Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 МЕ:RTP MATCH 2011

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
АвторСъобщение
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: МЕ:RTP MATCH 2011   10/7/2011, 14:35

Видяхте ли колко е издражлив Харди и как успя да се спаси!!!Харди се изправя много лесно и започва да налага Райдър с бързи юмруци.Харди бързо взима надмощие над Зак засилва се и успява да повали Райдър с невероятен падащ лист.Джеф прикляква към Райдър и започва да го налага много бързо.Харди се качва на въжетата поглежда публиката и това е 450 splash!Джеф изправя Зак забива му шамар засилва го към въжетата Райдър се изтласква отива към Джеф който го хваща и му прави невероятен суплекс.Харди вдига Райдър носи го към въжетата опитва се да го хвърли но Райдър се спасява и Харди бива повален.Джеф бива изправен от Райдър,но вижте Харди забожда ритник в корема на Райдър хваща гооо и това е DDT.Джеф изправя Райдър засилв аго и го запраща към оптегачите но за жалост на Райдър той забива рамото си в металния кол.Джеф издърпва Райдър хваща го за главата и започва много бързо да тряска главата му в оптегача.Джеф спира да го удря рита го отново в корема таунтва се и това е невероятен Обрат на съдбата.Джеф слага кракът си на гърба на Райдър хваща го за ръцете и започва да дърпа а Райдър крещи от болка.Джеф се качва отново на въжетата скача и прави невероятно задно салто и се приземява върху Зак.Джеф е много ядосан дърпа Райдър слага вратът му на въжетата и започва да го души,но спира.Джеф оголва оптегача дърпа Райдър изправя го и започва да блъска главата му в оголения оптегач и Райдър започва да кърви.Джеф чаква Райдър да се изправи, а райдър се е изправил наполовина.Харди се засилва и забожда невероятен ритник в корема на Зак.Джеф атакува ммного бързо изправя Райдър хваща го и започва да му забожда няколко бързи суплекса.Харди се е побъркал.Джеф е усверепял засилва се с помоща на въжетата и скача върху райдър и забива кояното си в окарвъвеното му лице.Джеф бързо се качва на въжетата таунтва се и това е SWANTON BOMB.Харди изправя Райдър слага го на въжетата и го заплита между тях така,че да не може да мръдне.Харди се засилва и забожда ритник на Райдър.Ще успее ли да го елиминира?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: МЕ:RTP MATCH 2011   10/7/2011, 14:36

Невероятно, Зак Райдър успява да се задържи в мача!!Мелето продължава, кой ли ще е следващият участник?

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: МЕ:RTP MATCH 2011   10/7/2011, 14:37

Отброяването започва - 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1!
Това е Чък Тейлър! Още от преди знаехме, че той ще е номер 4. Чък излиза под мощни овации, след което поглежда табелата на Pain II, висяща от покрива на сградата. Сега Тейлър "прерязва" гърлото си с палеца си, този жест беше към Зак и Джеф. Чък започва да тича надолу по рампата и влиза в ринга, след което хваща Зак и го налага с мощни юмруци. Кой ли ще победи в това меле?!
Върнете се в началото Go down
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: МЕ:RTP MATCH 2011   10/7/2011, 14:46

Тейлър се нахвърля върху Райдър с мощни юмруци, а Джеф му помага! Сега двамата засилват Зак към въжетата и го посрещат с двоен Flapjack! Zack Ryder заби лицето си в тепиха много мощно! Сега Джеф го вдига и го тръшва с Bodyslam, а Чък се отблъсква от въжетата и скача върху главата му с Legdrop! Той заби двата си крака в гърлото му много силно! Зак се превива по тепиха, хванал се за гушата! Сега Джеф се качва на сглобката и казва нещо на Чък, който му кима. Тейлър изправя Райдър и забива главата си в неговата чрез Headbutt, а след това Jeff скача с Diving Crossbody! Той повали Райдър, който се обляга на сглобката, в опит да отпочине, но Чък започва да му забива силни стомпове в главата, а Джеф отива до срещуположната сглобка и се засилва към него... след това забива двата си крака в лицето му, Low-Angle Dropkick! Много нисък Dropkick, но той беше право в лицето на Зак! Сега Харди се качва на сглобката, Чък издърпва Зак по-настрани... SWANTON BOMB! SWANTON BOMB ЗА ЗАК! Сега идва ред на Чък, който taunt-ва... OMEGA DRIVER! ЗАКОВА ГО ДОКАТО ТИЧАШЕ! Това е сигурна елиминация, ако има опит!Тейлър вдига Райдър и го премята над въжето, сега двамата с Джеф го избутват назад. Ще имаме ли елиминация?!

Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: МЕ:RTP MATCH 2011   10/7/2011, 14:47

Зак този път неуспява да се спаси и бива елиминиран.
Е, кой ще е следващият участник!??!?!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Adji
New User
New User
avatar

Join date : 16.04.2011
Posts : 5

ПисанеЗаглавие: Re: МЕ:RTP MATCH 2011   10/7/2011, 15:02

10...9...8...7...6...5...4....3....2.....1... BEEEEP!
Кой ли ще излезе под номер 5?Всички са в очакване,но вижте само какво става с видео стената...

Но кой ли е това?!!?Но ето че някой се задава..но това не е който и да е а единствения и неповторим КЕЙН!

Кейн с бърза походка крачи към ринга след което се втурва в тази ожесточена битка!
Върнете се в началото Go down
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: МЕ:RTP MATCH 2011   10/7/2011, 15:11

КАКВО?! Кейн се завръща в TNWG! Възможно ли е това?! Чък и Джеф са в шок, а Кейн просто им се изсмива и започва да ги налага с мощни ъперкъти! Сега Кейн засилва Джеф към въжетата и го посреща със Spinebuster! Жесток ход, от който Джеф започва да се превива! Голямата Червена Машина се обръща към Чък и го хваща за гърлото, дали ще видим Chokeslam?! НЕЕ, Тейлър рита Кейн в корема и се измъква от ръката му, след което го хваща за главата и се затичва напред с него... Running Bulldog! Страхотен ход! Тейлър спря инерцията на завръщащия се в TNWG - Кейн! Сега Чък се чуди какво да направи... той излиза извън ринга, но под най-долното въже! Тейлър взе бухалка, омотана с бодлива тел и се връща обратно на ринга! Чък оставя бухалката в ъгъла и насочва вниманието си към Джеф Харди, който се е засилил към него! Тейлър се навежда и го спъва с Drop Toe Hold, като Харди забива лицето си право в сглобката! Чък се изправя и се обръща, но отнася оглушителен uppercut от Кейн! "The Big Red Monster" го оттласква към въжетата и се опитва да му забоде clothesline, Чък обаче се навежда и хваща Кейн за задната част на главата, след това го сваля с Neckbreaker! "Racoon City's Favourite Son" хваща бухалката и се отблъсква от въжетата, след това скача високо във въздуха и я забива право в челото на Кейн! Зловещ удар в главата му!Не след дълго студена кръв започва да изтича от челото на Кейн! Джеф Харди, обаче, вече е на крака и се засилва към Тейлър, но отнася удар в корема с бухалката! Харди се хваща за корема, но отнася още един, този път в гърба! Каква зловеща тактика от страна на Чък, но дали тя ще му помогне да грабне победата тази вечер?! Дали той ще успее да отиде на Pain II в мач за световната титла на TNWG?! Ще разберем тази вечер! Чък хваща Кейн за главата и го вдига на крака, след това го засилва в обтегача и се затичва към него... Clothesline! Право във врата му! Чък прави taunt пред лицето на Кейн и го хваща за главата, след което пада на земята и го премята над себе си с Monkey Flip! Kane се приземи по гръб на тепиха и се хваща за наранената част! Как, обаче, Чък успя да изстреля тези килограми над себе си?! Мистерия е! Сега Тейлър насочва вниманието си към Джеф, като хваща ръката му и я извива, след това допира подметката си до брадичката му... SOLE FOOD! SOLE FOOD CONNECTED!Taylor бързо вдига Джеф и се опитва да го елиминира... Кейн се присъединява... дали Харди напуска мача?!

Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: МЕ:RTP MATCH 2011   10/7/2011, 15:13

Hardy, успява да се спаси!!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Undertaker
New User
New User


Join date : 16.06.2011
Posts : 12

ПисанеЗаглавие: Re: МЕ:RTP MATCH 2011   10/7/2011, 15:16

10 ... 9 .. 8 ...7 .. 6.. 5....4....3..2...1.. BEEEEEEEEEEEEEEP!Гробаря се покатерва до оптегача и вдига на високо ръцете си,което значи,че тъмнината изчезва поне по време на този мач.Феномена бавно влиза в ринга всявайки страх у всички в залата.
Върнете се в началото Go down
Adji
New User
New User
avatar

Join date : 16.04.2011
Posts : 5

ПисанеЗаглавие: Re: МЕ:RTP MATCH 2011   10/7/2011, 15:25

Джеф Харди успя да се спаси след този побой от Чък Тейлър.Но сега Кейн започва да налага Зак Райдър с леви и десни удари,след което го хваща и го засилва към сглобката,но Чък Тейлър напада Кейн в гръб,като му налага един десен и един ляв,но Кейн всякаш нищо не усети и набързо се обръща и забожда страхотен ъперкът на Тейлър,след което го засилва в сглобката където е Зак.И сега е и ред и на Джеф,който го му забожда един ритник в корема след което го засилва към сглобката където са неговите колеги Зак и Чък,какво ли ще направи Кейн?!?Той отива срещуположната сглобка засилва сее.. и се струпва в сглобката където са ''тримата глупаци''!Направо ги направи на сандвич,с своите 140 кила!След този удар Джеф първи се отласква от сглобката,който отнася Big Boot.След него е Чък,който отнася саблен удар,а последният Зак отнася Sidewalk Slam!Каква доминация на Кейн!Сега ''Голямата червена машина'' хваща Харди и това е Gorilla Press Slam,но Кейн явно има друга идея той ще се опита да го преметна от най-горното въже с Gorilla Press Slam,но дали ще успее?
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: МЕ:RTP MATCH 2011   

Върнете се в началото Go down
 
МЕ:RTP MATCH 2011
Върнете се в началото 
Страница 1 от 7Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» МЕ:RTP MATCH 2011
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» GET THE SUITCASE MATCH
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: RTP 2011-
Идете на: