Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
John_Litka

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 23:12

Мача продължава отново без победа чрез предаване. Си Ем започва да се изправя, но губи сила и пада на тепиха, като се изтъркулва извън ринга и се хваща за единия крак. "The Great One" започва бавно да се изправя, като се хваща за въжетата и започва да излиза, тръгва да скача от ръба на ринга-а-а-а... ПЪНК ГО ЗАСИЧА С НЕВЕРОЯТЕН DROPKICK В МУТРАТА!! Главата на претендента за титлата на Пънк отксача от ръба на ринга и отново се забива в бетонната настилка. Той се хваща за главата, а Пънк го хваща за единия крак и започва да го обработва с ритници и невероятни Knee Elbows, право в капачката и връзките на "The Great One". Си Ем го издърпва до огражденията, като слага единия му крак върху тях, вдига другия-я-я-я-я-я.. БРУТАЛЕН KNEE SMASH ПРЕЗ ОГРАЖДЕНИЯТА!! СКАЛАТА СЕ ХВАЩА ЗА ВРЪЗКИТЕ И ЗАПОЧВА ДА РЕВЕ ОТ БОЛКА!! Си Ем надава вик, хваща го отново за наранения крак, след което прилага още по-брутален Knee Smash, при който се чува изпукване, а Скалата не може да задържи гнева и болката си, като започва да крещи и реве от болка. Пънк го издърпва до металните стълби, след което хваща крака му и-и-и-и-и-и.. ОЩЕ ЕДИН KNEE SMASH.. КРАКЪТ НА "THE GREAT ONE" МОЖЕ ДА Е СЧУПЕН!! Си Ем започва да скача върху него, като отново прилага поредната офанзива, която кара Скалата да издъхне от болка. "The Straight-Edge Messiah" го засилва към масата на коментаторите, хваща главата му и започва да я забожда през метала.. ПУБЛИКАТА БРОИ - ЕДИН, ДВА, ТРИ, ЧЕТИРИ, ПЕТ, ШЕСТ, СЕДЕМ, ОСЕМ, ДЕВЕТ, ДЕСЕТ.. ДЕСЕТ БРУТАЛНИ УДАРА ЗА ГЛАВАТА НА СКАЛАТА! ТОЙ ОГЪНА МЕТАЛА!! Си Ем го пуска, а той се сгромолясва върху бетонната настилка. Пънк го хваща за главата, като започва да рита в корема, карайки го да започне да плюе кръв, прилагайки... DEVIL LOCK DDT.. ПРАВО ВЪРХУ БЕТОННАТА НАСТИЛКААААА!! ТОЗИ МАЧ СЕ ПРЕВРЪЩА В ВСЕ ПО-БРУТАЛНА И ПО-БРУТАЛНА КЪРВАВА БАНЯ!! Лицето на Скалата е съдрано, а Пънк го хвърля върху масата на коментаторите, влиза на ринга, за да спре отброяването, хваща се за въжетата, отскача навън, отново се хваща за тях, прави голям скок и-и-и-и-и-и.. AAASAAAAAI MOOOONSAAAULT ПРЕЗ КОМЕНТАТОРСКАТА МАСА, НА КОЯТО СЕ БЕ ОБЛЕГНАЛ "THE GREAT ONE"!! След близо 5-6 секунди, Си Ем започва да се изправя, влизайки на ринга, за да си спаси задника, но след това разбира, че мачът се води до предаване и трябва да излезе, за да докопа противника си. Скалата, през това време, успява да се докопа до ръба на ринга, а Пънк го сритва и олучва пръстите му, като го кара да реве от болка. Пънк го хвърля на ринга и го оставя да гние в собствената си кръв, като се хваща за въжетата и прилага... SPRINGBOARD SOMERSAULT SENTON, ПРАВО В КОРЕМА НА СКАЛАТА! ПЪНК НЕ СПИРА ДО ТУК!! ТОЙ ХВАЩА СКАЛАТА ЗА ГЛАВАТА, ХВАЩА И РЪКАТА МУ.. ТОВА ЗНАЧИ САМО ЕДНО!

THE ANACONDA VICE!! CONNECTED!!


Скалата започва да се мъчи, но не успява да се добере до въжетата, след минути в бруталния submission, той се предава под натиска и губи съзнание, дали Пънк взима първият стейдж, съдията проверява!
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 23:17

СКАЛАТА СЕ ПРЕДАВА!ТОЙ СЕ ПРЕДАВА!ВРЕМЕ Е ВТОРИЯТ ЕТАП ОТ МАЧА ДА ЗАПОЧНЕ!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Sashundera

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 23:31

Гледам и не вярвам на ушите си.. Скалата се предаде.Двамата тотално са измъчени дори само в края на първи рунд.Двамата ги поставят в ъглите да се свестят докато екипа донася различни оръжия за етапа и оправят масите.Рефера сега проверява и двамата .. броени секунди ни делят от гонга... DIN-DIN-DIN.Скалата покуцва се вкопчва в Пънк и двамата се бутат.Пънк взима надмощие и избутва яростно силно Скалата, че се превъртя!Публиката избухва а Пънк имитира Хълк Хоган със своите мускуали.Скалата гледа шокирано и вече се чудя, дали Скалата не изгуби вяра в този мач.Възможно ли е Скалата най-сетне да се е пречупил и да не мисли че може да победи Пънк?Joey:Не мисля! Само погледни как Скалата му се нахвърли сега и започва да го удря с леви и десни.Той бързо излиза от ринга и започва да мята кендо стикове, камчици и алуминиеви кофи.Скалата влиза и замахва с един знак, но Пънк заляга и сега грабва кендо стик!Пънк започва да се прави на кунг фу експерт и комедийно изпълнява трикове докато изведнъж .. ОУ!.... Скалата не го цапардоса в тиквата.Скалата сега грабва един кендо стик и бързо да ви припомним, че тук НЯМА ПРАВИЛА.Само трябва да накараш опонента си да не успее да отговори на 10 отброяването на съдията.Докато говорим, Скалата изпрява Пънк и започва да го плати с кендо стик в корема.Него го боли много и се държи , сега Скалата удря и по гърба.Пънк пада на коленете си.Той се моли на Скалата да е милостив но отнесе кендо стика в главата!Той се счупи и виждаме как Пънк проля кръв.Скалата сега взима още един кендо стик и металната кофа.Слага я върху главата му и изправя шампиона.Сега започва да го хамали със стика!Пънк изгаря от болка вътре и едва се чуват виковете му.Скалата удря пак и пак и пак.Сега се засилва и го поваля със spear с все кофата!Съдята мисли че Скалата иска да отброява но изглежда че Скалата е доста яросен и продължава тероризирането.Издърпва Пънк от ринга, вдига го и го забива на защитната стена, при крещящите фенове.Пънк се държи за слабините докато Скалата бавно го държи и го дърпа към коментаторката ни маса.. о за бога пак ли .. тук работим.Е както и да е, няма да се оплаквам много да не отнеса и аз един кендо стик в главата.Скалата започва да разглабя масата и слага Пънк на него.Качва се и той и гледа Пънк, той пък му показва средни пръсти и Скалата превключи ...

ОПУСТОШИТЕЛЕН ROCK BOTTOM НА МАСАТА!

Пънк е потрошен и разкървавен.Скалата крещи на Съдията да отброява и той започва .. вече е на седем а Пънк е аут..какво ще стане?Скалата не може да си позволи да загуби този рунд!

Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 23:39

CM PUNK СЕ ИЗПРАВЯ ПРЕДИ 10 СЛЕД ТОЗИ ROCK BOTTOM!!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
John_Litka

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 23:52

Този невероятен Three Stages of Pain мач продължава. Преди броенни минути минахме на Last Man Standing stage-а, на който Скалата разкри своят талант, прилагайки брутален Rock Bottom на Пънк, право през маса. "The Straight-Edge Savior" се обляга на обтегачите, а Скалата е застанал в клекнала позиция по средата на тепиха. Пънк започва да пляска, като набира нови сили от връщащите се скандирания на публиката, които галят ухото на Пънк, той се засилва, но преди това набарва един стол и-и-и-и-и-и.. SHINING WIZZAAAARD.. ПРАВО ПРЕЗ СТОЛА!! ПРЕДНИТЕ ЗЪБИ НА СКАЛАТА НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ СЪЩИТЕ!! Той започва да кърви от устата, а Пънк се изправя, награбвайки да стола.. ТОЙ ЗАПОЧВА ДА ЗАСИПВА "THE GREAT ONE" С MULTIPLE CHAIR SHOTS, КОЙТО СЕ ЗАЗВУЧАВАТ ИЗ ЦЯЛАТА ЗАЛА!! СИ ЕМ ИЗВИКВА - "IT'S CLOBBERIN' TIME!!!", КАТО НАГРАБВА СТОЛА, А ДРУГИЯ ПУСКА ВЪРХУ ЛИЦЕТО НА СКАЛАТААААА.. JUMPING LEG DROP СЪС СТОЛ, ПРАВО ПРЕЗ ЛИЦЕТО НА СКАЛАТА, ВЪРХУ КОЕТО БЕ СЛОЖЕН СТОЛ!! ТОЙ ЗАПОЧВА СИЛНО ДА АГОНИЗИРА, А ПЪНК ЗАСТАВА НА КОЛЕНЕ И ИЗБЪРСВА КОСА НАЗАД!! Явно се е съвзел от офанзивата на претендента. Пънк скача на крака, като награбва един стол, Скалата се изправя, но Пънк го сритва в midsection-a, след което го приспива с бърз Chair Shot в главата, а той пада на колене. Пънк се усмихва, поглежда публиката, поглежда стола в ръцете си, поглежда и титлата си, която стои при announcer-ите, след което вдига ръмене и започва! СИ ЕМ ЗАПОЧВА БРУТАЛНА ОФАНЗИВА ОТ BUZZSAW KICK, ПОСЛЕДВАН ОТ CHAIR SHOT!! BUZZSAW KICK, ПОСЛЕДВАН ОТ CHAIR SHOT, ОТНОВО, ОТНОВО И ОТНОВО!! СКАЛАТА ПАДА НАЗАД, ОБЛЯН В КРЪВ, А СИ ЕМ ХВЪРЛЯ ОГЪНАТИЯ СТОЛ, засилва се към въжетата, откъде отскача-а-а-а-а-а-а.. QUEBRADAAAAAAAA!! ТИПИЧЕН ХОД ОТ INDY СЦЕНИТЕ, В КОЙТО СИ ЕМ Е НАМЕРИЛ СЕБЕ СИ!! Този младок продължава да се доказва и доказва. "The Most Charismatic Wrestler in the World" продължава да лежи на тепиха, целия облян в кръв. Пънк излиза от ринга и започва да бърника изпод него, като изкарва две маси, кендо стик и верига. Разпъва масите, като ги поставя една над друга, качва се на ръба на ринга, като облива масите с някаква течност, след което се превърта назад, влизайки на ринга, а Скалата тъкмо отскача от въжетата, награл засилка-а-а-а-а-а.. KENDO STICK SHOT.. ПРАВО В ЛИЦЕТО В НЕВЕРОЯТНА КОНТРА ОТ ЗАСИЛКАТА НА СКАЛАТА!! ТОЙ ПОЕ ДЪРВОТО, КОЕТО СЕ РАЗЧУПИ В ЛИЦЕТО МУ!! СИ ЕМ ЗАПОЧВА ДА БЛЪСКА ПО ПОДА С КЕНДО СТИКА, КАТО ГО РАЗПУЧВА НА ПАРЧЕТА, ОСТАВЯ САМО ПРЪТ С ОСТЪР ВРЪХ, А СКАЛАТА СЕ ИЗПРАВЯ, ОБРЪЩААААА.. ОЩЕ ЕДИН УДАР, ПРАВО МЕЖДУ ОЧИТЕ!! СКАЛАТА ЗАПОЧВА ДА АГОНИЗИРА ОТ БОЛКА И КРЪВ, КОЯТО СЕ СТИЧА ПО ЦЯЛОТО МУ ЛИЦЕ И ТЯЛО!! НО Я ВИЖТЕ ПЪНК!! ТОЙ ИЗВАЖДА ЗАПАЛКА ОТ ДЖОБА СИ, КАКВО ЛИ ЩЕ НАПРАВИ? СКАЛАТА ЛЕЖИ ПО СРЕДАТА НА ТЕПИХА, ПЪНК ЗАМАХВА С РЪКАААААА.. ООООУУУ!! FIREBALL В ГЪРБА!! СИ ЕМ ОБГАРЯ ЦЯЛОТО ТЯЛО НА СКАЛАТА!!!! РИНГЪТ СТАНА КАТО КЪРВАВА БАНЯ!! След близо 30 секунди обгорение, Скалата успява да се докопа до въжетата, но Пънк го настига, бие колене в гърба му, като го изкарва на ръба, вдига го с много мъки, след което хвърля запалката .. ВЪРХУ МАСИТЕ, КОЙТО СЕ ВЪЗПЛАМЕНЯВАААААТ!!! ОУУ.. ТОВА НЯМА ДА Е КРАСИВО!! ПЪНК СЕ ЗАСИЛВАААААА, ХВЪРЛЯЙКИ СКАЛАТАААА ПРЕЗ МАСИТЕ!! НЕВЕРОЯТЕН TRUST POWEBOMB, ПРАВО ПРЕЗ ДВЕТЕ ГОРЯЩИ МАСИ!! THIS IS FUCKING INSANE!! OHH.. MY GOD!!ДАЛИ СКАЛАТА Е ОСТАНАЛ ЖИВ СЛЕД ТЕЗИ МЪЧЕНИЯ? Дали Пънк ще вземе стейджа? Съдията започва да отброява, а Пънк се обляга на въжетата и започва да се взира към "The Great One" 1..........2..........3............4...........5..........6...........7..........8.......?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 23:53

The Rock успява да се изправи на крака с последни сили!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Sashundera

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 00:09

HOLY SHIT!!Скалата намери сили да се повдигне след две горящи маси!?.. нямам думи.Тук настана истинско меле.И двамата ще се подложат през ада за най-голямата награда в EFED бизнеса днес.The TNWG World Heavyweight Championship значи всичко за тях.24/7 365 дни в годината те разбиват задниците си за това което обичат да правят.Не могат да се срешат със семействата си за това което правят.Затова това значи всичко за тях, това е смисъла за всичкия този труд!И никой няма да се даде лесно!!!Пънк сега изправя Скалата и го поставя в ъгъла.Той се засилва и нанася коляно право в ченето му а сега и булдог.Заповядва на съдията да брой и той започва 1..2..3..4..5..6..7..8..9..Скалата се изправя с помощта на въжетата в последния момент!Пънк с останалите му сили бавно удря Скалата.. сега обаче ТОЙ ПРЕОБРЪЩА И ТРЯСКА ПЪНК В СГЛОБКАТА, УДАР УДАР .. поглежда ръката .. УДАР!!!Скалата полудя!С този обгорен гръб не знам как го прави.Той сега причаква Пънк да се засили към него и го поваля с belly 2 belly suplex.Сега той мята Пънк през въжетата ... какво по дяволите е намислил ...Пънк се обръща към ринга.. Скалата се засилва.. OVER THE TOPE SUICIDE DIVE!!!!HOLY SHIT!HOLY SHIT!HOLYSHIT!
ПУБЛИКАТА ПОЩУРЯ!Никога не съм очаквал това от Скалата!Колега, щом Джон Сина може да направи пет звезден мач, това ли няма да може Скалата.. както и да е връщаме се към мача където гледаме телата на изпотрошените Рок и СМ Пънк.Скалата грабва своя противник в поза за мечешка прегръдка и го удря в кола.Гърба му се изви след срещата с метала.Скалата продължава да налага Пънк.Сега той се навежда и изважда нещо под ринга.. охоо, това е стоманен стол, не ми се мисли какво ще прави с него!Той го слага на шията на Пънк .. о не не,не за бога!Скалата сега се качва върху защитната ограда и срещу него е беззащитния Пънк.Не го прави СКАЛА НЕ.. LEGDROP ВЪРХУ СТОЛА КЪДЕТО Е ШИЯТА НА ПЪНК!O MY GOD!HE KILLED HIM!Скалата прави туант и публиката превърта..Скалата изправя останалото от Си Ем и го влачи по рампата ... какво е на мислил...Сега са на огромния стейдж на Pain, който е великолепен.Пънк опитва да удари Скалата , НО НЕ ,COUNTER ..ROCK BOTTOM НА БЕТОНА!!ТОВА ТРЯБВА ДА БОЛИ!
Скалата обаче какво е намислил .. той не е приключил.. изправя Пънк който едва се крепи на ъгъла където долу е захранването пълно с електричество а Скалата се засилва към него...НЕ НЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТОВА КОЕТО СИ МИСЛЯ, ТОВА Е ЛУДОСТТТТТТ!!!!
WHAAAAAAAM!!!
ЕБАСИ МАЙКАТА!!КАТО ЗАГОВОРИМ ЗА PAIN..ТОВА СИ Е ЧИСТ PAIN!ПРЕЗ ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО, 240 ВОЛТА ... ТЕЗИ ДВАМАТА НЕ СЕ ДОБРЕ С ГЛАВАТА!!ПУБЛИКАТА ПРЕМИНА ОТ HOLY SHIT, В ПРИТЕСНЕНИЕ ДАЛИ ТИЯ СА ЖИВИ..Скалата намери нечовешки сили да се изправи след като падна от 10 метра в този ад..Пънк обаче не мърда.. съдията отброява...Мили майко, кръстя се за тези младежи.
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 00:12

1..........2..........3.........4...........5.............6...........7.......8........9......10!!Си Ем Пънк неуспява да се изправи преди 10 и резултата се изравнява 1:1!Време е за последния финален етап, публиката е под голямо напрежение и в очакване за финала на този мач!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
John_Litka

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 14:00

Мачът вече е в заключителната си фаза. Преминахме към TLC stage-ът, който е и финален за този мач. Си Ем започва да се изправя, поглеждайки към Скалата, който лежи извън ринга, а ние тъкмо се връщаме след рекламите. "The Straight-Edge Savior" излиза от ринга, хванал се за кръста, като отива до претендента. Пънк започва да го изправя, като го засилва към огражденията с пълна сила и прилага убийствен ... JAPANESE ARM DRAG, ПРАВО ПРЕЗ МЕТАЛНИТЕ ОГРАЖДЕНИЯ!! Скалата се стоварва право в публиката, като се хваща за гърба и започва да стене от болка, а Пънк прескача огражденията, като прилага Seated Senton, право в гърдите на Скалата. Двамата опоненти, спорещи за бъдещето на TNWG Championship, започват да се раздават удари, но Пънк надделява, като влага нови свежи сили и заляга над опонента си, като започва да му сипе Mounted Punches по цялата глава. Бруталните удари попадат точно в целта, а Скалата започва да губи предимството си в мача. "The Straight-Edge World Champion" изправя опонента си и бързо прилага Hurricanrana, като вкарва Скалата до ринга, разбивайки го в бетонния под. Пънк скача върху огражденията, поглежда публиката, която неспирно скандира - "PUNK, PUNK, PUNK", хваща един стол, подаден от тях, надава вик, хвърляйки стола върху Скалата, след това прави таунт и-и-и-и-и-и-и.... SPLIT-LEGGED MOONSAULT, ПРАВО ОТ ОГРАЖДЕНИЯТА ВЪРХУ ТЯЛОТО НА СКАЛАТА, ВЪРХУ КОЕТО БЕ ПОЛОЖЕН СТОЛ!! "THE GREAT ONE" ЗАПОЧВА ДА АГОНИЗИРА ОТ БОЛКА!! ТОВА БЕШЕ ЖЕСТОКО!! "The Straight-Edge Messiah" бързо награбва една дълга стълба, положена до ринга, вкарва я в него и започва да я изправя, като я намества точно пред висящата титла, към която започва да крачи. Точно в този момент, Скалата се изправя, влиза на ринга, хванал се за ребрата и бута стълбата, но Си Ем прилага техники, слагайки крак на въжетата и успява да не падне извън ринга, скача на тепиха.. ЗАСИЛВА СЕ КЪМ СКАЛАТА, КОЙТО В ТОЗИ МОМЕНТ НАГРАБВА СТОЛ И-И-И-И.. SPINNING HEEL KICK, ПРАВО ПРЕЗ СТОЛА!! СКАЛАТА ОТПЕЧАТА ЛИЦЕТО СИ В МЕТАЛА!! ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО ГО ЗАШЕМЕТЕНИ!! Пънк отново заляга над него, изваждайки верига от гащетата си. Той награбва главата на претендента, като започва да го налага с умопомрачителна скорост и злоба, изправя го, след като го разкървавява жестоко, засилва го към въжетата, Скалата се връща засилен, а Пънк веднага прилага Back Kick, в комбинация с Step-Up Enzuigiri, при която Скалата залита на страна и нацелва стълбата, от която по рано Си Ем падна. Скалата се хваща за главата, която кърви неспирно, а Пънк отново намества стълбата си, съзира Скалата, който започва да се изправя, поглежда към феновете си, надава вик и-и-и-и-и-и.. ПРАВИ НОВА ЗАСИЛКА, ВРЪХЛИТАЙКИ СТЪЛБАТА, ОТ КОЯТО ОТСКАЧА И ПРИЛАГА СМЪРТОНОСЕН JUMPING ROUNDHOUSE KICK, ПРАВО МЕЖДУ ОЧИТЕ НА ОПОНЕНТА СИ!! "THE MOST CHARISMATIC WRESTLER IN THE WORLD" ИЗЛИТА ИЗВЪН ВЪЖЕТАТА, РАЗБИВАЙКИ СЕ В МЕТАЛНИТЕ ОГРАЖДЕНИЯ ДО РИНГА!! Публиката започва да скандира с пълно гърло, а Пънк вижда своята възможност да си тръгне от Pain като Световен шампион. "The Great One" все още лежи на тепиха, а Си Ем започва да крачи, стапало след стапало, крачка след крачка, ТОЙ СТИГА ДО ЦЕЛТА СИ!! Това трябва да е!! Си Ем напипва титлата с върховете на пръстите си, НО Я ВИЖТЕ!! "THE STRAIGHT-EDGE EXTREMIST" ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОБРЪЩА КЪМ ТРУПА НА СКАЛАТА, КАКВО ЛИ Е НАМИСЛИЛ!! СКАЛАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ ИЗПРАВЯ, НО МНОГО БАВНО, СИ ЕМ СКАЧА-А-А-А-А-А-А... ПРИЛАГАЙКИ УМОПОМРАЧИТЕЛЕН DIVING SOMERSAULT SENTON, ПРЕЛИТАЙКИ НАД БЛИЗО 15 МЕТРА ВИСОЧИНА, КАКЪВ ХОД, ДАМИ И ГОСПОДА!! СИ ЕМ И СКАЛАТА РАЗБИВАТ ОГРАЖДЕНИЯТА, ПОПАДАЙКИ ВЪРХУ СТЪЛБИ, МАСИ И СТОЛОВЕ, НАРЕДЕНИ ОКОЛО РИНГА! КАКВА КЪРВАВА БАНЯ!! Си Ем не помръдва, Скалата също, дали някой ще успее да продължи мача?
Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Sashundera

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 14:17

Omy god!Публиката е в екстаз!Пънк тотално накова Скалата и никой не помръдва.Пънк имаше шанс да запази титлата си, но вместо това прелетя НАД 10 МЕТРА за този уникален suicide dive!Да го видим пак!Ето сега изглежда че Скалата започва да се изправя, а Пънк се е наранил по-лошо и няма признак на живот в него.Скалата и неговото пребито тяло започва да влиза бавно в ринга и с последни усилия повдига стълбата и започва меко казано да пълзи по нея.Мили боже, шампиона на помръдва, а Скалата е толкова близо до златото почти го улови, но болката го ограничава толкова много, че не може да вземе титлата.Пънк също с последни сили се връща в ринга и започва да се катери.Скалата осъзнава че първо трябва да свали шампиона долу за да вземе златото.Двамата започват да си разменят удяри, като след всеки те се крепят едва на двата си пръста.Скалата удря Пънк.. НЕ НЕ ВИЖТЕ,ПЪНК ГО КАЧИ НА РАМЕНЕТЕ СИ ЗА GTS ... Неее, Скалата успя да се измъкне и сега пак се налагат с удари.Пънк започва да издгубва битката.Скалата се качва с няколко стъпала на горе и хваща Пънк за главата си .. оненененне, само не и от ТАМ....СУПЕРПЛЕКС ОТ 10 МЕТРОВАТА СТЪЛБА!!ТОВА БЕШЕ УНИКАЛНО!!Двамата пак са разбити на парчета и само остава да се чудим, възможно ли е този мач да свърши.Сега виждаме и двамата да се изправят.Те започват ръкопашен бой из ринга, сега Скалата взима надмощие и взима стълбата.Засилва се право към Пънк и го отнася с върха и!Скалата поставя стълбата на земята, в центъра на ринга и причаква Пънк да се обръне към него..Spinebuster върху стълбата!Сега Роки застава зад него .. заслушва се в The Millions ..И Е ВРЕМЕ ЗА THE MOST ELECTRYFYING...Късно, Peoples Elbow върху стълбата!!

Скалата излиза от ринга и грабва една маса.Той я слага до стълбата която разпъна и започва да се катери.Това му отне малко време и сега Пънк също се включва.Тези двамата отново започват да си раздават удари.Скалата удря, Пънк удря, Скалата удря, Пънк удря.Oh man, It never gets old!Скалата сега започва да побеждава Пънк, той не отговаря на ударите ... удар.. удар.. удар ... И ПЪНК СЕ СГРАМОЛЯСА ВЪРХУ МАСАТА!!!ТОЙ Е АУТ!ВРЕМЕ Е ЗА НОВ ШАМПИОН!НОВА ЕРА!СВЕТОВНАТА ТИТЛА Е В РЪЦЕТЕ НА СКАЛАТА!!!Ще успее ли обаче да я откачи и всичко вече да приключи?
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN II-
Идете на: