Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 HARDCORE CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: HARDCORE CHAMPIONSHIP   18/5/2011, 12:24

HARDCORE CHAMPIONSHIP

Sabu vs. Al Show vs. Miroslav Makarov (c)

Ред на излизане и писане:
1.Sabu
2.Al Snow
3.Miroslav Makarov

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
lorda1234
New User
New User
avatar

Join date : 08.08.2010
Posts : 78

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   22/5/2011, 18:25

It's all right, It's all right
It's all right I'm just a little crazy
It's all right, It's all right
It's all right I'm just a little crazy
Under my skin, and into my bones
I feel insanity begin to make it's home
Into my vision and through my mouth
Somebody's working me to get me all strung out
It's all right, It's all right
It's all right I'm just a little crazy
It's all right, It's all right
It's all right I'm just a little crazy
There goes my reason
Where's all my hope?
I'm just a puppet with my strings to make me cope
I'm seeing nothing
What's all this noise?
Will someone get me something just to
get me through this pois

---------------------------------------------------------


--------------------------------------------------------


Това е "The Homicidal, Suicidal, Genocidal, Death–Defying Maniac-
SABUUUUUUUUUUUU-------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------

Той крачи уверено по рамта и е готов да посрещне своя съперник минава
под въжетата, отива в средата на ринга и таунтва:


---------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------


Публиката е пощуряла той е тук, Hoodiny of hardcore е тук...
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   22/5/2011, 18:29


Говорител: Моля посрешнете от България, Хардкор шампиона на TNWG, "The Bashing Bulgarian" - Мирослав Макаров !!!
Да ето го и него "The Bashing Bulgarian". Мирослав върви към ринга с българското знаме в едната ръка и Хардкор титлата в друга. Той гледа ту в знамето, ту към ринга. Какъв българин, само... Всички трябва да сме като него и да обичаме родината си.

Миро се спри за момент оставя знамето си след което се приближава до ринга, сега се спира и се оглежда. Започва да наблюдава феновете си които размахват знамето на България. Петров отива още по-близо до ринга, удря го и какъв подскок. Наистина чудесен атлетизъм от страна на жестокият българин.

След като Макаров се качва на ъгъла на ринга минава под третото въже. А сега се отдръпва разумно в ъгъла си и зачаква началото на мача си под увацийте на феновете в залата които не спират да викат - "ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ", и да размахват знамето на нашата страна !

Сега Макаров моли за малко тишина и взима един микрофон:
- Хей всички вие знаете че този мач трябваше да е тройна заплаха. Е ще ви изненадам. Тази сутрин на път насама АЗ пребих другият ми опонент - Al Snow ! Да точно така. Сега аз увеличавам шансовете си за победа. Сабу ти и аз - НАЙ-НАКРАЯ !

Сабу гледа и не мига а кечистите се приготвят сега чакат само рефера да даде начало...
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Foley
ECW Original
ECW Original
avatar

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 230
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   22/5/2011, 18:32

НАЧАЛО.
Върнете се в началото Go down
lorda1234
New User
New User
avatar

Join date : 08.08.2010
Posts : 78

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   22/5/2011, 18:52

Сабу притичва около ринга и подава ръка на МАкаров, който обаче с пренебрежения обръща жеста,Сабу явно е разочарован и се втурва в атка,Макаров обаче бързо го хваща и го тръшва с Power Slam, Сабу оабче бързо се изправя и се засилва отново към Мирослав, който оабче действа по същия начин и Сабу отново е на тепиха.Hoodiny of hardcor излзиа от ринга, за да си взема кратка почивка оглежда се и взема стол качва се отново при Мирослав, който явно отново ще пробва тръшването, но Сабу този път е подготвен и се измъква като бързо минава зад българина и му забива стола в гърба.Сабу таунтва и Leg drop with chair.Този път явно Сабу взима надмощие над грамадния българин.Сега Сабу се засилва по въжетата и забива Drop kick в тялоото на Балканското животно.Сабу явно е решен да вземе хардкор титлата,Сабу слиза от ринга и взема една пръчка след, което се качва при Макаров и започва да го налагт ударите се чуват невероятни звуци, които заглъхват в залата.Sabu се засилва по въжетата и с мощен удар чупи пръчката в главата на МАкаров.Страхотна сила и ум показва Сабу в този мач, знаем, че той е свикнал с хардкор мачовете и не еднократно е бил шампион на ECW .Сега той показва невероятна техника с тази hurracarna , която прехвърли Българина извън въжетата.Невероятен ход на Сабу Сега той вади една маса и я качва на ринга разпъва я а на нея слага хардкор шампиона Мирослав Макаров качва се на сглопката и moonsault през масата след този ход Сабу веднага опитва туш съдията отброява 1....2..... , но имаме повдигане отново повдигане.Сабу незнае какво трябва да стори, за да вземе тази победа.Сега сабу таунтва засилва се по въжетата и Leg Drop този ход е специалитет на Сабу и го прави с невероятна прецизност.Сега сабу е засилва и Reverse STO последван от Bulldog Сега Сабу хваща тялото на съперника си и Arabian Piledriver, Сабу опитва туш 1....2......... повдигане?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   22/5/2011, 18:53

.. and a kick out ..
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   22/5/2011, 19:06

Е дами и господа добре дошли. Вече стана факт че този мач ще се състои само между Сабу и Мирослав Петров. Наистина всички бяхме много учудени когато Миро направи пълни самопризнания че той е извършитела на побоя над Ау Сноу. Сега виждаме че Сабу и Миро са се вкопчили един в друг. Те не спират да се налагат. Сега по-мощният от двамата (Миро) хваща опонента си и го изхвърля извън ринга. Двамата започват да се налагат. Те какво ли не правят смао и само за да притежават хардкор златото. Пояса седи пред нас и не мърдфа и чака да види кой е притежателят му след този брутален мач. Виждаме че Сабу бива забиван във металните стълби. След малка почивка Миро отново се заема със своят опонент. Той започва да го забива в нашата коментаторска маса. Сега виждаме че той хваща Сабу и го забива право върху нас. За щастие на нас нищо ни няма. Сега Сабу бива качен на ринга и краката му биват приковани. Сега виждаме че Миро си помага със въжетата, но уви и това не му помага. Сабу успява да се повдигане малко преди три. Сега виждаме че двамата отново са на крака и Мирослав налага своят екстремен опонент. Миро дори не позволява на Сабу да се надигне. Сега виждаме че го налага със всичките си части на тялото. Миро слиза и вади някаква китара из под ринга. Какво ли е намислил ? Той се качва на ринга и зачакваСабу да стане. Докато Сабу се мъчи да стане Мро започва да ни свири. Е това вече трябва да е шега. Сега виждаме че Сабу вече е на крака, но със гръб към своят опонент. Миро го изчаква да се обърне. Сабу се обръща и БАААМ ! С китарата право в главата. Сабу лежи на земята и не мърда. От главата му започва да тече кръв. Мирослав седи над него му и се наслаждава на зловещата картинка. Сабу бива прикован към ринга. 1.....2... и не дори и с кръв по тялото и на главата Сабу успява да се измъкне от неловката ситуация и благодарение на това мача продължава. Сега виждаме че Сабу бива хванат за единият как и това е BOSTON CRAB ! Това вече трябва да е краят... След толкова мъчителни и екстремни ходове от стана на Мирослав Сабу трябва да се предаде ! Той няма да издържи... Неее вижте Сабу ! Той направо изстреля Миро. А докато сега той си почива Мирослав слиза от ринга и започва да реди върху една опъната дървена маса пръчки от нагорещени пръчки вар ! Сега Мирослав се качва на ринга и зачаква Сабу да се изправи. Сабу е на крака и бива хванат за косата след което изхвърлен над третото въже право върху тези пръчки с нагорещена вар и дървената маса !

Ооо, не ! Това вече е прекалено. Малко милост поне... Колега от Макаров милост не искай особено ако си му враг номер едно ! Сега виждаме че Макаров слиза от ринга и отива до Сабу който продължава да се тръшка и да скача по гръб от болка. Целият му гръб е в рани които кървят ! Интересно ми е от къде Миро извади тези пръчки. Явно се е подготвил за това предварително и всичко е било нагласено. Сабу попадна в голям капан, а Ау Сноу който лежи в болницата също. Сега виждаме че Сабу бива качен обратно на ринга където имаме туш от страна на "THE BASHING BULGARIAN" - 1.....2...... NOOO, KICK F'N OUT ! Не мога да повярвам. Сабу не спира да бъде измъчван ! Сега виждаме че Мирослав качва Сабу на оптегача където... чакай малко ! Сабу започва да се съпротивлява. Той хваща ръцете на Макаров и започва да го маха по лека, лека от раменете си. Сабу вече се измъкна. Сега обаче.. чакай виж ООО НЕ ! Сабу направо фръкна от оптегача върху нашата маса. Той бе избутан от оптегача и направо се разби в масата ни ! Сабу счупи масата ни с тялото си ! Дори и след това изпълнение, след този полет Сабу не е оставен да си отдъхне. Макаров яко му е набрал. Той хваща Сабу и го връща на ринга. След това изпълнение виждаме че Макаров вдига завесата която пази страничните стени на ринга иии... От къде ги вади тези пръчки ?!?!? Той вади още пръчки от нагорещена вар ! Балканското животно няма милост към никой ! Сега Макаров качва пръчките една по една и то много бързо защото са ВРЯЛИ ! След това започва да ги реди колкото се може по-бързо ! Той ги нареди и направи цяла кула от тях. След това вдига Сабу и го поставя на третото въже на оптегача. Сабу отново започва да се бори. На оптегача се води оспорвана битка. Двамата започват да мерят сили. Сабу знае какво го чака защото вече претърпя един подобен полет и се бори със всичките части на тялото си. Макаров обаче е по-мощен. Със много напъни това е СУПЛЕКС ВЪРХУ ПРЪЧКИТЕ ОТ НАГОРЕЩЕНА ВАР !!! Мили боже Миро успя, направи го ! Моля за повторение...

Сами видяхте този риск който предприе Макаров. След този мощен ход гърчещият се Сабу бива прикован към пода 1.....2..... това вече трябва да е краят !


Последната промяна е направена от Rage на 22/5/2011, 19:09; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   22/5/2011, 19:07

Kick Out
Върнете се в началото Go down
lorda1234
New User
New User
avatar

Join date : 08.08.2010
Posts : 78

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   22/5/2011, 19:22

Sabu се повдига с помощта на въжетата и забива няколко изенадващо силни удара за Макаров, това явно не му се понрави защото той блъсна толкова силно съперника си, че го изпрати право в сглопката, сега тойс е засилва към него за сандвич, но Арабския геерой се отдръпва и Макаров се забива право в сглопката, Сабу се засилва и Air Sabu последван от Bulldog.Сабу опитва туш 1...2..., но повдигане, МАкаров се повдига.Сабу се засилва за ритник в стомаха на Макаров, но Българина улавя крака на Сабу, който обаче скача и забива ритник в тила, за Макаров, което веднага го поваля.Сабу се изправя сякаш още незнаейки какво се е случило той се качва на сглопката и скча от там върху Макаров, който обаче улавя Сабу, но Hoodiny of hardcor контрира с Tornado DDT.Сабу опитва туш 1...2... не Макаров не се предаде и пред това истезание, сега сабу се качва на гърба на МАкаров и заклучва Camel Cluth, това кара Макаров да стене от болка, но на Сабу сякаш не му пука той увеличава силата на захвата с всяка иминала секунда, Макаров обаче не се предава и това кара Сабу да отпусне захвата.Сега Арабинът слзиа от ринга като при него слиза и българина двамата се налагат и Макаров всема надмощие, Сабу е вдигнат за Power Slam,но той контрира с ДДТ през коментаторската маса.Сега сабу повдига макаров и започва да се налага с него двамата стигат чак до входа на залата където Сабу взема една от държащите се на въже камери и я забива право във лицето на Макаров, нека видим повторение, ох камерата направо разпечата лицето на Макаров.Миро кърви обилно, но това явно не интерсува Сабу, който му прави Power Bomb и Макаров се приземява 2 метра по надоло от сцената,господи Сабу обаче май е намислил нещио какво ще прави това камикадзе moonsault от там право върху Мирослов, това вече не г очаквах заради един колан и признание тези хора ризкуват живота и кариерата си дали обаче това си струва.Сега виждаме как двамта едв асе покатерват обратно и продължават да се налагат, като този път се движат в обратна посока към ринга, САбу е вкаран на него след поредния удар и над него се извисява грамадния българин, който обаче получава стол в главата, Сабу го е скрил зад гърба си и в одобен момент го използва.Макаров лежи на земята какво ще прави сега Сабу, той се качва със стола на сглопката Leg drop from haven за Мирослав, сега Сабу засилва Миро в сглопката и Air Sabu,невероятен мач, Сабу намества стола пред съперника си засилва се и Triple jump arabian Press за Макаров, Сабу веднага покрива опонента си:

1........2..................
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   22/5/2011, 19:25

Божичко Миро се повдига...Мачът продължава с пълна пара
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: HARDCORE CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
HARDCORE CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP
» Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Breaking Down 2011-
Идете на: