Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 EUROPEAN CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 17:02

До тук и Дейви и Майкълс си причиниха доста болка но и двамата знаят, че трябва да положат доста труд за да си тръгнат с титлата. Вижте Дейви по всичко личи, че той не е много добре с главата и това до известна степен ще даде повече надмощие на Майкълс! Сега Шон изправя Дейви и му забожда главата в горната сглобка. Вижте само болката в очите на Дейви той не е добре и сигурно травмата на вратът му се отваря лека по лека.. Сега Шон го качва на въжетата сега прави опит за Back Suplex но Ричърдс му забожда лакти в главата и го поваля на земята сега Дейви се обръща и причаква Майкълс да се обърне ето той го прави обръща се и бива посрещнат от Diving Crossbody! От страна на Дейви Ричърдс който отново навзема сериозно надмощие вижте го само колко е изтощен от ходовете на Майкълс но не смята да отстъпва своята титла! Сега и двамата са на крака и Дейви забожда ритник в ребрата на Майкълс след което му забожда един в рамото и накрая един в главата Шон се омота доста сериозно след тези страхотни ритници от страна на Дейви който не губи време и изправя Майкълс след което му превърта ръката и това е Northern Light Suplex!! Страхотен ход забоден едва едва казвам го защото Дейви е доста изтощен и играе с последни сили.. Въпреки това вижте този ход още веднъж!След този страхотен Northern Light Suplex Дейви приковава захват на вратът на Майкълс така му показва кой е най-добрия в този вид мачове. Майкълс се гърчи от болка но за пореден път намира начин да се превърти и да блокира захвата на Дейви сега Майкълс се изправя на крака и започва да пали гърдите на Дейви с мощни пържоли след което се засилва и отнася страхотен ритник в гърдите вижте само Шон той е доста зле но се изправя бързо и отнася пореден ритник който поваля Майкълс това беше просто най-доброто от страна на Дейви който е напълно готов да запази титлата си с това темпо! Сега Дейви изправя Шон и му омотава ръката отново и я забожда в пода! Шон направо едва не загуби ръката си след този страхотен ход а Дейви на губи време и изправя Шон след което го издърпва до обтегачите качва се на най-горния обтегач и забожда Diving Double Foot Stomp!След известно време Майкълс по някакъв странен начин се изправя на крака а Дейви прави опит да му забоде ритник в мутрата но Майкълс го хваща за крака а Дейви веднага приковава 14:59 (Keylock)!!!Предава ли се Шон ???
Върнете се в началото Go down
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
iMMORTAL!

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 17:04

Не се предава. Shawn показа волята си за победа и стига въжетата... С ПОСЛЕДНИ СИЛИ.
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 17:18

Невероятния сблъсък между Шон и Дейви продължава.Дейви успява да направи на Шон Sideslam, а след това да му заключи Преспивателно в средата на ринга.Майкълс е на ръба на силите си, но успява да забодев няколко лакътя с корема на Дейви, а след да се измъкне.Дейви изправя Майкълс и започва да му забожда Chop-ове, но пропуска с последната си атака и Шон го изненадва с Jawbreaker последван от Clothesline.Шон издръпва Дейви в средата на ринга и му заключва Цифрата 4.Дали Шон ще успее най-накрая?И не отново Дейви се спасява с помощта на въжетата.Двамата отново са на крака, Дейви се готви да нанесе на Шон Саблен удар, но той се навежда и му прилага Side Slam, а след това се качва на третото въже и се готви за Elbow Drop оттам, но Дейви се измъква и Шон се разбива в тепиха, а след това започва да се гърчи от болката която понесе току-що.Дейви се изправя на крака и хваща Шон за косата, а след това го засилва към въжетата и го поваля с Jumping Knee.Дейви се качва на обтегача и след това скача право върху тялото на ШОн с Frog Splash.Дейви издърпва Шон в средата на ринга и опитва да му заключи The Sharpshooter, но Дейви бива избутан назад и главата му бива забита в обтегача, Шон се изправя и качва Дейви на най-горното въже, явно ще следвва нещо интересно, Шон опитва да направи Avalanche Hurricanrana, но Дейви успява да я контрира и да изпълни Powerbomb от третото въже.Майкълс и Дейви лежат разбити в средата на ринга какво ли ще стане??Дейви се наддига бавно, бавно, а Майкълс прави същото.И двамата вече са на крака, Дейви се оттласква от въжетата и изхвърля Шон извън ринга със Саблен удар.Шон пада извън ринга, но само след секунди е на крака, през това време Дейви се оттласква от въжетата и изненадва Шон с Suicide Dive.Двамата са извън ринга, Дейви се наддига и тръгва да изправя Шон, но отнася Jawbreaker, той се залюлява назад.Шон започва да му поднася chop-ове, а след това му прави Suplex на металанта рампа:Майкълс се изправя със силите които са му останали изправя Дейви и го връща на ринга качва се на обтегача скача и ELBOW DROP FOR DAVEY!Shawn се оттегля в единия ъгъл на ринга и изчаква Дейви да се изправи, а след това КАБУУМ! SWEET CHIN MUSIC !!!!!!!
Shawn се изправя и издърпва тялото на Дейви в средата на ринга и му заключва Цифрата 4.Ще успее ли да го направи Майкълс?ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ДА ГРАБНЕ ПОБЕДАТА НА ТОВА ГРАНДИОЗНО СЪБИТИЕ??

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
iMMORTAL!

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 17:23

Не Michaels не я грабна. Davey пипна въжетата, СЪС СВОИТЕ ПОСЛЕДНИ СИЛИ. КАКВА ПОРЕДНА КЕЧ ДРАМА.
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 17:36

Дами и господа просто не е за вярване до къде стигна този мач и как Двамата все още са на крака след всичката болка която си причиниха вижте само Дейви той едва крачи а Майкълс дори не може да се изправи толкова е натъртен и изтощен! Дейви не губи време и изправя Майкълс след което му забожда ДДТ! При това доста мощно Шон е направо премазан след него а Дейви веднага го обръща в захват на ръката но забележете Дейви е на път да изкара ръката на Шон с този захват! Но волята на Майкълс да стигне до титлата за пореден път му помага да стигне въжетата и да да той го прави, Дейви продължава да държи ръката на Майкъкс а рефера се опитва да го махне и ето, че той го прави пуска я! След това се изправя и забожда серия от ритници в гърба на Шон след което го изправя и това е Saito Suplex! При това страхотен Saito Suplex нека го видим отново ..Дейви доста нарани рамото на Шон с този Saito Suplex но изглежда той все още няма никакво намерение да се откаже от победата в този мач и прави опит да се изправи но Дейви му забожда ритник в главата и го поваля! Шон направо беше размазан след този страхотен ритник какъв мач само просто не е за вярване дами и господа до къде могат да стигнат тези двамата само за една титла ... Дейви все още не е много добре след всичката тази атаки но и той няма намерение да отстъпи титлата си на Майкълс за това го изправя и започва да му забожда ритници в ребрата след което го засилва и това е Hammer of the Gods! Майкълс направо падна след тази класика и дори започна да храчи кръв .. Вижте този ход отново ...Майкълс продължава да плуе кръв а Дейви предвкусва победата и изправя Майкълс след което му забожда оригинален Back Suplex! Вижте само Шон той падна на главата си след този страхотен ход а сега Дейви намества Майкълс след това се засилва и му забожда Running Knee Strike!!! Дейви едва не откъсна главата на Майкълс с този толкова брутален ритник в главата нека го видим отново ...Рефера гледа дали Шон е жив след този ритник дори идват медицинските екипи а Дейви издърпва тялото на Майкълс и опитва да ми прикове някакъв захват но Шон го рита в главата о това беше края на Дейви вижте го само как се държи за главата а Майкълс се засилва и прави невероятна греша да, да, да, да Дейви го спипа това е Cross Armbreaker! Майкълс определено беше до тук.. Вижте това отново...Предава ли се Майкълс ???
Върнете се в началото Go down
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
iMMORTAL!

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 17:39

Shawn Michaels се предава, Davey Richards побеждава.
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 17:47

Дейви едва крачи след този толкова оспорван мач и ето, че неговите приятели му слагат титлата на кръстат и го вдигат на ръце след което го пускат и Дейви се подпира на най-горната сглобка той е толкова изтощен но въпреки това се качва на най-горният обтегач и вдига Европейската титла високо над главата си ...Останете с нас за да се насладите и на остатъка от това грандиозно събитие!!!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: EUROPEAN CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
EUROPEAN CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN II-
Идете на: