Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 HOT CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
jon_4
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 27.05.2011
Posts : 102

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 19:26

И така поредното повдигане в мача, Джеймс се изправя на крака и веднага се нахвърля над Марис и започва да я налага с песници.
Марис контрира последният й удар и се изправя на крака, а след това започва да рита Мики в корема.Триш тръгва да посяга към Марис, но битва посрещната от ритник в корема.
След този ритник следва и Суплекс, Марис бързо опитва туш, но Мики я спира хваща я за косата и я засилва към въжетата, Мики събаря Марис с Dropkick и опитва туш 1.......2...... Повдигане.
Мики се изправя и хваща Марис за косата, изправя я и опитва Suplex, но Марис успява да се измъкне навреме и да провали плановете на Мики.
Триш се намесва също в боя и изхвърля Джеймс извън ринга със Саблен удар.Триш прави Roll Up на Марис и дали ще следва три .1..2.... ПОВДИГАНЕ.
Да, поредно повдигане в този мач, Триш се изправя и заключва The Sharpshooter, но ето, че Джеймс се съвзима и се качва бързо на обтегача скача и проваля този ход за предаване, след това се изправя на крака изправя Триш, оттласква се от въжетата и прави Bulldog, а след него мигновенно опитва туш в средата на ринга, но той веднага бива разбит от Марис.Марис хваща Джеймс за косата и забожда ДДТ на Джеймс върху корема на Триш, след това издърпва Мики и опитва туш върху Триш Стратъс 1........2...... Повдигане.Триш се въргаля по ринга, като се държи за корема, Мики се изправя и се качва на обтегача скача и поваля Марис с Missile Dropkick и следва опит за туш 1....2..3!?!?!
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 19:28

Kick Out
Върнете се в началото Go down
- SevenSins.
New User
New User
avatar

Join date : 09.01.2011
Posts : 9

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 20:35

Мики повдига Триш и я засилва към страничните въжета, но Стратъс я изненадва с един доста мощен ритник в рамото. Сега Триш се засилва ии какъв саблен удар отнесе Джеймс. Наред е Марис, която все пак успя да се свести. Стратъс я налага, избутва я към въжетата и преди Аутлет да се усети .. Триш забоде такова унищожително копие,че шампионката се озова извън ринга. Сега Мики "придърпва" Триш за рамото, но Стратъс е във вихъра си .. Джеймс изяде един шамар, а след това и поредица пръжолки, които "притиснаха" Мики към ъгъла. Триш се засилва към Джеймс, но Мики срита Стратъс в ченето, качва се на второто въже .. има някакви планове, но сметките й се оказаха криви .. гледайте Триш ..


Сега Стратъс се приготвя, за да забоде Stratusfaction-a , Марис опитва да влезе на ринга, но Триш забелязва това .. настоящата шампионка отнесе невероятен ритник в тиквата пред очите на Кели Кели .. сигурно Бланк се наслаждава на това. Тази вечер обаче, тя е ментор на Мики Джеймс .. дали ще успее да й окаже някаква помощ в развитието на мача?
Мики е напът да се обърне към Триш .. прави го .. но явно Мики усети намеренията на Стратъс , избегна удара на канадката и от своя страна направи ДДТ. Джеймс опитва туш, но имаме повдигане на 2 и половина. Бланк подкрепя Мики и й дава напътствия. Мики няма много време за губене, тя се покачва на най-горното въже и е готова да премаже Триш. Триш е на крака, олюлява се и не усеща опастността. Ходът на Джеймс обаче не закъснява и Триш отново се озовава на пода. Опит за туш .. 1 .. 2 .. НЕ!
Мики е доста разочарована, но наистина няма време за губене. Качва се отново на въжетата .. и отново само причаква другата претендентка за титлата .. Марис обаче изникна отнякъде .. тя хвана Мики за крака, Джеймс е безпомощна, Аутлет я бута ии едно доста неприятно приземяване за Джеймс. Съдията проверява състоянието на Мики. Това наистина беше брутално. В този момент обаче Кели се намеси. Марис не подозираше,че Бланк ще използва случая .. Кели заби доста мощен ботуш в черепа на Аутлет и я върна на ринга. Реферът не видя това. Кели крещи на Мики да опита туш. Тя го прави .. 1 .. 2 .. ноо НЕ .. повдигане .. в този момент обаче Триш е в единия ъгъл на ринга, тя е в най-изгодна позиция .. Мики все още не се е осъзнала напълно, а Аутлет едва ли е в съзнание. Джеймс е на крака, а Стратъс се засилва .. SPEAR! SPEAR! SPEAR! Мики е аут, опит за туш. 1 .. 2 .. дали Триш се докопа до първата си и така мечтана титла във федерацията!?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 20:37

1,2 .. Нее, тя беше на косъм от победата, но все пак имаме повдигане!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Extreme'Diva
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Fort Lauderdale, Florida ... Pazardjik,Bulgaria
Join date : 24.04.2010
Posts : 319
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 20:43

Мачът продължава.
Триш остави Марис и се зае със Мики, през това време шампионката се търкули и излезе извън ринга.
Мики и Триш се вкопчват една в друга. Стратъс надделява и избутва Мики в ъгъла където започва да забива мощни ритници в ребрата и Триш обаче контрира и прави булдог.
Опит за туш, но Марис се намеси.Марис се съвзе вече двете със Стратъс си изпращат заплашителни погледи.
Триш се засилва срещу шампионката и опитва саблен удар, но аутлет се отмести навреме и Триш се заби в единия ъгъл.
Шампионката се възползва и прави люлка. 1.2 но какво Джшймс спря тушът, тя подмести Марис и Мики се възползва от ситуацията и тя опитва туш, но Стратъс вече се съвзе и се повдигна още на 1.
Шампионката от своя страна пък сякъш знаеше какво ще се случи и се зправи бързо.
Марис е на крака и сега забоде ритник в лицето на Джеймс.Опит за туш 1.2. ии малко преди 3 мики се повдигна.
Шампионката се изнерви. Мики и Триш са на крака, но докато се изправиха, Марис се качи на въжетата.
Аутлет ще "лети". И да, с 1 коршум 2 заека. Марис изтрита Джеймс извън ринга и тя също слиза,а триш лежи на пода.
Марис забоде Джеймс в металните стълби , а след което я запрати при феновете. Кели пък гледа доста злобно Марис, явно не е доволна от развитието на мача.
Шампионката се връща на ринга, обаче Триш се е посъвзела. Двете се вкопчиха една в друга, Стратъс избута Марис в единият ъгъл , и я рита в корема. Сега Триш се засилва и но марис е доста бърза.
Тя се търкули ивън ринга, но триш се спря, обаче марис я дръпна за кракът и Триш си забоде ченето в пода на ринга.
Марис се връща, причаква Триш ии какъв ритник. Това трябва да се види отново .

Мики още лежи извън ринга и не се е съвзела, Триш лежи в средата на ринга. Опит за туш. 1..2.. И дали Марис запази титлата си?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 21:10

1 .. 2 .. NOOO! Мал-шанс за шампионката .. Мики се повдигна ..
Върнете се в началото Go down
jon_4
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 27.05.2011
Posts : 102

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 21:44

Trish, успя да се повдигне, но я вижте следва втори опит за туш от страна на Марис и отново повдигане.Марис вдига Триш и това е опит за French Kiss, но Мики се връща на ринга и събаря в гръб Марис, а след това започва да я рита по тялото.Мики изправя Триш и я прехвърля над третото въже, след това излиза от ринга и я хваща за косата, засилва я към металните стълби и Триш се разбива в тях, Мики започва да налага с крака тялото на Триш, след това се връща на ринга и изчаква Марис да се изправи.Марис е на крака и бива съборена с яростен Clothesline, а след него имем опит за туш 1.....2.... Повдигане от Марис.Триш Стратъс се връща бавно, бавно на ринга, но отново бива посрещната от ударите на Мики с крак, след тях, Джеймс се качва на обтегача и изчаква Триш да се изправи, Марис и Триш се изправя на крака, Джеймс се готви, скача и това е Diving Crossbody и за двете опонентки на Мики Джеймс, а след това имаме опит за туш дали Мики ще успее да грабне победата 1........2...... Повдигане.Мики изправя Триш и забожда тялото и в металния кол на ринга, след това я придърпва и това е Roll Up, но имаме бързо повдигане.Марис се изправя и отнася Superkick, а след него имаме опит за туш ще успее ли Мики Джеймс да вземе титлата ?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 21:55

KICK OUT !

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Extreme'Diva
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Fort Lauderdale, Florida ... Pazardjik,Bulgaria
Join date : 24.04.2010
Posts : 319
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 22:39

Шампионката е доста издръжлива. Мики се изнерви доста. Тя започна да се кара със съдята, а през това време Триш се завръща в мача.
Тя причака Джеймс да се обърне, Триш забоде ритник в корема на Мики, сега се подготвя за StratusFaction.
Триш успя, но дали ще направи туш, 1, 2 но Марис издърпа Триш. Двете започнаха да си раздават юмруци.
Марис забоде ритник в корема на триш и я запрати в единият ъгъл и сега започва да ѝ забива юмруци , а ето че и започна и ритници.
Триш се свлече на пода, съдята пък започна да се кара на Марис, но тя му изкрещя да млъкне.
Марис хвана Триш за косата и започна да я "размята" из ринга.
Мики вече се посъвзе, и неочаквано нападна Марис и започна да изабива юмруци в лицето, каква злоба само, съдята трябваше да спре Джеймс, а Марис се претъркули извън ринга.
Мики я последва,но беше посрещната от саблен удар.
Марис издърпа Джеймс за косата и я върна на ринга, а Марис се качи и направи падащ лист на Мики. Марис започва да се гаври с мики и ѝ лепи няколко унизителни шамара.
Джеймс се опитва да се изправи но Марис я рита в рамото , след което я изправя дърпайки я за косата и ѝ забожда лицето в пода.
Марис забелязва , че Триш се катери по въжетата, Стратъс е на най-горното въже, марис се "блъсна" във въжетата и ги разлюля, Триш падна на най-горният обтегач.
Сега шампионката хвана Триш за косата и я стовари.. Марис поглежда отново към Джеймс. Тя я хвана за косата и я изхвърли извън ринга.
В момента на ринга са само Триш и Марис, а Мики лежи на пода. Марис хваща Стратъс и това е FRENCHKISS! YES! YES ! SHE DO IT. Нека да я видим отново ..

Имаме опит за туш в средата на ринга, мики все още не може да се изправи .. 1,2, ръката на съдята пада към 3 .. Марис запази ли титлата си?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 22:42

1........2...........3!Ето, че Марис, бе много упорита и успя да запази своята титла.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
HOT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2011-
Идете на: