Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 UNIFIED HOT CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: UNIFIED HOT CHAMPIONSHIP   26/6/2011, 18:35

McCool обаче успява да се повдигне на 2 и половина .. Лов беше съвсем близо до мечтаното злато, но .. Мишел все още успява да се задържи в мача .. продължаваме ..
Върнете се в началото Go down
Just.Eve
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 21.09.2010
Posts : 116

ПисанеЗаглавие: Re: UNIFIED HOT CHAMPIONSHIP   26/6/2011, 19:46

Анджелина не успя да отбележи победа. Тя спори с рефера, но в същото време Скай се върна на ринга и заби мощен ритник в гърба на Ейнджъл. Сега тя се засили от въжетата и последва един доста неприятен dropkick отново в гърба на Лов. Бившата шампионка опитва туш, но Анджелина се повдига. МакКуул още се търкаля из ринга и опитва да прегрупира силите си. Скай повдигна Ейнджъл и направи вратотрошач. Мишел е в единия ъгъл на ринга .. Велвет се насочи към нея .. ноо какъв уникален ход от страна на шампионката .. тя препъна Скай и буквално я обеси на въжето. Сега Мишел просто издърпа Велвет към средата на ринга и .. оо не .. МакКуул опитва да заключи MAD T .. Лов обаче се нахвърли върху настоящата шампионка в същото време .. уау .. Анджелина прави Sleeperhold-a .. силите на Мишел скоро ще ги няма никакви, ноо .. в същото време .. Велвет се качва на най-горното въже изодзад на опонентките си .. какво смята да прави бившата шампионка !? О, Господи .. Скай повали Мишел и своята партнъорка като прекъсна хватката на Ейнджъл .. епичен джъмп .. сега Велвет пропълзя до Анджелина и опитва туш .. Анджелина повдига едното си рамо .. Скай опитва и с Мишел, ноо е твърде късно .. повдигане на 2.
Скай застава в ъгъла и причаква някоя от двете .. какви ли намерения има бившата шампионка? МакКуул успява да застане на краката си, Скай се засилва .. опитва копие .. Мишел обаче контрира и прави люлката .. Анджелина прекъсва като се нахвърля върху настоящата шампионка с мощни удари .. Ейнджъл засилва Мишел към въжетата и прикляка леко, но изяжда един ритник в рамото .. сега Мишел опитва саблен удар, ноо пропуска .. виждаме,че Анджелина и МакКуул си забиват поредица от удари по средата на ринга .. удар след удар .. МакКуул надделява, забива мощен ритник в корема на Лов .. Велвет обаче се намесва в този мач .. от своя страна изненадва Мишел с ритник в корема .. докато двете опонентки на Скай се усетят .. бившата шампионка се засили от въжетата .. и УАУУУ .. МакКуул и Лов изядоха нещо като ДДТ .. нека видим и повторение на тази маневра ..Доста убедително представяне от страна на Велвет. Скай pin-ва МакКуул в центъра на ринга .. съдията отброява .. 1 .. 2 .. имаме ли 3!?
Върнете се в началото Go down
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: UNIFIED HOT CHAMPIONSHIP   26/6/2011, 19:49

Повдигане отново.
Върнете се в началото Go down
SimplyFLAWLESS
New User
New User
avatar

Location : Los Angeles, California
Join date : 28.12.2010
Posts : 83
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: UNIFIED HOT CHAMPIONSHIP   26/6/2011, 20:10

МакКуул определено бе зашеметена от този ход на бившата шампионка, но все пак успя да се повдигне.
Велвет няма намереине да се откаже и опитва да тушира Анджелина Лов, но и и се повдигна.
Велвет започна да спори с рефера .. МакКуул прави люлката - 1..2.. и повдигане .. Скай не знае
от къде й дойде, но бива повалена от мощен падащ лист в лицето .. Мишел причаква Велвет и я поваля с няколко саблени удара, след което се азсилва към въжетата ии .. врътотрошач със засилване.
Опит за туш от страна на Мишел, но Скай се повдигна на 2 и половина .. Анджелина вече е на крака ..
МакКуул я забелязва и се засилва към нея, обаче Лов се отмести и прави люлката .. МакКуул успя да се повдигне. Мишел бе доста изненада от този ход .. Анджелина я причаква иии Botox INJECTION !!
Лов е на път да спечели първата си титла тук .. тя опитва туш - 1...2... НЕ .. Велвет Скай се намеси.
Ооо.. Анджелина никък не е доволна .. майчице, Скай изяде доста мощен шамар.
Сега девте започнаха да си разменят удари. Анджелина надделява и избутва Велвет в единия ъгъл.
След което започна да обсипва Скай с ритници в корема .. Анджелина отива в отсрещния ъгъл, засилва се ии направо премаза Велвет с тялото си .. Лов хваща Велвет за косата и започна да забива личицето й в пода. Анджелина се изправя и причаква Велвет .. може би ще видим още една Botox Injection.. ще успее ли Лов !? Нее.. Велвет се отмести .. Анджелина се обръща, но получи ритник в корема от настоящата шампионка Мишел МакКуул .. Мишел хваща Лов за косата и я запрати срещу стоманения кол.
Рамото на Анджелина определено пострада. Мишел явно за сега изкара Анджелина Лов от
сметките си, и ще се заеме с другата си опонентка. Велвет причакваше МакКуул и сега й се нахвърли
с удари в лицето, като и не спира да забожда главата на Мишел в пода. Скай причаква шамипонката
и вероятно е на път да я довърши с ДДТ .. обаче МакКуул контрира и belly to belly suplex.
Опит за туш от страна на МакКуул - но Велвет успя да се повдигне. Мишел изправя Скай и направи
руско спъване на коня .. Мишел причаква Велвет и се готви да направи Heel Kick .. но шамипонката
забеляза Анджелина и веднага се обърна .. омг, МакКуул изяде страховито копие от Лов .. Имаме опит
за туш, ноо за пореден път МакКуул се повдигна .. и трите диви за изтощени. И за момента явно само Велвет и Анджелина ще се бият, защото Мишел просто бе разамзана от това копие .. Ейнджъл и Скай
разпочнаха да си разменят удари .. Лов срита Велвет в корема и й направи нещо като врътотрошач ..
Опит за туш и поредно повдигане .. Бившата шампионка успява да се изправи и изневиделица направи зашеметяващо ДДТ на Анджелина .. отново имаме опит за туш, но Лов сложи крака си на най-долното въже. Какъв мач само .. Велвет започна да се кара със съдията, защото явно
не може да повярва че беше толкоа близо, а не успя .. Скай се разсея и очевидно не забелязва МакКуул .. която има намерение да я довърши xD .. уау, какъв ритник в корема от настоящата за бишата шампионка .. сега Мишел се готви за FAITHBREAKER !! Да ..

Това трябва да е краят .. Велвет не помръдва, а Анджелина още не се е съвзела от бруталното ДДТ което изяде преди малко .. имаме опит за туш, дали МакКуул успя да запази шампионския си пояс !?
Върнете се в началото Go down
http://www.facebook.com/BlagovestaGankova
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: UNIFIED HOT CHAMPIONSHIP   26/6/2011, 21:46

Michelle McCool успява да надвие опонентките си и остава отборната шампионка с Кели Кели!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: UNIFIED HOT CHAMPIONSHIP   27/6/2011, 04:16

.. Съдията подава титлата на МакКуул и вдига едната й ръка. Мишел успя да запази своята титла тази вечер. НО КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ !? Това е Кели Кели! Тя току - що излезе от публиката, влезе на ринга и атакува Мишел в гръб. Мишел бе повалена, а сега Кели забучва мощни удари по цялото тяло на едната от настоящите шампионки.Съдията опитва да спре Бланк, но бива избутан извън ринга. Кели е буквално извън контрол. Тя се оттегля в единия ъгъл на ринга и причаква МакКуул .. Мишел се повдига, ноо я чака изненада .. Кели прави SPEAR и отново забочна да раздава удари върху МакКуул. Охраната се намесва, те също опитват да възспрат една от шампионките, но в залата се чува позната музика ..Та това е Коуч! Другият главен мениджър също е на ринга тази вечер. Той излиза с микрофон в ръка, явно има да прави важно съобщение ..

- Охрана, охрана .. не се хабете,момчета и изчезвайте преди някой да си е изпросил уволнението. Кели, ти не зае длъжността си на съдия тази вечер, но въпреки всичко знам,че всички в публиката искат да те видят в екшън. Прав съм , нали? Затова .. правя мачът официален .. MICHELLE MCCOOL VS. KELLY KELLY .. мач без дисквалификация .. точно сега .. победителката остава HOT шампионката .. MAKE ME PROUD !!

По лицето на Бланк се изписа усмивка, тя определено е доволна от съобщението на Коуч. Но това ще е втори мач за МакКуул, колко ли ще издържи тя .. Мишел буквално лази около ринга и се опитва да се изправи с помощта на въжетата .. Бланк обаче съзря титлата, която остави преди малко на ринга .. ии възможност да приключи този мач по-бързо. Кели взе шампионският пояс ии причаква Мишел .. МакКуул се обръща и БАААМ .. какъв удар в черепа само отнесе THE FLAWLESS CURRENT CHAMP .. Кел обаче май още не е приключила с Мишел. МакКуул ще си плати за всички унижения, на които подложи Бланк в последните седмици. Кели взе стол изпод ринга и се върна .. Мишел още не е помръднала .. Кели я изправя и я приближава към центъра на ринга, където е и стола .. Кели ще опита К2, МакКуул обаче контрира и от своя страна опитва THE WINGS OF LOVE .. ноо Бланк също контрира .. какви въздушни ножици видяхме .. гърба на Мишел се заби в стола .. а сега Кели се засилва .. иии да .. тя прави К2 .. имаме опит за туш, дами и господа. Дали reign-а на Мишел приключи точно тук .. на Summer Scream?
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: UNIFIED HOT CHAMPIONSHIP   27/6/2011, 10:29

Да ,Кели остава шампионка!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: UNIFIED HOT CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
UNIFIED HOT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2011-
Идете на: