Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 HOT CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: HOT CHAMPIONSHIP   3/8/2011, 06:49

Steel Cage Match
Divas Championship + Kelly`s career on the line
Kelly Kelly (c) vs. MaryseРед на излизане:
1.Kelly Kelly
2.Maryse

Ред на писане:
1.Maryse
2.Kelly Kelly

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 18:21

ANNOUNCER : This following Steel Cage Match is for the TNWG Hot Championship .. introducing first .. from Jacksonville, Florida .. the TNWG Hot Champion - KELLY KELLY ..

К1: Този мач определено ще влезе в историята, колега ..
К2: Първия мач в женската девизия, който ще се води в клетка .. Кели и Марис определено знаят какво ги очаква .. Марис ще направи всичко, за да се добере до титлата, но пък Бланк заложи не само нея, но и кариерата си .. напрежението върху Кели трябва да е доста голямо ..
К1: Не й личи .. раздава усмивки на публиката в момента ..
К2: Последни ..
К1: Шшшт! Дори не го казвай .. очаква ни невероятно меле ..К1 : Феновете я обичат .. невероятна шампионка и може би най-добрата дива във федерацията в момента .. колега .. наистина ли смяташ,че ще загуби тази вечер !?
К2: Мисля,че всичко може да се случи .. несъмнено Бланк е държала титлата най-много пъти и най-много време, но този път се изправя не само защитавайки пояса, но и кариерата си .. ако позволи на емоциите да попречат на развитието на двубоя .. то нищо чудно Марис да успее да се възползва и да грабне всичко под носа на Барби ..Докато коментаторите дърдореха, Кели мина по рампата и се спря замалко пред ринга .. Бланк за първи път влиза в стоманена клетка, но явно иска да гарантира на феновете си 100 % шоу .. Кели минава през вратата и влиза на ринга. Бланк вдига титлата си високо, а сега ще се наложи да изчака опонентката си - Марис Аутлет .. останете с нас и след кратката пауза ..
Върнете се в началото Go down
Extreme'Diva
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Fort Lauderdale, Florida ... Pazardjik,Bulgaria
Join date : 24.04.2010
Posts : 319
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 18:43ANNOUNCER: And her opponent.. From Montreal, Quebec, Canada - Maryse ..

К1: Марис изглежда че не е особено претиснена от мача..
К2: Надявам се да е така .. Погледни и я .. Гледа право в очите на Кели.
К1: Точно на този турнир миналата година Марис победи Бланк ,, но беше прецакана.. Кели запази титлата си .. Явно Марис има много да връща на Кели ..Марис обикаля клетката .. По оглежда се .. И влиза .. Ето че прави запазената си марка.. С Кели се гледат доста злобно .. Ето че клетката я затвориха . Двете диви зачакват началото на мача..

Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 18:49

START!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Extreme'Diva
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Fort Lauderdale, Florida ... Pazardjik,Bulgaria
Join date : 24.04.2010
Posts : 319
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 19:15

За пръв път Кели и Марис ще се бият в клетка.. Кели залага титлата си и кариерата. Повечето тук мислят че Кели ще победи, но Марис все пак не е за отписване.Марис отново започва да се лигави като бута Бланк насам натам. След това я хваща за косата и я забива в пода доста силно сега започва да и раздава унизителни шамари и доста силни ритници.Сега я изправя и я поваля със саблен удар ,Марис е решена да спечели тази битка. Сега обръща Кели по корем вдига кракът и и го забива в пода,Барби се гърчи а Марис и прилага Бостънски захват. Кели започва да се бори да се добре до важетата, но Марис яко е затегнала хватката,че Бланк не може да мръдне дори и да иска накрая Марийс изчаква Кели да се изправи и се готви за French tk0 но Кели я изненадва със саблен удар и падащ лист.Марис се опитва да се свести,като се добира до важетата. Марис вижда че Барби се засилва и я бута в стоманената клетка.Ето че тя стана оръжие. След което Марис виждаме чудесрн ход от страна на Марис.

Имаме опит за туш 1..2 и повдигане. На Марис няма да и е особено лесно в този мач - Кели е готова на всичко за да запази както титлата, така и кариерата си. Сега Французойката хваща кракът на Кели и го увива в оптегачите. Опонентката и крещи да я пусне но когато съдията стигна до 3 Марис най-накрая я пусна.Сега Марийс я хваща за косицата и я забива в пода с всичката си сила след това сяда в/у гърбът и и прилага захвата камилските клещи. Марис я придърпва още по надолу,докато Бланк се опитва да се изправи,Марис се оказа доста по силна отколкото си мислехме че ще е. Може да изглежда слабичка обаче хич не е. Така ето какво стана преди рекламите.Мачът за титлата на дивите се води между Марис и Кели. Марийс изглежда има по голямо надмощие в мачът за сега но какво прави Марис. Прави падащ лист,никога до сега не сме я виждали да го прави а сега се засивла и за саблен удар. Сега качва Кели да важетата и тя се качва дали марийс се готви за суперфлекс дали ще го направи ДАААААА Марис направи суперфлекс на Бланк и двете диви са на земята и не помръдват. ГОСПОДИ това беше самоубийствен суперфлекс Марис се раздвижи леко. Френската красавица е решила да се измъкне от клетката. Марис започва да се катери по клетката, но дали ще успее?!? Я погледнете Кели тя се посъвзе. Настоящата шампионка сш исправя и последва Марис. Кели дърпа Марис за кракът. Ето че Кели я върна на ринга. Марис падна в средата на ринга. Това е възможност за Бланк да запази титлата и кариерата си. Кели опитва туш 1.2. и повдигане. Явно е че Марис няма да се даде толкова лесно.Тези две момичета толкова много пъти са се исправяли една срещу друга. Знаят си ходовете. Знаят какво да очкват една от друга. Кели и Марис са на крака. Бланк започва да се завръща в мача. Бланк запрати Марис в единият ъгъл и сега добре познатият ход..

Както видяхме Кели перфектно се представи. Кели я хвана за гушата опита се да я претъркули, но Марийс направи циганското колело. Но Бланк иска да изненада Марис зад гърба и.Опитва се да я повали със саблен удар и о да успя но Марис иска да забави малко инерцията на Кели и се хваща за въжетата. Обаче Бланк въобще не и пука и се засили към Марис , но в своя полва Французойката се търкулна и спъна Кели, която се обеси на въжетата. Това е нова възможност за Марис да се завърне.Сега Марийс се засилва. О това наистина болеше. Нека го видим отново.

Сега Марис зсилва Кели, обаче Бланк прави ножици, но докато се въртяха Марис направи такаче главата на Кели да се забие в клетката. Кели лежи на пода Марис веднага се възползва от удобният момент. Опит за туш. 1.2. ?? Дали Марис грабна победата в този мач?

Върнете се в началото Go down
BlueStahli
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Стара Загора
Join date : 05.08.2010
Posts : 364
Age : 24

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 19:17

1..2... Kick Out!
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 19:53

Марис е във върхова форма тази вечер. На Кели ще й е доста трудно да запази златото и кариерата си. Аутлет доминира още от самото начало и ще се опита да запази тази инерция и агресия, с която тръгна. Сега Марис хвана Кели за косата и я засили към въжетата, Бланк се оплете там .. Аутлет се засили към нея, но шампионката се освободи, приклекна .. и ООУУ .. Марис се приземи по гръб върху стоманената повърхност извън ринга .. Кели също излиза от "очертанията" на ринга, повдига Марис и я засилва към стоманената мрежа .. лицето на Аутлет се заби там .. още веднъж .. и още веднъж .. сега Кели засили Марис и така французойката се оказа на ринга. Барби опитва туш .. 1 .. 2 .. ноо повдигане от страна на Аутлет. Бланк успя да преобърне мача на 180 градуса, бързо се свлече извън ринга и търси нещо изпод него. Какво ли ще набара Кели !? Тя е напът да направи този мач доста по- интересен. Шампионката "доведе" два стола на ринга и се качи на него .. Марис започна да се
съвзема в това време, Кели просто я причаква .. Аутлет е на крака, обръща се .. и ОО, ГОСПОДИ .. какъв chair shot отнесе претендентката за титлата. Кели решава да пробва туш .. 1 .. 2 .. замалко да имаме 3 .. ноо Аутлет успя да повдигне едното си рамо. Бланк не може да повярва. Емоциите започват малко по малко да завладяват шампионката .. тя опитва да замаскира това, но не й се получава .. изражението на лицето й говори достатъчно.

Кели забива лицето на Марис в стола .. Аутлет кърви обилно от носа .. Бланк я повдигна, засилва я към въжетата .. иии мощен dropkick от страна на Кели. Бланк увива ръцете си около врата на Марис .. кръвта продължава да се стича от носа на претендентката за титлата. Кели не отпуска нито за миг захвата. Едва ли на Аутлет й стига въздух. Тя започва да се отпуска, а съдията хваща ръката й и я пуска. Ръката на Марис пада безжизнена. Още веднъж .. но тя отново пада .. дали това ще е края на Марис .. за последен път съдията вдига ръката на французойката, но този път тя я задържа във въздуха и дори става на краката си. Започва да забива лакъти в ребрата на Кели .. Бланк отпуска захвата, но от своя страна поваля Аутлет с удар в гърба. Марис се намира на пода за пореден път. А Кели отново хваща стола и причаква Марис. Французойката е на крака, Кели ще опита да нанесе още един удар със стола .. може би фатален за този мач .. Марис обаче успя да го избегне като заби мощен ритник в лицето на Кели .. така Бланк се запозна и със стоманения стол .. Аутлет лази към тялото на Кели .. опитва туш .. 1 .. 2 .. ноо Бланк слага крака си на въжетата. Мачът продължава. Марис е на крака, наглася стола, хваща Барби за косата и опитва French ТКО върху него .. Кели обаче успя да контрира, изви ръката на Аутлет, заби ритник в корема й .. засилва се от въжетата и опитва ножици, но Аутлет контраатакува на всичко това с мощен гръбнакотрошач.
Марис излиза извън ринга и тършува за ново "оръжие" .. тя намира Kendo Stick-a .. и се връща на ринга. Явно смята да го използва. Шампионката е на крака, Марис първо забива пръчката в корема на Кели, а след това и в гърба й. Сега я повдига и какво ДДТ отнесе Кели .. унищожително .. Марис опитва туш, ноо каква воля от страна на настоящата шампионка .. поредно повдигане. Аутлет продължава да очаква Кели, Кели отново е на крака и отново изяде Kendo Stick-a .. този път в лицето .. Аутлет опитва туш още веднъж, ноо Бланк повдига едното си рамо с последни сили.
Марис повдига Кели и я засилва към ъгъла .. взема пръчката и започва да души Кели с нея .. съдията отброява .. Аутлет се отмести за момент, ноо явно има още сили останали в Барби .. какъв шамар заши на Марис .. не е истина .. какъв е този прилив на енергия .. последва мощно копие от страна на шампионката .. за Аутлет няма измъкване. Саблени удари .. а сега и мощен ритник точно в ченето на Марис. Аутлет е безжизнена, а Кели излиза от ринга и се започва да се изкачва по клетката .. Марис се помръдва, но съвсем леко и незаплашително за Кел .. какво обаче смята да прави шампионката!? Тя е на върха на клетката с Kendo Stick-a .. феновете са на крака, Аутлет е вече на крака, а Бланк скача .. HELL YEAAH! Кели заби Stick-a точно в кратуната на Марис .. виждаме,че лицето на Аутлет е цялото в кръв .. УАУ .. невероятно приземяване на Бланк .. шампионката е напът да си тръгне от PAIN II като победител .. опитва туш .. 1 .. 2 .. дали Аутлет е аут !?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 20:02

1..........2........ ПОВДИГАНЕ!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Extreme'Diva
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Fort Lauderdale, Florida ... Pazardjik,Bulgaria
Join date : 24.04.2010
Posts : 319
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 20:44

Какъв невероятен мач. Тези две момичета не се предават, но колко ли ще издържат.
Кели явно вече е под напрежение и е доста ядосана и започва да се кара със съдята. Марис от своя страна с окървавено лице излезе от ринга. Кели се гледа и забеляза че Марис е слязла. Ето че Кели се засилва към Марис. Това беше двоен саблен удар. Кели и Марис лежът на пода. Марис се исправят.
Марис рита Бланк в корема и сега май е намислила да приключи с шампионката като направи French Kiss.. Но Кели явно разбра какво е намислила Марис и успя да я блъсне.. Марис си забоде гръбнака в стоманената клетка. Кели взема отново стола причаква Марис , но французойката се наведе и веднага се възползва от момента и направи French Tko. Кели лежи на пода, от своя страна Марис бърка изпод ринга? Какво това е бамбукова пръчка. Марис чака Кели да се изправи. Ауу това наистина беше доста болезнено за Бланк . Аутлет започна да налага Кели с пръчката. Кели се гърчи от болка. Марис връща кели на ринга. Опит за туш. 1,2 и повдигане.
Ето че Марис прави гърботрошач и забива падащ лист товно на нараненото място.Сега поставя коляното си на гърба на Кели и дърпа ръцете и колкото сила има,Бланк крещи ужесточено,тъпанчетата на Марис ще се спукат затова сега я пуска отново сяда в/у нея и и прилага камилските келещи но този път я издърпва повече,а нараненият гръб си казва думата също така и умората. Сега Марис забива мощни удари на Кели и забива 5-6 пъти главата и в пода Кели май не знае къде се намира ходи акто пияна.Марийс и прави подсечка и Барби се стовари на земята като чувал с картофи,сега Марийс и прави руско спъване на коня и опитва туш но е успешен.Марис се ядосва засилисе и уау .. Ритна Бланк в корема толкова силно че чак се стовари извън ринга. Сега засилва Кели и гърбът и се удря здраво и яко в стоманените стълби а след това и в колът и сега отново я засилва този път в клетката. Боже какъв мач само. Която и да излезе от клетката никоя няма да е същата като преди.
Връщаме се отново след рекламите. Кели и Марис са в средата на ринга и си раздават юмруци.Шампионката сега прави саблен удар. Кели започва да рита Марис в корема. Кели поглежда към пръчката , а след това към стола. Кели е намислила нещо доста брутално но дали ще успее да осъществи планът си .. Кели взема столът , качва се на въжетата причаква Марис да се изправи. Кели ще "лети",, но какво се случи току що?!? Кели скочи със столът мислейки че ще удари Марис в главата и да приключи с мача , но Марис направи падащ лист и столът се заби в главата на Кели..
Бланк лежи на пода .. Опит за туш в средата на ринга..НО КАКВО ?? Кели се повдигна точно преди ръката на съдята да удари за 3ти път в пода .. Марис не може да повярва. Явно че Кели е една от най-издръжливите диви в тази федерация.. Марис започва да налага Кели с мощни удари Сега получва Падащ лист от Марис,а след това следва Scoop slam.Опит за туш,но неуспешен.Марис обаче е на ръба на нервите ѝ Започва нещо спори с съдята за туша и естествено Кели се възползва като се опита да ритне Аутлет в главата,но какво....Марис се наведе все едно е знаела,че това ще стане.След което рита Кели в корема и и удря унизителен шамар.Обаче и Бланк отвръща на удара с здрав ляв удар.Марис се улюлява,но все пак успява да направи още един падащ лист.Тя чака кел да се изправи и забива Roundhouse kick.Барби е в несвяст!Тя не помръдва Марис опитва туш. 1.2.3?
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5715
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   7/8/2011, 20:45

Kick Out

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: HOT CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
HOT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN II-
Идете на: