Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 HC CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   Нед 11 Сеп - 12:16

Мачът продължава. Това бе унищожителен ход, но явно все още Рейвън не се предава ..
Върнете се в началото Go down
Nevermore
New User
New User
avatar

Join date : 08.08.2011
Posts : 31

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   Нед 11 Сеп - 12:30

Raven беше буквално премазан досега. Той отнесе какви ли не удари, но продължи да kick-out-ва. Неговата воля за победа е по-силна от всичко друго, а и кой по-добре познава Hardcore мачовете от него?! Държал е HC титлата най-много пъти от всички в WWE и е участвал в едни от най-бруталните мачове на ECW. Raven знае как да се пази, той е развил имунитет към болката. А Шеймъс се е паникьосал. Той не знае какво да прави, само вижте какви неща направи, за да срине конкуренцията, но не успява. "The Celtic Warrior" се хваща за главата и се чуди какъв да бъде следващият му ход. Той се качва на рампата и започва да слиза към ринга, стига до него и изважда маса изпод него. Sheamus разтваря масата, точно до ринга, и отива до количката на Raven, като изважда от нея един знак "STOP". Той поглежда знака и се обръща, но не знае, че Raven е зад него! Sheamus поставя знака пред лицето си, но отнася Superkick през него! Знакът се огъва, а Шеймъс го изпуска и пада назад, като се премазва през дървената маса! Какъв iMPACT! А какво ли ще следва?! Рейвън се навежда и изкарва стълба! Той влиза в ринга, но не разпъва стълбата, а я обляга на обтегача, но тя се свлича надолу. Raven започва да се изнервя, след няколко неуспешни опита да застопори стълбата. Все пак, той успява да направи това, но когато се обръща вижда, че Sheamus е пред него и отнася ритник в корема! Sheamus го хваща в позиция за Suplex и явно ще го направи през стълбата... но не, Raven контрира и огъва стълбата с тялото на Sheamus чрез Suplex!


Raven пада и се обляга на най-долното въже, а Sheamus остава да лежи секунда-две на стълбата, след това се свлича надолу и се преобръща, в крайна сметка той остава да лежи на тепиха. Рейвън се плъзва извън ринга, след което стига до количката си и я повдига, като я мята нагоре! Количката не успява да намери място в ринга, но оръжията вътре успяват! Raven се изсмива и влиза на тепиха, който вече е отрупан с всевъзможни оръжия! Той взима един kendo stick и спокойно се обляга на сглобката. "The Irish Warrior" се опитва да се изправи, но явно не може. Той дава всичко от себе си за да се изправи, но не успява да го направи. Най-накрая Шеймъс се изправя, с малка помощ от страна на обтегача. Той диша тежко и започва да крачи бавно към Raven, който го посреща с усмивка... но и с удар в главата с kendo stick-а! А сега следват и още няколко - в свивките на краката и отново в главата! Raven започва да показва защо е една от Hardcore иконите!Сега имаме опит за туш - 1... 2... дали Raven победи Sheamus?!
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   Нед 11 Сеп - 12:56

Повдигане!!!
Върнете се в началото Go down
BarsakaMadafaka
Jobber
Jobber
avatar

Location : Компютъра
Join date : 15.05.2010
Posts : 434
Age : 93

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   Нед 11 Сеп - 13:16

Мача продължава! Двамата лежът на земята незнайно защо не могат да станат от пет минути! Забравихме да споменем, че около ринга има купища от столове на ринга има няколко пръчки също така количката е на ринга! Шеймъс става и взима да бърка в количката и това е Кендо Стик и явно ще му го връща на Рейвън той взима стика и го започва по гърба удря го около 30 пъти някъде!! Добре, че Рейвън има потник иначе щеше да боли още повече! Той става на крака и взима количката изсипва всичко на ринга и започва да го налага с нея докато тя не се огъва и вече не става за нищо! Шеймъс я маха от ринга. Сега той взима пръчките, и изправя Рейвън, но отнася няколко удара под пояса с ръка!! Мили боже.. Рейвън е готов да рискува той е на въжетата готов за задно салто, но Шеймъс става сас последни сили и взима пръчките и ги мята на гърба му И РЕЙВЪН ПАДНА ПИ 30-ТЕ СТОЛА!! МИЛИ БОЖЕ!!!ТОЙ Е МЪРТЪВ NO FREAKING WAY!! Шеймъс слиза от ринга и го вкарва вътре и сега това е опит за суплекс и е изпълнен успешно!! Имаме опит за туш! НЕ Шеймъс се отказа и той превърта вижте той забива юмруци на съдята тук няма DQ!! РЕЙВЪН Е В ЪГАЛА И СЕ ОПИТВА ДА СЕ ИЗПРАВИ, НО СЪДЯТА БИВА МЕТНАТ КЪМ РЕЙВЪН И ДВАМАТА СЕДЯТ В ЪГАЛА НАТРУПАНИ СЕГА ШЕЙЪМС ВЗИМА МЕТАЛНИТЕ СТЪЛБИ КОЙТО БЯХА НА РИНГА И СЕ ЗАСИЛВА С ТЯХ И ПРЕМАЗВА СЪДИЯТА И РЕЙВЪН!!! Нов съдя тича към ринга, но е сплашен да влезе вътре Шеймъс му крещи " Спокойно Фела няма да ти сторя нищо" и се усмихва. Съдята влиза неспокоен и има право защото Шеймъс го хваща и го забива в ъгала отново при Рейвън отново е време за този ход, но той слиза от ринга и взима количката която вече е смачкана и още един съдя е премазан!! Шеймъс взима стол който също беше на ринга и там са приборите от количката! Шеймъс издърпва Рейвън и го покрива със всичко от количката изсипано върху него той взима стол и-и-иТОЙ НАПРАВО ГО ИЗ_УКА!! НАПРАВО ГО ИЗ?БА КАТО АГНЕ БЕЗ ПУТ%А!! МАЙКО МИЛА!! ШЕЙМЪС И ЛУД ТОЙ ОБАЧЕ НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛ ТОЙ ВЗИМА СТЪКЛОТО И ГО НАГЛАСЯ ОТНОВО КАКВО ЛИ Е НАМИСЛИЛ! ТОЙ ВДИГА РЕЙВЪН СЕГА, ОООООООООО НЕ ПАЗИ СЕ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ~~~~CELTIC CROSS ПРЕЗ СТЪКЛОТО СЪДЯ ТИЧА БЯСНО КЪМ РИНГА, А ШЕЙМЪС ПРИКОВАВА КАТО СИ НАГЛАСЯ ГОЛИЧКАТА И ЛЯГА ВЪРХУ НЕЯ И НАТИСКА С ПЪЛНА СИЛА РЕЙВЪН Е БЕЗ ДЪХ И Е В БЕЗСЪЗНАНИЕ 1...............2..............!?
Върнете се в началото Go down
http://www.boinosashi.com
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   Нед 11 Сеп - 13:28

Ще имаме ли 3!? НЕЕ! Рейвън успява с последни сили да повдигне едното си рамо .. той едва стори това .. но мачът продължава и Хардкор титлата още е големият залог ..
Върнете се в началото Go down
Nevermore
New User
New User
avatar

Join date : 08.08.2011
Posts : 31

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   Нед 11 Сеп - 13:43

Raven е разбит. Той успя да се повдигне, но може би няма да има сили да продължи срещата. Sheamus е облян в пот - той гледа опонента си и се чуди как успява да се освобождава пак и пак. Сега той отива до "Гарвана" и го изправя, отблъсква го към въжетата и е готов да го посрещне с clothesline, но Рейвън се навежда и се засилва към въжетата зад себе си, следва Bulldog за Шеймъс! Той се претъркулва извън ринга и се обляга на защитната стена, а Raven се качва на обтегача, изправя се на него и прави своя taunt, изчаква Sheamus да застане на колене и скача към него... Double Foot Stomp в гърба на Шеймъс! Рейвън скача назад, а Шеймъс започва да се въргаля, обръщайки се на земята многобройно. Raven го вкарва обратно в ринга и не се бави в опита си за туш - 1... 2... не, имаме освобождаване! В шампиона има още сили! На Raven му трябва много малко, за да грабне победата! Той се изправя и започва да търси нещо в отломките от най-различните неща, счупени на тепиха - стъкла, флуоресцентни лампи, столове, маси, даже и стълби! Рейвън продължава да търси съсредоточено, но не успява да намери нищо! Той се хваща за въжетата и поглежда един фен, след което му казва: "Хей, може ли да хвърлиш един стол насам?!". Фенът се изправя и мята стола към Raven, а той го хваща... НО ИЗВЕДНЪЖ ПУБЛИКАТА ПОЛУДЯВА! ВСИЧКИ СТАВАТ НА КРАКА И ЗАПОЧВАТ ДА МЯТАТ МЕТАЛНИТЕ СТОЛОВЕ, НА КОИТО СЕДЯТ, КЪМ РИНГА! Рейвън захвърля първия стол и бързо се омита от ринга, като се спира на безопасна дистанция - по средата на рампата, докато столовете премазват тялото на Sheamus! Вече могат ясно да се чуят chant-ове от рода на: "ECW; E-C-F'N-W; THIS IS AWESOME" и т.н.! КАКВО, ПО ДЯВОЛИТЕ, СЕ СЛУЧВА?!


Raven се завръща на ринга, а в публиката вече не се виждат метални столове - те са заляли тепиха! Претендентът започва да търси Шеймъс, като избутва някои столове настрани... а ето го и него! Raven изправя Sheamus на крака много трудно, защото той явно е в безсъзнание! Raven му изкрещява нещо в лицето и го обляга на сглобката, след това връща останалите столове в купчината и хваща шампиона за главата издърпва го по-близо до металната маса и двамата се качват на нея... следва силен chant: "QUOTE THE RAVEN, NEVERMORE!", започнат от Raven и... RAVEN EFFECT ПРЕЗ КУПЧИНАТА ОТ СТОЛОВЕ! ЦЯЛОТО ЛИЦЕ НА ШЕЙМЪС Е ОБЛЯНО В КРЪВ! КАКВА БРУТАЛНОСТ!!!!!


ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ! РЕЙВЪН ПОКРИВА НАД СТОЛОВЕТЕ - 1... 2... ДАЛИ РЕЙВЪН УСПЯ ДА ПОБЕДИ ШЕЙМЪС И ДАЛИ ТОЙ Е НОВИЯТ HARDCORE ШАМПИОН НА TNWG?!
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   Нед 11 Сеп - 13:46

Кефите ме. Да приемем,че Шеймъс kick-out - ва. Така че мачът продължава ..
Върнете се в началото Go down
BarsakaMadafaka
Jobber
Jobber
avatar

Location : Компютъра
Join date : 15.05.2010
Posts : 434
Age : 93

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   Нед 11 Сеп - 14:10

ТЕЗИ СИ ЕБАХА МАЙКАТА! Какво шоу направиха и двамата лежът върху столовете и над столовете. Шеймъст става като мумия и маха столовете от тялото си Рейвън е станал и пази се Sheamus забива страхотен Flapjack върху всички столове. Идейте на Шеймъс явно са свършили, но не той слиза от ринга и вади тиксо!! Той хваща стол за гърдите си и го залепя за себе си след това на ръцете си на гърба и на краката си той стана нещо като СТОЛ-МЕН!! Сега той цамбурва върху Рейвън и имаме опит за туш 1...2...!? НЕ! Отново повдигане Шеймъс става и взима няколко стола затррупва Рейвън и започва да го тъпче и тъпче след което го изправя и го засилва към въжетата иии го качва и това е Суперплекс на всички столове!! Сега Шеймъс бавно става качва се на вжетата и скача върху тялото на Рейвън. Двамата слизат от ринга и Шеймъс го забива в преградите и бърка изпод ринга и това е някаква маса с тел той я слага върху тялото на Рейвън и започва да скача!!Гарвана пострада! Sheamus го заведе чак на улицата с чукове мили боже.. Там има къща с покрив над 6 метра! Шеймъс се опитва да се катери, но Рейвън го изпреварва и как точно сега семейството разчиства къщата и има столове навън и боклуци Рейвън е на върха на покрива мили боже. Шеймъс обаче се катери Рейъвн се опитва да го спре, ала вече и двамата са на върха Шеймъс музабива ритник в коляното ииии...ДАЛИ НЕ МУ ЕБА МАЙКАТА! СКОЧИ НАПАРВО ОТ ПОКРИВА ВЪРХУ ВСИЧКИ СТОЛОВЕ!! ИМАМЕ ОПИТ ЗА ТУШ 1...2..!?
Върнете се в началото Go down
http://www.boinosashi.com
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   Нед 11 Сеп - 14:45

1 .. 2 .. THAT`S THE FREAKIN` END ..
Шеймъс и Рейвън направиха невероятен мач, който със сигурност остава в историята. Шампион обаче остава THE CELTIC WARRIOR ..
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
HC CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP
» Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2011-
Идете на: