Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 14:28

Punk става за малко колкото да избута стълбата бута я и Скалата се наниза на въжетата мача продължава!!!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
John_Litka

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 14:46

Мача продължава с пълна пара. Си Ем започва бавно да се изправя с помощта на въжетата, а Скалата отново опитва да се добере до титлата на "The Straight-Edge World Champion", който не остава безразличен. Пънк се втурва към Скалата, хваща го за крака и започва да го дърпа надолу, но "The Great One" не се предава и сритва настоящият TNWG шампион, който обаче прави засилка към въжетата, изтласква се оттам и Dropkick-ва стълбата, като поваля Скалата от близо 15 метра височина, право върху бетонния под, извън ринга. Си Ем бързо намества стълбата под титлата, оттегля се назад, като прави засилка, а Скалата се хваща за огражденията и започва да агонизира от болка.. ПЪНК СЕ ЗАСИЛВА-А-А-А.. OVER THE TOP ROPE SUICIDE DIVE!! ПРАВО В ДЕСЯТКАТА!! Тези мъже се раздадоха до край!! Той епичен мач не иска да свърши, просто не иска. Съдията започва да ги преглежда, но Пънк бързо се оттегля от тялото на "The Most-Charismatic Wrestler in the World", като се добира до ринга и въжетата, влиза вътре, където започва да се катери по наместената по-рано маса от него, стъпка, втора, трети и четвърта, Пънк е все по-близо до своята титла.. КОГАТО ИЗВЕДНЪЖ СКАЛАТА БЪРЗО СЕ ИЗПРАВЯ НА КРАКА И ВЛИЗА НА РИНГА, КАЧВАЙКИ СЕ НА СТЪЛБАТА!! ПЪНК ОБАЧЕ ПРОТЯГА КРАК И ГО СРИТВА В РАМОТО, А ПОСЛЕ ПРИЛАГА HEAD SMASH В СТЪЛБАТА, ХВАЩАЙКИ ГО ЗА ГЛАВАТА, МИНАВА ПРИ НЕГО, ИЗВЪРТА ГО В INVERTED FACELOCK, СЛЕД КОЕТО-О-О-О-О-О.. ОУУУУУУУУ!!!

INVERTED SUPERPLEX OT СТЪЛБАТА, ПРАВО ВЪРХУ ОТЛОМКИТЕ ОТ МАСИ, СТЪЛБИ И СТОЛОВЕ, КОИТО БЯХА ПРОСНАТИ НА РИНГА!! ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО СКАСИ ДОМИНАЦИЯТА НА СКАЛАТА В МАЧА ДОТУК!!Си Ем се хваща за главата и се добира до стълбата, която все още остава права, точно под титлата, която принадлежи на Пънк и на която се решава съдбата, точно в този момент. Скалата бива преглеждан от няколко съдии, който веднага му слагат апаратура на врата, мислейки, че е счупен, явно мачът за него е свършил. Пънк се усмихва мазно и започва да крачи все по-нагоре, стапало след стапало, крачка след крачка, все по-близо и по-близо до своята титла!! ПЪНК Я ДОКОСВА! ТОЙ ЩЕ Я ВЗЕМЕ!! НЕЕЕЕЕЕЕ!! СКАЛАТА ИЗБУТВА "THE STRAIGHT-EDGE SAVIOR", КАТО СВАЛЯ МЕДИЦИНСКАТА АПАРУТРА ОТ ВРАТА СИ!! КАКЪВ ШОУМЕН, КАКЪВ ЧОВЕК!! Скалата ще я вземе!! Той е готов да победи и да достигне върха на своята кариера в Total Nonstol Wrestling Game!! Това ще е!! Пънк лежи обесен на въжетата, СКАЛАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ КАТЕРИ!! СИ ЕМ ОБАЧЕ ВИЖДА МАСА, СЛОЖЕНА МЕЖДУ ОБТЕГАЧИТЕ, СВАЛЯ Я, СЛЕД КОЕТО Я НАМЕСТВА ПОД СТЪЛБАТА, БЪРЗО СКАЧА ВЪРХУ НАЙ-ГОРНИТЕ ОБТЕГАЧИ, ВИЖДАЙКИ, ЧЕ НА СКАЛАТА МУ ОСТАВАТ ОЩЕ НЯКОЛКО СТАПАЛА, СКАЧА ПРИ НЕГО, КАТО ЗАПОЧВА ДА ГО НАЛАГА В ПОСЛЕДНИ СИЛИ!! КЪРВЯЩИ И ИЗМОРЕНИ, СИ ЕМ И СКАЛАТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ НАЛАГАТ!! В ЕДИН МОМЕНТ, СИ ЕМ ГО СРИТВА ЗДРАВО В MIDSECTION-A, КАТО ГО НАГРАБВА.. ОО, БОЖЕ МОЙ!! НЕ И ТОВА!! НЕ И THE PEPSI PLUNGE!!! СИ ЕМ СЕ ПРИГОТВЯ-Я-Я-Я-Я-Я.. И-И-И-И...

THE PEPSI PLUNGE ОТ ВЪРХА НА СТЪЛБАТА, ПРАВО ВЪРХУ МАСАТА ПОД НЕЯ!! WHAAAAAM!!THIS IS MADNESS!! СИ ЕМ И СКАЛАТА НЕ ПОМРЪДВАТ!! ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ!! Медицински екипи, съдии и охрана влизат на ринга. Навалицата препълва ринга, дали TNWG Championship ще остане без holder? Си Ем не помръдва, Скалата също. Изведнъж, залата избухва в овации, които успяват да вдъхнат свежи сили на Пънк и Скалата. "The Great One" успява да се изправя, хващайки се за стълбата, а Пънк не остава по-назад. ОТКАЖЕТЕ СЕ, ПРОСТО НЕ ГО ПРАВЕТЕ!! ОХРАНАТА, ЛЕКАРИТЕ И СЪДИИТЕ МОЛЯТ СКАЛАТА И ПЪНК ДА СЛЯЗАТ, НО ТЕ НЕ ГО ПРАВЯТ!! ПУБЛИКАТА СЕ СКЪСВА ОТ ОВАЦИИ!! CHICAGO, ILLINOIS Е ЕДНО СЪВСЕН РАЗЛИЧНО МЯСТО!! "PUNK, PUNK" chant-ове разбиват сградата до основи!! "The Straight-Edge" типа хваща Скалата за главата, прилагайки серия от Head Smash-ове в метала, след което се изкачва на върха, надава вик, заедно със Скалата, който достига до него-о-о-о-о-о-о-о.. ПАЗИ СЕЕЕЕЕ!! MMA KICK!! ПРАВО В ЦЕЛТА, ПРАВО ОТ НИЩОТО! СКАЛАТА ПРЕЛИТА РИНГА И СЕ РАЗБИВА ВЪРХУ МАСИТЕ, НАРЕДЕНИ ИЗВЪН НЕГО!! ТОЙ Е АУТ ОТ МАЧА!! ЛЕКАРИТЕ, СЪДИИТЕ И ОХРАНАТА СЕ ВТУРВАТ ВЪРХУ НЕГО!! ПЪНК ЩЕ ГО НАПРАВИ!! ИМАМЕ ЛИ ЗАЩИТА? ПЪНК ДОКОСВА ТИТЛАТА, ТОЙ Я ОТКАЧА!! СКАЛАТА Е ДАЛЕЧ, А ПЪНК ВЕЧЕ НАГРАБВА ТИТЛАТА СИ!!
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 14:54

CM PUNK ЩЕ ГО НАПРАВИ, ТОЙ ЩЕ ГРАБНЕ ТИТЛАТА!СТЪЛБАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ КЛАТИ НАЛЯВО НАДЯСНО, СТЪЛБАТА ПАДА, НО ПЪНК ДЪРЖИ ЗДАВО ТИТЛАТА СИ.СКАЛАТА ЦЕЛИЯТ ОБЛЯН В КРЪВ ВЛИЗА НА РИНГА И ВЗИМА СТЪЛБАТА КОЯТО ПАДНА ТОКУ-ЩО ТОЙ ЗАПОЧВА ДА УДРЯ ТЯЛОТО НА ПЪНК С НЕЯ И ТОЙ ПАДА.НЕВЕРОЯТНО, НО ВСЕ ОЩЕ В ТОЗИ КЛАСИЧЕСКИ МАЧ НЯМА ПОБЕДИТЕЛ!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Sashundera

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 15:07

СКАЛАТА ПРЕЛЕТЯ ОТ СТЪЛБА ПРЕЗ МАСИ, СТОЛОВE И КАКВО ЛИ НЕ, НО ТОЙ ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВА!Този мач вече продължава над 60 минути, което само може да радва феновете.Скалата вече започва да се съвзема.Пънк също.Двамата си разменят удари, след като Скалата удари се чуват "бууу" звуците из арената, а щом Пънк удари публиката откача от радост.Пънк сега засилва Скалата, вдига го над главата си и тръшване.Изправя го и последва дропкик.Скалата падна през въжетата от ринга.Сега Пънк, ще се засили за ПОРЕДЕН SUICIDE DIVE .. НЯМА НИКОЙ В КЪЩИ !Главата на Пънк буквакно проби дупка в оградата !Скалата се измести в последния момент.Той грабва един стол наблизо и причаква Пънк да се изправи бавно по бавно..И го отнася с chair shot в наранената глава..Той взима още един стол и го слага под лежащия Пънк...Сега замахва с другия ...CON-CHAIR-TO!Скалата взима още една стълба от ringside и я мята вътре.Той поставя една точно под титлата и другата закача между едната стълба и най-горното въже.Интересно какво е намислил сега..Той започва да се катери по стълбата, с пръсти може да докосне титлата, но вижте, Пънк се връща на ринга..Springboard от въжетата и той скочи на закрепената стълба!Скалата се прехвърля бързо от другата страна и започват да си разменят удари на нестабилната платформа.ОПИТ ЗА GTS, НЕ НЕ СКАЛАТА КОНТРИРА, ВДИГА ГО ИИИИИ ROCK BOTTOM НА СТЪЛБАТА!ПРЕКЪРШИ СЕ НА ДВЕ!Скалата сега .. започва бавно и бавно да се катери отново.. опитва се да откачи титлата но вижте, Пънк намира сили да се изправи и избута стълбата!Скалата се сгромоляса извън ринга!Това е шанса за ,Пънк той започва да се катери но изглежда стълбата е счупена от удара и започва да се клати и Пънк пада.Той се грамолясва на пода също, но бързо се изправя и взима една стълба..Той ще я качи на рин... не чакай малко .. Пънк я поставя между коментаторката ни маса и ринга..Сега вдига Скалата и го качва на ринга при стълбата .. той ще опита нещо.. ще го метне НЕ НЕ .. Скалата контрира удар в корема, вдига го над себе си .... POWERBOMB ПРЕЗ СТЪЛБАТА ...OH MY GOD!!!!11

Публиката мощно се изразява с "Holy Shit" чантове.Очите ли ме лъжат или Си Ем Пънк вече получава гърчове?Това не е на добре, колега, трябва да се намесят медицинските екипи.Едва ли този човек, Тhe Rock ще им позволи, който сега изправя Пънк и го връща в ринга.Той засилва Пънк с Irish Whip и го поваля с Clothesline.Скалата сега поставя една маса и я приклещва в ъгъла.Той засилва Пънк и го разбива в нея.Сега го засилва в другия ъгъл и го посреща с металния кол.Сега и в другия!И в другия!Скалата се развихри и сега отнася Пънк с Running Float Over DDT.Сега какво е намислил.. той заключи Sharpshooter!Досеща ме се, това наранява невероятно много грънбака и краката и това ще му попречи да се покатери по стълбата.Все пак, Скалата не може да спечели мача така.Пънк тупа от болка и се хванал за въжето но няма как захвата да спре.След едноминутно мъчение Пънк се превърта и нанася MMA Kick на Скалата!Той се сграмолясва на земята.Пънк сега започва да се катери по една стълба.Скалата също.Пънк обаче го изсипва с мощни удари и го поваля, ДОКАТО ТОЙ ПОЧТИ ВЗЕ ТИТЛАТА, СКАЛАТА ПОСТАВЯ ЕДНА МАСА В ЪГЪЛА НА РИНГА И БУТА СТЪЛБАТА НА ПЪНК, НО ТОЙ СЕ ДЪРЖИ ЗА ТИТЛАТА!Не пуска и виси 10 метра във въздуха, за кукичката която държи така скъпоценното злато.Скалата отива на другя ъгъл на ринга и се качва на върха.СКАЛАТА ГЛЕДА СЪТРЕДОТОЧЕНО В ПЪНК И ... MID- AIR SPEAR!!!!HOLY SHIT!

НИМА ОЧАКВАХМЕ ТОВА ТАЗИ ВЕЧЕР?ТОЗИ МАЧ ЩЕ СЕ ПОМНИ ХИЛЯДОЛЕТИЯ, КАЗВАМ ВИ МОМЧЕТА!Скалата и Пънк се грамолясясаха буквално.След невероятни чантове, продължили минути, Пънк намира сили да се изправи.Поклон пред тези мъже.Той взима една стълба и с последни сили започва да се катери..Скалата също се изправя и той се качва..СЕГА ИЛИ НИКОГА!Скалата удря главата на Пънк в главата на металната стълба която тотално ги унижощи.Пънк отвърща с няколко удара и забележителен ритник но и двамата още се държат.Какво...Пънк прескочи над стълбата и се озова при Скалата!!Но той го контира и го хвана!ROCK BOTTOM OT СТЪЛБАТА!ROCK BOTTOM!ROCK BOTTOM!ROCK F'N BOTTOM!ПУБЛИКАТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ Е В ЕКСТАЗ , СКАЛТАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ КАТЕРИ ПО СТЪЛБАТА, А ПЪНК СЕ ИЗТЪРКОЛИ ИЗВЪН РИНГА..ТОВА Е ШАНСА НА ДУЕЙН ДЪГЛАС ДЖОНСЪН, ТОВА Е!ТОЙ Е ПРЕД ТИТЛАТА, ЩЕ Я ОТКАЧИ ЛИ!?
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 15:18

Скалата се изкачва, бавно, бавно по-стълбата вече на върха много изтощен от този мач.Си Ем Пънк се изправя на крака и също започва да се катери по стълбата, Скалата почти е откачил титлата, но Пънк достига най-горното стъпало и започва да нанизва удари в корема на Скалата, той изпуска титлата и слиза от стълбата като се държи за корема.Пънк е стиснал здраво титлата, Скалата бута стълбата, но Пънк се държи за титлата, сега или никога Пънк!!Скалата взима стълбата, ако Пънк не се пусне ще бъде свален и това може да е неговият Край!!Скалата вече вдига стълбата над главата си и .. О БОЖЕ МОЙ!!Пънк свали титлата като се пусна над Скалата.ТОВАЕ КРАЯТ!ПЪНК ОСТАВА СВЕТОВЕН ШАМПИОН!ТОЙ УСПЯ ДА НАДВИЕ СКАЛАТА В ТОЗИ ТЕЖЪК МАЧ.КАКЪВ PAIN САМО !!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN II-
Идете на: