Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   18/5/2011, 12:44

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

AJ Styles (c) vs. CM Punk

Ред на излизане и писане:

1.AJ Styles
2.CM Punk

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 18:28Announcer:Ladies and Gentlemen Please Welcome from Gainesville, Georgia he is TNWG World Heavyweight Champion ... "The Phenomenal"A...J STYLES!


И това е той "The Phenomenal One", AJ Styles.Той излиза под бурните викове на публиката които скандират неговото име.Из цялата зала се вдигат плакати които символизират Ей Джей Стайлс.Той пристъпва бавно към началото на рампата, Стайлс прави своят таунт, а зад него гръмват пиро ефекти.


Ей Джей върви по рампата докато обира ръцете на феновете от първите редове.Сега Ей Джей влиза на ринга и отново прави своя таунт, а публиката пощурява.Стайлс се оттегля в единия ъгъл и зачаква началото на мача си.


_________________


Последната промяна е направена от Geor4 на 20/5/2011, 18:37; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 18:31

*THIS FIRE BURNS*-Please welcome, from Chicago, Illinois, weighting at 222 lbs, standing in 6 ft 1 in, "The Straight-Edge Savior".. C.. M.. PUNK!!!Пънк минава по рампата, обира ръцете на феновете си и влиза на ринга, като започва да прави своите таунтове, набирайки сериозен pop от публиката. Той зачаква началото на мача, подготвяйки се.
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 18:42

Начало.
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 18:58

Съдята взима титлата от ръцете на Стайлс и я дига високо над главата си, а след това дава знак за биене на гонга.И двамата противници таунтват в своите ъгли.Сега и двамата се приближават един до друг и се вкопчват, Стайлс започва да извива едната ръка на Пънк, а след това му заключва преспивателно, Пънк нанизва удари в корема на Стайлс и се измъква след това се оттласква от въжетата и опитва да забоде Enziguri Kick, но ЕЙ Джей се навежда и той не уцелва.След неуспеха на Пънк, Стайлс вдига Пънк и го засилва към единия обтегача след което му нанизва серия от чопове и го качва на третото въже.Пънк опитва да се измъкне улавя Стайлс за главата и след това му прави Tornado DDT.Пънк бързо опитва туш, но ЕЙ Джей се повдига преди 3.След това Пънк се изправя и хваща Ей Джей за косата и го изправя като започва да му забива удари в кръста на Стайлс и след това се оттласква от въжетата и прави Bulldog.СМ Пънк опитва да заключи Boston Crab на "The Phenomenal One", но Стайлс го избутва с единя крак и не му позволява това да стане.Сега Ей Джей се изправя, Пънк се обръща и бива съборен със саблен удар.Стайлс бързо оптива туш 1................2................... НЕ!! Пънк се повдига отново.Стайлс го вдига и отново започва да му нанизва болезнени чопове в гърдите.Пънк успява да контрира последната и да направи Belly To Belly Suplex на шампиона.След този ход Пънк веднага приковава крака и последва поредно повдигане в мача.Стайлс се изправя и двамата онтово се вкопчват един в друг.Стайлс го засилва към въжетата той се оттласква от тях и Стайлс му прави Atomic Drop след което следва Enziguri Kick.Пънк е замаен, а Стайлс бързо се засилва към обтегача и след това следва:Какъв ход в началото на мача.Това, беше Stylin DDT който бе изпълнен по невероятен начин.Стайлс веднага опитва туш 1..................... 2..................... НЕННЕНЕ!Повдигане отново, Пънк се изправя и вдига Стайлс за косата след това опитва Power Bomb и да той успява да го направи.Пънк се насочва към Ей Джей, но получава Kick-Up Rana:Пънк се размазва в тепиха, а Стайлс бързо се изправя и хваща Пънк за краката довлича го в средата на ринга и опитва туш.1...............2............. Не пореден провал за Ей Джей.Сега Стайлс минава на ръба на ринга и изчаква Пънк да се изправи той го прави Стайлс опитва Flying ForeArm, но СМ Пънк го улавя и му прави Belly To Belly Suplex.Пънк изчаква Стайлс да се изправи засилва се към него и опитва да Monkey Flip, но Ей Джей блокирва атаката и му прави Figure Four LegLock:Ще се предадели СМ Пънк??Но я вижте...

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 19:21

НЕ, НЕ И НЕ!! СИ ЕМ ДОСТИГА ВЪЖЕТАТА!! КАКЪВ АТЛЕТ!! Пънк се изправя, държейки се за главата, а "The Phenomenal One" започва да се оглежда и да надъхва публиката, като прави таунтове, а "The Straight-Edge Future World Champion" се засилва към него и .... LOU-THESZ PRESS!! VINTAGE CM PUNK!! Си Ем започва да раздава удари на Стайлс, като не го оставя да си поеме въздух. Феноменалния се изправя, но леко зашеметен посяга на Пънк, който го хваща отраз и прилага... BELLY TO BACK SUPLEX!! КАКВА МОЩ!! Пънк разтресе ринга. Стайлс се доближава до обтегачите, а Си Ем се засилва-а-а.. ROPE-AIDED DROPKICK!! Стайлс започва да въздуха, като се хваща за ребрата, а "The Straight-Edge Messiah" се хваща за въжетата, скача, като прилага таунтове и-и-и... SPLIT-LEGGED MOONSAULT!! WHAAAM!!! КАКЪВ НЕВЕРОЯТЕН HIGH-FLYING ХОД ОТ ПЪНК!! Той обра точките!! Стайлс излиза от ринга и се хваща за трахеята, като ясно се вижда на повторението, че Пънк го е нацелил в лицето, какъв "botch". Стайлс се оглежда в публиката, като търси някого, а Си Ем го догонва, като го псува отзад. Стайлс се обръща и замахва с десен, но Пънк го хваща и-и-и.... SPINEBUSTER!! ТОЧНО ВЪРХУ МЕТАЛНИЯ ПОД!! Публиката бива поздравена от Си Ем, който обира ръцете им, а Стайлс се хваща за преградата и започва да стене от болка, но КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ-Е-Е-Е... СИ ЕМ ВРЪХЛИТА С НЕВЕРОЯТЕН.. SPINNING WHEEL KICK!! Стайлс е силно зашеметен!! Съдията не отброява, а Пънк му намигва и се усмихва. Каква корупция. Си Ем изправя Стайлс и го засилва към стълбите до ринга, като го поваля, а самият той го разпилява. Пънк хваща едно го големите парчета, слага ръката на Стайлс и ... STEEL STEPS SHOT!! КАКЪВ ХОД!! Стайлс се хваща за ръката, а Си Ем го изправя, ритник в корема-а-а... DOUBLE UNDERHOOK SUPLEX ПРЕЗ СТЪЛБИТЕ!! Ей Джей започва да агонизира, а Пънк го хваща и-и-и... IRISH WHIP ПРЕЗ ПУБЛИКАТА!! КАКВО ЛИ Е НАМИСЛИЛ!! Си Ем вдига Стайлс, прилага таунтове и-и-и.... RUNNING SENTON BOMB ПРЕЗ ОГРАДИТЕ!!!!!! Ей Джей е съсипан!! Пънк го довърши!! Те започват да се връщат, а съдията загрява, а Пънк отново му намира, каква корупция. "The Straight-Edge SuperstaR" вкарва опонента си на ринга, хваща се за въжетата и-и-и... SLINGSHOT LEG DROP!! ТОВА ТРЯБВА ДА Е КРАЯТ!! 1.........2...... И СТАЙЛС СЕ ИЗМЪКВА!! НЕВЕРОЯТНО!! Той се напъхва в сглобките, като се опитва да се предпази, а Си Ем се засилва с пълна сила, като го прегазва.. челно.

FACEEEEWAAAAAAASH!! WHAAAM!!!


Пънк започва да нанася многобройни удари по главата на Стайлс, добавя лакти, хваща го в headlock, обръща го след минута, като минава зад гърба му и-и-и... BITE OF THE DRAGON!! БРУТАЛНИЯ SUBMISSION Е ПРИЛОЖЕН!! Шампиона започва да агонизира, а Си Ем не го пуска. Той започва да забива лакти в главата на опонента си, като оставя "The Phenomenal One" почти в безсъзнание от този невероятен reverse headlock. Си Ем става от жертвата си, а съдията го "проверява". Стайлс показва характер и се изправя в седнала позиция, като показва, че заслужава да е шампиона на федерацията, но Пънк не е съгласен, той се засилва към въжетата, пружинира през тях и-и-и..... SLIDING D!! SLIDING D!! НЕВЕРОЯТЕН FOREARM SMASH ЗА СТАЙЛС!! ТОЙ Е СВЪРШЕН!! Си Ем го довърши!! Той покрива ...1......2.. ПОВДИГАНЕ!! НЕВЕРОЯТНО!! Това не може да е истина!! Стайлс бива изправен, а Си Ем започва да се кара с "приятеля" си, вдига Ей Джей и-и-и... WELCOME TO CHICAGO, MOTHERFUKAAAH~!~!1...........2.......?
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 19:30

1............2........... Kick Out!
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 19:43

Невероятно, Ей Джей Стайлс се повдигна след този ход.Сега Пънк се опитва да изправи Стайлс, но той му забива няколко удара в корема, а след това му забива Jawbreaker в челюста.Пънк хвърква и се забива в единия обтегач.Стайлс се засилва към него и нанизва Corner Attack.Сега СМ Пънк се свлича до края на обтегача и Стайлс му забива Facewash.Сега Стайлс издърпва Пънк в средата и опитва туш 1..............2............. Пънк повдига рамото си.И сега Пънк опитва да се наддигне и го прави и двамата се вкопчват един в друг, сега СМ Пънк опитва да направи Суплекс на Ей Джей Стайлс, но "Феноменалния" успява да го спре навреме и да му направи Tornado DDТ.След този ход Стайлс бързо се качва на обтегача и явно ще опита Spiral Tap, но Пънк се качва на второт въже и явно ще видим суплекс от там и .. Почакайте Ей Джей успява да спре Пънк като му забожда удар с лакът а след го събаря от обтегача.Пънк се изправя бърз, Стайлс скача но Пънк го улавя и му прави power bomb.Пънк опитва туш след този ход 1..............................2..................... Не ЕЙ Джей успява да се повдигне дори и след този ход който бе доста рисков за него.Пънк се изправя и прави твоя таунт и зачаква Стайлс за да изпълни Go To Sleep.Ей Джей се изправя, а Пънк се приготвя, но ... Стайлс го изненадва с Pele Kick:И двамата лежат няколко секунди в средата на ринга, а съдята започва да отброява но на 6 Стайлс се изправя и Пънк прави същото, Ей Джей се засилва към него и се опитва да го събори със саблен удар, но Пънк се навежда.Сега Ей Джей се обръща и двамата отново се вкопчват, Стайлс зарпаща Пънк към въжетата, а след това го поваля с Dropkick.Стайлс се изправя и изпълнява своят таунт, явно се приготвя за Styles Clash.Ей Джей вдига Пънк и опитва финишъра си, но Пънк го прхвърля назад.Стайлс се обръща и поема Superkick.Ей Джей пада като летва, а Пънк опитва туш като слага крака на въжетата, но съдята вижда този номер и спира туша.Пънк вдига Стайлс и го изхвърля ивзън ринга, а след това го засилва към въжетата но Стайлс се спира качва се на стълбите и прави на Пънк Styilin DDT и се връща в ринга.СМ Пънк се изправя след няколко секунди, а Ей Джей се оттласква от въжетата на ринга и събаря Пънк отново с Fosbury Flop:И двамата са извън ринга, дали този мач ще свърши чрез отброяване ще разберем само след малко. ..

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 19:47

Мача продължава!!
Върнете се в началото Go down
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 19:59

Мача продължава, а Си Ем и Ей Джей са отново на ринга!! Днес се наслаждаваме на една прекрасна ROH класика, която е за TNWG WorldHeavyweight Championship, кой ли ще победи? Ще разберем след минути. Пънк се изправя и вижда, че "The Phenomenal One" е подготвил своят ход, а Пънк го предвижда, Стайлс се засилва, като опитва да забиа Hurricanrana, но Пънк го спира с убийствено, 360 градусово.. STEP-UP ENZUIGIRI!! Стайлс прави няколко кълбета във въздуха, а Си Ем му се нахвърля и започва да го налага, като го награпва от пода и-и-и.. INVERTED SUPLEX FACEBUSTER!! ТОВА БОЛЕШЕ! Пънк го стовари върху пода право по лице!! Стайлс се хваща за главата, а Пънк го изправя и започва да му бое колена, засилва го към въжетата, а Стайлс се връща засилен и опитвайки да забоде shoulder block, а Пънк контрира с брутален.. SHOT-GUN DROPKICK В РАМОТО!! Това болеше!! Ей Джей започва да агонизира, а СИ ЕМ ПЪНК ГО НАГРАБВА ОТ ПОДА И-И-И.. KOJI CLUCTH!! CONNECTED!! ЕДИН ОТ НАЙ-БРУТАЛНИТЕ ХОДОВЕ ЗА ПРЕДАВАНЕ!! Стайлс не е на себе си!! Той започва да агонизира, а болката в ръката е голяма. Пънк не го пуска, като усилва напражението в рамената, започвайки да бие колена в главата на опонента си. Пънк го пуска и се изправя, а Ей Джей kip-up-ва от злоба и се обръща-а-а... НЕЕ!! WEST BROOKLYN LARIAAAAT!! ТОВА БОЛЕШЕ!! Стайлс се мята през въжетата, като риба на сухо, а Пънк започва да се смее, като заглажда коса. Ей Джей се изправя с помощта на въжетата, извън ринга, а Пънк отива до него и се изплюва върху главата му, а Ей Джек се опира на ръба на ринга, но "The Straight-Edge Messiah" настъпва пръстите му, като Стайлс започва да реве като бебе, Пънк се засилва и го връхлита с.. ELBOW SUICIDAAAAAA!!! ПРАВО В ЛИЦЕТО!! Стайлс е съсипан!! НЕВЕРОЯТНА ROH КЛАСИКА!! Стайлс влиза на ринга, преди Пънк да го е спипал, но не успява да влезе напълно, а Си Ем го хваща от ръба на ринга и прилага.. DEVIL-LOCK DDT ВЪРХУ РЪБА!!! ОУУУ!!! Стайлс заби лицето си в ръба на ринга, а сега се изправя и опира на стълбите, като е силно зашеметен. Пънк отстъпва назад, засилва се и го детонира в стълбите с... FRONT FLIP NECKBREAKAAAAAH!!!!! WHAAAAM!! СТАЙЛС Е АУТ!! ТОЙ Е АУТ ОТ МАЧА!! "The Phenomenal One" не може да се изправи!! Си Ем го вкарва на ринга, но преди това прилага... SLINGSHOT SENTON BOMB ПРАВО В КОРЕМА НА СТАЙЛС!! Си Ем връхлита за опит за туш... 1.....2... ПОВДИГАНЕ!!! Стайлс се изправя с помощта на въжетата и опитва да забие ход на Пънк, който отново го издебва и-и-и.. 4-UP!!! ПРАВО В БРАДИЧКАТА!! Стайлс отстъпва назад, но отново се връща, а Пънк го вдига и-и.. MICHINOKU DRIVEERR!!Пънк се хвърля върху опонента си, като прилага.. CROSS KNEELOCK!! Стайлс започва да стене от болка, а Пънк не му оставя шанс да се добере до въжетата. "The Straight-Edge Superstar" е решен да спечели отново световната титла. Си Ем пуска опонента си, но веднага му се нахвърля, като прилага удари по главата. Стайлс успява да се измъкне и заляга за Pele Kick, но Пънк го спипва и контрира с.. PUMPHANDLE PILEDRIVER!! ГЛАВАТА НА СТАЙЛС БЕ ЗАБОДЕНА В ПОДА!! Си Ем се приготвя за GTS, той започва да скандира заедно с публиката. "Mr. TNWG" се изправя и се обръща, а Пънк променя решението си и го шокира с.. DOUBLE KNEE FACEBUSTER!! НО Я ВИЖТЕ ТОВА!! Пънк го хваща за краката, вдига го, слага крака между ръцете, но КАКВО ПО.... STYLES CLASH!! STYLES CLASH!! ТОЧНО ВЪРХУ СТАЙЛС!!!ТОВА ЛИ Е КРАЯТ? ПЪНК ЗАКОВА СТАЙЛС СЪС СОБСТВЕНИЯТ МУ ФИНИШЪР?
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Christian Cage vs. CM Punk vs. Brock Lesnar
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Breaking Down 2011-
Идете на: