Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 WHC CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: WHC CHAMPIONSHIP   23/6/2011, 10:06

TNWG World Heavyweight Championship

CM Punk (c) vs. The Rock - Mick Foley guest referee

Ред на излизане:

0.Mick Foley
1.CM Punk
2.The Rock

Ред на писане:
1.CM Punk
2.The Rock

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Foley
ECW Original
ECW Original
avatar

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 230
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 13:41

Феновете нямат търпение за главния мач и тогава ...Това е той!!Хардкор легендата Мик Фоули.Той обира ръцете на феновете и след това се качва на ринга.Нека припомним, че той е специалния съдя на това събитие.Мик се качва на ринга и изчаква двамата противници да излязат.
Върнете се в началото Go down
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 13:44

*THIS FIRE BURNS*-Please welcome, from Chicago, Illinois, weighting at 222 lbs, standing in 6 ft 1 in, "The Straight-Edge Savior", The TNWG World Heavyweight Champion.. C.. M.. PUNK!!!Пънк минава по рампата, с титлата в ръка, обира ръцете на феновете си и влиза на ринга, като започва да прави своите таунтове, набирайки сериозен pop от публиката.
Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 13:51


Скалата се появява под хилядите oваций от публиката!!Те са на крака за да посрещнат The Great One!...

Announcer:FROM MIAMI,FLORIDA .. HE WEIGHTS 125 KG .. THE ROCK!


***************************************************
Той се качва по-стълбите ,отива до обтегача и се качва за Trade Mark Taunt!


***************************************************

***************************************************
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
Foley
ECW Original
ECW Original
avatar

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 230
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 13:57

Начало!
Върнете се в началото Go down
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 14:11

Началото на мача е дадено. Пънк започва да гледа Скалата, който все още маха части от attire-a си, но "The Straight-Edge Messiah" го напада в гръб, като започва да го налага, бързо го изправя и го натиква в слгобките, като му бие серия от колена в корема. Скалата е леко зашеметен, а Си Ем се отдръпва, а съдията проверява.. ПАЗИ СЕ!! Пънк се засилва и прилага.. DOUBLE CORNER SPLASH!! НАПРАВО СЪС СЪДИЯТА!! Публиката започва да скандира, а Пънк награбва Скалата от обтегачите и прилага убийствен... DOUBLE UNDERHOOK SUPLEX IN THE MIDDLE OF THE RING!! Си Ем се изправя и започва да прави таунтове, като излиза от въжетата и започва да се подготвя. Скалата се изправя, обръща се, но бързо съзира Си Ем, отдръпва се и-и-и.. НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ!! Си Ем се разби по средата на тепиха, а Скалата му се нахвърля и опитва да заключи The Sharpshooter, но не успява, а Пънк се обръща и го изритва, изправя се, но Скалата не го пуска, като го хваща за крака, а "The Straight-Edge Savior" успява да излезе от тази ситуация, като прилага.. MULE KICK!! ПРАВО В СЛЪНЧЕВИЯ СПЛИТ!! Скалата връхлита обтегачите с пълна сила, а Пънк се засилва и-и-и

RUNNING HIGH KNEE ПРАВО В БРАДИЧКАТА
.. headlock и-и-и.. RUNNING ONE-HANDED BULLDOG!


Публиката започва да скандира името на "The Straight-Edge World Champion", който от своя страна изправя опонента си, в седнала позиция, започвайки да забива удари в гърба му. "The Great One" обаче се изправя и улавя Пънк за крака, като не го пуска, а Си Ем се освобождава, засилва се към въжетата-а-а.. DROPKICK ОТ СКАЛАТА!! ТОЛКОВА НЕОЧАКВАНО!! Публиката започва да скандира, а Скалата се проготвя. Той прави таунтове, сритва ръцете на Си Ем, като ги събира, хвърля протектора на ръката си, дали ще видим The People's Elbow? Скалата се засилва към въжетата, отскача-а-а-а, НЕЕЕЕ!! Пънк бързо улавя Скалата за главата, прилагайки.. KICK-UP RANA!! ТОЛКОВА БЛИЗО!! Пънк отново се нахвърля върху Скалата, като му забива десни и леви, хваща го с ръце за главата и прилага.. DOUBLE KNEE LIFT!! ТОВА БЕШЕ БОЛЕЗНЕНО!! Скалата се хваща за главата и излиза от ринга, като си поема глътка въздух, а Си Ем се засилва-а-а.. OVER THE TOP ROPE ELBOW SUICIDAAAA!! ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО ГО ЗАШЕМЕТИ!! Скалата започва да се изправя, но Си Ем го хваща за екипа и злобно го засилва в огражденията. Мик не отброява, защото така Скалата няма да има шанс да вземе титлата, ако отброи double count-out. Пънк намигва на Фоули, който започва да се нерви, изправя Скалата и прилага.. DRAGON SUPLEX!! КАКЪВ НЕВЕРОЯТЕН ХОД!! Пънк бързо се шмугва на ринга, като оставя Скалата забоден по лице в бетонната настилка, а Мик започва да отброява, колкото и да не му се иска... 1....2...3....4...5....6.... и "The Great One" е отново на ринга. Пънк го посреща с .. LOU-THESZ PRESS, КАТО ДОБАВЯ УБИЙСТВЕНИ ТУПАНИЦИ!! Изправя го и започва да сипе knee strikes в главата, засилвайки го в металния кол до ринга. Скалата влиза челно при удара, а Си Ем го хваща за екипа, издърпва го, хваща го в full nelson lock, изведнъж отпуска и-и-и.. BRIDGING GERMAN SUPLEX!!! 1......2...... И ПОВДИГАНЕ!! Доста бавно отброяване от Мик. "The Straight-Edge Savior" започва да гледа злобно Мик, като го бута назад, но бива ударен в врата от Скалата, който го поваля и започва да го налага, какво начало на Main Event-a, дами и господа. Пънк успява да се избрави, а Скалата замахва за силен саблен, но пропуска, а Пънк прилага.. STEP-UP ENZUIGIRI!!Скалата се оплита във въжетата, а Пънк се засилва и-и-и.. LEAPFROG BODY GUILLOTINE!! Пънк излиза от ринга и започва да се радва на феновете си, отива до Скалата и му забива силен roundhouse kick, като почти го приспива, влиза на ринга, оплита го още повече, хваща го за ръцете с крака, хваща го за главата и-и-и.. ROPE-HUNG ARM TRAP CAN OPENER!!ИМАМЕ ЛИ ПРЕДАВАНЕ?
Върнете се в началото Go down
Foley
ECW Original
ECW Original
avatar

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 230
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 14:13

The Rock успява да издържи на болката и не се предава.Мача продължава.
Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 14:30

Скалата намери сили да се измъкне от това , и мача продължава с пълна сила.Пънк започва да налага Скалата който се излежава на земята с ритници , сега решава да го изправи и го засилва към въжетата само ,че Скалата се задържа ,Пънк се навежда и се изправя но отнася саблен удар.Изправя се и отнася още един.Сега Скалата се засилва с пълна мощ ,Пънк замахва само че Скалата се навежда , Пънк отново замахва но Скалата се навежда и сега го отнася с мощен Lariat!Имаме опит за туш и ръката на Фоли достига само до две.. Скалата изпрарвя Пънк и го забива в сглобката , последват силни удари с рамо в ребрата на настоящия световен шампион.Роки засилва Пънк към въжетата и го посреща ,вдига го и го тръшна над главата си.Скалата с legdrop и опит за туш .. повдигане.Скалата извива ръката на СМ , с опит за предаване ,със сигурност доста го боли но все още не се предава.Пънк крещи от болка и сега се опитва да контрира ,и успява като метна Скалата през въжетата на пода..Скалата се държи за коляното като бавно се изправя , ПЪНК ГО ПРИЧАКВА ОТЗАД И ЩЕ ОПИТА SUICIDE DIVE , НО НЯМА НИКОЙ В КЪЩИИИ!Пънк се размаза на пода докато Скалата се дръпна и сега го забива в металните стълби , а изглежда Фоли не е много заинтересован с отброяването.Скалата връща Пънк вътре и опитва туш но Пънк пак се повдига!Скалата изправя Пънк и го рита в корема ,засилка и поваляне с running swinging neckbreaker.Скалата продължава да налага ръката на Пънк като я рита многократно.Изправяне и засилка към въжетата , поваляне с shoulder block ,Скалата се засилва и бърз опит за peoples elbow но безуспешно.Пънк удря ритник в лицето на Скалата и го оставя да лежи в несвяст.Пънк изправя Скалата и опитва да го качи на сглобката но сега ето го Скалат аотново в действие,като удря десни и леви на Пънк в сглобката силно , поглежда ръката си и удар!!Пънк падна по дупе в ъгъла а Скалата се засилва и ритник в черепа!!!Това не го виждаме всеки ден!Скалата изправя Пънк на раменете си ,засилва го и имаме мощен samoan drop.Да го видим пак..

Скалата сега бърза да качи Пънк на въжетата и успява , вдига ръцете му над главата си и МОЩЕН СУПЕРПЛЕКС ОТ ТРЕТОТО ВЪЖЕ!.. Скалата с опит за туш 1..2..3НЕЕЕЕ ТОВА БЕШЕ ЗАМАЛКО.Скалата не може да повярва но продължава да обработва Пънк , като го вдига и го засилва право между сглобките в метала.Направо си счупи рамото ,докато Пънк се сгромолясва от ринга.Пънк бавно се изправя и се обръща , но посреща baseball slide и бива запратен право в оградата.Скалата излиза и блъска главата на Пънк в оградата като направо му създаде сътресение.Скалата връща Пънк вътре и опитва Rock Bottom , ЩЕ ГО ВИДИМ ЛИ НЕ НЕ , РИТНИК В ГЛАВАТА ОТ ПЪНК .. Сега връща услугата със сътресенията на Рок..Опит за туш от страна на Пънк но Скалата се повдига толкова , силно че пращта Пънк от другата страна на ринга.Пънк се влачи до него но Скалата бързо го заобикаля и поваля Пънк с германски суплекс.Още един.И три за късмет.Пънк е на земята и лежи докато Скалата му се награбва отгоре и му забожда удари в главата докато крещи ,че сега "третото поколение синче ще му срита задника"!Скалата го изправя и започва силни чопове в гърдите на Пънк.Те се изчервиха като домати.Скалата продължава атаката с коляно в корема.Навежда Пънк и имаме DDT.Бърз опит за туш и повдигане.Двамата бързо се изправят и започва серия от Irish Whip-ове ,никой не успява да удари другия докато Скалата не уцелва Пънк и ..Scoop Slam!Той го разнищи!Скалата се засилва и поваля изправялия се Пънк отново.Започва серия от ритници пак,сега го запраща в ъгъла където Скалата се засилва и се сгромолясва в него.Скалата се отдръпва докато Пънк пада като дърво от гора.Скакалата изправя Пънк и го засилва,Пънк обаче успява да се измъкне НО НЕ ЗА ДЪЛГО СЛЕД ТОВА..

A Spine of a kind.Скалата дава всичко от себе си в този мач и това би трябвало да нанесе доста щети по гърба на световния шампион , CM Punk.След това ,Скалата не си губи времето и веднага прбова туш ..какво ще стане?
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
Foley
ECW Original
ECW Original
avatar

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 230
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 14:36

1...............2.......... Пънк се повдига преди 3.
Върнете се в началото Go down
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 14:48

Мача между тези алтети продължава. След тази офанзива на Скалата, Пънк започва да се изправя с помощта на въжетата. "The Great One" отива до него и качва двата му крака на въжетата, какво ли е намислил? Пънк бива качен на най-горния обтегач, а Скалата се качва до него. Двамата започват да си разменят удари, но Пънк успява да го зашемети, като прилага eye poke, вдига го и-и-и.. TOP-ROPE FRONT SUPERPLEX!! ТОВА БЕШЕ БРУТАЛНО!! КАКВО ЛИ Е НАМИСЛИЛ ПЪНК? Той се изправя, обръща се с гръб към Скалата, прилага таунтове и-и-и.. ОУУУ!! КАКЪВ БРУТАЛЕН MOONSAULT!! Публиката започва да скандир все повече, а Пънк опитва туш ... 1.....2.. И ОТНОВО ИМАМЕ ПОВДИГАНЕ, СЛЕД КАТО МИК ФОУЛИ ОТНОВО ОТБРОЯВАШЕ, КАТО ЗА БАВНОРАЗВИВАЩИ!! Пънк започва да се нерви, а Скалата се изправя зад него, Си Ем доближава Мик и започва да го псува, но зад него Скалата го награбва и го хваща през кръста, както ли е намислил? Той вдига Пънк, но Си Ем отвръща с.. BACK ELBOW COMBO!! ТОВА ЗАШЕМЕТЯВА СКАЛАТА!! Пънк се навежда, отскача и-и-и.. PELE KICK!! PELE KICK!!! Това беше невероятен ход от младока. Сега виждаме как Скалата започва да моли за милост, като се навежда под най-долните обтегачи, но Си Ем не го оставя, отива до него и започва да стърже лицето му с крак, като Мик отброява до ..5 и Пънк спира. След това се отдръпва няколко метра по-назад, но Мик започва да изправя Скалата, ПАЗИ СЕ!! ПЪНК СЕ ЗАСИЛВА И ПРИЛАГА OLE KICK!! ПРАВО В MIDSECTION-А!! ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО БЕШЕ BOTCH!! Скалата се хваща за гениталиите, пада на тепиха, а Пънк се врязва в лицето му с.. FACEEEEWAAAAAAASH!! WHAAAM!!~!!!ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО БОЛЕШЕ!! Пънк се изправя и започва да се смее, като за момент спира и поглежда към Скалата, който излиза от ринга и пада, като труп. "The Great One" започва да се изправя, но я вижте!! Си Ем се е качил върху обтегачите, а Скалата се изправя-я-я-я.. DIVING SEATED SENTON TO THE RINGSIDE!! НЕВЕРОЯТЕН ХОД!! Публиката започва да тупа Си Ем по рамото, а той изправя Скалата и започва да забожда главата му в огражденията, публиката брои ударите...1...2..3....4...5..6...7...8...9...10...11...12...13...14...15....16...17...18...19..20!! 20 удара право в огражденията. Черепа на Скалата е станал на каша!! Си Ем го вдига, слага го върху огражденията, а после го хваща отново и-и-и.. JUMPING BACK SUPLEX ОТ ОГРАЖДЕНИЯТА!! Гърба му е наранен, Скалата започва да агонизира. Пънк го завежда до рампата, а както знаете вече, Мик не отброява, по същата причина. Си Ем се възползва от това, той вдига Скалата и е готов да забие G-T-S, НО СКАЛАТА ГО УДРЯ В ЛИЦЕТО С ЛАКЪТ, КАТО ГО ЗАПРАЩА В STAGE-A С КАМЕРИТЕ И ОПЕРАТОРСКИТЕ МАТЕРИАЛИ!! ТОВА БЕШЕ БРУТАЛНО!! Скалата ляга върху рампага, а Пънк се разполага върху останките около себе си. "The People's Champion" влиза на ринга след минути, заедно с Пънк, който не е на себе си. И двамата започват да си разменят удари, но Скалата надделява, запраща Пънк към въжетата, награбва го и-и-и.. SPINEBUSTER!! Скалата избухна. Той започва да прави таунтове, а Пънк се изправя и прилага.. RUNNING HEEL KICK!! ТОЧНО В СЛЕПООЧИЕТО!! Той хваща Скалата за екипа, намества си го, изправя го и-и-и..

WELCOME TO CHICAGO, MOTHERFUKAAAAAA~!!!


Си Ем го разби. Това беше един от неговите signature ходове. Скалата започва да се изправя, но губи сили и пада, а Си Ем скача на най-горния обтегач, бие се по лакътя, прилага таунтове, скача и-и-и.. DIVING ELBOW DROP!! RIGHT TO THE HEART!! Си Ем опитва туш .. 1....2... ПОВДИГАНЕ!! ТОЧНО В ПОСЛЕДНАТА СТОТНА!! Мик показва средни пръсти на Пънк, който замахва с крак и-и-и.. ВМЕСТО ДА УЦЕЛИ МИК, ТОЙ НАЦЕЛВА СКАЛАТА С.. MMA KICK! MMA KICK!! СКАЛАТА ЖЕРТВА СЕБЕ СИ!! Фоули не може да повярва. Пънк нацели "The Great One" в темето, той не помръдва. Пънк застава победоносно над него, като вдига ръце, отново го изправя и сключва hammerlock, намества си го и-и-и.. DEVIL LOCK DDT!! Пънк скача върху обтегачите, като започва да чака Скалата, а Мик отброява....1....2...3..4..5..6...7.. И СКАЛАТА СЕ ИЗПРАВЯ СЛЕД НЕВЕРОЯТЕН KIP-UP, НО БИВА ПОСРЕЩНАТ ОТ НЕВЕРОЯТНО.. DIVING CROSSBODY!!1.............2............?
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
WHC CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP
» Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2011-
Идете на: