Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 N1 Contender for World Heavyweight Championship at PAIN II

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: N1 Contender for World Heavyweight Championship at PAIN II   26/6/2011, 11:40

1...........2............ Крисчън отново го направи!!Той се повдигна!
Върнете се в началото Go down
BlueStahli
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Стара Загора
Join date : 05.08.2010
Posts : 364
Age : 24

ПисанеЗаглавие: Re: N1 Contender for World Heavyweight Championship at PAIN II   26/6/2011, 11:53

AJ Styles изправя Кейдж и се приготвя за Styles Clash ! На път е да го забие,но Кейдж контрира с Hurricanrana ! Captain Charisma забива удари в главата на Стайлс и той се опитва да се предпази от атаките,но не особено ефектно.След 10-тина бързи удара в главата Крисчън се изправя на крака и се отдръпва в ъгъла и дебне The Phenomenal One,който се изправя едва едва обръща се и SPEAR ! Christian Cage опитва туш посредата на тепиха...1...2.....kick out ! Кейдж се изправя и започва да нервничи.Кейдж изчаква Стайлс да се изправи на крака.Ето,че 3 кратния шампиона се изправя на крака и Кейдж хуква към него и забива Dropkick с който размазва мутрата на The Phenomenal One ! Captain Charisma хваща краката на опонента и това е The Sharpshooter посредата на тепиха !

Стайлс се гърчи от болка,но е посредата на тепиха и няма спасение от захвата.Стайлс започва лека полека да се придвижва към въжетата и точно когато ще ги хване Крисчън го издърпва посредата,но AJ се измъква някак си от Sharpshooter-a и това е Pele Kick ! Стайлс се изправя и накуцвайки и се покатерва на третото въже.AJ Styles taunt-ва и полита от третото въже 450 splash,но Кейдж е опитен ветеран и се измъква броени стотни от секундата преди тялото на The Phenomenal One да се срещне с тялото му ! Styles като нищо може да си е потрошил ребрата с този негов рискован ход,който не успя ! Крисчън се изправя лека полека и си поема глътка въздух докато и опонента му се изправи на крака ! The Instant Classic го хваща и това е Vertical Suplex ! Christian Cage се катери лека полека към 3-тото въже и ето,че е на върха.Кейдж taunt-ва и разменя обиди с публиката,което му коства ценно време,което пък дава възможност на AJ Styles да се покатери на 3-тото въже при Кейдж.Двете суперзвезди си разменят удари,но Крисчън бърка в очите на Стайлс и той отстъпва като стъпва на тепиха.Кейдж го хваща за главата и това е Tornado DDT !

WOW ! Кейдж определено не говори празни приказки ! Мачът е Instant Classic в момента в който той стъпи на ринга и гонга бе бит ! Крисчън прави опит за туш..1..2...и Стайлс слага крак на най-долното въже.Кейдж го издърпва посредата на тепиха и отново приковава..1..2...повдигане ! Рижавият канадец се изправя и скуби косите си докато крещи отчаяно и търси начин да победи 3 кратният световен шампион в този епичен сблъсък на две от най-ярките звезди на TNWG ! Кейдж се изправя на крака и пляска с ръце.Опонента му започва да идва на себе си изправя се обръща се и The Livewire опитва Killswitch,но Стайлс контрира и това е Back Suplex ! AJ се изправя и започва да се катери по въжетата.Ето,че AJ е на върха на 3-тото въже.Styles taunt-ва и полита от стълбата Spiral Tap Connected !!!! Styles няма сили дори да направи опит за туш !
--- РЕКЛАМИ ---
След рекламите виждаме Стайлс да полага трупа на Крисчън Кейдж посредата на тепиха.The Phenomenal One се катери към третото въже и ето,че е на него.Стайлс полита от там,но Кейдж се отмества и Стайлс се размазва в тепиха ! Крисчън се изтъркулва от ринга и започва да търси нещо изпод ринга.Кейдж търси,но изглежда,че не успява да намери това,което търси.Стайлс се изправя на крака засилва се и това е Suicide Dive за Кейдж.Двамата лежат безжизнено на пода около ринга.Стайлс и Кейдж започват да се движат и се изправят на крака лека полека.Стайлс се изправя първи и се отдръпва настрани и дебне Кейдж,който е на себе си вече.Стайлс се засилва и прави опит за Clothesline,но вместо това Кейдж го спъва технично и Стайлс забива главата си в металните стълби около ринга.Кейдж едва завлича трупа на Стайлс на тепиха и прави опит за туш...1..2...повдигане ! Christian изправя AJ Styles,но AJ забива подъл Low Blow и това ще е Styles Clash,но Кейдж контрира и това е Impaler DDT !

Главата на 3 кратния шампион бе посадена в тепиха.Кейдж прави пореден опит за туш..1....2......повдигане ! Това вече е прекалено ! Тези 2-мата изнасят мач за милиони,който ще бъде помнен много време ! И 2-мата са движени от омразата един към друг,която им дава сила и воля да продължат напред и да докажат,че са по-добри от другия.Кейдж се изправя и започват да си разменят удари със Стайлс,който надделява и запраща Крисчън към въжетата той се отласква и поваля Стайлс с Spining Heel Kick в мутрата ! Крисчън се изправя и започва да пляска с ръце.Стайлс се изправя на крака Кейдж го хваща и това е Killswitch върху металният стол !

Главата на Стайлс бе доста стабилно поблъскана в стълбите,тепиха,а сега и в тепиха ! AJ може да има комоцио,а дори и сътресение на мозъка.Кейдж приковава посредата на тепиха..1..2... ?! Ще грабне ли победата ?!

Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: N1 Contender for World Heavyweight Championship at PAIN II   26/6/2011, 11:56

1...........2.................. AJ STYLES СЕ ПОВДИГА СЛЕД KILLSWITCH!!!
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: N1 Contender for World Heavyweight Championship at PAIN II   26/6/2011, 12:11

Стайлс успя да се повдигне след Killswitch и Крисчън гледа с отворена уста.Той разгневен изправя Ей Джей и успява да му направи Power Bomb, а след това Крисчън опитва туш 1......2..... Стайлс обаче бързо се повдига.Крисчън го причаква за своят финишър дали ще го видим за втори път???Стайлс се изправя и Крисчън опитва да го направи, но Стайлс успява да се измъкне и изхвърли Крисчън от ринга.Стайлс се оттласква от въжетата, Крисчън е на крака и поема Fosbury Flop !! И двамата лежат извън ринга като се държат за ръцете.Стайлс предприе доста опасен ход.И дввамата са все още на пода,а съдята е на 6 и ето, че Стайлс се завръща пръв на ринга, а след него и Крисчън.Двамата атлети се изправя на крака и си раздават юмруци и други Крисчън засилва Стайлс към въжетата и му прави Atomic Drop, Стайлс пада на тепиха, Крисчън го хваща за краката и му заключва The Sharpshooter.Стайлс агонизира от болка какво ли ще стане?Ще се преадеде ли Стайлс?!??!Публиката крещи името на "The Phenomenal One" той набира инерция и достига въжетата.Крисчън не пуска захвата до 4 и тогава съдята се намесва той избутва Крисчън грубо.Стайлс тръгва да се изправя като се държи за въжетата, но Крисчън напада краката му отново поваля го и прави на Стайлс Rocket Launcher.Крисчън се дръпва назад и таунтва, а почти цялата зала го оплюва.Стайлс изпада извън ринга като се държи за краката и гърлото, съдята слиза да види как е той.Стайлс се изправя и се качва на ринга, а Крисчън слиза и вкарва на ринга метален стол, съдята вижда това и го маха, Крисчън вкарва нов стол на ринга с който се готви да удари Стайлс засилва се и Стайлс се отдръпва, съдята се обръща и вижда стола в ръцете на Крисчън, а след това му го взима и изхвърля като му се кара.Съдята подава стола на Announcer-a, а през това време Крисчън вади от джоба си метален бокс, Стайлс се изправя, Крисчън се засилва с бокса, но Ей Джей се мръдва и Крисчън удря съдята!!Съдята пада извън ринга след този ход, Крисчън се обръща и поема ритник в корема, а след това Styles Clash!!Styles Clash!AJ Styles опитва туш, но на ринга няма съдята..Почакайте по-рампата тича нов съдя влиза на ринга и започва да отброява с ръка 1.............2........ Съдята се забави и Крисчън се повдигна.Стайлс и Крисчън едва се крепят на краката си, но се раздават отново в средата на ринга.Стайлс се засилва към Крисчън и го поваля със саблен удар.Крисчън пада отново и този път забива тялото много лошо в преградите.От лицето на Крисчън започва да се стича кръв!!Стайлс изчаква Крисчън да се изправи оттласква се от въжетата и :Shooting Styles Press за Крисчън Кейдж, но това пое доста последици и двамата разбиха една от преградите.Съдята започва да отброява дали мача ще свърши с Double Count Out?

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: N1 Contender for World Heavyweight Championship at PAIN II   26/6/2011, 12:14

1...2...3...4...5...6...7...8...9...10. Double Count Out.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: N1 Contender for World Heavyweight Championship at PAIN II   

Върнете се в началото Go down
 
N1 Contender for World Heavyweight Championship at PAIN II
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Christian Cage vs. CM Punk vs. Brock Lesnar
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2011-
Идете на: