Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 EU CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 11:17

1 .. 2 .. НЕ! Шампионът се повдига съвсем малко преди 3.
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 11:35

И ето ни отново след рекламите, по време на рекламите Ричърдс навзе известно надмощие, двамата с Отунга не са в отлична форма но залога е доста голям и той е Европейската титла. Нека ви припомня защо е толкова висок, след смяната на титлата не е имало друг носител освен Дейви за него е важно той да я запази още дълго време.. Ричърдс и Отунга едва се държат на краката си а Дейви се засилва и му забожда ритник в коляното така го сваля на Едно коляно след което се засилва и му забожда Chop. В гърдите така го поваля и веднага покрива 1....2....не, не, дами и господа Отунга пак се повдига той е толкова изтощен, че си тръгва да заминава от мача и дори бяга а феновете са готови да го разкъсат, само, че Дейви слиза от ринга и тръгва да бяха за да го гони и го спипва на рампата след което го забожда в защитната преграда и го връща на ринга след което започва да го рита в главата и опитва туш 1.....2..не! Дами и господа Дейвид сякаш се надига за да прави на пук на Ричърдс който вече е доста изнервен от това, че не постига успех в тази доста оспорвана битка.. Но той не губи време и изправя Отунга след което го вдига и опитва да забоде някакъв ход но Отунга се спаси и му забожда ритник в ченето, това беше много неочаквано Ричърдс направо беше нокаутиран а Отунга приковава раменете опит за туш 1.........2..........3! Не, не, не Ричърдс се повдигна съвсем в последната секунда.. Тоззи мач продължава дами и господа каквото и да кажете тези двамата се справят повече от добре за Европейската титла! Въпросат е кой, кой ще си тръгне от турнира като Шампион на Европа това е големия въпрос... Отунга изправя доста разбитият Дейви вдига го и опитва да му забоде суплекс но Ричърдс се измъква и бута Отунга право върху най-горната сглобка, доста лошо си удари главата Отунга при тази среща със стоманата а Ричърдс не губи време и го изправя след което му забожда още един класически SAITO SUPLEX! Дейви веднага прави опит за туш 1.....2.... и Отунга отлепя лявото си рамо съвсем малко преди 3! Този път Дейви беше по близко от всякога до титлата си но отново Отунга ни показва колко е издръжлив... Отунга се изправя едва, едва и веднага забожда ритник в слепоочието на Ричърдс който току що се беше изправи дами и господа вижте Дейви той се държи за главата изглежда старата рана на главата му се е отворила след този ритник а Отунга минава на ръба на ринга той ще опита да се качи на въжетата но Дейви се изправя и му хваща крака в поза ''Ами сега'' Ричърдс е хванал глезена след което го превърта с този убийствен ROPE-RESTRAIN DRAGON SCREW!

Отунга се гърчи от болка след този ход Ричърдс ще атакува точно нараненият глезен на Дейвид той го хваща за косата и го връща на ринга след което започва да нанася ритници в глезена след което му хваща глезена и го забожда в пода на ринга!!! Отунга се гърчи от болка а Ричърдс хваща нараненият крак и опитва туш 1.....2.... и Отунга всякаш на инат се повдигна след този доста ожесточен ход който Дейви забоде с такова спокойствие... Ричърдс съвсем не губи време и му забожда и един ритник в главата след което отново опитва туш 1.....2.... и пак имаме повдигане дами и господа Дейвид Отунга сякаш се надига само и само за да вбеси още повече Европейския Шампион който и без друго лесно се пали.. И изведнъж в съзнанието на Дейви се поражда идея той отново хваща Отунга за косата и започва да му забожда KAWADA KICKS! Дейви го пуска изглежда е доста изтощен а Отунга е направо размазан след което Дейви му забожда пореден ритник!!! Но това не е краят той го вдига и следва GOD’S LAST GIFT!!!

Опит за туш 1......2..... това ли е краят ???
Върнете се в началото Go down
Nevermore
New User
New User
avatar

Join date : 08.08.2011
Posts : 31

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 11:43

Kick-out в последния момент! Дейви беше много близо до победата!
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 11:56

Този мач като чели няма край. Какво ли не видяхме. На какви ли не изумяващи ходове станахме свидетели. След всеки ход публиката ставаше, за да види дали това не е победният ход. Но уви все още не сме видяли такъв. Виждаме че Двамата започват да са налагт както в самото начало на мача. Ето че публиката брои всеки един от ударите на тези кечисти. Дейвид успява да надвие той започва да си забива големите лапи в лицето на Ричардс. Сега Дейви бива притиснат е един от ъглите след което вдигнат на тетото въже. Сега двамата започват да се налагат горе на оптегача да видим кой ще надвие и кой ще падне. Виждаме че Дейвид зашеметява Ричардс с един много силен юмрук в лицето. Сега го хваща и го прехвърля над себе си. Мили боже какъв мощен суплекс. Сега имаме и опит за туш - 1....2.... и виждаме че има повдигане. Отунга става побеснял той започва да рита Ричардс в корема. Сега да видим дали рефера ще го дискфалифицира или ще успее да го отдръпне от тялото на безпомощният в този момент Евро Шампион. Сега виждаме че Дейвид се отдръпва малко преди да го дискфалифицират. Все пак успя да се вразоми на време. Да видим какво следва. Ето че рефера пак започва да чете конско на Отунга който явно въобще не го слуша и продължава да налага Ричардс. Сега той го вдига и имаме суперплекс. Сега имаме още един опит за туш 1.....2...... и отново имаме повдигане. Мили боже този мач кога ли ще свърши. Сега виждаме че Ричардс успява да се надигне макар и замаян засилва се към Отунга който го сграбчва и SPINEBUSTER, SPINEBUSTER BY DAVID OTUNGA ! След това изпълнение виждаме че Отунга причаква опонента си да се изправи след което, Дейви пази сееее. Твърде късно ето че Отунга успя да го повали още един път със запазената си марка - мощният саблен удар. Дами и господа останете с нас, за да разберете как се развива този засега чудесен мач ние правим кратка пауза за реклами !

Е дами и господа добре дошли след рекламите. По време на кратката пазуза от наша страна видяхме доста интересен ход от страна на Отунга. Той се качи на въжетата и макар да не е много подвижен направи задна салто след което се забоде в Ричардс. Дори и това обаче не бе достатъчо за трите златни тупкания на рефера. Видяхме как Ричардс намери сили и се повдигна, след което Отунбга продължи да го налага. Какво ли не видяхме в този мач. Сега Отунга хваща Ричардс вдига го след което таунтва и обира всички усвирквания в залата. Той хваща Ричардс след което много бързо и мощно го забива в пода. Това бе едно наистина чудесно изпълнение. Сега виждаме че Отунга се отдръпва в единият ъгъл. Той започва да причаква Ричардс. Сега Дейви е на колене а Отунга се засилва към него и му забива един много мощен и сигурно фатален ритник в главата. Това беше The Punt изпълнен от страна на The A-list of TNWG ! Сега виждаме че Отунга приковава крака. Но отново прави същата грешка - те са прекалено близо до въжетата. Ето че отново Ричардс успява да се спаси като се хваща за едно от въжетата. За негово щастие рефера видя това. Отунга започва да се нервира той се бие по главата, но това няма да му помогне. Сега виждаме че Той хваща Дейви вдига го след което Го засивла към въжетата. Ричардс го прескача след което му забива един super kick и обръща нещата в своя полза. Сега той скача от третото въже но ада върху колената на Отунга който си ги вдигна в последният момент и така се спаси. Сега се изправя хваща Ричардс и...

THE VERDICT ! THE VERDICT FOR DAVEY RICHARDS ! Това бе унищожителен ход. Ето че Отунга приковава краката на своят опонент в средата на ринга. Това явно е краят. Дали имаме нов Евро шампион ?
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Nevermore
New User
New User
avatar

Join date : 08.08.2011
Posts : 31

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 12:04

Дейви Ричърдс ще загуби своята титла - 1... 2... КАКВО?! РИЧЪРДС СЕ ОСВОБОДИ ОТ ОПИТА ЗА ТУШ! Отунга не може да повярва!
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 12:22

Дами и господа въпреки всичко и всички този мач продължава и Дейви и Отунга са много изтощение но никой не отстъпва. Ричърдс на няколко пъти беше доста близо до победата, Отунга също беше няколко пъти на косъм от победата но както казах никой от тях не отстъпва... Дейви едва се държи за въжетата и изглежда е намислил нещо, да той рита Дейвид в мутрата у го поваля зад ринга със страхотен SOLEBUTT! Отунга вече е зад ринга и се намира точно пред наша коментаторска маса или по точно върху нея а вижте Ричърдс той е на най-горната сглобка и полетява от там!!! Пази се колега!!! Дейви се разби право върху Отунга просто това хлапе стигна твърде далеко за да опази титлата си. Коментаторската маса излезе доста здрава и все още е здрава а по всичко личи, че и Дейви още е здрав той маха кората и разчиства от мониторите след което качва Отунга на масата вдига го и го размазва в нея с умопомрачителен SAITO SUPLEX! Дами и господа нашата маса е вече на парчета и по всичко личи, че трябва да стоим прави до края на този страхотен мач.. Ричърдс се изправя на крака а след това изправя и Отунга и го връща на ринга по всичко личи, че Отунга не е съвсем безпомощен по лицето му се вижда това той бавно се изправя и когато Дейви отива да него той го бута право върху рефера доста лошо падане Дейви направо уби рефера а Отунга вади един стол и го вдига високо над главата си а вижте феновете те са готови да го разкъсат. Той се качва на ринга като се подготвя да удари Дейви със стола да той ще го направи засилва се но Дейви скача и му забожда ритник през стола!!!! Дами и господа Дейви заби стола право в черепа на Отунга какъв мач какво нещо, Ричърдс решава, че това е краят и опитва туш но рефера не е в съзнание Дейви отива до него а Отунга зад него целия в кръв го рита под пояса след което прави люлката и опитва туш 1.......2....... и Дейви някак си успя да отблъсне Отунга, дами и господа тази уникална битка продължава.. Отунга се изправя на крака той е толкова изтощен, че не знае къде се намира а Дейви му забожда ROUNDHOUSE KICK! Право в слепоочието след който Отунга беше направо довършен, но Дейви изглежда не е свършил той се засилва и откъсва главата на Отунга с класически LARIAT!

След този класически Lariat Отунга направо застана на главата си а Дейви не губи време и за пореден път опитва туш 1.......2...... и това е поредно повдигане от страна на Отунга. Дейви вече не знае какво е нужно да направи той се хваща за главата дори се хвана за рефера той ще му скъса фланелката а рефера е на път да каже да бият гонга, Дейви го спира в последната секунда и му забожда ритник в гърдите. Рефера определено е аут след този страхотен ритник в гърдите. Дейви се обръща а Отунга е на път да му забоде ритник в ченето а Дейви се отмести и му забожда ритник под пояса след който го хваща и следва GERMAN SUPLEX!!!! Дейви изглежда доста изнервен от положението той слиза зад ринга и изважда един стик за голф след което се връща на ринга и го забожда в гръбнака на Отунга, вижте само болката по лицето на Отунга но това не е краят Дейви му забожда стика един път и в главата след което го хвърля зад ринга и изглежда се подготвя да направи нещо той изправя Отунга и му вкарва главата между краката си след което го вдига и това е RUNNING LIGERBOMB!

Ричърдс направо размаза Отунга след този уникален ход след който Отунга няма как да се повдигне но вижте лицето на Дейви той изглежда все още не е приключил но вижте Дейвид той се изправя едва, едва а Дейви му забожда пореден ритник този път в ченето след което го сваля на колене хваща го за врата след което го превърти и му хваща ръката и това е-е-е-е KIMURA!

Отунга се гърчи от болка и е готов да се предаде... Това ли е краят ???


Последната промяна е направена от KingOfMountain на 11/9/2011, 12:47; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
GOAT
Administrator
Administrator
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5754
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 12:30

KIMURA~~ THE FN END!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
EU CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP
» Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2011-
Идете на: