Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 HC CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: HC CHAMPIONSHIP   8/9/2011, 20:02


Raven vs. Sheamus (c)

Ред на излизане и писане:
1.Sheamus
2.Raven

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
GOAT
Administrator
Administrator
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5754
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 10:03It's a shame for they, lost their head A careless man who could wind up dead You wear your sin like it's some kind of prize Too many lies, too many lies Oh, oh, these words are true, and I'll make you believe Yeah, ya' fight for air and struggle just to breathe...

От Дъблин, Ирландия с тегло 123 кг. "The Celtic Warrior" Sheamus! Ето го и него "The First Irish born World Champion" е в залата и публиката освирква с пълно гърло. Шеймъс прави таунта си в началото на рампатаИ продължава уверено към ринга качва се по металните стълби и върви по ръба на ринга влиза вътре и прави отново таунт


_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 10:10В залата става тъмно, а на телевизионните екрани се показва titantron-а на Raven. Камерите ни показват ECW оригинала backstage, вървящ заедно с количката си, в която има хиляди оръжия за масова разруха. Raven вече е на рампата, а няколко прожектора осветяват пътя му, докато той се движи към ринга.

Raven стига до ринга и оставя количката си отвън, след което поглежда Sheamus и се качва на ръба на тепиха. Той влиза вътре и застава в срещуположния на "The Irish Warrior" ъгъл, след което поглежда към Hardcore титлата и зачаква началото на мача.
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 10:10

Начало на първия двубой за тази вечер в платения турнир на TNWG - Over The World ..
Върнете се в началото Go down
BarsakaMadafaka
Jobber
Jobber
avatar

Location : Компютъра
Join date : 15.05.2010
Posts : 434
Age : 93

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 10:29

Мача започва Шеймс зашива шамар на Рейвън веднага и го поваля на земята с тупаници и ритници след което става на крака изправя го засилва го към ъгала и там му забива няколко колена след което отново го засилва към другия обтегач и му прави сейд оук слем! Имамеведнага опит за туш 1.......2..........НЕ! Повдигане от страна на Рейвън. Шеймъс излиза от ринга отива в количката на Рейвън и явно ще си хареса оръжие още в началото на самия мач! Той избра топка за боулинг! Това никък няма да е хубаво той го натиква в ъгала в седнало положение разкрачва го отива в другия ъгъл като взима топката за боулинг и-и-и не отказа се той оставя топката за боулинг и отново слиза и какво този път взе някаква пръчка влиза в ринга и я поставя между слабините на Гарвана!! Той взима топката отива в другия ъгъл и-и-иЕ*А МУ МАЙКАТА!! МИЛИ БОЖЕ... Т-Т-ТОВА БЕШЕ НАПРАВО ЖЕСТОКО!! Шеймъс направо счупи пръчката в слабините му с боулинг топката!! Какъв човек само Рейвън е на път да се разплаче!! Шеймъс го дърпа по средата на ринга 1...2....!? НЕ! Имаме повдигане дами и господа от страна на Гарвана той доказва, че е известен Хардкор борец и се повдигна все едно като, че ли са му направили просто обикновен суплекс!! Шеймъс излиза от ринга взима някакво стакло мята го на ринга и след това взима Кендо Стик! Той влиза изчаква Рейвън да стане и го почва със стика насам-натама от краката до главата и като финалния удар беше в рамото и стика се счупи! Шеймъс си наглася стъклото в ъгала хваща Рейвън за суплекс, о не това стана с John Morrison!! WATCH OUTTT~~HOLY MOTHER F*CKER S&^T!!! ИМАМЕ ОПИТ ЗА ТУШ ОТ ШЕЙМЪСТ 1...2...!?
Върнете се в началото Go down
http://www.boinosashi.com
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 10:36

NO! Рейвън успя да се повдигне ..
Върнете се в началото Go down
Nevermore
New User
New User
avatar

Join date : 08.08.2011
Posts : 31

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 10:49

Ужасно опасен ход, но Raven намери начин да предотврати загубата си! Sheamus не може да повярва, че опонентът му се освободи. Той го изправя и го отблъсква към въжетата, но се разсейва и отнася Shoulderblock, който го сваля на земята! Raven не губи време, а бързо излиза извън ринга и поисква металния стол на един от феновете, който му го дава. Той се завръща на ринга, със стола в ръце, и го наглася в средата, след това вдига Sheamus и хваща едно от по-големите парчета стъкло, като го допира до челото на Sheamus и го натиска! Не след дълго "The Celtic Warrior" започва да кърви обилно, а Raven го засилва към обтегача и се затичва към него, следва Dropkick в гърдите му! Sheamus започва бавно да върви напред, но Raven го хваща за задната част на главата и го навежда надолу, наглася го и го хваща за единия крак, вдига го нагоре и го превърта - Inverted Suplex! Шеймъс се разби, а "Гарвана" няма да му даде да си отпочине - той веднага го вдига на крака и го отблъсква към едните въжета, като го посреща с Drop Toe Hold през стола, който се счупва!


Той разби Sheamus през стола! Сега имаме опит за туш от негова страна - 1... 2... освобождаване! Как, по дяволите, успя да го направи?! Sheamus няма да се даде лесно, това става ясно! Raven го поглежда с недоумение, явно е предвкусвал победата, но все още е твърде рано за нея! Рейвън изправя Шеймъс и го прехвърля извън ринга, след това го изчаква търпеливо да стане на крака и се отблъсква към въжетата, хваща се за тези пред него и скача... като приземява Corkscrew Plancha в ръцете на Sheamus! И двамата лежат извън ринга, но не след дълго претендентът се изправя и повдига ring apron-а, в търсене на оръжие. Той изкарва дървена маса и я вкарва в ринга, качва се на него и я разтваря, но изведнъж отклонява погледа си към своята количка, отрупана с най-различни инструменти! Raven излиза извън ринга и докопва един kendo stick от нея, след това отива до Sheamus... и разбива stick-а на две в главата му, а с двете половини започва да нанизва удари в гърба! Sheamus пада и започва да се превива от болка, а Raven захвърля пръчките и го качва на тепиха, след това влиза и го качва горе на масата. Той започва да мисли какво да направи... явно е решил нещо! Претендентът се качва на масата, където е шампиона, изправя го и го hook-ва... PILEDRIVER ПРЕЗ МАСАТА!


Публиката започва да скандира - "ECW, ECW, ECW, ECW!", залата ще експлодира! Raven опитва туш над дървените отломки - 1... 2... дали той побеждава?!
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 10:50

Шампионът обаче успява да се повдигне. Какъв мач! Продължаваме ..
Върнете се в началото Go down
BarsakaMadafaka
Jobber
Jobber
avatar

Location : Компютъра
Join date : 15.05.2010
Posts : 434
Age : 93

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 11:05

Michael Cole ще го кажа цензурирайте колкото искате ТЕЗИ ДВАМАТА СИ ЕБ*АХА МАЙКАТА!! КАК ОЩЕ ЖИВЕЯТ!! Майко шибана мила.. Какво направиха тези двамата.. Все още не мога да повярвам, че Шеймъс се повдигна от Пейл Драйвъра на масата! Рейвън става и повдига ирландеца на крака като му забивя няколко смеш-а в главата след което го засилва към въжетата, но бива посрещан със страхотен Броут Кик!!!Raven даже падна извън ринга! Шеймс е по петите му той слиза от ринга посяга към металните стълби взима ги чака Рейвън да се изправи засилва се и му ги хвърля върху тялото след което с поредица от ряски удари му спука главата и тече кръв! Шеймъс става и си взима количката на Рейвън и тръгват на паркинга там се започва здрав побой! Двамата си разменят чукове, но Шеймъс не отстъпва и чупи стъклата на всяка кола която види с главата на Рейвън и пърченца стъкла остават в лицето му!! След това Шеймъс го поваля с мощен саблен удар и той падна право с главата към цимента! Може да е в безсъзнание!! Sheamus НАГЛАСЯ РЕЙВЪН НА СТЕНАТА!! СЕГА ЯВНО Е НАМИСЛИЛ НЕЩО ГАДНО!! ТОЙ ВЛИЗА В ДЖИП И ГО ПОДКАРВА ОТИВА ОТ ДРУГИЯ КРАЙ НА ПАРКИНГА ИИИИИ ЗАСИЛКА С КОЛАТА!!! МИЛИ БОЖЕ СТЕНАТА СЕ НАПУКА И ПАДА МАЗИЛКА А РЕЙВЪН БЕШЕ ПРЕМАЗАН!!! Шеймъст излиза от колата и още не опитва туш той повдига Рейвън и го държи за главата като му я забива в стената с всички сили и пада мазилка още!! Сега вече двамата са на рампата, но вижте при долната част има кола специално за мача!! КОЛИЧКАТА ВСЕ ОЩЕ Е НА РАМПАТА Я ВИЖТЕ ШЕЙМЪС ЗАСИЛВА РЕЙВЪН КЪМ КОЛАТА ПАЗИ СААААААААААААААА~~~~СЕГА ШЕЙМЪС СЕ КАЧВА НА КОЛИЧКАТА ЗАСИЛВА СЕ С НЕЯ КАТО СЪС ТОРТИНЕТКА ИИИ СКАЧАААААААААААААААА! БАМ!! КАЖЕТЕ МИ НЕ МУ ЛИ ЕБ+ МАЙКАТА!?!?!?! СКОЧИ ПРАВО ВЪРХУ КАПАКА С КОЛИЧКАТА И ИМАМЕ ОПИТ ЗА ТУШ 1.........2...........!?


Върнете се в началото Go down
http://www.boinosashi.com
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   11/9/2011, 11:16

Мачът продължава. Това бе унищожителен ход, но явно все още Рейвън не се предава ..
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: HC CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
HC CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP
» Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2011-
Идете на: