Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 Television and BG Championship - Winner Take All

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Television and BG Championship - Winner Take All   22/5/2011, 19:45

Повдигане на 2 и половина ..
Върнете се в началото Go down
BlueStahli
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Стара Загора
Join date : 05.08.2010
Posts : 364
Age : 24

ПисанеЗаглавие: Re: Television and BG Championship - Winner Take All   22/5/2011, 20:03

Джеф се покатерва на третото въже и опитва Swanton Bоmb,но рижавият канадец се отдръпва и Харди пропуска с този ход.Крисчън пълзи към ъгъла,за да направи смяна с Джерико и ето,че прави смяната ! Джеф опитва също смяна с партньора си,но Джерико е опитен ветеран и го издърпва в ъгъла на Vitamin C ! Y2J и Christian правят бързи смени и обработват Джеф Хари,който вече не може да събере сили,за да се изправи на крака ! Крис прави смяна с съотборника си и той се покатерва на третото въже.Харди се изправя полека лека и вече е на крака,но Крисчън скача и това е Bodypress !

..1..2....повдигане ! Този зрелищен ход не успя да донесе победата на Vitamin C,но те не се отказват лесно и продължават да я търсят постояно ! Captain Charisma се сменя с Джерико,който влиза на ринга и започва да налага със силни десни в главата Харди,който се олюлява....headbut от страна на Джерико и Харди се строполясва на тепиха.Джерико прави опит за туш,но си слага краката на въжетата...1..2...3.....тушира го ! Но я вижте съдията забелязва,че Джерико е мамил и го предупреждава,че при още една подобна проява той и Christian ще бъдат DQ ! The Lionheart се усмихва и се обръща към Харди,който забива крак в корема на Y2J и опитва Twist of Fate/Hate,но Крис контрира и това е Walking Enzguiri !

Jericho приковава..1...2....повдигане ! Харди показва воля и отново се повдига след този мощен ритник в тила,който го повали на тепиха ! Джерико изправя Харди и започва да го налага с мощни chop-oве,който отекват в цялата зала ! The Living Legend е притиснал в ъгъла Харди с мощните chop-ове и ето,че прави смяна с Кейдж,който влиза на ринга и се отласква от въжетата и Big Boot за Харди ! Крисчън изправя Харди и това е Impaler DDT !

The Livewire приковава..1..2...повдигане ! Кейдж се изправя и не може да повярва на очите си,че не успява отново и отново да грабне победата ! Крисчън определено иска тази TV титла,но Харди просто не се поддава на натиска ! Крисчън прави смяна с другата половина от Vitamin C.The Highlight of The Night влиза на ринга и заключва Arm Bar ! Hardy се гърчи от болка,но е далече от въжетата ще се предаде ли ?!
--- РЕКЛАМИ ---
След рекламите виждаме Джерико и Харди на ринга да си разменят тупаници.Харди надделява и прави опит да прати Крис към въжетата,но Джерико контрира и запраща Джеф Харди към въжетата той се отласква и това е Reverse Elbow ! Y2J прави бърза смяна с Кейдж,който се покатерва на третото въже полита и това е Diving Headbutt !

Captain Charisma приковава посредата на тепиха..1..2... ?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: Television and BG Championship - Winner Take All   22/5/2011, 20:06

1...2 .... Kick Out!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
^_WeReWoLf_^
New User
New User
avatar

Join date : 20.09.2010
Posts : 75

ПисанеЗаглавие: Re: Television and BG Championship - Winner Take All   22/5/2011, 20:43

Претендентите продължават с доминацията срещу Харди, който така и не може да се добере до съотборника си. Кейдж го запраща в ъгъла, където е Джерико и започва да забива chop-ове, а малка част от публиката крещи "WOOOOOOOOOOOOOOO" след всеки удар. "Captain Charisma" вдига опонента си на най-горната сглобка, след което се приготвя за Superplex... ТВ шампиона, обаче го отблъсква. Сега Кейдж е на пода, а Харди се изправя на сглобката! Може би Swanton Bomb...
НЕ, Джерико дръпва крака на Джеф и той се сгромолясва, като удря главата си неприятно в пода. Следва смяна в отбора на претендентите. "The Sexy Beast" влиза на ринга и веднага пробва туш срещу все още зашеметения Харди, той обаче някак успява да повдигне едното си рамо навреме. Y2J отива в ъгъла и изчаква Джеф да се изправи. Засилва се... Bulldog! Сега е време за Lionsault...
Острието не позволява да довършат опонента му. "The Rated R Superstar" влиза на ринга и поваля Y2J. Това беше подло, но свърши работа. Рефера опитва да изгони "The Ultimate Opportunist", а през това време ТВ шампиона изритва Крис под пояса. Ето, че и фейсовете могат да играят мръсно, когато се наложи. Харди пълзи към ъгъла си, може би ще имаме смяна... ДА!
Острието влиза и веднага поваля Крисчън от ръба, после забива два ъперкъта на Крис Джерико. Пробва Суплекс, претендента обаче контрира и препъва "The Rated R Superstar". Крис отива в ъгъла си, но Крисчън още е на пода. Острието се засилва към него... Сблъсък в сглобките!!! Джерико успя да се отмести навреме.
Ето че, Captain Charisma се изправя на крака и следва смяна. Сега Double DDT за БГ шампиона. Y2J се хвърля върху Харди и го поваля извън ринга, а Кейдж прави Killswitch на брат си! Това трябва да е края! Опит за туш...
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: Television and BG Championship - Winner Take All   22/5/2011, 20:45

1......2..... КАКВО ??? ИМАМЕ ПОВДИГАНЕ, МАЧА ПРОДЪЛЖАВА !
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Television and BG Championship - Winner Take All   22/5/2011, 21:06

Харди е бесен публиката започва да сканидра името му и Дже се зарежда с енергия.Харди се изправя на крака Джерико се засилва към Харди но Джеф го спира като му прилага невероятен падащ лист!Харди полудява засилва се с помоща на въжетата и докато Джерико лежи на ринга скача право върху него.Джеф отива до краката на Джерико оглежда се и заключва невероятен Ankle Lock.Крис се гърчи но Джеф още повече засилва захвата.Джерико тупва веднъж с ръката си ще тупне ли още два пъти да се предаде какво става...Крисчън гледа и не знае какво става и решава да спре захвата като влиза на ринга и удря харди с шамар след която тичайки слиз от ринга подгонен от Острието.Харди е безумна истерия качва се на въжетата гледа феновете си и прави страхотно задно салто право върху Джерико.Джеф изправя Крис хваща го за главата и го завлича към оптегача където започва да блъска главата му.Харди е бесен спира да го удря хваща го засилва го и го забива в металния кол.Джеф е в стихията си докато Джерико е с блъснато рамо между оптегачите Джеф слиза от рина отига во тези оптегачи хваща ръката на Джерико и я забива в металният кол.Джеерико се хвърля назад и пада на ринга но Харди го дърпа и го извежда навън.Джеф започва да го налага с бързи юмруци след което го влачи до коментаторската маса където започва да блъска главата му.След това качва Джерико върху коментаторската маса Харди се връща на рига съдята е на 6 Джеф се качва на въжетата радва се и прави предно салто върху Джерико койт о разби масата на коментаторите с тялото си.Джеф изправя Джерико блъска няколко пъти главата му в металните стълби след което го качва на ринга както и Джеф се качва.Харди е бесен че още не е приключил мача и започва да налага Джерико с мощните ритници в лицето.Джерико се гърчи от болка но Харди се радва на това и забива невероятно коляно в зъбите на Джерико.Джеф слага на четири крака Джерико засилва се и го рита в черепа а Джерико се завърта няколко пъти и пада лошо на гърба си който е вече наранен.Харди опитва туш но Джерико намира сили да сложи кракът на въжетата.Харди е ядосан изправя Джеико рита го в корема таунтва се и това е TWIST OF FATE!
Харди застава в ъгъла на ринга изчаква Джерико да се изправи и да се смени със Крисчън ето че това стана .Крисчън влиза на ринга Харди се засилва и го поваля с невероятен нокаут в черепа.Джеф започва да налага Крисчън и да го блъска в инга след което се изправя и започва да го рита в главата.Харди вече е намразил страшно много канадеца.Джеф се качва на въжетата таунтава се и това е TWIST OF FATE!


Харди бързо се сменя с Острието който влиза на ринга с гръм и трясък и започва да налага Крисчън.Изправя го и го блъска в металния кол.Острието изхвърля Крисчън от ринга Острието също слиза изправя Крисчън и го блъска в оградата на публиката.Острието е като обезумял изправя Крисчън хваща главата му и започва да я блъска в оградата на публиката след което започва да го налага блъскайко го в ринга.Острието го качва на ринга.Острието също се качва отива в ъгъла и се приготвя ...Знаем какво значи то .SPEAR!SPEAR!SPEAR!Острието се сменя с харди който рита Крисчън по корема ии прави опит за туш 1,2????


Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: Television and BG Championship - Winner Take All   22/5/2011, 21:09

1........2....... 3 ! Да, да и пак ДА ! Едж и Харди запазват ! Мили боже те успяха !
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Coachman
New User
New User
avatar

Join date : 27.06.2010
Posts : 54

ПисанеЗаглавие: Re: Television and BG Championship - Winner Take All   22/5/2011, 21:38

Всички се прибират по съблекалните си.Харди със шампионския си пояс а Витамин Ц с празни ръце.Острието е на ринга и се радва че запазиха но какво по...
Острие виж приятелю тази вечер ти не направи нищо ако не беше Харди ти щеще да загубиш мача!Никък не съм доволен от теб за това още тук още сега ти ще защитаваш титлата си срещу ето този човек....
Върнете се в началото Go down
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Television and BG Championship - Winner Take All   22/5/2011, 22:01

На титантрона почва отброяване. Публиката брой заедно с него.

10...
9...
8...
7...
6...
5...
4...
3...
2...
1...

И почва музиката на ........


Той излиза и публиката откача, сега той тръгва към ринга, качва се а Edge гледа като отровен. Devine се обляга на въжетата и чака мача да почне.
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Television and BG Championship - Winner Take All   22/5/2011, 22:01

1.Johnny Devine
2.Edge


Начало!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Television and BG Championship - Winner Take All   

Върнете се в началото Go down
 
Television and BG Championship - Winner Take All
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» 3. TELEVISION CHAMPIONSHIP
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Breaking Down 2011-
Идете на: