Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 Opening Segment with Eric Bischoff

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
billy_kidman
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
billy_kidman

Join date : 04.08.2010
Posts : 123

ПисанеЗаглавие: Re: Opening Segment with Eric Bischoff   22/5/2011, 22:18

Страхотен мач и страхотно начало . Джак започва страховите борба с Батиста и ще се опита да го елиминара още рано – рано . Джак забожда мощни удари на Батиста и го забутва до ъгъла . Дел Рио атакува Джак в гръб и веднага се опитва да го извади от сметките . Но Джак е намислил друго , започва да раздава удари на опонента си като тайфун . Обаче Синаа се засилва към Суагър и отнася Belly 2 Belly Snap Suplex . Райно също не губи време и започва да атакува Суагър , който се оказва най-опасния на ринга . Райно засилва Суагър към въжетата ии Райно отнася Clotheslinee . Дел Рио и Суагър запретват ръкави и започват заедно да атакуват Животното . Батиста получава солидна порция ритници . Джак изправя Батиста , засилва го , Дел Рио прави ‘изхвърляне на човала ‘ , а Джак се засилва ии заковава мощен Elbow в гръдите на Животно . Райно и Сина се спукват от бой отделно от останалата групичка кечисти . Дел Рио се заема със Сина , а Райно му помага . Джак и Батиста имат стара вражда от един мач , в който Джак унищожи опонента си . Батиста замахва , но пропуска . И това ее German Supelexx

Един , два , трии . Но вижте къкво се случва при другите кечисти . Райно , Сина и Дел Рио се бият близо до ъгъла . Джак се засилва ии това ее Stinger Splash .Джак вдига Дел Рио на ръмене и му забожда Powerslam . Сина пък на свой ред отнася Suplex . Да видим Райно . Битиста обаче дебне в гръб , засилва сее , опитва да оцели Суагър , но вместо това забива страховит Spear на Райно . Батиста се обръща ии получава BYCICLE KICK – право в челюстта . Батиста ее на много не изгодна позиция . Време е за Corner Slingshots

Даа . Забоде ги . Джак опитва 4ти , но вижте Сина . Той мина под Суагър , вдигна го на ръмене и се опитва да му забие АА и да го елиминира . Джак успява да се пребори . И веднага го бутна към Дел Рио , който му заби DDT . Райно започва да атакува Батиста със ритници . Райно го вдига и май е време Батиста да отнесе малко сериозен побой . Райно прави знак на останалите . Райно вдига Бастита ии това е PILEDRIVER . Съвзелия се Сина прави знак , че и той е навит да потроши Батиста – АА от Сина . Дел Рио е следващия на опашката – KNEELING DDT . Ааа сега да видим Джаакк .. GUTWRENCH POWERBOMBBB .

Джак и останалите веднага хващат Батиста ии май ще го елиминират . Дали ще успеят ??
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Opening Segment with Eric Bischoff   22/5/2011, 22:20

BATISTA .. OUT ..

П.П - И дано помни,че Рихино е някакъв анимационен герой, а не кечист ..
Върнете се в началото Go down
SyLoR
New User
New User
avatar

Join date : 08.05.2011
Posts : 2

ПисанеЗаглавие: Re: Opening Segment with Eric Bischoff   22/5/2011, 22:43

В цялата тази суматоха Алберто прави най умното решение - слиза през най-долното въже,за да бъде в безпоасност.Но Сина също го последва,и започва да га налага.Забожда му главата в коментаторската маса.Но Рикардо Родригез удря сина в гръб.Сина се обръща към Родригез,а алберто му нанася удар в тила.Засилва го към стълбите но сина в послендия момент се спира.Алберто отива до него и го поваля съ саблен удар,гледа надолу към него и си прави таунта,но отнася baseball slide от суагър,тъй като беше прекалено близо до ринга.Суагър качва алберто на ринга и започва да го налага.Прави му германски суплекс.Алберто се превиа от болква.Сина се качва на ринга.Суагър се заема със Рино,докато Сина повдига Алберто и го засилва към въжетата,но алберто се изтлсвка и прави " скок от трамплин" но "няма никой вкъщи" - сина в последния момент се имести и Алберто се размаза.Явно двамата са се набелязали тази вечер.Сина отива към алберто и тръгва да го вдига,но Дел Рио му бърка в очите.Става и му прилага armbraker.В това време вижда че,Суагър се е качил Рино на най горната сглобка.Първо прави германски на Суагър,а след това се засилва и забожда крак право в главата на Рино.Сина става,засилва се към алберто и го поваля със салблен,вдига и се опитва да му приложи AA,но Родригрез се намесва и удря с някакъв предмет сина в корема.Алберто се възползва,засилва сина към въжетата,но вторият контрира и накрая алберто се озовава зад въжетата и едвам съ държи,Сина се засивла към но алберто ляга,опъва въжето и Сина изхвърча,но за жалост се хваща в послендия момент и кракта му не опират пода.Алберто се радва но докато върви назад усеща нечий гръб,обръща се и това е Рино.Рино подпуква алберто,засилгва го към сина който е на ринга вече и сина го вдига.Това е Fisherman Suplex.Рино вдига алберто и го засилва към въжето,Дел Рио се спира,преди да мине зад тях,объща се и О КАКЪВ SPEAR от рино...Алберто се омотава във въжете и тръгва да пада,но това е Рикардо Родригез.Той хваща в последния момент Дел Рио.Алберто все още не е елиминиран.почти целия докосна пода но благодарение на своя анансър кракта му са на ринга.Алберто е зад въжетата,а на ринга са 3мата останли и се гледат.Оставят път на Рино.Рино се засилва в противоположните въжете и тръгва към Алберто готов за унищожителен spear..,Алберто в последния момент сам скача долу.Тъй като нямаше какво друго да направи за да се спаси от това чудовище.И Албето е елиминиран.Но заради засилакта си Рино минава зад въжетата и се хваща в последния момент....Алберто не чака друго и се опитва да го елиминра отвън...дали ще успее?

Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Opening Segment with Eric Bischoff   22/5/2011, 22:52

АЛБЕРТО Е НА ПЪТ ДА ЕЛИМИНИРА ЕДИН ОТ УЧАСТНИЦИТЕ, КОГАТО НА РАЙНО СЕ ПРИТИЧА ПОМОЩ И ТОЙ СЕ СПАСЯВА !


Последната промяна е направена от Rage на 22/5/2011, 23:32; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Dark Wizard
New User
New User
Dark Wizard

Join date : 22.05.2011
Posts : 61

ПисанеЗаглавие: Re: Opening Segment with Eric Bischoff   22/5/2011, 23:07

Ето че се заформя нещо като съюз между тези участници.Алберто се държи за главата и неможе да повярва на случващото се .... Рино и Фукльото започват постпенна атака срещу Алберто.Джон се включва в мелето с удар в тила.
- Сина добре преценя шансовете си,той не е глупак.
Дел Рио пада на колене.Джак го хваща за главата и го изправя на крака и ...
- О боже,какъв удар с крак в ченето на Дел Рио от страна на Рино.
Мексинецът направо заспа.Падна прав като дъска на ринга.Сега стана интересно,богаташчето е извън сметките и тримата участници се гледат.Сина посочва паднали на земята Алберто и казва нещо на другите двама и Рино повдига Алберто така че Суагър да направи Guthwrench powerbomb. И
- Да ,той го направи, Суагър напрви Guthwrench powerbomb.
Сега пък Рино и Джак изправят Алберто, а Сина се качва на сглобката.
- Какво е намисли ,той ? Дали е това което си мисля?
- Не Джон не го прави ,не ,не ,не ..
- О боже Diving leg drop bulledog от Джон Сина.Дел Рио лежи като мъртвец ... Сега Рино ще пробва да го елеминира.Ща успее ли ? Останете с нас и след рекламите ,за да разберете !
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Opening Segment with Eric Bischoff   22/5/2011, 23:11

Неее, Дел Рио изведнъж се осъзнава и с много ритници и удари успява да се задържи в този мач !
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
hedshot
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
hedshot

Location : София
Join date : 24.04.2010
Posts : 920
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Opening Segment with Eric Bischoff   22/5/2011, 23:30

Райно хваща Суагър и му забожда главата в сглобката.Удря го в гърба и в главата.Връща го в средата на ринга и му прави суплекс.Райно таутнтва и поваля Дел Рио с невероятен STO.Райно се връща към Суагър и му забожда пържоли в гърдите.Той крещи от болка,а Райно се засилва към него и го поваля с атака с рамо.Райно хваща Сина и го запознава с пода.Райно забожда удари на Сина и го мята чак в другия край на ринга,където Дел Рио се заема с него.Райно вдига Суагър и му забожда Силово тръшване.Какъв ход.Райно се засилва и му прави сплаш на земята.Вдига го и го премята.Засилва се и му забожда нисък падая лист в главата.Той вижда Рио и го запраща към важетата.Рио се задържа и се върна в ринга.Райно отново хваща Суагър и му забожда коляното си в лицето на "Америцаеца на американците".Райно го засилва във важетата и го поваля с ритник.Райно вдига тялото на Суагър и му забожда юмруци в корема.Причаква го и това ще е Странична преса.Райно го рита на земята вдига го и се опитва да го елиминира,но Джак се задържа.Райно го удря,но Суагър влиза в ринга.Райно го хваща и му прави силово тръшване.Той таунтва ,но е атакувн в гърба от Рио.Райно пада,Карас се засилва във важетата Райно го хваща и Бомбъстър.Какъв ход звяра се гърчи по земята,а Райно започва да налага отново Фуклюто.Прави му Вратотрошач.Вдига го и го запраща в ъгъла качва го на третото важе и се опитва да го елиминира.Джак му бърка в очите и Райно се дръпва назад,но след малко връхлита на Суагър и му прави Страхотен Суперплекс.Какъв наеклизиращ ход!Райно го вдига и му прави Спайнбъстър!

Райно изкрайзна.И двамта лежат на пода и Дел Рио почва да ги налага те стават.Хернандез ги хваща за гушите,но Райно и Джак го ритат в корема и го повалят с двоен саблен удар.Добра отборна работа,но веднага след това Райно отново го срита в корема и го засилва в ъгъла където го налага жестоко.Прави му аката с рамене.Райно го вдига и го премята след което го рита в гърба.Джат става,като се държи за гърба.Райно взима все по-голяма инициятива.Райно вдига Суагър и му прави ДДТ!Той е истински звяр.Не изпитва състрадание,той причинява болка.Вдига Суагър и го мята с пресата на Горилата.Хваща го и му забожда Бели ту Бели.Вижда Дел Рио и му се нахвърля прави му. Той веднага тръгва към Райно с опит за саблен удар, но Man Beast минава под ръката му и след като се озовава зад него заключва Sleeper Hold! Райно събаря опонента си на земята и увива краката си около него.Рио не може да диша.Съдията вдига ръката му и тя пада,тъй като в батъл роял може да имаме елиминация дори ако някой от кечистите не е способен да продъължи.Дел Рио на 2рия път обаче той намира сили да я задържи и не след дълго се добира до въжетата.Райно се изправя пръв и изчаква съперника си да се стане на крака. След това го рита в корема и го засилва във въжетата.Следва убийствен Samoan Drop за Алберто!.Райно започва да атакува Джак мятайки се върху него. Райно се изправя,пак се насочва към Дел Рио и започва да рита опонента си. След това го вдига и опитва да го удари.А обаче контрира и набива няколко удара в лицето на Райно, след това се оттласква от въжетата.За негово съжаление Райно вече се е съвзел и контрира с прекрасен Spine Buster!Райно се отправя към Сина хваща го и това е ТКО!!!

Райно ЖВАЩА СИНА,ПРЕМЯТА ГО ПРЕЗ ВАЖЕТАТА,СИНА СЕ ЗАДЪРЖА,НО РАЙНО МУ ЗАБОЖДА СУПЕРИТНИК В ЛИЦЕТО И СИНА ЩЕ БЪДЕ ЕЛИМИНИРАН!
Върнете се в началото Go down
http://www.vbox7.com/user:hedshot
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Opening Segment with Eric Bischoff   22/5/2011, 23:31

Да, да !!! Сина е вън ! Райно успя да го елиминира ! Останахме с човек по-малко в мача !
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
billy_kidman
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
billy_kidman

Join date : 04.08.2010
Posts : 123

ПисанеЗаглавие: Re: Opening Segment with Eric Bischoff   22/5/2011, 23:49

Останаха Дел Рио , Джак и Райно . Джак веднага започва атака по Дел Рио , но на помощ му се включва и Райно . И двамата кечисти обработва Дел Рио на макс . Заковават здрави удари в черепа на Дел Рио , както и ритници . Джак засилва Дел Рио към въжетата , а Райно забожда Samoan Drop в средата на ринга . Джак се засилва и забожда Elbow Drop на мексиканеца . Райно го изправя , но Дел Рио започва да се бори и успява да изкара Райно от равновесие за момент , но Джак няма да си губи времето ии веднага напада Дел Рио , но Алберто залегна и веднага изхвърли Джак като човал с картофи . Райно пък отнася мощни удари от мексиканеца . Дел Рио разсилва Райно към въжето където му забожда мощен Clothesline .Райно се отласна , а Дел Рио му забожда Kneeling DDT . Райно е в несвяст , а Алберто му прави Cross Armbreaker в средата на ринга . Огромния мъж реве от болка . Алберто оставя Райно и се заема с Джак . Изправя го , и го засилва към въжетата . Дел Рио посегна за Clothesline , а Джак го избегна , но да видим сега , Джак опита SPEAR , но Дел Рио подскочи и го избегна , Джак е извън ринга , но мина през 2рото въжета , така че все още е в играта . Дел Рио отново се заема с Райно . Атакува рамото му . Изправя големия мъж и го запраща в ъгъла където захапа металния кол . Дел Рио ще опита още веднъж своя завършващ ход . Отново са в средата на ринга , но вижте Джак . Той е взел стоманен стол и раздава правосъдие на ринга . Един удар за Дел Рио , един за Райно . Сега налага Дел Рио със стола . Мексиканеца е в несвят . Райно се засилва . Джак светкавично оставя стола на земята и забожда OKLAHOMA STAMPADE . Райно лежи и не мърда . Джак вдига Дел Рио , наглася си стола , ии това е GUTWRENCH POWERBOMB върху него . Джак веднага хваща мексиканеца . Той е на ръбаа . Дали ще бъде елиминиран ..??
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Opening Segment with Eric Bischoff   22/5/2011, 23:51

Дааа и Дел Рио си отиде. Мили боже какво напрежение !
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Opening Segment with Eric Bischoff   

Върнете се в началото Go down
 
Opening Segment with Eric Bischoff
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Breaking Down 2012-
Идете на: