Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 EU CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: EU CHAMPIONSHIP   8/9/2011, 20:03


David Otunga vs. Davey Richards (c)

Ред на излизане и писане:
1.David Otunga
2.Davey Richards

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 10:28


========================
We walk alone
In the unknown
We live to win
Another victory
We are the youngs
Dying sons
We live to change
The face of history
========================


- And from Hollywood, California... "The A-List of the TNWG" - David Otunga !

Това момче е много талантливо ! Но негов недостатък е че устата му много говори ! Сега той минава по рампата с бърза походка като погледа му е насочен към ринга на който след малко ще се сблъска със своят противник !

След като Дейв таунтвайки премина рампата се качва на ринга, отдръпва се във своят ъгъл и започва да загрява за предстоящият му мач !

Останете с нас, за да видите как ще се развие този така интересно устройващ се засега мач !
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 10:31________________________________________

The words she said turned out why...
desperation fills her eyes...
Hold her in your arms...
don't let go...
________________________________________
- And from Othello, Washington, weighting at 205 lbs, standing in 5 ft 8 in, He is the TNWG European Champion Davey Richards!!


Ето го и него! Той е тук както обикновено готов да строши краката и ръцете на своя опонент.. Дейви стига до металните стълби след което откопчава своята титла и я вдига право в лицата на феновете които го освиркват с всички сили.. На Ричърдс не му пука и се качва по металните стълби след което се качва на горната сглобка и отново вдига Европейската титла!
Върнете се в началото Go down
Nevermore
New User
New User
avatar

Join date : 08.08.2011
Posts : 31

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 10:32

Начало!
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 10:46

Ето че след като и двамата са готови съдията вдига високо златото, за да покаже на всички залога след което дава знак да бият гонга. Двамата не се нахвърлят един на друг веднага виждаме че първо искат да премерят сили. Ето че Отунга успява да извие ръката на Дейви след което го притиска в ъгъла и му забива няколко бързо чопа в лицето. Ето че Отунга се отдръпва от притиснатият Ричардс. Сега той тръгва отново към него, но този път Дейви се е приготвил той забива ритник в корема на Отунга след което много бързо се качва на въжетата. Виждаме че Дейвид Отунга се изправя след което хваща Шампиона за краката и много бързо го сваля от въжетата с едно наистина коварно дърпане за левият крак. Ричардс май си нарани гръбнака от това той падна доста сериозно. Виждаме че Отунга се отдръпва в единият ъгъл след което изчаква опонента си да стане на крака. Ричардс е вече прав с гръб към Отунга. Сега се обръща и отнася един наистина мощен Big Boot ! Ето че първият туш в този мач е записан. Той е от страната на Отунга, но виждаме че Дейви намира сили и се повдига след което се опитва да се озъзнае. Виждаме че Отунга продължава с атаките над своят опонент. Той го хваща за ръката вдига го след което го хваща за главата и му забива едно наистина мощно ДДТ. Ето че имаме и втори опит за туш - 1......2..... и отново той бива неуспешен. Сега виждаме че Дейви е оставен за малко сам докато Отунга се качи на въжетат. Сега той скача, но... няма никой в къщи ! Дейви успява да се одмести в последният момент след което се качва на оптегача изчаква Отунга сега скача и...

Какъв блок само... Той бе уловен във въздуха след което тръшнат в пода със Snap Scoop Powerslam ! Това беше едно наистина фантастино изпълнение от страна на претендетна за Евро Титлата. Засега Отунга има сериозно надмощие пред Дейви който още не може да се съвземе от срещата с пода... Сега виждаме че Отунга го вдига и го слага на ръменете си какво ли ще опита ? Той отива до оптегача и го оставя легнал на третото въже след което се отдръпва, засилва се и... мили боже какъв ритник в корема. Това изпълнение бе доста коварно, но добре изпълнено. Не мога да повярвам какъв ритник бе забит на Дейви който веднага се смъква на пода. Отунга се отдръпва след което отново се засилва и... FACEWASH ! Главата на Ричардс бе премазана между оптегача и крака на Отунга. На това му се вика да попаднеш между чука и наковалнята. Сега виждаме че Дейвид хваща Ричардс за краката който е на половина вън. Сега го дърпа в средата на ринга и му приковава краката. Рефера отброява но се спира на 2. Отунга се чуди защо го е правил. Т4е започват да спорят. Рефера му казва че Шампиона си бил повдигнал леко едното рамо. Сега виждаме че Отунга се нервира. Ричардс е зад Дейвид чака го да се обърне. Отунга се обръща, но заляга и мили боже вижте. Ричардс фрасна рефера сега той лежи на пода. Отунга се засмива след което взима метален стол който му беше подаден от човек под ригна. Сега хваща стола и WHAAAAM ! Той го заби в главата на Ричардс сега хваща стола слага му го на гърдите след което отскача от въжетата и Elbow Drop със стола:

Сега той бързо приковава крака като изхвърля стола извън ринга. Рефера се съвзема и отброяването се започва 1.....2.... Имаме ли нов шампион ?
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
BarsakaMadafaka
Jobber
Jobber
avatar

Location : Компютъра
Join date : 15.05.2010
Posts : 434
Age : 93

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 10:48

Kick out
Върнете се в началото Go down
http://www.boinosashi.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 11:02

И ето, че този мач продължава и двамата все още са в отлична форма Дейви и Отунга се вкопчват един в друг но Дейви надделява и го хваща за вратът след което му забожда неочакван ритник в гърдите! Отунга се гърчи от болка а Дейви му забожда и един в бъбреците след което го поваля опит за туш 1.....2... и Отунга се надигна по най-бързия начин. Отунга бързо се изправя на крака а Дейви му забожда страхотен ъпрекът след което го засилва и запраща в ъгъла засилва се и Отунга се отмести в последната секунда, Дейви се удари в горната сглобка а Отунга му забожда страхотен саблен удар след което опитва туш 1......2.... и Дейви отлепи лявото си рамо в последната секунда. Тази вечер Дейви за 3ти път защитава своята титла откакто я спечели в края на юни. Ричърдс знае, че тази вечер всичко за него може да свърши. Ричърдс се изправя на крака и започва да забожда Multiple shoot Kicks!! След което го хваща и го вдига след което го размазва в пода с German Suplex!!! Имаме опит за туш 1.....2.... и поредно повдигане просто невероятно този мач продължава с пълна газ а Дейви и Отунга са на крака и се поглеждат очи в очи след което започват да се смеят и Дейви му подава ръка вижте Отунга той се колебае дали да му подаде ръка а феновете направо ще срутят залата на главите си.. Отунга прави невероятната грешка и му подава ръка а Дейви му забожда ритник в ребрата и го сваля на колене след което се засилва и му забожда DDT! Опит за туш от страна на Ричърдс 1.....2.... не, Отунга отлепи лявото си рамо и бързо се изправя засилва се срещу Дейви и го запраща право върху ръба на ринга след което се засилва и Дейви се отмества а Отунга се обесва на въжетата а Дейви го хваща за главата засилва го и го забожда в стоманения кол! Отунга падна на пода и още не може да се сети къде се намира а Дейви се връща на ринга и започва да забожда ритници в гърба на Отунга след което го изправя и го запраща в ъгъла след което се засилва и му забожда CORNER ELBOW! След което отново се засилва и му забожда коляно в слепоочието по известно като STEP-UP KNEE! След което го обръща вдига го и контрира със страхотен SAITO SUPLEX!

Ричърдс веднага опитва туш 1......2.....не, Отунга намери сили да се повдигне какъв мач просто не е за вярване как Отунга продължава да се бие след тези страхотни ходове от страна на Европейския Шампион.. Дейви се изправя на крака и се подпира на въжетата засилва се и-и-и-и тъкмо да забоде Shining Wizard, Отунга се отмести и Дейви си оплете крака във вторият обтегач Отунга веднага се възползва от ситуацията и му забожда ритник в гръбнака след което минава на ръба на ринга хваща го за косата и опитва да му забоде главата в сглобката но Дейви започва да му забожда чукове в тила и си изважда крака от въжетата след което отново хваща Отунга за косата и му забожда главата в стоманения кол!!!! Отунга изглежда доста зле той се хвана за въжетата и Едва, едва се държи а Дейви е на ринга и се усмихва зловещо, изглежда Дейви се радва от това.. Отунга едва, едва влиза в ринга с някакви последни сили и едва крачи а Дейви му забожда SOLEBUTT! В гърдите след което Отунга се навежда, Ричърдс се засилва и контрира с доста болезнен TORNADO LARIAT!

Дейви веднага покрива 1.......2..... това ли е краят ???


Последната промяна е направена от KingOfMountain на 11/9/2011, 11:07; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 11:03

НЕ! Имаме повдигане ..
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 11:16

Ето че този мач продължава. Силите са равни засега. Виждаме че двамата започват да се налагат доста сериозно. Рефера се опитва да ги разтърве. Ето че успява. Той отдръпва Отунга от Ричардс. Сега им казва да се бият по спокойно и по правилата. Докато рефера обяснява нещо на отунга Ричардс тихо мълком се е качил на въжетата и причаква Отунга да се обърне. Виждаме че Дейвид се обръща след което бива повален със странична преса от страна на Ричардс. Я вижте... Дейвид направо едно кълбо назад след което обърна нещата в своя полза. Той опитва туш а Ричардс отдоло се мята като риба на сухо. Сега виждаме че Отунга се отказва от туша. Защо, никой не знае.. Сега виждаме че той го вдига на ръце след което го узхвърля над третото въже извън ринга. Сега слиза при него. Рефера започва да отброява а виждаме че Отунга налага опонента си извън ринга. Той му забива главата в стоманените стълби след което и в преградата. Вижте, вижте. Ричардс изведнъж бива хванат от човека който е е скрил под ринга. Той го хваща за крака и не го пуска. Сега Отунга се качва на ринга. Виждаме че Ричардс стъпва въхру ръката на мистериозния мъж след което се качва малко след осем. Сега бива повален от страна на Отунга със саблен удар. Той го хваща за едната ръка след което го засилва към оптегача и се засилва към него. Мили боже Отунга направо обезглави опонента си със този страховит саблен удар. Това изпълнение беше много добре изпълнено. Не искам да съм на мястото на Ричардс все едно го блъсна влак. Нека видим това изпълнение още веднъж:

Сами видяхте как Ричардс си изплю зъб. Сега... май че устата му е в кръв. Това е било доста сериозно значи. Сега виждаме че Рефера спира мача за кратко дава шише с вода на Ричардс да се изплакне след което... вижте Дейви той заби шишето с вода в челото на Отунга който се свлече все едно са го застреляли. Рефера се чуди какво да прави но все пак не го дискфалифицира защото мача беше в пауза. Сега виждаме че Ричардс доволен от себе си си визма сплесканото в главата на Отунга шише и пийва една глъдка след което изплъва кървясалата вода в лцето на Отунга. Дейвид направо побеснява. Той става и започва да гони Ричардс Сега Дейви слиза извън ринга след което Отунга също. Двамата започват да се гонят около ринга, но вижте. Ричардс бива спънат от мъжа под ринга. Кой ли е този и защо помага на Отунга ? Дейвид го хваща след което започва да го налага. Вижте, вижте Ричардс бива издърпан под ринга след около две секунди се показва разкървавен.. Какво ли се е случило там долу ? Ричардс бива качен на ринга след което Отунга се плъзга под най-долното въже и опитва туш - 1......2.... Вижте крака на Ричардс той е на най-долното въже. Рефера прекратява отброяването. Дейвид сяда до отпадналото тяло на все още Веро шампиона и започва да се чуди какво повече трябва да направи за да победи. Сега виждаме че вдига Ричардс след което го засилва към въжетата. Ричардс успява да залегне и да се спаси от сабления удар, но на връщане... на връщане бе уловен и треснат в земята. ККаква мощ само... Сега виждаме че Отунга хваща Ричардс изхвърля го извън ринга след което му забива Back suplex върху една от преградите. Ричардс падна извън нея. Той е при публиката.

Отунга го връща на ринга след което му приковава краката. Да видим имаме ли нов шампион ???
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 11:17

1 .. 2 .. НЕ! Шампионът се повдига съвсем малко преди 3.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: EU CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
EU CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP
» Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2011-
Идете на: