Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 GET THE SUITCASE MATCH

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
iMMORTAL!

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 20:56

Jericho лежи около ринга пребит и размазан. Сега той се обръща по гръб, и ръката му пада върху стълба, той поглежда, става с помощта на предпазната преграда, взима стълбата и веднага удря Christian с нея. Веднага след това вдига Christian, хваща го и му прави тръшване върху стълбата. След това взима от страни един метален стол, казва на Christian да става, той е на колене и получава метален стол в главата. Веднага след това Jericho се качва на ринга, Orton получава ритник от RVD, и веднага след това Jericho го почерпи с метален стол в гърба и главата. RVD се опитва да направи Вандаминатор но Jericho мина под кракът му и му направи Low Blow, веднага след това му прави Suplex върху стълбата която беше на земята. В момента всички са пребити. Chuck Taylor изниква от нищото, сега той се качва на ринга, удря Jericho в гърба с удар, след това го хваща и го засилва към въжетата, той се засилва и получава лакът в лицето, отново се засилва и получава ритник, сега Jericho се качва на въжетата, прави таунт докато Taylor се обръща и му прави Dropkick :


Изглежда че Jericho контролира положението напълно. Всички са на земята. Сега той обаче слиза извън ринга. Вдига Christian, рита го в корема, засилва го към предпазната преграда и Christian се размаза в нея. Jericho след това прави таунт, явно предвкусва победата, веднага след това вдига Christian, хваща го за косата и челюстта и почва да му говори нещо, веднага след това го засилва към металните стълби. Christian лежи на земята и е размазан, а Jericho продължава да си играе с него, сега той го вдига, и го засилва отново към металните стълби, Christian лежи на земята и не мърда. Jericho обаче забелязва че RVD се качва по стълба на ринга, веднага след това Jericho се качва на ринга и бута стълбата, RVD пада на крака, веднага след това се опитва да ритне Jericho но той мина под кракът му, веднага след това минава зад гърба на RVD и го забожда в стълбата която беше подпряна на третото въже. Jericho веднага след това го хваща и му прави German Suplex. Сега обаче зад Jericho е Randy Orton, той го удря и го дърпа за ръката, засилва го към ъгъла, засилва се и той и получава ритник, Jericho се качва, Orton се обръща и това е Tornado DDT :


Jericho веднага след това разпъва стълбата в средата на ринга, но изведнъж получава удар в гърба с метален стол. И това беше от Chuck Taylor, той определено има да му връща много. Сега Chuck го хвърля зад въжетата. Той взима стълбата, Orton, RVD и Christian се качват на ринга но той на бързо ги размазва с нея, сега на ринга остана само Orton. Той беше размазан но остана на ринга, RVD и Christian лежат на земята извън ринга. Orton става, сега той се обръща към Chuck и получава нов удар със стълбата, Randy пада пребит на ринга и не мърда. Chuck взима металния стол, и почва да забожда удари с него по Orton, той забожда удари по гърба му, сега го вдига, засилва го към ъгъла и Orton удари рамото си в кола. Веднага след това пада извън ринга, Chuck разпъва стълбата и се качва по нея. Сега той се качва на горе, присяга се но извъднъж получава удар в гърба, сега Jericho го дърпа за панталоните, забива го в стълбата и след това му прави Breakdown :


Chuck пада извън ринга. Jericho се качва на стълбата и се протяга към куфара. Дали ще го вземе?

Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 21:01

ORTON УСПЯВА ДА СПРЕ ДЖЕРИКО НА ВРЕМЕ КАТО ГО СВАЛЯ ОТ СТЪЛБАТА!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 21:02

Ортън се изкачва по стълбата, няма кой да го спре .. но я вижте какво става .. Суагър се засилва към ринга .. явно смята да продължи въпреки предупрежденията на лекарите .. той се качва, колкото се може по-бързо по стълбата .. Ренди има още шанс, ноо не успява да откачи куфарчето .. двамата с Джак се налагат най-горе .. какво ли ще се случи и направи ли грешка Суагър като се върна в GTS-a?
Върнете се в началото Go down
^_WeReWoLf_^
New User
New User
^_WeReWoLf_^

Join date : 20.09.2010
Posts : 75

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 21:21

Ренди се изплюва в лицето на Джерико, очевидно доволен, че успя да му попречи. Това обаче сякаш събужда Y2J, който се нахвърля с ъперкъти и chop-ове върху "The Legend Killer". През това време Крисчън разпъва стълбата и опитва да вземе куфарчето докато никой не го гледа. Умората обаче си казва думата и той се забавя прекалено дълго и бива забелязан от "The One of a Kind". Ван Дам отскача от най-горната сглобка и с dropkick поваля Captain Charisma. Сега Джерико пробва да забие изненадващ Codebreaker на Роб, но вместо това отнася Big Boot в лицето. Следва Legdrop за Ортън. Чък Тейлър се връща на ринга, но също не успява да прекъсне серията на Ван Дам - бива хванат точно преди да удари РВД и забоден в пода, следва и Standing Moonsault


Ван Дам разпъва стълбата и започва да се катери - може би край... НЕ! Крис го издърпва навреме и го изхвърля от ринга. Сега Y2J се оттласква от въжетата, но РВД се отмества! Господи, "The Sexy Beast" се размаза в бетона!
На ринга Тейлър изправя Крисчън и Ортън, но двамата бързо обединяват сили и го пребиват като куче. Крисчън му прави Killswitch, след което го изхвърлят над въжетата. Ето, че останаха само двама! Ортън веднага пробва RKO, но Captain Charisma го отблъсква! Ван Дам хваща Крисчън за краката и го препъва... THE PUNT! Ренди веднага се възползва от ситуацията. Captain Charisma може би е в безсъзнание.
Ван Дам веднага се качва на ринга, избягва опита за RKO и поваля Ренди. Засилва се към него... Rolling Thunder!


Това трябва да е края, Ван Дам е на върха и му остава да грабне куфарчето! Всичко свърши, но... Това все пак е PAIN! Най-важно е шоуто, а Роб не случайно е Mr. PPV!


FIVE STAR FROG SPLASH ЗА ОРТЪН ОТ ВЪРХА! Феновете са в екстаз, а всички са потрошени от бой. С последни сили Ван Дам тръгва нагоре към мечтаната награда...
Върнете се в началото Go down
BlueStahli
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
BlueStahli

Location : Стара Загора
Join date : 05.08.2010
Posts : 364
Age : 25

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 21:26

Чък успява да се изправи и да бутне стълбата, РВД пада право извън ринга.Мача продължава, а феновете са се изправили на крака и крещят имената на своите фаворити!
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 21:38

Мача продължава. На ринга се въргалят трупове, но Chuck Taylor става и вдига просналия се Крисчън Кейдж като вика Jericho за евентуална работа в екип, но Крисчън се прогяга към стола и ги халосва по главите бързо и ге разкарва от ринга. И явно се прицелва в RVD с мощен chair shot, но отнася страхотен ритник в крака и така пуска стола Rob Van Dam опитва DDT на металния стол, но Крисчън го избутва назад по инерция RVD се приближава до Крисчън, но отнася Spinebuster!Christian отново посяга към любимуто му столче и започва да халосва всеки който види, но Jericho заляга и забива Wheel Kick на Christian Cage, но той веднага става и опит за още един, но "The Instant Classic" го избегна и е зад гърба му готов е да забоде Kill Switch, но не Джерико го издърпва и вижте това е Louz Thesz Press от страна на Chuckie T. Крисчън стана жертва на любимият син от града на миещите мечки... Но Джерико не гледа това той дърпа Chuck Taylor за косата и му зашива Codebraker! Отива да вдига Крисчън, но иваве Low-Blow. След такъв удар Джерико трябва да забрави за собствени деца. Крисчън се изправя чрез помощта на въжетата, но вижте Ортън той опитва RKO, но Крисчън контрира с Inverted DDT!!Това е мигът на Cage няма никой който да му попречи. Хайде момче давай!! Той взима стълбата и е готов да се катери наглася я и изморено изкачва стъпало по стъпало. Чакайте малко Chuck Taylor отново разваля всичко той се катери по стълбата и двамата са горе Крисчън забива тупаници в главата Taylor и не спира да го налага удря с всичка сила, но вижте Orton става за миг и бута стълбата Крисчън обаче слиза, а Chuckie Taylor се наниза на въжетата като отряза орехчетата си. Крисчън показа атлетичност засилва се към Ортън иии SPEAR!SPEAR!SPEAR! Браво на "Captain Charisma" той посяга отново към стълбата и я наглася, но вижте RVD той се засилва към Christian Cage, но имаме Dropkick. Christian прави таунта си като се потупва по гърдите и се катери по стълбата. Той ще го направи ще откачи куфара! НЕ! Той поглежда към Rob Van Dam и крещи FROOOOG SPLAAAAAASHHH!!! Ще го направи ли? Ще изкопира RVD от преди малко, но ето го!!!!!!Мили божеее... Крисчън направи самоубииствен ход! Мача продължава всички са в напрежение!!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Dark Wizard
New User
New User
Dark Wizard

Join date : 22.05.2011
Posts : 61

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 21:58

Нарпежението в залата се увеличава с всяка изминала секунда.Ортън хваща Джерико и му прави Катапулт като забожда главата му в металния кол и го връща на ринга.Ортън взима една метална стълба и започва да я забива в тялото на Джерико, а след това я разпъва и докато няма никой на ринга който да го спре той започва да се катери по нея, дали ще успее дали Ортън ще стане Mr.Get The Suitcase 2011?НЕЕ, Крисчън бута стълбата и Ортън пада извън ринга като поваля РВД и Чък Тейлър.Крисчън започва да се катери, но Дерико се наддига и докато Крисчън е още в началното стъпало го поваля с Dropkick.Джерико изправя Крисчън и го изкарва извън ринга, а след това той също слиза хваща един кендо стик и започва да го забива в тялото на Крисчън Кейдж, след това го качва на масата и го изправя.Джерико вдига Крисчън и следва Power Bomb с която масата се разбива.Ортън вече се изправя на крака тъй като се призми леко върху две тела, той влиза на ринга и започва да се катери дали мечтите му ще се сбъдат и той ще стане Mr.Get The Suitcase 2011?ДА, ама не .. Джерико го спипва за кръста и го премята назад с Германски Суплекс.

КАКВО ЗРЕЛИЩЕ Е САМО, ФЕНОВЕТЕ СА НА КРАКА И ВСЕКИ НЯМА ТЪРПЕНИЕ ДА РАЗБЕРЕ КОЙ ЩЕ СИ ТРЪГНЕ С КУФАРА ТАЗИ ВЕЧЕР.ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ЛЕЖАТ ПО ПОДА.МАЧА ПРОДЪЛЖАВА...
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 21:59

Връщаме се след рекламите .. всичко живо на ринга вече не е толкова живо .. как ли ще се развие GTS-a?
Върнете се в началото Go down
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Petioo09

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 22:14

Невероятно, всички лежат извън ринга. Всички участници в този мач са на предела на силите си, но само един ще си тръгне с победата... победата, която заслужава абсолютно всеки участник в този мач. Чък Тейлър е първият изправил се на крака, той се завръща на ринга и наглася стълбата в средата му. Тейлър започва да се изкачва, но в пъти по-бавно от преди. Ренди Ортън се връща на ринга и хваща Чък за крака, в опит да го свали от стълбата. Тейлър, обаче, не се предава и успява да изблъска Ортън назад, чрез ритник в гърдите му. Ренди се обляга на въжетата, а Чък се обръща, с лице към него, след това скача... DIVING CROSSBODY! Orton беше премазан, Тейлър пада, а Ренди пада извън ринга, отново, над горното въже. Чък се обръща по корем и започва да гледа ококорено към куфара, стоящ метри над него. Тейлър започва да пълзи към металната стълба, разгъната в средата на ринга, след което хваща второто стъпало, здраво, с двете си ръце и се набира на него, като той вече е на крака! Чък отново започва да се изкачва нагоре, по пътя си към куфара. Но този път Крис Джерико е този, който може да провали пътя му догоре, той държи метален стол в ръцете си! Джерико изкрещява и вдига стола високо, като явно се е прицелил в крака на Чък! Тейлър се обръща тъкмо навреме, да забележи удара, и го избегва, след което скача назад и се превърта във въздуха... като се приземява право в ръцете на Крис Джерико и го сваля на земята! Силите на Чък този път не издържат и той също се претъркулва извън ринга, а Крисчън е следващият, влязъл вътре. Той хваща стълбата и с всичките му останали сили започва да се катери, стъпало по стъпало. Той вече е на върха, дали ще вземе куфара?! Дали Christian ще стане Mr. GTS 2011?! О, оу, RVD се завръща на ринга, но пък Крисчън вече е хванал куфара с пръстите си! Роб вижда, че няма как да се изкачи догоре навреме, след което се качва на обтегача, разположен зад гърба на Крисчън и прави taunt, след което скача високо... и успява да хване стъпалото, разположено точно под крака на Christian! Това го разсейва и той пуска куфара, след което насочва вниманието си към RVD. Двамата се борят върху стълбата, а Чък Тейлър се завръща на ринга и се изкачва от другата и страна! Тейлър бърза, колкото може, той вече е на върха! Дали ще го откачи?! Роб е зает с крака на Крисчън, който се опитва да хване Тейлър, но не успява! Чък вече е на върха, той хваща куката! Той е хванал куката! Крисчън успява да изрита Ван Дам с последните си сили, след което хваща главата на Тейлър и я забива в най-горното стъпало на стълбата! Чък пада надолу, а Крисчън се изкачва нагоре и хваща куката! Същевременно, Крис Джерико се завръща на ринга и опъва нова стълба, точно зад гърба на Крисчън. Джерико започва да се качва нагоре, а Тейлър успява да се посъвземе и да хване куфара, след което да го забие в главата на Крисчън, който пада! Джерико се качва на върха на своята стълба и успява да запази баланс... след което скача право на другата, разположена в средата! Чък успява да го хване за главата и да го бутне от нея! Тейлър е единственият на стълбата! Хайде, момче, откачи куфара! Това е мечтата ти, направи го! Чък наистина ще го направи, той почти го е откачил... НЕЕЕ, RVD СЕ ВРЪЩА В РИНГА И ПРАВИ DROPKICK НА СТЪЛБАТА, КОЯТО ПАДА! Тейлър, обаче, успява да остане в ринга, макар и паднал! Невероятно, RVD успя да се спаси! Той хваща стълбата и отново я вдига, след което поглежда металния стол, който седи до стълбата и го взима! Но зад гърба му е Ренди Ортън! Какво е намислил Ренди?! Той обръща Van Dam... RKO! RKO ЗА РОБ! Извън ринга... Чък Тейлър наглася маса! Какво, по дяволите, е намислил?! Той изправя Крисчън и го качва на ръба на ринга, след което на сглобката и... AWFUL WAFFLE ПРЕЗ МАСАТА!Страхотен ход! Крисчън със сигурност е в безсъзнание, а Тейлър се изправя доста бързо! В ринга, Orton се изкачва по стълбата! Чък хваща бързо една отломка от разбитата маса и я забива в главата на Jericho! RVD също е извън ринга, беше му забито RKO през неопънатия стол! Ренди е по средата на стълбата, Чък се е хванал за въжетата, след това скача на тях... и просва Ортън с Dropkick!!!!
Вече Чък е единственият човек на ринга! Той се вдига на крака и хваща стълбата, след което започва да се катери! Чък е на върха и хваща куката! Той започва да откача куфара! Christian отнесе Awful Waffle през маса, отломка от масата беше забита в главата на Джерико, Роб отнесе RKO през стол, а Ренди - брутален Dropkick, който го свали от стълбата и го изкара извън ринга! Тейлър е единственият човек, в ринга! Той почти го откача... ДАЛИ ЧЪК Е MR. GTS 2011?!?!?!?!?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 22:58

Чък Тейлър го направи!Той си тръгва като Mr.Get The Suitcase 2011!!Чък Тейлър току-що откачи куфара и се сдоби с шанса да използва шанс за Световната титла когато той поиска.НАИСТИНА ТОВА Е ГРАНДИОЗНА НОЩ!!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   

Върнете се в началото Go down
 
GET THE SUITCASE MATCH
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN II-
Идете на: