Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 BULGARIAN CHAMPIONSHIP

Go down 
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   8/7/2011, 12:57

Ред на излизане и писане:
1.Samoa Joe
2.Johnny Devine

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
hedshot
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : София
Join date : 24.04.2010
Posts : 920
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   10/7/2011, 11:21


(so, boy) why'd you do it? they never thought he could
but deep inside he always knew he would
(that's right) take over, deal the cards, that's what he does now
(yea) and if you don't come along, (yea) there's gonna be a beatin
(yeah, boy) nation ... of violence
(samoa) nation ... of violence

И към ринга със тегло от 130 кг и с ръст 188см от NATION OF VIOLENCE САМОА ДЖО

К1:Тази вечер Джо ще има много важен мач за Българската титла срещу Джони Дивайн.

К2:Нямам съмнение,че той ще си тръгне от тук като шампион

Той се качва в ринга и чака мача да започне.
Върнете се в началото Go down
http://www.vbox7.com/user:hedshot
timbaland95
New User
New User


Join date : 24.04.2010
Posts : 56
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   11/7/2011, 19:50


Johnny Devine ходи бавно към ринга, с BG титлата в дясната си ръка, качва се на ръба хвърля титлата на ринга, качва се на въжетата, прави таунт и след това слиза, взима титлата, вдига я, дава я на съдията и чака опонентът му да дойде.
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   11/7/2011, 19:53

Начало.
Върнете се в началото Go down
timbaland95
New User
New User


Join date : 24.04.2010
Posts : 56
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   11/7/2011, 20:08

Fat Joe… Тоест Samoa Joe vs Johnny Devine. За BG титлата. Двамата се гледат, сега отиват в средата на ринга, двамата почват да си разменят chop-ове, Joe почна да се поти и да прилича на прасе намазано с мас, може би това ще му помогне. Сега Devine го рита в корема и го засилва към ъгъла, там Joe целуна кола, след това Devinе го хвана и му направи DDT. Става след това и прави таунт, веднага след това почва да рита Joe, като почва да рита където му падне, Joe се опитва да се предпази, но ръцете му се плъзгат по тялото му от потта и той не успява. Сега Devine прави таунт отново, докато през това време Fat Joe става, сега той се засилва към Devine, прави му саблен удар, Devine лежи на ринга, Joe прави таунт, Devine става, рита го в корема и му прави Tarantula DDT :


Devine веднага след това прави таунт, публиката освирква а Joe лежи на земята пребит, сега Devine го хваща и го вдига. Той го засилва към ъгъла, засилва се и той и забожда копие, след това хваща десния му крак, слага го над второто въже, и рита няколко пъти в него, Joe се опитва да се предпази но Devine успява да го ритне, сега съдията казва на Devine че е време да се махне, той се маха, отива в другия ъгъл, Joe се опитва да се освободи, но Devine се засилва и забожда ритник в десния му крак, след това Joe пада на земята, Devine го вдига, засилва го към другия ъгъл, засилва се, качва се и след това почва да го души с десния си крак, веднага след това слиза, Joe ходи замаян напред, Devine идва и това е Running Knee Attack :


Devine веднага след това прави таунт отново. Devine е много самоуверен, мисли си че ще победи, но дали това е така? Ще разберем когато реши че е време да свърши, сега Devine продължава да рита, Joe се опитва да се предпази, веднага след това Devine хваща десния му крак, вдига го във въздуха и го забожда в земята, веднага след това прави същото, сега той стъпва с десния си крак на десния крак на Joe, и с левия почва да забива пети, сега той го вдига, рита го в корема и му прави Crosslegged Scoop Stunner :


Devine прави туш в средата на ринга.

Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   11/7/2011, 20:27

KICK OUT!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
hedshot
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : София
Join date : 24.04.2010
Posts : 920
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   11/7/2011, 20:41

Johnny засилва Джо към въжетата, но Самоанеца повали Дивайн със саблен удар.Samoa Joe опитва туш, но опонента му се повдига на 2.Джо изправя своят опонент и му забива серия от крушета и няколко бързи kick-а във сгънките на коляното, след което му забива и ритник във корема, последван от бързо DDT. Samoa Joe изправя своят опонент и му прави irish whip във обтегача, засилва се към него и това е невероятен Clothesline.Джони се отласква напред, а Samoa Joe го рита в корема и го хваща във тип Suplex, ала го качва на най-горната сглопка и това трябва да е мъсъл бъстър.... ала Дивайн се измъква и слиза зад своят опонент, като го зачаква да се обърне, показва му среден пръст и опитва Piledriver, ала Samoa Joe се извъра и нанася ритник във корема на своят опонент, след което го хваща и това е Powerbomb върху обтегачите, последван от невероятно комбo!Той се изправя на крака и бързо започва да го рита в корема.Джони се улюлява. Джо без да губи време се засилва към въжетатаи поваля опонента си със саблен удар. След това го изправя и прави head lock!Джони прави всичко възможно за да се измъкне, но неможе. Ето, че Джо най - накрая пуска захвата. Самоанецът започва да чака Джони да се изправи. Той се изправя. Джо го засилва към единия ъгъл и това беше невероятен ритник в корема!Джо опитва туш,но Джони се повдига.Джо се опитва да го вдигне,но Джони му бърка в очите и го поваля със саблен удар.Двамата стават и се вкопчват в захват.Джони надделява и натиква своят опонент във ъгъла, след което му забива няколко ритника във корема и Самоа Джо сяда и се обляга на обтегача, а неговият опонент, започва да му раздава бесни ритници, а Самоа Джо едва издържа да не се изкрещи от болки. Изведнъж съдията издърпва Джони но той отново продължава да налага своят опонент. След като съдията му казва, че ще го дисквалифицира, той спира атаката си. Джони изправя своят опонент и го запраща към въжетата, ала "The Samoan Sumbmission Machine" контрира и на свой ред запраща своят опонент към въжетата и той се отласква и опитва да му забие Clothesline, но "The Nation of Violence" заляга, след което отнася своят опонент със невероятен и бърз Dropkick във комбинация със Back Drop!Опит за туш и повдигане на 2.Дивайн вече е изморен и доста наранен.Дивайн става и поваля Джо с бързо ДДТ.След това Джони директно се отласква от въжетата,и пробва саблен удар,но Джо заляга,и Дивайн си ''продължава по пътя'',но при второто изтласкване,той е повален с Snap Powerslam!Бързо покриване 1..2..и бързо повдигане на 2!Какво начало само дами и господа!Но момент,Джо след туша е захванал ръката на Havok и се опитва да заключи Armbar,но Джони не се дава и се опитва с другата си ръка да се освободи,но пък Джо си помага с краката и успява да заключи свободната ръка на Дивайн,но в същото време Джо напълно заключи Armbar!

Джони се гърчи Джо го стиска той е близо важетата и си подава крака на тях.Джо го държи до 4,но все пак го пуска за да не бъде дисквалифициран.Джо го вдига.Дърпа Джони за косата и го поваля със NeckBreaker! С този ход почти не счупи врата на Дивайн! Самоанската Машина За Предаване започва да се кефи, а Джони се гърчи от болка на ринга. След това Джо бързо се качва на третото въже. Какво ли е намислил? Джони тръгва да се изправя, а Джо скача и това е... DropKick от третото въже за Дивайн.Самоанеца бързо прави опит за туш, но Джони бързо се повдига. Самоанеца отново не може да повярва на очите си! Изправя упонента си и го мята над третото въже. След това Джо също излиза извън ринга и забожда лакет в тялото на Парсънс! След което го изправя и забожда рамото му в стоманения кол!Изправя го и започва да му забива Европейски ъперкъти.След това го засилва към единия ъгъл. Качва го на третото въже и започва да го налага с мощни чукове в черепа. Публиката започва да брои 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 и Джо прекратява атаката. След това забожда още един юмрук и поваля Джони със Superplex! След това бързо се изправя на крака. Изправя и Джони. Засилва се към въжетата. Райно прави опит да контрира, но Джо се навежда и така се озовава зад опонента си. Той бързо без да губи време го хваща и... Overhead German Suplex!Джо го вдига и Yokusa Cutter какъв ход!Да го видим пак.

Това ще бъде краят.Опит за туш посредата на ринга!
Върнете се в началото Go down
http://www.vbox7.com/user:hedshot
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   11/7/2011, 23:33* * *
* * *
* * *
* * *


----------------------------------------------------
I turn up the trouble until it gets real loud.
I feel so much better that way.
I'm gonna mess with your mind, cause I know that I can.
See how much that I can whip today....
-----------------------------------------------------


КЕНЕДИ СЕ ПОЯВЯВА НА РАМПАТА В ЦЕЛИЯ СИ ВЛЯСЪК!!!
Той се спира на рампата, протяга ръка нагоре, а Джо и Дивайн гледат, като заклани, но продължават да си разменят удари. Кенеди оглежда публиката, светлините в залата угасват, той избърсва коса назад, като изревава, надавайки глас:

-PLEAAASEEE WELCOME, FROM GREEEEEEEN BAAY.. WISCONSIN... "THE FUTURE OF TNWG".. MISTERRRRRRRRRRRRRRRR...... KENNNEEEEDYYYYYYY!!! KENNEDYYYYYYY!!

Блондина продължава напред, скача върху ring apron-a, като прилага Rope Spear в корема на Джо, който замахва, хваща го за крака и влиза на ринга, като му прилага невероятна Hurricanrana. Дивайн се засилва, но блондина се навежда, а той нацелва Джо, като го ядосва, а самоанеца го хваща в counter, като прилага.. S.T. JOE, В КОНТРА!! КАКЪВ НЕВЕРОЯТЕН ХОД!! Кенеди поглежда към съдията, който се отдръпва назад, а "The Head Asshole in Charge" напада Джо с ритници в midsection-a, поглежда към Дивайн, който е до огражденията, поглежда Самоа, като му бие умъртвителен Roundhouse kick в ченето, засилва се, прескачайки въжетата с невероятен..... OVER THE TOP ROPE SUICIDAAL DIVE!! ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО РАЗБИ ГРЪБНАКА НА ДЖОНИ, КОЙТО СЕ ЗАБИВ МЕТАЛА!! След няколко минути раздаване на удари и ритници, Мистър Кенеди и Джони се скриват от камерите, като стигат до backstage-a, откуде Кенеди надава вик:

-WINNER AND THE NEW... TNWG BULGARIAN CHAMPION... MISTEEEEEEEER..... KENNNNEEEEDYYYYYYYYYYYY!! KENNEDYYYYY!!

Камерите се включват от backstage-a, където Джони лежи, проснат през столове и маси, държейки се за ченето, а блондина се затичва към ринга със стол. Съдията отдавна е бил DQ, но Кенеди все пак се намесва и започва да раздава Chair Shot-ове на Джо, по цялото тяло. Блондина го изправя, намесва си стола, намества си Джо, като надава вик и просва претендента за BG титлата с....

THE MIC CHECK ПРЕЗ СТОЛА!! БРУТАЛЕН ХОД


Кенеди оставя съдията и медицинския екип да се занимава с самоанеца, той се качва върху обтегачите, протяга ръка нагоре, като награбва своя микрофон, надавайки вик:-KENNNEEEEEEEEEEEDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!

Theme Song-a на Кенеди се пуска, а той приема всички овации от публиката. Какво невероятно завръщане. Очаквайки развръзката в сряда.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
BULGARIAN CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: RTP 2011-
Идете на: