Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 HOT CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 08:06

Ставаме свидетели на мач, който ще се помни доста дълго и ще остане в историята. Шампионката е в много лоша позиция в момента. Феновете несъмнено се питат дали тя ще успее да издържи на напрежението тази вечер. Марис се възползва от всяка една грешка на Бланк и отново пое контрола над двубоя. Аутлет изправи Кели и я засили към ъгъла. Сега тя засилва и себе си .. опита да премаже Кели, но шампионката намери сили да забоде ритник в брадичката. Марис се олюля назад, но отново тръгна към Кели .. още един ритник в ченето .. сега Барби се засилва и прави булдог. Опит за туш, ноо той се оказва неуспешен. Кели е на предела на силите си, но е замислила още нещо. Тя излиза от ринга, явно ще тършува изпод него. Уау .. вижте какво изкара .. маса и още един стол. Кели се връща на ринга заедно с тях. Марис е вече на крака, но е с гръб към Бланк. И УАУ .. шампионката току-що заби стоманения стол точно в черепа на Аутлет. Това може би е краят за Марис. Кели може би трябва да опита туш, но не го прави. Тя "сглобява" масата по средата на ринга, хвана Марис за косата и я сложи отгоре. Аутлет още не помръдва, а всички са в очакване да видят какво точно ще направи Кели.
Барби се качва на най-горното въже, Марис още не може да се мръдне след унищожителния удар със стола в тиквата й. Кели смята да лети .. ОО,БОЖЕ .. тя току-що продъни масата и успя да си гарантира победата в този мач .. само трябва да намери сили да тушира опонентката си. Барби буквално лази към разбитото тяло на Марис и слага едната си ръка върху нея .. 1 .. 2 .. КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ !? Аутлет повдигна едното си рамо преди 3. Кели не може да повярва. Тя с доста мъки става на крака и излиза извън ринга .. Бланк започва да се катери по клетката, търсейки изход от този затвор. Кели трябва да се измъкне. Тя е вече почти на върха на клетката, но вижте Марис .. тя отчаяно се опитва също да се покатери. Бланк губи много време горе, едва ли я е страх от височини, но ето,че Аутлет напредна и вече се намира до Кели на върха на адския затвор. Двете си разменят юмруци и се олюляват .. какво ли ще се случи!?
Бланк взе надмощие и след няколко последователни удара .. тя започна да блъска тиквата на Марис в самата клетка .. Аутлет продължава да кърви обилно, а Бланк продължава да блъска тиквата й в клетката .. припомняме,че те се намират на върха. Я вижте какво обаче прави Кели .. тя заби такъв мощен ритник,че Аутлет излетя и падна на ринга. Бланк трябва да тръгне надолу и да стъпи извън тази адска структура .. Аутлет е разбира по средата на ринга .. Кели е вече минала половината път за надолу .. но какво подяволите !? Та това е Велвет Скай. Тя се затича към ринга и опитва да попречи на Кели да слезе долу. Велвет буквално избутва Бланк обратно към върха на стоманената клетка. Кели няма много сили да се бори. Но ето,че на помощ на Кели идва Анджелина Лов. Тя "отстрани" Велвет от клетката и започна да я налага извън ринга. Скай се разбяга из публиката, а Лов я последва.Шампионката обаче се намери в същата позиция,в която беше преди малко. Аутлет успя отново да се покатери до нея. Изглежда,че Марис наистина няма да се откаже. Двете се налагат, но я гледайте какво стана. Марис и Кели се строполиха долу и буквално се обесиха на въжетата. Цялата зала е на крака, а Барби и Аутлет не помръдват. Съдията отброява ..
1 .. 2 .. 3 .. 4 .. 5.. 6 .. Кели издава признаци на живот, но ще успее ли да стъпи на краката си!? 7 .. 8 .. Кели си помогна с въжетата и прекратява това отброяване. Тя хвана Марис за косата и я върна на самия ринг. Бланк също е вътре. Кели само причаква Марис. Аутлет е почти на крака, Бланк се засилва в опит за копие, но Аутлет я спъва .. Бланк се приземи по лице точно върху стола, а сега Марис опитва Цифрата 4 .. мизерни опити от страна на Аутлет, които дават време и на Кели .. но я вижте .. Марис наистина заключи Цифрата 4 .. дали Кели ще се предаде !? Тя се бори да стигне проклетите въжета, но е доста далеч. Шампионката определено се бори и най-накрая тя "пролази" до въжето. Марис е принудена да освободи Бланк, тя взема стол и го поставя в средата на ринга .. сега причаква .. Кели се олюлява, но е вече на крака.
Аутлет нанася ритник в корема и опитва French TКО върху стоманения стол .. Бланк обаче контрира, забива ритник в корема на опонентката си .. И УАУУУ .. какво скоростно К2. Двете са на пода, претендентката за титлата е размазана, едва ли е очаквала такъв развой на събитията. Бланк шокира всички, отново лази към тялото на Марис ..
Кели предвкусва победата .. и опитва туш .. дали тя си тръгна с шампионския пояс и кариерата си от най-голямото ППВ за година?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 09:34

1...................2............. И поредно повдигане!!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Extreme'Diva
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Extreme'Diva

Location : Fort Lauderdale, Florida ... Pazardjik,Bulgaria
Join date : 24.04.2010
Posts : 319
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 13:05

Това беше уникално. Марис успя да се повдигне след всичкия побой който отнесе от Кели. Силите и на двете момичета се изтощиха прекалено много. Кели все още е в шок от случващото се. Марис се опитва да се изправи, но Кели я запраща в единият ъгъл. И сега е ред на един от любимите на всички ходове. Но какво ? Тъкмо Барби да премаже Аутлет тя се отдръпна и Кели се заби в ъгъла. Това е възможност за Марис да се върне отново към мача. Аутлет слезе извън ринга сякъш иска да си почине мако , но тя дръпна Бланк за краката и ченето на кели се заби в ръба на ринга. Марис блъска Кели отнов в стоманените стълби. Марис дърпа Кели за косата и започва да ѝ блъска лицето в стоманената клетка.
Сега забоде кели в ръба на ринга , а след това пак в клетката. Марис започна да си връща силите. Марис връща Кели на ринга , след което тя започва да тършува нещо изпод ринга. ТОВА Е СТЪЛБА!! ЗА КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ЩЕ И Е СТЪЛБАТА?!?
Марис се качва на ринга както и стълбата също. Кели лежи все още на пода. Марис поставя стълбата в единият ъгъл. Сега хваща бланк, но кели май усети какво ще се случи и вместо това се опита да забоде Марис в стълбата но тя се спря. Кели взема стола в този момент и причаква Марис , но на видео стената се появява Велвет Скай ..
-Кели. Кели я се спри малко и погледни насам..
Явно Скай преввлече вниманието на Кели. Тя се обръща и вижда че Велвет е хванала Анджелина и я е вързала за един стол седнала. Кели крещи на велвет "Кучко пусни я" Но Велвет въобще не обръща внимание . Скай взема стола и го забожда в главата на Анджелина. И камерите се изключват. Това наистина разконцентрира Кели . Но през това време Марис е взела стълбата и я забоде точно в наранения гръб на Бланк. Кели започна да се гърчи на пода. Това наистина беяе болезнено. Но какво Марис поглежда към бамбуковата пръчка. Май отново ще я използва. Марис започва да налага кели с пръчката в гърбът ѝ. Марис хвърля пръчката и опитва туш , 1,2, и поредно повдигане.
Марис слиза от ринга и започва да тършува изпод него. Сега марис извади една стоманена верига. Кели се е исправила и чака Марис за се изправи май ще направи ножици. Но вижте какво се слуъчи току що.

Главата на кели се забоде в стоманената клетка. Марис взема веригата и я омотава около гушата на Кели и започва да я души но едновременно с това и блъска лицето на кели в клетката. Марис пуска бланк. Аутлет е решила да избяга от тази клетка. Започва да се катери, но кели е по петите ѝ. Двете отново се озоваха най горе и си раздават юмруци.. НО КАКВО СЕ СЛУЧИ ТОКУ ЩО?? ДВЕТЕ ОТНОВО ПАДНАХА НА РИНГА,, НО КЕЛИ СИ УДАРИ ГЛАВАТА В СТЪЛБАТА. От главата на Кели започна да тече кръв. Марис започва да се се мъчи да се изправи с помоща на въжетата. Французойката се изправи. Сега взема металния стол като го оставя на пода, сега тя дърпа кели за косата и това е French Kiss. Главата на Кели се забоде в металният стол. ОПИТ ЗА ТУШ. ТОВА ЛИ Е КРАЯТ НА МАЧА , КАКТО И КРАЯТ НА КАРИЕРАТА НА БЛНК?!? ЩЕ РАЗБЕРЕМ СЛЕД МАЛКО..
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 13:07

1.....................2.................... И неверояно поредно повдигане.Кели успя да се повдигне с последни сили!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 18:28

Нещата определено не вървят добре за шампионката. Тя е в изключително лоша позиция в момента. Марис е в пълен контрол на този мач. Преди секунди сърцата на милионите фенове на Бланк буквално спряха. Кели обаче намери начин да се задържи в мача. Марис не може да повярва. Тя засилва Бланк през въжетата и така Кели се оказа върху стоманената повърхност извън самия ринг. Марис също излезе, хвана Кели за косата и я засили към стоманените стълби, но ето го обратът, който всички искахме да видим. Бланк контрира и така Аутлет се сблъска със стоманата .. стълбите се строшиха на две при този удар. Кели поема глътка въздух, но явно ще трябва да се възползва от преимуществото си в момента.
Тя върна Марис на ринга, след което на ринга се оказа и една част от тези метални стълби. Какво смята да прави Барби с тях в центъра на ринга!?
Кели хвана Марис за косата и я изстреля към единия ъгъл. След поредица от мощни ритници в корема, Бланк "закачи" опонентката си на най-горното въже .. ОО,НЕ .. дали всички си мислим за едно и също нещо!? Шампионката се опитва да изпълни суперплекс от най-горното въже точно върху часта от стоманените стълби. Марис се бори, усещайки накъде отиват нещата, но е безполезно. Кели надделя и УАУУУ .. това беше ужасяващо ..
Кели направи невероятен суперплекс .. гърбът на Марис се оказа върху стоманата, но дали шампионката не нарани и себе си с този ход?
Кели постави едната си ръка върху тялото на опонентката си .. имаме опит за туш .. това би трябвало да е края .. феновете в залата тръпнат в очакване .. 1 .. 2 .. НЕ! НЕ! НЕ! Поредно повдигане. Никой не може да повярва. Какъв страхотен мач изнасят тези двете. Определено това ще остане в историята както на този велик турнир, така и на цялата федерация.
Кели е вече на крака и минава към единия ъгъл на ринга, причаква Марис .. Аутлет си помага с въжетата доколкото това е възможно .. Бланк се засилва и .. УАУУУ .. SPEAR! SPEAR! SPEAR! Какво мощно копие отнесе Аутлет. Двете се озоваха на другия край на ринга. Кели опитва туш .. 1 .. 2 .. но кракът на Марис се озовава на въжетата. Този мач ще трябва да продължи.
Бланк е отчаяна. Нараняването й от по-рано в мача все още я мъчи, виждаме,че дори се движи трудно. Кели направи всичко по силите си, но дали ще е достатъчно!?
Велвет тича към стоманената клетка в опит отново да разсее шампионката. Скай е точно на вратата на клетката, но я вижте какво прави Кели .. тя някакси примами Скай, след което захвана ръцете й с белезниците, които може би бе подготвила за Марис. Велвет е като попарена, а Анджелина Лов идва към ринга с бамбукова пръчка. Явно смята да я използва върху Скай. И това не закъснява. Виждаме,че Лов налага Велвет с пръчката до посиняване.
Нека обаче се върнем в един от най-важните мачове за женската девизия. Кели тършува изпод ринга. Ооо, не! Това не е възможно. Тя взе запалка и бодлива тел. Не, не,не .. нима мисли да ги използва !? Аутлет дори не помръдва. Бланк е вече на ринга. Най-лошият кошмар на Марис може би ще се сбъдне точно сега. Кели подпали телта. HOLLY SHIT!
Аутлет е напълно беззащитна, а Велвет няма как да й помогне в момента. Кели държи запалената бодлива тел и причаква своята опонентка .. Марис е на крака .. БАААААААМ .. Кели угаси бодливата тел в лицето на Марис. Аутлет още кърви. Няма да издържи много.
Бланк опитва туш. Дали това е краят на Марис Аутлет и дали Кели успя да запази шампионския пояс и кариерата си? 1 .. 2 .. ръката на рефера е напът да удари 3 ..
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 19:25

1........................2.................. Kick OUT!KICK OUT!KICK OUT!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Extreme'Diva
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Extreme'Diva

Location : Fort Lauderdale, Florida ... Pazardjik,Bulgaria
Join date : 24.04.2010
Posts : 319
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 23:09

Какъв брутален мач само. Кели не може да повярва Бланк наистина започва сериозно да спори със съдята. Аутлет от своя страна се претъркули извън ринга. Тя се посвести. Марис бърка изпод ринга а в същото време Кели слиза. Марис беше взела един лютив спрей и напръска шампионката точно в очите. Марис ще се възползва от момента. Кели лежи на пода и се гърчи.
През това време Марис отново бърка изпод ринга и започва да изкатва всичко каквото си намери маса, кофи и какво ли още не .. Марис хваща кели и я връща на ринга.
Шампионката още е доста замаяна. Марис от своя страна пък взема един капак на кофата и започва да удря кели в главата. Бланк отново защочна да кърви, но Марис продължава с ударите.
Сега Марис оставя капакът а Кели върви като пияна. Сега Марис взема кофата и я забоде в главата на Бланк. Тя буквално се стовари на пода. Опит за туш. 1.2. и повдигане. Марис взема веригата след което дърпа Кели за косата исправя я и я запраща в единият ъгъл, след което Марис омотава веригата около юмрука си и започва да забожда удари в корема на Бланк.
После дърпа Кели за ръката и я запраща в единият ъгъл , след което това действие се повтаря няколко пъти. Сега Марис хваща Кели и я запраща извън ринга и Марис също слиза.
Двете започват да си раздават юмруци. Кели тръгва да се оттърве за няколко секунди да си поеме въздух,но марис върви след нея .
Сега Аутлет хвана Кели за косата и я забоде в стоманената клетка, а след което я засили и гърбът на Кели се забоде в стоманеният кол. Марис започва да забива юмруци на Кели в главата и сега отново главата на Бланк беше забодена в клетката.
Марис забелязва ключовете за белезниците , с които Кели преди малко заключи вВелвет. Марис хваща Бланк и ѝ прави ДДТ на пода. Кели лежи и не помръдва. Марис взема ключовете и отключва Велвет. Кели все още не знае къде се намира. Марис поглежда към кола с бодливата тел.
Тя го взема и го забоде право в лицето на бланк. Тя започна да кърви. Марис качва кели на ринга. Марис опитва туш, 1.2 но Бланк постави кракът си на най-долното въже. Този мач продължава.
Марис взема отново бамбуковата пръчка и започва да души Бланк. Сега Марис оставя пръчката на страна. Марис взема белезниците. Тя заключва едната ръка на кели за най-долното въже. Сега Блнк не може да мърда на никъде. Марис взема отново пръчката и започва да налага кели в гърбът ѝ. Марис явно иска да нарани колкото се може повече шампионката. Сега Аутлет поглежда отново към бодливата тел. Какво ли е намислила?!? Марис грабна колът и го забоде в гърба на Кели. Бланк крещи от болка. И още веднъж и още веднъж. Това наистина беше болезнено.
Сега Марис вече е решила да се измъкне от този затвор. Тя започва да се катери по клетката. Кели е заключена за въжетата и не може да се измъкне . Марис вече стигна върхът на клетката. Дали ще успее да се измъкне най-накрая?МАРИС ще си тръгнели като шампионка и наистина ли кариерата на Кели ще приключи ще разберем след малко..
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   8/8/2011, 23:28

Кели става и се катери по клетката настига Марис хваща я за косата и започва да я скубе, но видяхме десен чук от Maryse. Кели пада от клетката Maryse продължава вече от външната страна на клеткатааа ДА!ДА!ДА! Кариерата на Кели приключи и имаме нова HOT шампионка публиката е в огромен шок!!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
HOT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN II-
Идете на: