Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 HOT CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: HOT CHAMPIONSHIP   8/9/2011, 20:07

Maryse (c) vs. Mickie James vs. Trish Stratus


Ред на излизане и писане:
1.Trish Stratus
2.Maryse
3.Mickie James

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
- SevenSins.
New User
New User
avatar

Join date : 09.01.2011
Posts : 9

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 17:06ANNOUNCER : THIS MATCH IS SET FOR ONE FALL AND IT IS FOR THE TNWG HOT CHAMPIONSHIP .. INTRODUCING FIRST .. TRISH STRATUS ..

............................................................................................................................................

Sometimes I wonder, how I made it this far
With all these people hatin' on me, y'all know who you are
Take a chance and try to come up, in this game bein' a star
And now I own the keys to a brand new fancy car, baby
Феновете са готови да наблюдават един доста добър мач за титлата при жените. Марис залага своя шампионски пояс в мач от вида "Тройна заплаха". Триш има реален шанс да стане шампионка тази вечер, но дали това ще бъде нейния момент?

..............................................................................................................................................

It's my turn to burn, and now I'm here to rub it in ya face
When will you learn, I'm the Queen and I'll put you in your placeТриш минава по рампата и поздравява първите редици .. изглежда доста уверена ..
.............................................................................................................................................

Стратъс е вече на ринга, таунтва и поздравява феновете си в залата ..
Сега е време да видим и втората претендентка за титлата тази вечер - Мики Джеймс ..
Върнете се в началото Go down
Extreme'Diva
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Fort Lauderdale, Florida ... Pazardjik,Bulgaria
Join date : 24.04.2010
Posts : 319
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 17:26


ANNOUNCER : FROM MONTREAL, QUEBEC, CANADA , SHE IS THE TNWG HOT CHAMPION - MARYSE.

Марис е придружавана отново от нейните съотборнички Велвет и Лита. Настоящата шампионка минава надменно по рампата без да обръща внимание на публиката. Качва се на ринга и таунтва.
Върнете се в началото Go down
jon_4
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 27.05.2011
Posts : 102

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 17:57- Accompanied to the ring by Kelly Kelly .. from Richmond, Virginia please welcome .. Mickie JamesThe match is about to begin ..
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 18:01

Начало на женския двубой.
Върнете се в началото Go down
- SevenSins.
New User
New User
avatar

Join date : 09.01.2011
Posts : 9

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 18:22

Залогът в този мач е изключително голям. И трите ще се борят за титлата при дивите. Марис, Триш и Мики трябва да вложат 100 % от себе си в този двубой. Бившата шампионка ще наблюдава мача отблизо .. тя играе ролята на нещо като мениджър за Мики Джеймс. Дали пък Джеймс ще успее да изиграе добре картите си тази вечер? Дали пък Триш ще успее да спечели първата си титла или надеждите и на двете ще бъдат попарени от настоящата шампионка - Марис Аутлет?
Гонгът е бит, а стратегията на претендентките за титлата явно е да изкарат Аутлет от играта. Триш буквално се нахвърли върху Марис с поредица от удари, прикова я към единия ъгъл. Сега Марис изяжда ритници в корема от Мики и Триш. Аутлет се сгърчи в този ъгъл. Мики я повдигна отново, а Стратъс заби няколко пържолки на настоящата шампионка.

Мики и Триш засилват Марис към срещуположния ъгъл, първо Джеймс се засилва, за да премаже Марис, но получава мощен лакът в ченето, Триш също ще опита, но и тя бе "наградена" с двоен ритник в лицето. Аутлет забива мощни удари на Стратъс, а сега и на Мики. Марис приклещва Джеймс към ъгъла и се обръща, но Стратъс я причаква .. Аутлет изяде невероятен ритник в тиквата и се строполи на земята. Триш опитва туш, но Мики бързо я прекъсва.
Двете се карат, но всеки е за себе си в този мач. Триш напада Джеймс с копие и поредица от удари в лицето. Сега Стратъс хвана Мики за косата и забучи лицето й в оптегача. Поредица от ритници в корема на Мики и булдог от страна на канадката.
Стратъс опитва туш, но Джеймс се повдига, а в същото време Марис е вече на крака. Триш забелязва това, засилва се от въжетата и видяхме мощен dropkick. Аутлет го отнесе. Сега Стратъс причаква шампионката, но Мики се съвзема и прави люлката. Триш е в голяма опастност. 1 .. 2 .. но повдига едното си рамо. Двете са на крака, разменят си удари. Стратъс отново надделява, засилва Мики към въжетата, Джеймс обаче с доста умен ход .. ножици във въздуха .. Триш определено не е очаквала това .. Марис обаче ще се включи в мача .. тъкмо когато Мики си мислеше,че теренът е чист, Аутлет я повали със саблен удар. Марис хвана Джеймс за косата и ще опита French TKO .. Кели обаче опитва да влезе на ринга, Аутлет се разконцентрира, това даде шанс на Мики да контрира с вратотрошач.
Мики опитва туш, но Триш сритва Джеймс в гръбнака. Тушът е прекъснат. Стратъс хваща Мики и я засилва към ъгъла. Сега качва Джеймс на оптегача, най-горе. Марис опитва да се намеси, но Стратъс я приклещва към същия ъгъл и я оставя на второто въже, под Мики. Какво прави Триш !? УАУ! Суперплекс .. с каква лекота .. Стратъс буквално размаза както шампионката, така и Джеймс .. Триш пропълзява до тялото на Марис, опитва туш по средата на ринга .. дали успя !?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 18:23

1 .. 2 .. ноо шампионката намери сили в себе си да се повдигне. Мачът продължава.
Върнете се в началото Go down
Extreme'Diva
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Fort Lauderdale, Florida ... Pazardjik,Bulgaria
Join date : 24.04.2010
Posts : 319
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 19:12

Мачът продължава. Триш явно не е доволна. Тя започва да блъска главата на Марис в пода , обаче мики се съвзе и забоде ритник на Стратъс в главата и тя падна извън ринга.
Марис се въсполва от ситуацията и сега преобърна Мики и опитва туш.. 1.2. и Джеймс се повдигна.
Това беше доста добър ход от шампионката с който за малко щеше да победи, но все пак мачът продължава. Марис и Мики са на крака.
Сега Аутлет забоде саблен удар на джеймс , след което още един. Марис сега започва да блъска лицето на Джеймс в пода.
Сега марис сяда в/у гърбът на Джеймс и прилага захвата камилските клещи. Марис я придърпва още по надолу,докато Мики се опитва да се изправи.
Но ето че Стратъс е на ринга и се нахвърли на Марис. Двете започват да се налагат една друга,
но мики издърпа Триш, двете започнаха да си раздават юмруци.
А Марис седи в единят ъгъл и оуу това беше страхотен ход от страна на шампионката. Тя забоде двойно копие.
Марис опитва туш,но триш си сложи кракът на най-долното въже. Шампионката изгуби доста време доката избута Джеймс от ринга.
Францозойката хваща Триш за косата и я исправя като и говори нещо,Марис заби отново юмрук в лицето на Триш.
Аутлет тръгва да рита Триш в корема,но тя контрира и забива саблен удар на Марис последван от падащ лист.
Триш се карва на въжетата ии скача.. право в целта ,..Стратъс опитва туш,но марис се повдига бързо.
Френската красавица не разбра от къде и е дошло ..
Триш запраща Марис в единият ъгал. Триш сега се подготвя да размаже Марис.Обаче Страртс се заби в ъгала когато вече марис се беше изплъзнала извън ринга
Триш обаче има доста сила и тя слуза извън ринга. Тя тръгва към Марис, но я почакай Мики се завръща в мача, тя хваща Триш за косата и я забива в пода ..
Марис се качи на ринга ето че сега са Марис и Мики започнаха да се налагат. Триш също се качи на ринга. Джеймс и Стратъс пак се съюзиха и започнаха да налагат Марис.
Шампионката лежи на пода, но сега триш и мики се карат коя да опита туш. И от караницата се хванаха за косите. А Марис от своя страна се съвзе и забоде ритник в главата на джеймс а тя пък бутна Триш и тя се стовари извън ринга.
Марис опитва туш ,1 ,2,3??
Върнете се в началото Go down
Pete Apple
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 15.02.2011
Posts : 103

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 19:12

1... 2... Kick-out!
Върнете се в началото Go down
jon_4
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 27.05.2011
Posts : 102

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 19:26

И така поредното повдигане в мача, Джеймс се изправя на крака и веднага се нахвърля над Марис и започва да я налага с песници.
Марис контрира последният й удар и се изправя на крака, а след това започва да рита Мики в корема.Триш тръгва да посяга към Марис, но битва посрещната от ритник в корема.
След този ритник следва и Суплекс, Марис бързо опитва туш, но Мики я спира хваща я за косата и я засилва към въжетата, Мики събаря Марис с Dropkick и опитва туш 1.......2...... Повдигане.
Мики се изправя и хваща Марис за косата, изправя я и опитва Suplex, но Марис успява да се измъкне навреме и да провали плановете на Мики.
Триш се намесва също в боя и изхвърля Джеймс извън ринга със Саблен удар.Триш прави Roll Up на Марис и дали ще следва три .1..2.... ПОВДИГАНЕ.
Да, поредно повдигане в този мач, Триш се изправя и заключва The Sharpshooter, но ето, че Джеймс се съвзима и се качва бързо на обтегача скача и проваля този ход за предаване, след това се изправя на крака изправя Триш, оттласква се от въжетата и прави Bulldog, а след него мигновенно опитва туш в средата на ринга, но той веднага бива разбит от Марис.Марис хваща Джеймс за косата и забожда ДДТ на Джеймс върху корема на Триш, след това издърпва Мики и опитва туш върху Триш Стратъс 1........2...... Повдигане.Триш се въргаля по ринга, като се държи за корема, Мики се изправя и се качва на обтегача скача и поваля Марис с Missile Dropkick и следва опит за туш 1....2..3!?!?!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
HOT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP
» Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2011-
Идете на: