Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!



 

Share | 
 

 GET THE SUITCASE MATCH

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
iMMORTAL!

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 19:11

Jericho е на пода покрай ринга, той беше ударен със стълбата, и това до голяма степен го прати там. Всички други кечисти се бият около ринга, сега Jericho се качва, взима стълбата която беше на земята, слага я под куфара и се качва, той се качва но беше свален, сега всички идват на ринга. Ударите летят по ринга като за световното, никой не обръща внимание на това кой удря, всеки удря всеки заради куфара. Сега Swagger удря няколко удара на Jericho, Jericho полита назад и се подпира на въжетата, Swagger се засилва но Jericho дърпа горното въже на долу, и Swagger излетя извън ринга. Сега Jericho гледа към стълбата, той сега я изправя. Качва се и бива свален от Chuck Taylor, веднага след това Chuck прави Suicide Dive на Swagger и го размазва, двамата лежат около ринга. На ринга се качва Orton, той се качва на въжетата и скача от там върху Swagger и Taylor. Orton, Swagger и Taylor лежат около ринга, и тримата са размазани, те стават, сега се засилва RVD и прави невероятен скок от третото въже върху тях, сега всички са на земята. Christian вижда възможността, той се качва на въжетата, сега скача и прави Cross body върху RVD, Swagger, Taylor и Orton. Петимата от мача лежат на земята, сега Jericho поглежда стълбата, поглежда петимата му опоненти, засилва се към въжетата и прави Springboard Moonsault върху петимата :


Какъв невероятен ход от Jericho. Той буквално уби опонентите си и себе си. Ето това се нарича кечист. Сега всички лежат на земята пребити, куфара все така си седи над ринга, и от време на време се полюшва. Jericho сега става, той се хваща металните стълби и се опитва да се изправи, невероятен ход направи Jericho, дали това ще му помогне? Можем да разберем само в края на мача. Jericho става, почти по същото време като него става и Christian, сега Christian се приближава до Jericho и го потупва по рамото, веднага след това Jericho му забожда удар. Двамата почват да си забождат удари покрай ринга докато другите се избиват. Jericho и Christian правят всички възможно за да се докоснат до куфара, това включва и бой покрай ринга. Jericho и Christian си забождат много удари, сега Christian замахва към Jericho но отнася ритник в корема, веднага след това Jericho му прави Suplex на пода. През това време RVD на ринга прави комбинация от ритници на Swagger с която го кара да падне извън ринга, сега той взима стълбата, качва се на стълбата, сега Jericho се качва на ринга, застава зад RVD, забожда му няколко удара, дърпа го, хваща го и му прави Inverted Suplex :


Сега Jericho има шанса да се докопа до куфара, той стой над средата на ринга, готов за взимане, сега той взима стълбата, разтяга я в средата на ринга, през това време се качва на ринга Chuck Taylor, който преди миг блъсна Randy в металните стълби, Jericho се качва, сега Chuck го удря няколко пъти в гърба, сваля го, хваща го като за German Suplex, но Jericho мина зад него и му забоде German Suplex :


Taylor пада извън ринга, всички лежат извън ринга. Jericho се качва на стълбата, дали ще вземе куфара?
Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Sashundera

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 19:36

Taylor е упорит и сваля Джерико от стълбата, двамата започват да се налагат.
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
^_WeReWoLf_^
New User
New User
^_WeReWoLf_^

Join date : 20.09.2010
Posts : 75

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 19:47

Виждаме изключително шоу, а мача едва започва! След неуспеха на Джерико идав ред на Ван Дам да покаже на другите, че не напразно се е подготвял за тази битка в продължение на два месеца. Тейлър и Ортън се нахвърлят върху него, но той ги отблъсква с доста добре насочени kick-ове. Засилва се с помощта на въжетата, избягва опита за clothesline от страна на Суагър и поваля Крисчън с wheelkick.
През това време Джерико отново пробва да свали куфарчето, но ето че Джак го е хванал за краката и отчаяно се опитва да го спре. Mr. PPV бързо се качва на върха на стълбата и удря няколко пъти в нея главата на Y2J. Сега пробва да стигне куфарчето, но Крис му отвръща с удар в ребрата. Това вбесява "The Wholе F'n Show", който изведнъж изстрелва Джерико с MONKEY FLIP! Изключителен ход! Y2J пада извън ринга, точно върху Суагър и Крисчън, които през това време са взели по една стълба и опитват да се атакуват с тях. Това ще изкара и тримата от играта за момент.
Ортън и Чък пък си разменят удари и "The Viper" току що е повалил опонента си, като дава знак, че се приготвя за RKO. Ван Дам обаче грабва стълбата и се засилва към "The Legend Killer"... Ренди успява да избегне сблъсъка, като Роб се удря неприятно в сглобките. Тейлър се възползва от разсейването, и прави German Suplex на Ортън, после грабва стълбата от ръцета на Ван Дам, но това е огромня грешка, защото моментално отнася Вандаминатор.
Засега в състояние да се борят остават само Роб и Ренди. Дали един от тях няма да се възползва от ситуацията? След няколко секунди, в които си поемат дъх, двамата започват да си разменят удари, а публиката крещи инициалите на Ван Дам. "The Viper" обаче взема надмощие и поваля "Mr. PPV". Опитва ритник в главата, но РВД успява да се спаси. Ренди наглася една стълба в ъгъла и засилва опонента си към нея...
Невероятна контра! Ван Дам скача върху стълбата и я изтласква с Monkey Flip, като тя се забива право в Ортън. Сега "The One of a Kind" скача от най-горната сглобка - Moonsault за "The Legend Killer". Роб се уверява, че всички останали са още извън ринга, наглася стълбата под куфарчето и започва да се катери...
Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Sashundera

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 19:51

Роб е на върха ... Oh my god, КУФАРЧЕТО Е В РЪЦЕТЕ МУ..обаче Чък започва да се катери.. те си забиват удари, Чък поваля РВД, но той също пада.
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 20:04

Връщаме се след рекламите. Van Dam се опита да вземе куфара, но не успя. Крисчън си разменя удари с Крис Джерико, но вижте Крисчън го срита където не трябва!! Той повдига Джерико и му забива шамар и го засилва към единия обтегач и това е corner spear в корема на Джерико засилва го сега пък към другия, но я вижте Jack Swagger го посрещна с мощен Chair Shot, но Крисчън взима другият наоколо и започват да ги удрят взаимно като се предпазват от удари в главата или където и да е било!! Крисчън обаче нанася пряк удар в главата на Swagger и не спира продължава да го налага със стола докато е на земята и не спира! Крисчън е полудял стълбата е нагласена на обтегача, но Крисчън Кейдж посяга и я взима причаква Jack Swagger да стане на кракааа!



Право в главата на Jerk Swagger Крисчън е готов да се катери за куфара наглася стълбата, но като нахалник Rob Van Dam скача веднага, но Крисчън бърза да се катери, но Ван Дам го настига и двамата си разменят тупаници на върха на стълбата, но RVD натделява и изблъсква Крисчън за щастие той все още е на крака и бута стълбата и Rob Van Dam отиде по дяволите (извън ринга)! "Captain Charisma" ще опита отново да се катери, но се отказва като видя Ренди Ортън да се бие с Chris Jericho засилва се със стълбата иии замахва към Ортън, но пък той заляга и Chris Jericho отнесе стълбата в зъбите си. Крисчън пуска стълбата, но Ортън е зад него и опит за RKO на стълбата, но Крисчън контрира и прави Inverted DDT върху нея. Кейдж се качва на въжетата и е готов да скача прицелва се към Orton ии...



Flying Headbutt за Ортън. Chuck Taylor виждаме, че налага Джерико и го изкарва извън ринга с мощен саблен удар, но и двамата падат на краката си, ала вижте Крисчън той полита със Suicide Dive към тълпата! Повали и двамата като веднага се плъзва обратно в ринга и наглася стълбата, но сега пък Swagger е станал на крака и бута стълбата като крещи на Cage. Christian се замисля, но забива солен шамар в лицето на Swagger и той дори се поклати и сега крисчън забива European Uppercut и го приготвя за Killswitch, но Jack Swagger показва сила и го премята назад. Той взима стълбата, но не се катери явно е намислил нещо съдистко. Той я наглася на обтегача и кара Крисчън да стане той го прави, но веднага посяга към предишният стол и преди Swagger да се усети главата му бе отнесена със Chair shot Крисчън гледа злобно към другият стол на ринга той го взима и го наглася под главата на Swagger и какво по...



CON-CHAIR-TO!!!! Крисчън взима втората стълба на ринга, но вижте Chuck Taylor е на път да се качи, ала бе отнесен със стълбата и като падна повали RVD и Chris Jericho! Крисчън трябва да побърза само Ортън и Суагър лежът на ринга, а другите са Out! "The Instant Classic" се катери дали ще вземе куфара!?

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.




Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 20:06

Jack се изправя с много болки по тялото докачва се до Крисчън който е на върха на стълбата и оттам изпълнява Angle Slam!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Dark Wizard
New User
New User
Dark Wizard

Join date : 22.05.2011
Posts : 61

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 20:18

Ренди Ортън се изправя на крака бесен и хваща първият който вижда - Джерико и започва да го налага с песници.Ортън засилва Джерико към въжетата и го изкарва извън ринга, Ортън също излиза от ринга и засилва Джерико към преградите на ринга, а след това забожда главата му няколко пъти в металния кол и се навежда да търси нещо под ринга.Ортън изважда бухалка увита с тел и изчаква Джерико да се изправи, а след като това става той отнася бухалката в главата си и той започва да кърви доста убилно.Ортън изправя Джерико и го качва на масата, а след това му прави POWER .. Почакайте Джак се намесва като помага на Джерико, той хваща Ортън за крака и го издърпва, Джак започва да съсипва Ортън с удари, но Ортън контрира последния удар и забожда на Джак European Uppercut.Jack се заклюлява назад, а Ортън го довършва с Dropkick, Ортън взима металните стълби които са до ринга и започва да ги забива в тялото на Джак, а след това вдига Джак и му прави DDT на стълбите, Ортън не е приключил вдига Джак и му прави ... SUPLEX НА МЕТАЛНИТЕ СТЪЛБИ.Ортън взима една от много стълби и я поставя на ръба на ринга и на коментаторската маса.След като направи това Ортън вдига Джак и го качва на ръба на ринга.Той вдига Джак и го наглася за МАЙКО МИЛА!POWERBOMB ВЪРХУ СТОМАНЕНАТА СТЪЛБА!!!!ДЖАК Е НАПРАВО РАЗБИТ.ЛЕКАРСИ ЕКИП ИДВА ДА ПРЕГЛЕДА ДЖАК СЛЕД НЯКОЛКО СЕКУНДИ И УВЕДОМЯВАТ, ЧЕ ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ МАЧА!ТЕ ГО ИЗНАСЯТ НА НОСИЛКА!Другите участници също са се помляли, но само РВД тръгва да се качва на стълбата, но е още на второто стъпало.Ортън хваща РВД за косата и го сваля, а след това го изхвърля от ринга и започва да се катери ще успее ли да откачи куфара?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 20:23

НЕ! РВД изгуби прекалено много време, Ортън също .. Крисчън хваща Ренди за крака и му пречи да се изкачи по-нагоре .. мачът продължава ..
Върнете се в началото Go down
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Petioo09

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 20:38

Jericho хваща Orton за крака и го сваля от стълбата, след това го обръща към себе си и се опитва да го изрита в mid-section-а, но Ренди хваща крака му и го завърта... обаче отнася Spinning Heel Kick от Крис! Orton пада извън ринга и започва да лежи на рампата, а Чък Тейлър се завръща на ринга, където седи Крис Джерико. Двамата се вкопчват, след което изведнъж се пускат и започват да си разменят юмруци. Тейлър надхитрява Крис и заляга при един от опитите му за юмрук, след което му заключва Full Nelson... и го тръшва напред! Jericho пада на земята, а Чък го изправя и го премята над въжетата, след което отива до стълбата и я хваща. "Racoon City's Favourite Son" се уверява, че стълбата е точно над куфара и започва бавно да се катери по нея - бавно, но сигурно. Тейлър е почти на върха, когато Randy Orton се завръща на ринга и вижда Чък, което го кара също да започне да се изкачва нагоре. Пръстите на Тейлър докосват куфара, а той се качва едно стъпало по-високо, за да може да хване куката, на която е закачено това куфарче. Ортън, обаче, вече също е на върха и забива юмрук в корема на Чък, който пуска куката и се хваща за стомаха. Orton продължава да заковава силни удари, този път в главата на Чък, след което го хваща плътно и опитва да го тръшне назад със Superplex, но Тейлър не се дава и след няколко лакътя в главата - успява да се измъкне от ръцете му и да го свали от стълбата, след силен юмрук. Чък отнема няколко секунди, за да се посъвземе, след това отново опитва да хване куката, но този път не успява дори да я докосне, защото завръщащият се в ринга Chris Jericho хваща стълбата с двете си ръце, след което я бута напред и Чък пада от нея, право извън ринга! Джерико е единственият човек в ринга! Дали това ще е неговият момент?! Крис хваща стълбата и я връща отново в предишното си положение, но не осъзнава, че зад гърба му е RVD! "The Man of 1001 Holds" започва да се катери нагоре по металната стълба, той стига третото стъпало... и е свален от нея чрез Backstabber! Rob се отблъсна от въжетата, за да набере скорост, след което успя да скочи много високо във въздуха и да свали Джерико от стълбата с този Backstabber! Jericho пада под най-долното въже, а Van Dam остава да лежи на тепиха, той също нарани гърба си доста жестоко! Chuck Taylor вече е на крака извън ринга и взима стълба, след което я сгъва и изчаква един от лежащите си опоненти - Randy Orton, да се изправи. Той извършва това движение... и отнася удар със стълбата в лицето! Същото става и с Крис Джерико, който обаче седеше на колене! Чък мята стълбата върху двамата и се връща в ринга, след това изправя RVD... и го обезглавява с мощен clothesline! Но Чък не е приключил, той отива към Rob и започва да го рита със стомпове!



Chuck изритва Роб извън ринга и взима разпънатата стълба... но какво прави той, Чък не започва да се изкачва, а издърпва стълбата близо до обтегача, без да я сгъва. Тейлър излиза извън ринга и хваща Orton за главата, след което го вкарва вътре и го засилва към обтегача, там следва високо коляно в челюстта! Тейлър се отдръпва, но не забелязва, че Ортън държи въжетата силно! Дали той ще успее по някакъв начин да контрира удара на "The Kentucky Gentleman"... не! Тейлър обезглавява Ренди с ритник в челюстта, от който той даже се премята назад и излиза извън ринга! Хайде, Чък, върни стълбата и можеш да успееш... опа, Крис Джерико е зад Тейлър, който прави taunt-ове към публиката! Джерико се качва на сглобката, но стълбата му пречи да скочи към Чък Тейлър! На Крис му отнема известно време да помисли какво да направи, след което решава да се изкачи до върха! Джерико започва да се качва, но Тейлър се обръща тъкмо навреме и започва буквално да тича нагоре по металната стълба, за да спре рискования ход на Крис! Чък заковава юмрук в челюстта му, след това го хваща плътно до тялото си и го вдига във въздуха... SUPERPLEX ОТ ВЪРХА НА СТЪЛБАТА!



Двамата се размазват в средата на ринга, а другите лежат около него. Никой не помръдва, кой ли ще вземе куфара?! Ще разберем скоро...

Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/8/2011, 20:42

Чък успява да се повдигне с помощта на въжетата и започва да се катери по стълбата .. това обаче става доста трудно и бавно. Той е на второто стъпало, но вижте Ортън .. Ренди успява да влезе на ринга, запира опитите на Тейлър да се изкачи нагоре .. двамата се налагат, но още никой не може да стигне куфарчето ..
Върнете се в началото Go down
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   

Върнете се в началото Go down
 
GET THE SUITCASE MATCH
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN II-
Идете на: