилил и прави Аксе кик на Стейнар по погрешка той се точеше по Кендрик ! След което Кендрик прави ензигеру и трут е на земята сега Сина прави АА на трут но каково по ??? Ортан прави Рко на Сина ! кендрик се подхилва и се подпира на Ортан сега ортан се опитва да направи и на кендрик РКО но Кендрик се спасява ! рави дроп кик на ортан той се залулява и тнася един хил кик дали това е краят на ортан ???
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5717
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 17:08

NOOOOOOOOOOOOO!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 17:27

Ортън се спаси на косъм,но важното е,че този млад кечист остава в играта.Ортън се изправя отива до Кендрик побутва го и му забожда невероятен нокаутиращ удар с който поваля Кендрик като перце.Ортън отива до проснатия Браян хваща ръката му и му прави Armbar.Браян тупка да се предава,но в този мач това е невъзможно и това кара Ортън да засили захвата.Но ето,че Труф се засилва и удря Ортън и спасява Кендрик.Ортън се съвзема бързо и се засилва към негъра като го поваля в гръб.Ортън започва да го рита в корема докато лежи.Ортън изправя Труф и му забожда серия от ъперкъти.Ортън застава зад Труф и това е невероятно изпълнение на Olympic slam.Ортън бързо го изправя и опитва да го елиминира,но за жалост не успява.Ортън се качва на въжетата изчаква Труф да се обърне,той се обръща Ортън скача и забожда ритник в главата на злия Труф.Ортън се нвежда до Труф и започва бързо да го удря с юмруци.Ортън изправя Труф и му прави Inverted headlock backbreaker.Труф лежи по корем на ринга и тръгва да се изправя,но убиеца на легенди стои в ъгъла на ринга,засилва се и това е The Punt Kick!!!Всички от публиката крещят да го елиминира,но Ортън явно не е приключил с него.Преди да атакува,Ортън прави таунта си и публиката изпада в екстаз.Ортън изправя Труф и започва да го блъска и да го удря със шамари за да се свести.Ортон го стиска за устата и му казва,че е глупак и ще съжалява.Ортън го избутва и се отдръпва,но Труф отива към него,но Оетън се засилва и му забожда невероятен падащ лист!Публиката крещи RKO,но Ортън им показва със знак да почакат.Ортън запраща Труф към оптегача и казва на Сина да се засили и да го удари.Сина се засилва и размазва Труф.Ортън отива и бута Сина да се бие със Кендрик и Скорт,а Ортън хваща ръката на Труф и започва да я увива около въжето,а Труф крещи от болка.Ортън го пуска но Скот поваля Труф като му прави belly to belly suplex.Ортън издърпва Труф в средата на ринга изправя го,гледа го усмихва се и това е RKO!RKO!!!Ортън пробва да го елиминира.Успя ли???
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5717
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 17:29

Труф изхвърча!! Мача продълажава без Рон Ки.. Какво вижте той е се е държал за въжето и влиза с бясни тупаници ръху Ортън!!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
mrxrivaL
New User
New User
avatar

Join date : 21.08.2011
Posts : 75

ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    12/9/2011, 17:46

Само, че Сина спасява Ортън като започва да забожда удари по тила на Труф след което го хваща и следва Half Nelson Suplex!!! Вижте само лицето на Сина то символизира, че края на Труф е близа, Ортън също се смее а феновете направо ще срутят залата от освиркване. Стайнер обаче направо строшава главата на Кендрик с много мощни чукове. След което го изправя и го качва на обтегача след което продължава да му троши тиквата. Кендрик леко се съвзема и в отчаянието си рита Стайнер в слепоочието, Скот се олюлява а Кендрик е готов да се хвърли да той го прави само, че Стайнер се отдръпна и Кендрик направо се преби!! След което Браян се изправя на крака и Сина започва да го налага с ритници в гърдите след което и един в гърлото!! Сина продължава да се смее но ето, че Кендрик го рита в корема и опитва да го засили но Сина преценява ситуацията съвсем на време и обръща това засилване след което Браян се удря в сглобката а Сина се засилва и транзира в Face Slam!!!

Дами и господа за пореден път Сина ни показва след промяната колко по-добър е станал от преди, жалко, че феновете в залата го освиркат толкова много, че ще срутят залата на главата си.. Скот Стайнер и Ортън пребиват Труф който вече не показва признак на живот дами и господа този мач е пълен с обрати още от самото начало Сина, Стайнер и Ортън играят в екип и имат пълно надмощие над този мач за титлата на България!!! Сина засилва Кендрик право срещу Скот и той му отсича главата със саблен удар, вижте само Браян неговият край със сигурност е по близо от колкото изглежда.. Сина се навежда а Стайнер му намества Кендрик на вратът след което Сина го изправя, Браян му забожда чукове в главата но Сина се пуска и контрира със страхотен Elettric Chair!!


Сина изглежда не е приключил той дава знак на Стайнер и Ортън да изправят Кендрик а Сина се качва на обтегачите и Стайнер и Ортън качват Кендрик на вратът му и следва Attitude Adjustment!!!!

След което и тримата вдигат Кендрик и го запращат зад ринга. Това ли е неговият Край???
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH    

Върнете се в началото Go down
 
BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH
Върнете се в началото 
Страница 2 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2011-
Идете на: