Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш същинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 WHC CHAMPIONSHIP

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5934
Age : 19

ПисанеЗаглавие: WHC CHAMPIONSHIP   23/6/2011, 00:06

TNWG World Heavyweight Championship

CM Punk (c) vs. The Rock - Mick Foley guest referee

Ред на излизане:

0.Mick Foley
1.CM Punk
2.The Rock

Ред на писане:
1.CM Punk
2.The Rock

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Foley
Superstar
Superstar
avatar

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 225
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 03:41

Феновете нямат търпение за главния мач и тогава ...Това е той!!Хардкор легендата Мик Фоули.Той обира ръцете на феновете и след това се качва на ринга.Нека припомним, че той е специалния съдя на това събитие.Мик се качва на ринга и изчаква двамата противници да излязат.
Върнете се в началото Go down
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 15.08.2010
Posts : 538

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 03:44

*THIS FIRE BURNS*-Please welcome, from Chicago, Illinois, weighting at 222 lbs, standing in 6 ft 1 in, "The Straight-Edge Savior", The TNWG World Heavyweight Champion.. C.. M.. PUNK!!!Пънк минава по рампата, с титлата в ръка, обира ръцете на феновете си и влиза на ринга, като започва да прави своите таунтове, набирайки сериозен pop от публиката.
Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1446
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 03:51


Скалата се появява под хилядите oваций от публиката!!Те са на крака за да посрещнат The Great One!...

Announcer:FROM MIAMI,FLORIDA .. HE WEIGHTS 125 KG .. THE ROCK!


***************************************************
Той се качва по-стълбите ,отива до обтегача и се качва за Trade Mark Taunt!


***************************************************

***************************************************
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
Foley
Superstar
Superstar
avatar

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 225
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 03:57

Начало!
Върнете се в началото Go down
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 15.08.2010
Posts : 538

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 04:11

Началото на мача е дадено. Пънк започва да гледа Скалата, който все още маха части от attire-a си, но "The Straight-Edge Messiah" го напада в гръб, като започва да го налага, бързо го изправя и го натиква в слгобките, като му бие серия от колена в корема. Скалата е леко зашеметен, а Си Ем се отдръпва, а съдията проверява.. ПАЗИ СЕ!! Пънк се засилва и прилага.. DOUBLE CORNER SPLASH!! НАПРАВО СЪС СЪДИЯТА!! Публиката започва да скандира, а Пънк награбва Скалата от обтегачите и прилага убийствен... DOUBLE UNDERHOOK SUPLEX IN THE MIDDLE OF THE RING!! Си Ем се изправя и започва да прави таунтове, като излиза от въжетата и започва да се подготвя. Скалата се изправя, обръща се, но бързо съзира Си Ем, отдръпва се и-и-и.. НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ!! Си Ем се разби по средата на тепиха, а Скалата му се нахвърля и опитва да заключи The Sharpshooter, но не успява, а Пънк се обръща и го изритва, изправя се, но Скалата не го пуска, като го хваща за крака, а "The Straight-Edge Savior" успява да излезе от тази ситуация, като прилага.. MULE KICK!! ПРАВО В СЛЪНЧЕВИЯ СПЛИТ!! Скалата връхлита обтегачите с пълна сила, а Пънк се засилва и-и-и

RUNNING HIGH KNEE ПРАВО В БРАДИЧКАТА
.. headlock и-и-и.. RUNNING ONE-HANDED BULLDOG!


Публиката започва да скандира името на "The Straight-Edge World Champion", който от своя страна изправя опонента си, в седнала позиция, започвайки да забива удари в гърба му. "The Great One" обаче се изправя и улавя Пънк за крака, като не го пуска, а Си Ем се освобождава, засилва се към въжетата-а-а.. DROPKICK ОТ СКАЛАТА!! ТОЛКОВА НЕОЧАКВАНО!! Публиката започва да скандира, а Скалата се проготвя. Той прави таунтове, сритва ръцете на Си Ем, като ги събира, хвърля протектора на ръката си, дали ще видим The People's Elbow? Скалата се засилва към въжетата, отскача-а-а-а, НЕЕЕЕ!! Пънк бързо улавя Скалата за главата, прилагайки.. KICK-UP RANA!! ТОЛКОВА БЛИЗО!! Пънк отново се нахвърля върху Скалата, като му забива десни и леви, хваща го с ръце за главата и прилага.. DOUBLE KNEE LIFT!! ТОВА БЕШЕ БОЛЕЗНЕНО!! Скалата се хваща за главата и излиза от ринга, като си поема глътка въздух, а Си Ем се засилва-а-а.. OVER THE TOP ROPE ELBOW SUICIDAAAA!! ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО ГО ЗАШЕМЕТИ!! Скалата започва да се изправя, но Си Ем го хваща за екипа и злобно го засилва в огражденията. Мик не отброява, защото така Скалата няма да има шанс да вземе титлата, ако отброи double count-out. Пънк намигва на Фоули, който започва да се нерви, изправя Скалата и прилага.. DRAGON SUPLEX!! КАКЪВ НЕВЕРОЯТЕН ХОД!! Пънк бързо се шмугва на ринга, като оставя Скалата забоден по лице в бетонната настилка, а Мик започва да отброява, колкото и да не му се иска... 1....2...3....4...5....6.... и "The Great One" е отново на ринга. Пънк го посреща с .. LOU-THESZ PRESS, КАТО ДОБАВЯ УБИЙСТВЕНИ ТУПАНИЦИ!! Изправя го и започва да сипе knee strikes в главата, засилвайки го в металния кол до ринга. Скалата влиза челно при удара, а Си Ем го хваща за екипа, издърпва го, хваща го в full nelson lock, изведнъж отпуска и-и-и.. BRIDGING GERMAN SUPLEX!!! 1......2...... И ПОВДИГАНЕ!! Доста бавно отброяване от Мик. "The Straight-Edge Savior" започва да гледа злобно Мик, като го бута назад, но бива ударен в врата от Скалата, който го поваля и започва да го налага, какво начало на Main Event-a, дами и господа. Пънк успява да се избрави, а Скалата замахва за силен саблен, но пропуска, а Пънк прилага.. STEP-UP ENZUIGIRI!!Скалата се оплита във въжетата, а Пънк се засилва и-и-и.. LEAPFROG BODY GUILLOTINE!! Пънк излиза от ринга и започва да се радва на феновете си, отива до Скалата и му забива силен roundhouse kick, като почти го приспива, влиза на ринга, оплита го още повече, хваща го за ръцете с крака, хваща го за главата и-и-и.. ROPE-HUNG ARM TRAP CAN OPENER!!ИМАМЕ ЛИ ПРЕДАВАНЕ?
Върнете се в началото Go down
Foley
Superstar
Superstar
avatar

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 225
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 04:13

The Rock успява да издържи на болката и не се предава.Мача продължава.
Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1446
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 04:30

Скалата намери сили да се измъкне от това , и мача продължава с пълна сила.Пънк започва да налага Скалата който се излежава на земята с ритници , сега решава да го изправи и го засилва към въжетата само ,че Скалата се задържа ,Пънк се навежда и се изправя но отнася саблен удар.Изправя се и отнася още един.Сега Скалата се засилва с пълна мощ ,Пънк замахва само че Скалата се навежда , Пънк отново замахва но Скалата се навежда и сега го отнася с мощен Lariat!Имаме опит за туш и ръката на Фоли достига само до две.. Скалата изпрарвя Пънк и го забива в сглобката , последват силни удари с рамо в ребрата на настоящия световен шампион.Роки засилва Пънк към въжетата и го посреща ,вдига го и го тръшна над главата си.Скалата с legdrop и опит за туш .. повдигане.Скалата извива ръката на СМ , с опит за предаване ,със сигурност доста го боли но все още не се предава.Пънк крещи от болка и сега се опитва да контрира ,и успява като метна Скалата през въжетата на пода..Скалата се държи за коляното като бавно се изправя , ПЪНК ГО ПРИЧАКВА ОТЗАД И ЩЕ ОПИТА SUICIDE DIVE , НО НЯМА НИКОЙ В КЪЩИИИ!Пънк се размаза на пода докато Скалата се дръпна и сега го забива в металните стълби , а изглежда Фоли не е много заинтересован с отброяването.Скалата връща Пънк вътре и опитва туш но Пънк пак се повдига!Скалата изправя Пънк и го рита в корема ,засилка и поваляне с running swinging neckbreaker.Скалата продължава да налага ръката на Пънк като я рита многократно.Изправяне и засилка към въжетата , поваляне с shoulder block ,Скалата се засилва и бърз опит за peoples elbow но безуспешно.Пънк удря ритник в лицето на Скалата и го оставя да лежи в несвяст.Пънк изправя Скалата и опитва да го качи на сглобката но сега ето го Скалат аотново в действие,като удря десни и леви на Пънк в сглобката силно , поглежда ръката си и удар!!Пънк падна по дупе в ъгъла а Скалата се засилва и ритник в черепа!!!Това не го виждаме всеки ден!Скалата изправя Пънк на раменете си ,засилва го и имаме мощен samoan drop.Да го видим пак..

Скалата сега бърза да качи Пънк на въжетата и успява , вдига ръцете му над главата си и МОЩЕН СУПЕРПЛЕКС ОТ ТРЕТОТО ВЪЖЕ!.. Скалата с опит за туш 1..2..3НЕЕЕЕ ТОВА БЕШЕ ЗАМАЛКО.Скалата не може да повярва но продължава да обработва Пънк , като го вдига и го засилва право между сглобките в метала.Направо си счупи рамото ,докато Пънк се сгромолясва от ринга.Пънк бавно се изправя и се обръща , но посреща baseball slide и бива запратен право в оградата.Скалата излиза и блъска главата на Пънк в оградата като направо му създаде сътресение.Скалата връща Пънк вътре и опитва Rock Bottom , ЩЕ ГО ВИДИМ ЛИ НЕ НЕ , РИТНИК В ГЛАВАТА ОТ ПЪНК .. Сега връща услугата със сътресенията на Рок..Опит за туш от страна на Пънк но Скалата се повдига толкова , силно че пращта Пънк от другата страна на ринга.Пънк се влачи до него но Скалата бързо го заобикаля и поваля Пънк с германски суплекс.Още един.И три за късмет.Пънк е на земята и лежи докато Скалата му се награбва отгоре и му забожда удари в главата докато крещи ,че сега "третото поколение синче ще му срита задника"!Скалата го изправя и започва силни чопове в гърдите на Пънк.Те се изчервиха като домати.Скалата продължава атаката с коляно в корема.Навежда Пънк и имаме DDT.Бърз опит за туш и повдигане.Двамата бързо се изправят и започва серия от Irish Whip-ове ,никой не успява да удари другия докато Скалата не уцелва Пънк и ..Scoop Slam!Той го разнищи!Скалата се засилва и поваля изправялия се Пънк отново.Започва серия от ритници пак,сега го запраща в ъгъла където Скалата се засилва и се сгромолясва в него.Скалата се отдръпва докато Пънк пада като дърво от гора.Скакалата изправя Пънк и го засилва,Пънк обаче успява да се измъкне НО НЕ ЗА ДЪЛГО СЛЕД ТОВА..

A Spine of a kind.Скалата дава всичко от себе си в този мач и това би трябвало да нанесе доста щети по гърба на световния шампион , CM Punk.След това ,Скалата не си губи времето и веднага прбова туш ..какво ще стане?
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
Foley
Superstar
Superstar
avatar

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 225
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   25/6/2011, 04:36

1...............2.......... Пънк се повдига преди 3.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: WHC CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
WHC CHAMPIONSHIP
Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP
» Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2011-
Идете на: