Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
hedshot
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : София
Join date : 24.04.2010
Posts : 920
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 14:46

Рууд спира туша и мача продължава!
Върнете се в началото Go down
http://www.vbox7.com/user:hedshot
Shelley
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 10.05.2010
Posts : 149

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 15:03

Sting и Goldberg доминират над James. Той е на земята и се гърчи, сега Sting е хванал десния крак на Storm, Storm му прави Enzuigiri Kick, Storm се сменя с Roode. Сега той прави саблен удар на Sting, забива удар на Goldberg, той хваща Sting да го засили но сега Sting засилва Roode, Goldberg се качва на ринга, той засилва Sting, но сега Roode почерпи Sting с десен ритник, същото сполетя и Goldberg, Roode се качва и прави Double Diving Neckbreaker :


Roode веднага след това прави таунт в средата на ринга. Какво начало за младия мъж в този мач, сега той вдига Sting, засилва го към въжетата и сега го рита в корема и му прави Suplex. Goldberg, все още е на ринга, той се засилва да забоде саблен удар на Roode не успява, сега Goldberg се обръща и отнася ритник в корема последван от Stunner :


Roode се прави туш на Sting. 1….2…не успя, Sting се повдигна. Сега Goldberg лежи извън ринга, Sting е редовната смяна. Сега Roode го чака, Sting се обръща и получава ритник в корема, Roode го засилва към ъгъла, Roode се засилва и прерязва буквално Sting на две с копие, сега той му забожда още в копия, той сега забожда два шамара на Sting, забива коляно в корема му, засилва го към противоположния ъгъл, Roode се засилва, и сега обаче получава ритник в лицето, сега Sting скача и Roode го хваща и му забожда Spinning Side Slam :


Roode пробва туш. 1….2…но не, Goldberg се качи на ринга и прекрати туша. Сега Roode става, той забожда коляно в главата на Goldberg, той го засилва към въжетата, сега се засилва и му прави Stinger Splash, Goldberg се свлича на земята, Roode веднага след това прави Enzuigiri на станалия вече Sting. На ринга е пълен хаос, Roode контролира положението. Сега Sting става, Goldberg също, те гледат гадно Roode, Roode сега ги поглежда, той тръгва да бяга, сега го хванаха за врата, Double Chokeslam? Не, Storm спаси Roode, сега Roode рита в корема Sting и му забожда Suplex, Goldberg получава Suplex. Сега Roode и Storm се поглеждат. Storm вдига Goldberg, рита в го в корема, вдига го като за Samoan Drop. Сега Roode се качва на въжетата, той казва на Storm дай го насам, Storm се приближава и сега Roode прави Diving Neckbreaker. Каква комбинация само, Samoan Drop and Diving Neckbreaker Combination. Нека го видим на повторение :


Сега Roode казва на Storm да разкара Goldberg от ринга. Storm разкарва Goldberg от ринга и почва да го бие. Сега Sting става, той лежеше на земята но става, той се обръща, получава ритник в корема, Roode го засилва към въжетата, сега Roode го хваща и това е Double R Spinebuster :


Туш в средата на ринга, Storm бие Goldberg който е в безсъзнание извън ринга. 1…2…3? Какво ще стане? Roode и Storm ще запазят ли?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 15:12

1 ..................... 2........................ Kick Out./

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
ivan_97
New User
New User
avatar

Join date : 13.02.2011
Posts : 43
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 15:22

Robert изправя Стинг,но той контрира удара му...и това е Superkick!Sting го изправя и го отблъсква от въжетата като след това му забива мощен ъперкът в лицето и Twisting Neckbreaker!Той ги аплодира и вдига Чък,забива го в сглобката и се затичва много бързо към него...Stinger Splash!Sting започва да се кефи и забожда bulldog!Стинг се качва на сглобката и полита към Robert, като го поваля със Flying Clothesline!Той се развихря и вдига Robert и го отблъсква от въжетата и започва със серия от clothesline-и,докато Robert не се умори и не падна.Стинг покрива - 1,2,и няма 3 обаче.Стинг започва да рита Robert право в главата и сега го вдига запраща го в сглобката засилва се и clothesline! Стинг премята Robert над въжетата и се засилва като скача над ринга и го поваля извън ринга! Стинг хваща Robert и започва да блъска главата му в стълбите сега го вкарва обратно и се качва на сглобката...Frog Splash! Стинг изправя Robert и му рита няколко ритника отблъсква го от въжетата и му забива Neckbreaker! Стинг се качва отново на сглобката този път прави Moonsault!Той покрива 1,2,3, имаме ли победител?И повдигане от страна на Robert!!!Стинг забива няколко юмрука на Robert и го запраща в сглобката засилва се към него и се опитва забива Big Boot!Robert е на земята а Стинг започва да го рита с мощни ритници по цялото тяло вдига го и това ще е Powerbomb в сглобката за Robert!Стинг се качва на сглобката и започва да пляска на феновете които го обожават в този мач.Robert се изправя и се засилва да повали Стинг обаче той го рита и му прави diving bulldog!Стинг опитва туш, 1,2,има освобождаване от Robert. Сега той се вдига и го рита в гърба и след това Scorpion Death Drop!Стинг опитва туш!!!1...2...и повдигане.Стинг е разярен.Стинг хваща Robert и го изпраща извън ринга където блъска главата му в стълбите и го вкарва обратно в ринга.Качва се на сглобката и това е Frog Splash!Дали това ще е краят за Robert?Опит за туш 1......2.....и повдигане.Стинг незнае какво още да направи.Стинг хваща Robert и му прави Scorpion Death Drop!

Сега се навежда..и заключва Scorpion Death Lock!

В средата на ринга!Дали Robert ще се предаде това ли е краят?!
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 15:26

Мача продължава.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
PepsiMan
New User
New User
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 15:42

Рооде се съвзе след този брутален Scorpion Death Lock от Стинг сега Стинг се засилва но Рооде го посреща с ритник под пояса рефера не видя нищо сега Рооде се качва на горното въже и това е Diving Neckbreaker опит за туш 1...2... и повдигане от страна на Стинг този мач просто е пълен с обрати още от началото сега Рооде се сменя със Сторм ... Сторм влиза на ринга и атакува с десни чукове сега го засилва и това е Hip Toss x2 Сторм се развихри здраво сега вдига Стинг и го забожда в горната зглобка и следва падащ лист опит за туш 1...2... и повдигане от Стинг... Сторм неможе да повярва той направи какво ли не но не може да тушира Стинг и докато Рооде и Сторм се чудят какво да правят Стинг се смени със Голдбърг в този момент Стром се обърна и следва Spear!!!!!! Голдбърг опитва туш 1...2... и Рооде прекрати туша и сега започва да налага Голдберг с ритници в главата но Голдбърг се зарежда от феновете сега Рооде се засилва и Голдберг го вдига и го изхвърля зад ринга но в този момент Стром прави LOW BLOW LOW BLOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Просто невероятно Стром опитва туш 1...2... и повдигане но Стром слиза зад ринга и вдига Рооде и му казва да се подготви сега Стром и Рооде правят запазената си марка и следва Last Call:Стром се сменя със Рооде и сега Рооде прилага своята запазена марка Armbar:


Ще се предаде ли Голдбърг ????
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 15:48

И мача продължава отново.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Canadian Rage
New User
New User
avatar

Location : Kosmosa
Join date : 05.05.2011
Posts : 86
Age : 27

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 15:59

Голдбърг се затичва към Storm и го почва с десни, като го натиква в ъгъла!Storm се опитва да се измъкне,но Goldberg го хваща за ръката и го засилва към сглобката и започва да го рита в корема! Голдбърг засилва Storm към въжетата и следвa Back Body Drop!Голдбърг го изправя, като продължава да му забива леви и десни тукати в главата!Следват колена в корема, а след това отново го засилва към въжетата и Clothesline! Бил пробва туш 1....2, но повдигане на 2! Какъв мач ни очаква само тази вечер! Голдбърг е ядосан,а Storm се опитва да се докопа до въжетата и да се изправи, но получава Superkick!Storm
слиза от ринга и започва да се нерви ,но Бил го приканва да се качи в ринга! Съдията започва броене, което стига до 5 и това кара Storm да се качи в ринга.Бил се засилва към него и Dropkick, като Голдбърг изхвърля Storm извън ринга!Бил слиз извън ринга и засилва Storm към металните стълби.Качва го пак в ринга и прави опит за туш 1....2...повдигане!!!БИЛ СЕ ЯДОСВА.Той хваща Storm и го засилва към единият ъгъл.Започва да го налага с тукати.След което Бил го дига на оптегача и му прави Суперплекс oт третата сглобкаOпитва туш 1....2....3.... дали ще има победител!!!

OMG има повдигане,мачът продължава.Докато Бил се ядосва
Storm
се опомня и забива няколко туката.След което му прави Dropkick право в главата.

Бил лежи на земята.
Storm
го дига,но това е контриране от Бил,като поваля Storm с няколко ъперкъти.Голдбърг изправя Storm и му прави Snap Swinging Neckbreaker!Изчаква го да се изправи,хващаго за ръката и го засилва към противоположния ъгъл,като му забива ботуш в главата. Голдбърг хваща Storm и му прилага Pumphandle Fallaway Slam! Нов туш 1...2..., но Storm слага крак на най-долното въже! Голдбърг изправя Storm и му прави PowerSlam.


Бил вижда че Storm
се изправя.Бил се засилва и това е копие!!!

Бил изправя
Storm
и му прави Jackhammer!!!!


Пробва туш 1....2....3....дали ще бият.....

НО ПАК ИМА ПОВДИГАНЕ!!!Бил се ядосва.Изкарва
Storm
извън ринга и започва да го удря с мошни ъперкъти.Бил се засилва и това е копие в стената извън ринга.Голдбърг качва
Storm
в ринга и му прави Jackhammer!!!


ПРОБВА ОПИТ ЗА ТУШ 1.....2......дали ще победи.......
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 16:04

1.............................2............ Това е ... Не повдигане в последната секунда!

П.П може максимум по 4-5 гифа в пост.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Shelley
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 10.05.2010
Posts : 149

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   20/5/2011, 16:19

Storm е в беда. Ако не стигне до Roode, може това да е края за него. Сега Roode тропа по сглобката и чака Storm, Storm е близо и да той се смени с Roode. Roode застава на ръба на ринга, Goldberg се засилва да му забоде копие, но Roode се отмести, сега Roode го рита в главата, забожда му коляно, изкарва го на ръба на ринга, рита го в корема и му прави Spinning Side Slam извън ринга на циментовия под :


Goldberg беше размазан извън ринга. Сега Roode влиза на ринга, Sting му забожда ритник в корема, сега му забожда и удар, засилва го към въжетата, сега Sting се засилва и това ще е Stinger Splash, да, Sting успя. Sting сега засилва Roode към противоположния ъгъл, той се засилва и сега нов Stinger Splash, но не, Roode забоде ритник в лицето на Sting, сега Sting е дезориентиран, сега Roode се качва на въжетата, Sting се обръща и Roode му прави Diving Neckbreaker :


Roode пробва туш. 1….2….повдигане от Sting. Това не беше достатъчно за победата. Roode сега прави таунт, Goldberg все още лежи на земята извън ринга, този Spinning Side Slam извън ринга може да му е причинил някакво сътресение. Все пак циментовия под не е от най галантните, а Goldberg се удари главата в него. Сега Roode се засилва и прави саблен удар на Sting. Roode в момента контролира положението в мача. Storm сега става, Roode го вика, сега Roode прави на Sting, Atomic Drop, Storm е зад Sting и му забожда Backbreaker. Каква комбинация само, Atomic Drop and Backbreaker. Повторение моля :


Сега Roode пробва туш. Storm прави таунт. 1….2…не, Goldberg прекъсна туш. Явно не е било нищо сериозно, сега той почва да бие Storm. Той му забожда няколко удара, сега обаче Roode потупва Goldberg по рамото, и почва с chops. Goldberg му забожда удар, сега Storm рита Goldberg в корема. Roode му забожда uppercut, двамата забождат ритник в корема на Goldberg едновременно, сега те го хващат и му правят Double Suplex :


Сега Roode почва да забожда удари на Sting който е на земята, той го вдига, сега го засилва към въжетата, Roode го рита в корема и му забожда Suplex. Storm излиза зад въжетата, той застава на ъгъла, Goldberg също е извън въжетата, само че той се изтърколи с последните си сили. Roode сега вдига Sting, той го засилва в ъгъла, сега Roode се засилва и забожда копие на Sting, веднага след това му прави Suplex. Roode вдига Sting, засилва го към въжетата, сега той го хваща и това е нов Double R Spinebuster :


Roode прави туш. 1…2…не, Goldberg отново спря туша, сега Roode му прави Suplex, Roode хваща краката на Goldberg, той вика сега Storm, Storm идва той застава зад Roode, Roode сега прави Catapult, Storm хваща с DDT. И това беше невероятна комбинация, те показват защо са шампиони отново. Нека видим повторение на тази Catapult DDT комбинация :


Roode сега изритва Goldberg извън ринга. Сега Storm минава зад въжетата, Roode се сменя с него. Веднага след това Roode и Storm правят таунт в средата на ринга, Sting се обръща, ритник в корема от Roode, Roode хваща като за Suplex, сега Storm хваща като за Power Bomb. И това е Drinking While Investing :


Да, той беше забоден, Storm прави туш в средата на ринга след това. Roode излиза извън ринга за да пази Goldberg който лежи на земята и може би е в безсъзнание. 1…2…3? Дали най после те успяха да запазят? Дали Beer Money успяха да победят?
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
TAG TEAM CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» Chris Jericho vs Chris Hero [HELL IN A CELL BG CHAMPIONSHIP]

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Breaking Down 2011-
Идете на: